|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#452 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
T_T dziewięć lat z okładem... niestety... szczerze mówiąc spodziewałam się, że usłyszę tu np. "ogarnij się kobieto, są gorsze tragedie na świecie". Obecny TŻ zwykł powiadać, że inne kobiety to mają gorzej i powinnam się cieszyć, że ON nie pije i nie pali, ale widzę, że zostałam bezczelnie zmanipulowana i wmówiono mi, że mam być szczęśliwa. Okazuje, że takim elementom to się mówi baj-baj... będę miała o czym myśleć dziś wieczorem... Szczerze mówiąc opisałam tylko malutki fragmencik jego długiej listy grzechów, bo reszty to się nawet czytać nie da T_T
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#454 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym się brzydziła nawet go pocałować a co dopiero.......... ![]() może jest fajny, ale to zawsze możecie być przyjaciółmi a nie parą |
|
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo muszę mieć partnera w związku a nie dzidzię do wychowywania. Nie rozumiem jak można się nie myć, nie zmieniać majtek, chodzić do ludzi w dziurawych starych skarpetkach... I jeszcze uważać, że jest się chodzącym ideałem i spełnieniem marzeń bo przecież nie pali i nie pije!
|
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja Ci się dziwię, że nie przeszkadza Ci taki brak higieny u partnera (nie przeszkadza, bo przecież wciąż z nim jesteś), a facet jeszcze się dziwi, że nie jest pociągający. |
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Tylko co z tego, skoro w miarę czystego widzę go zaledwie chwilę, a w ciągu dnia przypomina kloszarda? Czystego w miarę, bo zostaje problem zapuszonych brudnych włochali bleeeeeeee... ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- "uła, to znaczy, ze nie zdawalas sobie sprawy tak naprawde w czym tkwisz "Hehe... punkt dla Ciebie ale wiesz... gdy słyszy się kłamstwa powtarzane 1000 razy zaczyna się w nie wierzyć. Mało tego, ma się wręcz poczucie winy, że jest się taką płytką, czepliwą, wredną jedzą...
And time is on your side Its on your side now Not pushing you down And all around, no It’s no cause for concern Edytowane przez Oh Stella_Stellah_huh Czas edycji: 2011-05-19 o 14:29 Powód: brak cytatu do jakiego odnosi się odpowiedź |
|
|
|
|
|
#459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
Yyyyy... eeeee... hmm... no nie... (tak, tak - jestem tępa), ale zainspirowana Waszymi komentami napisałam mu list na 4 strony, dzięki czemu będzie zmuszony 'wysłuchać' mojego punktu widzenia
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Podejrzewam że jak to facet przestanie czytać uważnie po drugim zdaniu.
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem co on powie na ten list
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że "inne mają gorzej" to nie jest usprawiedliwienie dla bycia zwykłym brudasem... Nie daj się urobić i wpędzić w poczucie winy, niektórzy faceci całkiem sprawni grają na stereotypie zrzędliwej i fochającej się baby, dzięki czemu potrafią obrócić każde zwrócenie uwagi w "babskie narzekanie", poniżając w ten sposób partnerkę i wmawiając jej, że jest beznadziejna, bo się wiecznie czepia
|
|
|
#466 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo wybacz, ale żeby byc z takim obleśnym śmierdzielem (nie mowiąc o mieszkaniu z nim czy uprawianiu seksu ) trzeba byloby miec ogromny problem z sobą - superniskie poczucie własnej wartości, byc strasznie zdesperowaną i mieć na tyle poważne problemy z psychika żeby potrzebować pomocy psychologa.Dlatego dla mnie to jakaś prowokacja. |
|
|
|
|
|
#469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślisz że list coś da skoro tłumaczyłaś mu tyle czasu i nic?Co do kwestii bycia z kimś takim w ogóle się nie wypowiadam, bo nie znajduję słów A że to prowokacja może być swoją drogą to inna sprawa widzę że nie tylko ja tak podejrzewam
|
|
|
#470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Prowokacja? Dobre sobie... przez takie podejście mnóstwo kobiet zwyczajnie boi się mówić o swoich problemach. Zawsze znajdzie się ktoś kto zarzuci im kłamstwo... Jeśli naprawdę tak ciężko uwierzyć czemu nadal z nim jestem wyjaśnię, że nie zawsze taki był, mam z nim dwójkę dzieci i mnóstwo wspólnych zobowiązań, a metamorfoza z księcia z bajki w bestię nastąpiła po pojawieniu się pierwszego dziecka. I nie - nie nudzi mi się, nie jestem kurą domową, gdy nie przebywam na urlopie pracuję jak normalny człowiek. Pozdrawiam wszystkie hejterki oceniające innych po pozorach
|
|
|
#471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wy dziewczyny ogarnijcie się, w każdym wątku ciągle czytam że prowokacje, jak możecie takimi oskarżeniami rzucać? Nie przyszło wam do głowy że można kogoś urazić takim tekstem? Co innego kiedy są historie z kosmosu a co innego kiedy sytuacja jest dziwna ale dlaczego nie miałaby być prawdą? Kilka nieprawdopodobnych historii widziałam na własne oczy i gdyby tutaj je opisać, też byście nie wierzyły.W ogóle nie bierzecie pod uwagę że to jest forum dla kobiet, tutaj nie powinno być oceniania, atakowania, wyśmiewania. Ale to już norma niestety. |
