|
|
#1532 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
|
|
|
|
#1533 | |||||
|
Mother of Cats
|
Ty zdecydowanie tak
Cytat:
Będziemy pomykać po Polsce i strzylać do nietoperzy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli można - jak właściwie się tego dorobiłaś? Cytat:
![]() Lecę czytać dalej
|
|||||
|
|
|
#1534 | |
|
BAN stały
|
Pierwszy!
Cytat:
|
|
|
|
|
#1535 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zazdroszczę jak cholera, bo też usiłuję się rozruszać po kilku latach głównie siedzenia i jak na razie jest cieniutko + nadwaga + uszkodzone kolano ![]() To ja też potrzymam ![]() Cytat:
A w temacie butów - dla odmiany też szukam Czerwonych szpilek 8-10 cm, możliwie prostych i bez udziwnień. Kiedyś myślałam, że jak chcę prosty, klasyczny but to nie będzie problemu ze znalezieniem, a tu dupa i to wielka
|
|||
|
|
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
jest ciepłoooo
|
#1537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś w Świnoujściu zachciało mi się wschód słońca oglądać. Lezę se plażą, na horyzoncie majaczy jakiś drugi lezący ludź, a tu z przyplażowych krzaczków, 20 metrów ode mnie świńskim truchtem wybiega wielki dzik i osiem małych dziczków. Tak spanikowana byłam raptem kilka razy w życiu Dziki na szczęście nie wykazały zbytniego zainteresowania mną, więc jak tylko trochę się oddaliły, to dla odmiany ja pognałam świńskim truchtem zamelinować się w krzaczorach, na wypadek gdyby dziki zmieniły zdanie . Jeszcze się porządnie nie schowałam,jak usłyszałam trzask łamanych gałązek...I w tym momencie przypomniał mi się komunikat policji, który słyszałam poprzedniego dnia w wiadomościach, że w lasku przy plaży znaleziono kolejne zwłoki zamordowanej kobiety i żeby w żadnym wypadki nie wychodzić w pojedynkę. I spanikowałam jeszcze konkretniej. Na szczęście źródłem hałasu okazał się facet zbierający puszki.To był ostatni raz kiedy samodzielnie wybrałam się oglądać wschód słońca ![]() Cytat:
Cytat:
to puszczaj ![]() Ale grzmi
|
|
#1538 |
|
Nindżopesz
|
Kufa, nie ciepło tylko duchota i gorunc
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie sympatycznie
|
|
#1540 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Poważnie?
No koniec świata dosłownie ![]() Cytat:
![]() Ale zaraz może już gdzieś był ten koniec świata nie? W Australii np, bo tam już jutro Trzeba do nich zadzwonić i spytać czy żyją Cytat:
Cytat:
Baw się dobrze i pobaw się za mnie ![]() Bo Ty się zawsze nie skonsultujesz z nami najpierw, tylko działasz Wiesz, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ![]() Idź zrywać tę farbę Szkoda farby, żeś niepotrzebnie zmarnowała
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie dziś była boska pogoda - ach cudownie!
cały dzień łaziłam po dworzu, dopiero jak po południu padało, to pobuszowałam po piwnicy i strychu w poszukiwaniu jakiś stylowych dodatków i ciuchów. Wszystko poniszczone jedynie stary zegar ścienny wzbudził moje zainteresowanie - zębatki ale dostać się do zardzewiałego dziada, ech...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-20 o 20:31 |
|
|
|
#1543 | |||
|
Zakorzenienie
|
chyba fakt
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nałożyłam samorobną maskę na owłosienie, no zobaczymy
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-20 o 20:36 |
|||
|
|
|
#1544 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale był w tym sklepie? Opier*...niczył ich? I czemu Wiewiór bo się chyba zagubiłam ![]() A kto nie? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
). Tak samo jak chciałam bordowe, to nie było nigdzie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie? O tej godzinie? Ja byłam późnym popołudniem z dzieciem na dworze - w cienkiej bluzce i cienkiej spódnicy i gęsiej skórki dostałam, a wiecie jak mi zimno to ...
![]() A nie fakt, teraz się zrobiło duszno (burza krążyła i se poszła -gdzieś do Was ), specjalnie wyszłam na balkon sprawdzić jak jest teraz i natknęłam się na sąsiada w samych slipach (żeby chociaż młody był i seksowny ).Cytat:
![]() ![]() Ad 2 pogrubione Gdzie to było? ![]() Mąż poszedł poleżeć chwilkę z dzieckiem zanim zaśnie, coś go długo nie ma Ciekawe czemu ..
