|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Cytat:
a co do rowerów to ja też miałam kiedyś wypadek w podstawówce mieliśmy wycieczkę szkolną i gdzieś tam zjeżdżaliśmy z wieeelkiej góry (ze 2-3km miała) oczywiście wszyscy zjechali normalnie..tylko ja nie.. ![]() straciłam panowanie nad kierownicą i wpadłam do rowu zaliczając część asfaltu po drodze efekt: zdarta skóra w 2miejscach na rękach, ogólne poobijanie i zdarty policzek na buzi nic nie widać..aż dziwne, ale na łapkach mam niezłe blizny do dziś i od tamtego czasu boję się zjechać z górek tzn jak łagodne i małe to ok...ale jak nie to schodzę z rowera i spacerkiem na dół oczywiście wszyscy patrzą na mnie jak na idiotkę...ale co tam ![]() górkofobie mam i już
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, twarda jestes...
![]() u mnie sie skonczylo na pogotowiu, ale zeby sie uchowaly zania, komunikat dostalam, ze jakas zmiana umowy bedzie czy cus... pogoda dzis pikna i oby tak dalej, rowerek juz wyszorowalam... milego popoludnia
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja aktualnie walczę z obiadem, coś trza by zjeść, padło na rybę z grilla, mam nadzieję ze wyjdzie zjadliwa
|
|
|
|
|
#4474 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
ale na rower of kors idziemy ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze dzis tez nie bedzie. Ja dzis nie mam czasu na obiad, pozeram 2 banany na szybko. Jutro zjem jak czlowiek ![]() To ja tez zycze milego popoludnia
|
|
#4475 | ||
|
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Ja też dzisiaj wstałam o 8 Okropna godzina, dla mnie to tak naprawdę środek nocy Ale za to dzień jaki długi się wydaje, jak się go tak wcześnie rozpocznie![]() ![]() ![]() Oł jea Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zawsze wiedziałam, że te rowery to są jednak szatańskie pojazdy![]() ![]() Byłam dzisiaj na lekcji rysunku I trochę się sama sobą załamałam, nie jest dobrze Ale ogólnie było bardzo sympatycznie, przesiedzieliśmy chyba z 3 h nad rzeką, machając widoczki Ptaszki ćwierkały, ryby rzucały się w wodzie; relaks na całego
|
||
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rysować ogromnie lubię od dzieciństwa, choć mam świadomosć, że artystki ze mnie nie bedzie ani kasy na tym nie zbiję Przez większość życia rysowałam po prostu na czuja, bez praktycznie żadnej wiedzy o technice rysowania Miałam ponad 20 lat, jak uznałam, że przydałoby się trochę to moje bazgranie ogarnąć i trafiłam na dwuletnią grafikę Skończyłam ją w ubiegłym roku, no i tak wyszło, że miałam przerwę w rysowaniu właściwie aż do teraz, bo sama z siebie jakoś nie potrafiłam się do tego porządnie zabrać Ale ostatnio dowiedziałam się, że moi graficznie utalentowani znajomi robią sobie co parę dni takie luźne lekcje rysowania/ malowania itp. itd., i postanowiłam się do nich dołączyć Oczywiście jest też w tym wszystkim - hm, powiedzmy - guru, który nad całą tą radosną twórczością czuwa, robi korekty, udziela rad i tak dalej Czyli trochę jak w szkole, ale tak bardziej na luzie Kurczę, brakowało mi tego, cieszę się z tych zajęć i pewnie trochę sobie na nie pochodzę ), ale nie mam akurat odpowiedniego papieru![]() Oho, ale mi poemat wyszedł, a chciałam krótko
|
|
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli podobnie jak małż, żałuję że TŻ nie ćwiczy ręki ( w sumie on też żałuje ), a ma zdolności w tym kierunku, jak jeszcze byliśmy w wersji demo, to na serwetkach mi rysował
|
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę nie wiem co z tą pogodą, jak wieczór ma wypaść, kojarzy mi się że sobota miała być burzowa, zaś na razie jest pięknie... nie żeby mi to przeszkadzało
|
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taka piękna pogoda to chyba w całym kraju musi być, skoro takie pustki tu panują
|
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasi miejscy artysci i uczniowie czesto jezdza wlasnie tam, gdzie my jedziemy; musi byc ladnie ![]() ja sporo malowalam na studiach, bardziej z przymusu bo mialam malarstwo jako jeden z podstawowych przedmiotow, nie lubilam tego, bo lazili wokol sztalug i kometowali, poprawiali non stop, wole sobie cos w domu podlubac w bieli i czerni na malych formatach np. 50x60 ![]() zaniu, jak tam? dojechalas calo, uniknelas deszczu? ![]() kurde powiem Wam, ze u mnie krucho z kondycja, jeszcze dopoki siedzialam na tym rowerze to jeszcze jak cie moge, ale jak juz zsiadlam to nie mialam sily wejsc na 4 pietro
|
|
#4483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie przepadam, jak ktoś mi przez ramię zagląda i komentuje - ale co zrobić, inaczej się tego nigdy nie nauczę![]() Lou, pochwal się, jak było na spotkaniu - dużo kilometrów zrobiłyście? ![]() A kaska do Ciebie doszła?