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Mwahahahahahaha no szok podwojny skad on je do cholery ma i jakim cudem zmiescil swoje tluste 4 litery w mojego chudziny majty ![]() co do skarpet dwoch innych faceta Oh Stella_Stellah_huh moj kupowal wszystkie ciuchy w galerii lodzkiej, i wolal codziennie jesc 3 jajka lub zupke chinska zeby se kupic plaszcz za 799 zl , ale NIGDY w zyciu nie kupil sobie sam skarpet.Uwazal ze jak nie widac co ma sie w butach to pieniadze wyzucone w bloto do znajomych na luzaku w jednej brazowej w jednej czarnej i sam sie z tego smial szczytem bylo gdy przyszedl do mnie na pierwszy obiadek, patrze ma dwie takie same czarne cieniutkie chwale go i mowie ze ciesze sie ze kupiles sobie nowe skarpetki ![]() to wiecie co mi odpowiedzial? - nie kupiles, ukradlem dziadkowi jego trumienne
|
|
#474 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
Czytał go chyba z godzinę, najpierw się wkurzył, później obrażonym tonem zagroził, że dziś dostanę listowną odpowiedź, po godzinie zaczął szukać w googlu katalogu męskich fryzur (nadal obrażony, ale już trochę mniej), później przeprosił (nie bardzo zrozumiałam za co, ale ok). Do łóżka przyszedł pachnący i ze świeżo umytymi włosami
And time is on your side Its on your side now Not pushing you down And all around, no It’s no cause for concern Edytowane przez Oh Stella_Stellah_huh Czas edycji: 2011-05-20 o 13:52 Powód: znowu się nie kliknęło "cytuj" ^^ pseplasam ;p |
|
|
|
|
#476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja bym sobie nadziei wielkich nie robiła, z takimi nawykami ciężko walczyć. Chyba że naprawdę przeżył jakiś szok, może coś zrozumiał.
|
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no szok podwojny skad on je do cholery ma i jakim cudem zmiescil swoje tluste 4 litery w mojego chudziny majty ![]() co do skarpet dwoch innych faceta Oh Stella_Stellah_huh moj kupowal wszystkie ciuchy w galerii lodzkiej, i wolal codziennie jesc 3 jajka lub zupke chinska zeby se kupic plaszcz za 799 zl , ale NIGDY w zyciu nie kupil sobie sam skarpet.Uwazal ze jak nie widac co ma sie w butach to pieniadze wyzucone w bloto do znajomych na luzaku w jednej brazowej w jednej czarnej i sam sie z tego smial szczytem bylo gdy przyszedl do mnie na pierwszy obiadek, patrze ma dwie takie same czarne cieniutkie chwale go i mowie ze ciesze sie ze kupiles sobie nowe skarpetki ![]() to wiecie co mi odpowiedzial? - nie kupiles, ukradlem dziadkowi jego trumienne [/QUOTE]
|
|
|
#478 |
|
Rozeznanie
|
To ja się zaczynam zastanawiać jakich użyłaś argumentów na niego, że tak poskutkowały
|
|
#479 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
nie miał biedny szans mnie zakrzyczeć czy odbić piłeczki. Jakbym mu to wszystko przekazała słownie to zamiast mnie słuchać, myślałby już tylko o kontrargumentach... ten model tak ma...
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
Żeby koleżanka nie czuła sie osamotniona, obnażę się tu swoją historią o moim (byłym) kloszardzie.
Też się kiedyś niestety z takowym spotykałam... Twierdził, że myje się tylko wtedy jak jest mu zimno (więc latem rzadko). Zęby też miał malo zachęcające, a uwielbial sie całowac i w jego pocałunkach dosłownie się tonęlo... Fajki jarał na potęge, ale że sam nie miał na nie kasy to sępił od brata i... swojej byłej. Jeszcze inna była udostępniła mu swoją lodówkę (mial klucz od jej mieszkania), twierdziła też, że pot X pachnie jak... zielona herbata. Wódkę stawiali mu kumple. W jego domu waliło starą piwnicą i gnijącym tynkiem, X walił tym samym + potem. Kiedyś wyjąl kurtkę z szafy, a na niej - grzyb... (mamusia odratowała). Po wizytach u niego mój ubiór nasiąkał zapaszkiem jego domu i od razu do prania musiał iśc. Koleżanki wywalały gały na wierzch, jak ja z tym gościem się nie brzydziłam... Niestety, wzięło mnie kompletnie, bo mimo wszystko miał w sobie to COŚ, co mnie trafiło (przyznam, że czekałam z niecierpliwością aż przejdzie). Pewnie zbiorę od niektórych za to baty, ale też spotykałam się z nim dalej, bo... był NIESAMOWITY w łóżku... Postanowił jednak potajemnie wrócic do swojej byłej, która fundowała mu fajki (sam przyznał kiedyś, że mimo że jest taka i owaka to "opłaca mu się z nią spotykac, bo daje mu fajki" Pasują do siebie, a co. Najlepsza była jego riposta po tym, jak wygarnęłam mu na temat jego higieny: "Też je.biesz" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

). Tylko co z tego, skoro w miarę czystego widzę go zaledwie chwilę, a w ciągu dnia przypomina kloszarda? Czystego w miarę, bo zostaje problem zapuszonych brudnych włochali bleeeeeeee...