|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe, tak właśnie wszyscy interpretowali
Jest nauczycielem włefu (i jeszcze dodatkowo gra w piłkę nożną i zrobił kurs instruktora piłki ręcznej). Wysportowany, sprawny, gibki o świetnej kondycji
|
#2133 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hosenka - mogę go sklonować?
|
|
#2135 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i przy takim nastawieniu należy pozostać! i niech sobie każda z nas weźmie do serca Twoje słowa, bo tak rzeczywiście jest. I ja wierzę, że przez takie doświadczenia jakie zbieramy przez rozstania nasze kolejne związki będą lepsze, piękniejsze i bardziej "dopracowane" ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
wychodzę z takiego samego założenia kiedyś mi się wydawało, że chcę wszystko pozmieniać, od nowa i te całe gadki-szmatki, no ale bez jaj... nawet na końcu świata nie będziemy mieć pewności, że się nie odezwą---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Hosenka - wow, wow, wow ! aż mam uśmiech na twarzy jak czytam Twoje posty i ja tam wcale nie uważam, że taka "szybkość" decyzji jest definitywnie zła.. też mi się marzy taka romantyczna historia![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
uważam, że trzeba poznać inne "opcje".. ale niestety sama też się przed tym bronię! jak wczoraj miałam iść do kina z kolegą to stchórzyłam
|
|||
|
|
|
#2136 |
|
Nie depcze krokusów
|
alka132 - moje pierwsze spotkanie ze Słodziakiem odbyło się w kinie i było koleżeńskie
|
|
#2137 |
|
Zadomowienie
|
.
ale namotałam NIENAWIDZĘ NIE WIEDZIEĆ CZEGO CHCĘ Malla, to dostałam kopa! może więc pewnego razu zdecyduję się nie stchórzyć i wybiorę się z nim do kina, po koleżeńsku. Edytowane przez alka132 Czas edycji: 2011-05-29 o 17:16 |
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
nie wierze napisał do mnie czemu nie dzwoniłam od 2-3dni
a ja nic, dorwał mnie na gg z raca, czemu sie nie odzywam a ja sciema ze mi tel padł a tak wogole w domu mnie nie było nie mialam czasu. i juz. a ten pretensje ze sms napisanie to chwila. w ogole nie ciągnełam rozmowy jak to zawsze bylo milion pyt, odpowiadalam mu 2 wyrazy na to co chciał i o nic nie pytalam . jak zawsze o spotkania czy cos. Amen. ciężko ale dalam radę. a on chyba mui na złosc chciałzrobic i walił opisy na gg ze wrocił nad ranem i mógł nocowac u jakiejs tam bo tak bardzo chciala. ( niby jakas kolezanka) na bank myslał ze zapytam a ja nic NICCChaaa jak go to ruszyło, że milczę, jak mi 'przykro'.
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-05-20 o 12:15 |
|
|
|
#2139 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i tak trzymać! fotografia to też moja pasja od kilku już lat.. choć ostatnio ją zaniedbałam przez tą magisterkę ![]() Cytat:
nawet nie potrafię Ci poradzić, bo nigdy w takiej sytuacji nie byłam.. byłam w jednej tez bardzo pokręconej - ale odpuściłam.. za wiele osób zostałoby skrzywdzonych.. * * * * * a u mnie też dziś słoneczko, świetny humor - chociaż mam mnóstwo pracy.. ale za to wieczorem - Juwenalia Strachy na Lachy i Kult! yeahhh..
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nudzi mnie jego gadanie juz. dzisiaj nawet mnie nie korci zeby pisac.
|
|
|
#2142 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jeśli chodzi o skrzynkę kontaktową, to podtrzymuję co napisałam - znajdzie sposób kontaktu (jak wyłączam telefon, to pisze na drugi numer lub na gg), więc nie zamierzam wiecznie uciekać, zbyt wiele zachodu ze zmianą numeru i namiarów, które posiadają wszyscy moi znajomi. Nie chcę tego skończyć, on też nie chce, choć już się nie widujemy, więc nie o bzykanie chodzi. Na wielki come back nie ma szans. Czas rozwiąże tę relację. Pozwalam facetom na różne zachowania, ale też mam w tym interes. Jak szłam z nim do łóżka, to nie po to, by misio wrócił, tylko żeby mnie ******. Niewiele mi na sobie zależy, to fakt. Jestem takim latawcem na wietrze. Fruwa, ale ktoś pociąga za sznurki. Z tego co widzę, to nie chcesz żadnego z nich, tylko boisz się, że nikt nowy Cię nie zechce. Cytat:
Nie musisz następnym razem ściemniać, tylko walnij prosto z mostu, że nie miałaś o czym mu pisać lub nie miałaś ochoty. Lub, moje ulubione - "BO NIE" ![]() Jutro, Kult, jutro :P
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjdzie kiedyś okropne zmęczenie. Nie wiem, czy warto zostawiać wszystko, co w nas najważniejsze losowi, czasowi, pomyślnym/niepomyślnym wiatrom. Wg mnie nie. A na pewno nie warto pozować, a przynajmniej nie za długo ![]() p.s.Ja nie atakuję, nie trzeba sie zbroić ja tylko nie moge wyjśc ze zdziwienia, że można się tak długo nurzać w negatywnych wspomnieniach i emocjach, wciąż na nowo, każdego dnia żyć myślą o krzywdzie-własnej i cudzej. Grupa wsparcia jest ok-ale do czasu. Potem przychodzą plusy ujemne.
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Nie depcze krokusów
|
wandaweranda - najbardziej przeraża mnie to, co mogę zrobić Nowemu. Ale już po ubiegłorocznych doświadczeniach nauczyłam się nie spotykać z eksem, będąc w nowym związku.
|
|
#2145 |
|
Rozeznanie
|
eks do mnie dzwonił!!! wysłanie rzeczy paczką pomogło - wreszcie odzyskam swoje. dumna z siebie jestem bo rozmawiałam z nim chłodno i w pewnym sensie zmusiłam do swoich warunków. na koniec powiedział - dzięki za rzeczy (???) a ja na to - nooo, to narazie. chyba chciał coś jeszcze powiedzieć ale nie dałam mu się. chyba nawet trochę zestresowany był bo jak odebrałąm to przez chwilę nic się nie odzywał. mam nadzieję, że nie wyprowadzi mnie z równowagi psychicznej fakt ze go zobacze. jakieś rady ?
Edytowane przez pika87 Czas edycji: 2011-05-20 o 14:08 |
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra i tak jutro jest koniec świata...!
|
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- o! przynajmniej zginę ładnie uczesana i ubrana, jak na prawdziwą damę przystało (hulam jutro na weselu znajomych)
|
|
|
|
|
#2148 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2149 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2151 |
|
Nie depcze krokusów
|
wandaweranda - nie fabryczna. Nabyta.
|
|
#2152 |
|
Rozeznanie
|
Już jutro? Oo to fajnie, kupiłam sobie dzisiaj mega staniczek ![]() I mega bluzeczkę I farbę do włosów Jak zginąć to ladnie ![]() Chcę porozmawiać z byłym. Dzisiaj miałam na sobie esktra sukienke z dekoltem i tak sobię myślę " Ł. zawsze robił dziwne miny jak założyłam coś co choć trochę odsłaniało mi biust, nogi.. A teraz? Nikt mi nie mówi jak mam się ubierać. Jestem wolna i tak się czuję. Może powinnam dać mu do zrozumienia, ze między nami skończone. Nie chcę się już więcej bać. Nie chcę rozkminiać czy się zmienił, czy jak wrócę nie będzie czasami odwalać. |
|
|
|
#2153 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Byli zachwyceni
|
|
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
błagam, niech ktoś powie, że miał podobnie i zdradzi "złoty środek" na wyplątanie się z tego
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Czuje sie okropnie
Eks wrocil ok. 3 w nocy,wstal juz o 7.Przez godzine siedzial w lazience,widzialam,ze zalozyl ladna bielizne,nowe ciuchy.Powiedzial,ze jedzie do pracy bo ma sporo rzeczy do zrobienia.Wyszlam niedlugo po nim...w pracy go nie ma.Jej tez...
|
|
|
|
#2156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a o czym ma być ta rozmowa? ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
niedługo już zmieniasz mieszkanie, prawda? więc wytrzymaj, bądź silna!
|
||
|
|
|
#2157 |
|
Nie depcze krokusów
|
alka132 - Jak czujesz "coś tam", to znaczy, że nie czujesz niczego istotnego.
blueania - Co za....
|
|
#2158 | |
|
Rozeznanie
|
Krew ich zalewała z zazdrości, że inni też sobie popatrzą. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Alka - rozmowa ma mu uświadomić, że nie musi czekać, że to już skończone na wieki jest. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
Sukinsyn! |
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Ciagle sobie ich wyobrazam,i zadaje sobie pytanie dlaczego mnie to spotkalo,dlaczego spotyka sie z nia tak szybko...
|
|
|
|
#2160 |
|
po drugiej stronie szafy
|
blueania - ale wy już nie jesteście razem, prawda?
wandzia - sprowadzasz na rozstaniowy, wiesz?
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

