|
|
#4411 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
![]() Ja też znalazłam kilka pięknych
|
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze kilka
To są poprostu arcydzieła sztuki
|
#4413 | ||
|
Konto usunięte
|
U nas kilka spraw do przodu. Spisaliśmy dzisiaj protokół, w mojej parafii od niedzieli będą wisiały zapowiedzi, dostaliśmy karteczki do poradni i na spowiedź. Zmieniliśmy też restaurację, w której odbędzie się przyjęcie, ustaliliśmy menu. A w przyszły weekend sesja narzeczeńska
![]() Cytat:
![]() My jeszcze nie zamawialiśmy tortu, nawet nie zastanawialiśmy się, jaki chcemy. Cytat:
|
||
|
|
|
#4414 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kroofka witaj.Czas szybko zleci
Cytat:
lae wierzę, ze super efekt.Ile tego cukru? Zrobiłabym sobie Cytat:
i paznokcie tak poza tym to chyba nic.Co do bolerka to jeszcze nie wiem.Zobaczę przy przymiarce Tort tradycyjny
razem Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2011-05-18 o 19:49 |
||
|
|
|
#4415 |
|
Raczkowanie
|
goosia207 ja zaparzyłam 3 łyżeczki kawy i dodałam 2 łyżeczki cukru. W zupełności wystarczy
Może i nie brzmi to zbyt apetycznie, ale naprawdę efekty są. I do tego jak ktoś lubi zapach kawy to kolejny plus Bo potem ładnie pachnie skóra
|
#4417 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny trzymajcie jutro za mnie kciuki idę do salonu po welon więc i sukienkę na pewno przymierzę a tego najbardziej się boję. Nie podoba mi się ona już ale jeszcze cały czas się pocieszałam, że może dlatego, że dawno nie widziałam itd ale jutro się zobaczę no i boję się, że jeszcze bardziej się zniechęcę. jak mi się nie zacznie znowu podobać to będzie nieciekawie
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
piszecie o peelingach ja polecam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...la.html&next=1 ostatnio na targach kosmetycznych kupilam go za 45 zł, jest go kilogram i naprawde wystarcza na dlugo
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do sukni to będę trzymać A dlaczego już Ci się nie podoba? Naoglądałaś się pewnie innych na forum? Też tak mam i chętnie bym pomierzyła jeszcze wiele innych sukien jak tak patrzę na zdjęcia niektórych wizażanek, ale z drugiej strony wiem, że coś mnie w tej sukni zauroczyło i TŻ też był zachwycony jak mnie zobaczył (wiem, dziwne wybierać suknię z przyszłym mężem, ale on jest moim najlepszym doradcą ).
|
|
|
|
|
#4421 | |
|
Raczkowanie
|
kwiatuszekkk21 uszka do góry
Będzie dobrze. Nie zamartwiaj się na zapas. Twoja suknia z pewnością jest śliczna, bo przecież inaczej byś jej dla siebie nie wybrała na ten wyjątkowy dzień swojego życia.Na pewno jutro pójdziesz, założysz suknie i poczujesz się wyjątkowo ![]() Trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Teraz są inne czasy. Poza tym to są takie głupie zabobony. Mój narzeczony też był ze mną. Fakt..nie widział mnie w żadnej sukni tylko panie z salonu ściągały ze mnie pomiary. Ale pomagał dopracować suknie którą przyniosłam na zdjęciu. Pani była pod wrażeniem, że ma taką wyobraźnię I cieszę się, że poszedł ze mną bo ja nie mam takiej wizji jak On. Ja w sumie swojej sukni jeszcze nie przymierzałam. Dopiero jakieś 3 tyg przed ślubem ją zobaczę, ale troszeczkę boję się, że może nie będzie mi w niej dobrze.. Ale to normalne ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niektóre dziewczyny tak ślicznie wygląda w swoich kieckach a mi się wydaję, że ta moja jest taka nijaka i bezkształtna. No i chyba na jej zdjęcie za dużo się napatrzyłam ( na tej modelce nie wygląda za dobrze). Masz o tyle lepiej, że Twojemu TŻ-towi się podoba, mojemu ta, którą wybrałam się nie podobała widział tylko zdjęcie na modelce. no ale z drugiej strony wiem, że żadna inna, którą mierzyłam też mnie nie zachwyciła a tyle ładnych mierzyłam
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
kobieto!! Twoja sukienka jest bardzo ładna!! będę Ci to powtarzała codziennie
co do nakrycia, to ja się zdecyduję na bolerko raczej, ale przy przymiarce coś tam wybiorę. Dzisiaj przywieźli mi organzę na kokardy na koronę przesliczne kolory
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś miała możliwość zrobić jutro zdjęcie w sukni to rób i dawaj tu ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Tak teraz myślę, że może powinnam była wybrać inny fason góry, ale niestety podobałam się sobie tylko w gorsetach bez ramiączek z wycięciem w serduszko.