|
|
|
|
#1546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak byłam malutka i mama się nade mną nachyliła, żeby mnie pocałować na dobranoc, powiedziałam zdziwiona "Mamusiu, ale ty jesteś stara" ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1547 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mi brakuje witamin ![]() Cytat:
Obyś jak najszybciej doszła do siebie Też mam stary parkiet - skrzypi nawet jak kota chodzi na paluszkach ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1548 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skont ja to znam... Cytat:
Cytat:
![]() Agnes, trzymaj się z tą nogą i dbaj Red, pawie sukienki superowe. Mnie się zakciało długiej spódnicy jak miała Czartoryska, ale nie wiem skont ona. A co do samooplaczy to ja sobie dziś nogi rajtami w spreju potraktowałam. Fajne som nawet tylko mają drobinki więc odnóża mi błyszczą jak disko kula.
|
|
#1549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ![]() myślę nad włosami dalej..... robić matrixem czy nie robić, i jeśli robić to jakim oxydantem a jeśli nie matrixem to czym i czy fogle nie kce wyglondać jak czopek
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ju chyba w tym prowadzi. A moje to ledwo półkoloryzację znoszą
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Red pawiowe sukienki kupuje? Jak to pięknie dwuznacznie brzmi...
![]() Póki mi net działa, to Wam pokażę, co wymyśliłam z zębatek, jak już je ze starego zegara wygrzebałam biżu i toczek, a jak mi zostało kółek, to jeszcze wczepiłam w popsute okulary - będę mieć spojrzenie jak Terminator (choć i tak pewnie mi braknie odwagi, żeby w czymś oprócz kolczyków chodzić i reszta poleży do jakiegoś CP )
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, jakieś szczęście do przygód krzaczorowych mam O panu pokazującym co ma pod płaszczem, wyskakującym znienacka z krzaczorów przy mojej ex-uczelni opowiadałam? ![]() Co do drugiego to w Świnoujściu, ale to było z dobre 10 lat temu. Grasował tam wtedy seryjny gwałciciel, który którąś z kolei babkę, na którą napadł, zamordował. W każdym razie strach było wyjść po ciemku. A mi się wschodu słońca zachciało. Do potencjalnej samoobrony miałam lakier do włosów w sprayu. Człowiek to jednak głupi jest za młodu.
|
|
#1553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz kolor.....kusi mnie mokka 10 MM i 10 N mnie kusi http://allegro.onet.pl/loreal-matrix...621986457.html
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szczególnie kolczyki są superowe Przeszedł mi przez myśl szatański plan - dziecię śpi, mąż śpi - znajomi są w pewnej knajpce, może by iść ... ![]() Tylko, że jak dziecię wstanie to mój mąż, może nie usłyszeć
||
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłem właśnie paluszki rybne+ziemniaki
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1556 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A jak taki toczek mocuje się do włosów? |
|||
|
|
|
#1557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#1558 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
To Ty,Maju?
![]() Cześć ![]() Cytat:
A ja wróciłam z roboty i pożarłam 3 kbnsy pepperoni
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
fsyscy steampunkowcy noszo gogle, to ja bede łoryginalna, ło
(takie są czadowe http://europtics.net/2011/wp-content...k_glasses1.jpg )Toczki majo spinki od spodu (a czasem grzebienie)
|
#1560 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale Ty Aniele tylko tonowałaś , no nie? a ja bym kciała jaśniej troszkę, swoje mam ładne , tylko to poniżej to jaki hyj ![]() ps... kocham kabanosy pepperoni o! i jajka
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

.

pisałam chyba już kiedyś, że nie obtarły mnie tylko ślubne buty 

- małego ale jednak, obok drugiego z lewej 3 kolejne i tak z 8 dzików przed tą ławką i na trawie myslałam ze mam zwidy ( zważywszy swój stan pomroczności) lub śnie - a to pan miejscowy wyprowadzął na spacerek swoje hmmmm chyba dziczki - albo jakeś gatunki świnek ale miały kły - nie białe - moja mina wówczas musiała być bezcenna

ale dostać się do zardzewiałego dziada, ech... 

Obyś jak najszybciej doszła do siebie