i przy takim nastawieniu należy pozostać! i niech sobie każda z nas weźmie do serca Twoje słowa, bo tak rzeczywiście jest. I ja wierzę, że przez takie doświadczenia jakie zbieramy przez rozstania nasze kolejne związki będą lepsze, piękniejsze i bardziej "dopracowane"
kiedyś mi się wydawało, że chcę wszystko pozmieniać, od nowa i te całe gadki-szmatki, no ale bez jaj... nawet na końcu świata nie będziemy mieć pewności, że się nie odezwą

a ja nic, dorwał mnie na gg z raca, czemu sie nie odzywam a ja sciema ze mi tel padł a tak wogole w domu mnie nie było nie mialam czasu. i juz. a ten pretensje ze sms napisanie to chwila. w ogole nie ciągnełam rozmowy jak to zawsze bylo milion pyt, odpowiadalam mu 2 wyrazy na to co chciał i o nic nie pytalam . jak zawsze o spotkania czy cos. Amen. ciężko ale dalam radę.
).. po prostu zdarzył nam się pewien hmm "incydent" i od tego czasu to jest jakieś takie pogmatwane... jednego dnia chcę wrócić do eksa i spróbować, ale drugiego nie chcę go nawet znać!

Eks wrocil ok. 3 w nocy,wstal juz o 7.Przez godzine siedzial w lazience,widzialam,ze zalozyl ladna bielizne,nowe ciuchy.Powiedzial,ze jedzie do pracy bo ma sporo rzeczy do zrobienia.Wyszlam niedlugo po nim...w pracy go nie ma.Jej tez...