|
||
|
|
|
#4425 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie mogę na wątku znaleźć Twojej sukni wkleisz jeszcze raz ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wrzucałaś tu zdjęcia w sukni ?
|
|
#4426 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE
Ja właśnie nie wiem... Jak pójdę na przymiarkę to będę kombinować co by pasowało - już wiem, że bolerko z krótkim rękawkiem mi się nie podoba. Nie muszę się specjalnie zakrywać, bo to nie ślub kościelny, żeby miało "nie wypadać" świecić gołymi ramionami, ale nawet w lipcu nie można być pewnym pogody, więc nie chciałabym marznąć np. wieczorem.[/QUOTE] no własnie ja sie własnie o wieczór obawiam,bo wieczorem chcemy cała impreze przeniesc na taras i tak juz moze byc cos potrzebne,a na bolerka reaguje alergicznie wrecz pani w salonie pokazywała mi cos na wzór komina w który wkłada sie rece,niewiem jak to opisac,i byłam ciekawa czy ktoras z Was ma cos takiego ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- fakt niektore sa boskie juz sobie zapisałam pare fotek![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- znalazłam fajny sklep ,troche drogo ale niektore rzeczy fajne i mozna cos podpatrzec http://sklep.fajnewesele.pl/
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze w wersji niedopasowanej, czyli za ciasnej |
|
|
|
|
#4428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladneCytat:
tort tradycyjny, jeszcze nie zamowiony, w liczony w cene sali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie martw sie to normalne Cytat:
|
||||
|
|
|
#4429 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak pooglądałam różne zdjęcia na forum to żałuję, że jeszcze gdzieś nie zmierzyłam takiej z falbaniastym dołem, chociaż z drugiej strony im bardziej udziwniona i rozbudowana była suknia, tym gorzej się w niej czułam, więc pewnie bym takiej nie wybrała. |
|
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twoja baaardzo mi się podoba! ![]() Ślicznie wyglądasz!
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie
na tej aukcji http://allegro.pl/organza-okazja-0-3...585399296.html wzięłam kolor biały, ciemnoróżowy i ciemny turkus. Kolory na żywo są intensywniejsze ale piękne ![]() dziękuję mnie już to wkurza jak nie wiem, bo już za połową maja, a świadka jak nie było tak nie ma ja dzisiaj w ramach przedślubnych przygotowań wybralam sie na solarium co by nie straszyć ludzi wyglądem córki młynarza
|
#4433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę wyrównać dekolt, bo jak raz posiedziałam troszkę na słońcu to mi się "wypaliły" ramiączka od bluzki
|
|
|
|
|
#4434 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej! to ja
jestem włożyłam sukienkę i wszystkie wątpliwości minęły jaka ulga zdjęć niestety nie mam, bo kobitka powiedziała, że nie pozwoli zrobić, bo zacznę się przyglądać i zaraz coś wynajdę a poza tym mają jakąś tam umowę, że w salonie nie można robić zdjęć, dopiero jak pójdę do ich pracowni krawieckiej na skracanie to będę mogła zrobić. no i kazała mi skorzystać z sezonu grilowego i przytyć ale mówię Wam, czuję się o niebo lepiej będzie dobrze ![]() Wybrałam też welon- długość do połowy tyłka z jakimiś tam kryształkami przy brzegu. Na razie go nie mam, bo mieli tylko białe ale jak przyjdzie mój perłowy to się pochwalę no i mam też kolczyki i stroik na szyi nic nie będzie, bo bransoletka musi być bardzo duża, ale to dłuższa historia. ogólnie jestem zadowolona z dzisiejszej wizyty w salonie zdjęcia pokażę jak naładuję baterięDzięki Kochane za wsparcie ![]() Cytat:
ale pewnie niedługo znowu się zacznie już jak przy wyjściu spojrzałam na nią jak wisiała w folii to sobie pomyślałam, że nie najlepiej wygląda ale dopóki mam w pamięci jak ja w niej wyglądałam to jest ok ![]() Cytat:
to samo myślałam: że może trzeba było jeszcze dłużej poszukać albo zaczekać na nowe kolekcje itd. A Ty pokazywałaś już swoją sukienkę? Bo chyba nie pamiętam Powinnyśmy zrobić tak jak Majówki, każda by umieściła w poście swoją sukienkę, zaproszenia, bukiet, biżuterię itd. łatwiej by było wszystko znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
patrze na te zdjęcie i nie mogę się napatrzeć jaka Ty jesteś proporcjonalna idealne wcięcie w talii
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-05-19 o 19:37 |
|||
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że nie masz zdjęć...Nie pamiętałam, jak wygląda Twoja suknia, ale teraz mogę napisać, że jest prześliczna! A za komplement dziękuję Chociaż mam wrażenie, że na żywo nie jestem aż taka zgrabna Coś w tym jest, niby tylko 3kg, a jednak
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam, gdzie ja wypożyczam suknię też nie można robić zdjęć, także tak naprawdę dopiero na przymiarce sobie przypomnę co i jak, bo od grudnia to już sporo czasu minęło Pomysł zebrania wszystkiego jest super! Właśnie ostatnio u czerwcówek to podejrzałam i miałam proponować
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam taki tort. Smietankowo- truskawkowy.
poradnia juz jest, protokol w polowie, jeszcze spowiedz, dokumenty z USC i koniec. Dziewczyny a wybieracie sie do solarium? Bedziecie sie opalac przed slubem. Ja wygladam jak corka mlynarza. |
|
|
|
#4438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że idziecie z Narzeczonym na dwie spowiedzi przedślubne? Co do solarium to trzeba troszkę się opalić ![]() Aczkolwiek z rozmysłem, żeby na tle białej sukni nie wyglądać jak murzynek
|
|
#4439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ten pierscionek jadalny czy prawdziwy? ![]() ja ide niedługo na opalanie natryskowe wypróbować ,dam wam znac jakie efekty ![]() bo solarium nawet bardzo okazyjne mi wyjatkowo nie słuzy (mam baardzo sucha skórę) Mozemy zebrac wszystko ,macie racje to sie bardzo przyjemnie oglada
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65135946 nałogi ![]() http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6682/ Edytowane przez KuNu Czas edycji: 2011-05-20 o 13:38 |
|
|
|
|
#4440 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam w planach opalić się naturalnie
jakoś nie przepadam za solarium. Poza tym zamierzam być taka tylko "muśnięta" słońcem, żeby to ładnie do sukni wyglądało. Ja mam ślub pod koniec lipca, więc mam sporo czasu na zdobycie takiej opalenizny. A tymczasem jadę w rodzinne strony - do załatwienia wizyta na sali (muszę popytać o kilka szczegółów) no i w niedzielę idę na prymicję do księdza, który później będzie nam ślubu udzielał (znajomy mojego M.) i z tej też okazji umówiłam się na próbny makijaż. Chyba nie do końca będzie mi pasował do kiecki (bo makijaż chcę w fiolecie, a sukienka na prymicję jest koralowa), no ale trudno. Przynajmniej sprawdzę jego trwałość.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

zamawiała któras z was jakis ciekawy tort,

lae wierzę, ze super efekt.Ile tego cukru?
tak poza tym to chyba nic.
idę do salonu po welon więc i sukienkę na pewno przymierzę a tego najbardziej się boję. Nie podoba mi się ona już ale jeszcze cały czas się pocieszałam, że może dlatego, że dawno nie widziałam itd

co mnie juz do szału powoli doprowadza, ale to się wytnie