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie sie jezdzi, nie powiem lubie rowerek
|
|
#4485 |
|
Konto usunięte
|
Witam po pracy
wynudziłam się dzisiaj jak cholera, ale byle do czwartku a potem 5dni wolnego![]() tak sie zastanawiam co sobie lepiej sprawić na urodziny ebooka czy rower? Bo coś wyjątkowo niezdecydowana jestem
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4487 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w ogole fanka ebookow nie jestem, jakos jak nie mam fizycznie papieru w dloni, kartek nie przerzucam to mi sie odechciewa ![]() a tak z ciekawosci, one obsluguja polskie znaki? naf, doszlo, ale masz fajnie na drugie
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-22 o 00:12 |
|
|
|
|
#4489 |
|
Lux Mundi
|
Robię porządki na poczcie
![]() Jakie zdjęcia znalazłam, to SZOK ![]() Mężowie moich Psiapsiół z poprzednich studiów mogliby się zdziwić po stokroć ![]() Dobrze, że to się działo w czasach zamierzchłych
|
|
#4490 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dziękuję, też mi się podoba Szkoda, że na pierwsze mi tak nie dali![]() ![]() Cytat:
Ja to się aż boję pytać, jakie Ty jeszcze miałaś zwariowane przygody w swoim życiu, bo coraz lepsze historie wychodzą tutaj na światło dzienne
|
||
|
|
|
#4491 |
|
Lux Mundi
|
Naf - zdjęcia głównie z Babskich ImpreSSS
![]() A działo się, oj działo ![]() *** A na drugie jak Ci Rodziciele dali
|
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
Oj tak, zazwyczaj różnie się dzieje na takich impresskach
![]() *** Tutaj chyba wolę pozostać takim bezimiennym i bliżej niezidentyfikowanym nafnafem, ale łatwo to sprawdzić, bo wymieniałam to imię w naszym wątku prezentacyjnym w klubie ![]() Chyba trzeba się powoli szykować do spania ![]() Dobrej nocy |
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
pobudka wstać, koniom wody dać
![]() co macie dziś w planie? ja miałam wypad do IKEI i później kino, okazało się że TŻ wraz ze znajomymi zaplanował sobie seans na 12:30, w kinie którego nie lubię, bo kurde 2 zł taniej więc z zakupów nici, a poza tym idziemy na Piratów w 3D, a ja uważam że to bez sensu, filmy które nie są robione specjalnie pod efekt 3D tylko jest konwersja dupy nie urywają kilka efektów, nie ma się czym zachwycać, a ja w dodatku nie mam na stanie soczewek i będę siedzieć jak ta głupia w dwóch parach okularów...Na szczęście Piratów uwielbiam i znam na pamięć, i wizja kolejnej części z kpt. Jackiem na którą czekałam z TŻ-tem trochę mi osładza tę wizję... ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4494 |
|
Zadomowienie
|
Uff, przeżyłam imprezę
![]() Póki co jestem u rodziców, napiszę więcej wieczorem jak będę u siebie. Miłej niedzieli!
|
|
#4495 |
|
Wtajemniczenie
|
ale cicho... chyba wszystkie śpią...
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4498 | ||||||
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
Mnie po rowerze nic nie boli, ot wczoraj cos czulam w udach, a dzis nic. Ale za to....miesnie plecow ramion, klatki piersiowej czuje sie jak po maratonie wioslarskim, a to tylko 1,5 h pompowanie opon Ale gut, gut...lubie czuc, ze mam miesnie ![]() I tez padlam jak przyszlam do domu. Zrobilam sobie jakies tam warzywa, zjadlam, netu nie bylo wiec sie polozylam i lekka drzemke zlapalam. Czlowiek wyjdzie raz na ruski rok, pooddycha swiezym powietrzem, a potem pada jak male dziecko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
To ja rozstrzygne ten wynik wybralabym rower. I mam podobnie do Lou. Mam na laptopie jakies ebooki i ledwie przeczytalam pare stron. Oczy sie mecza. Zdecydowanie wole ksiazki papierowe. To tak jak z audiobookami, sciagnelam zeby nie czytac ksiazki. Nic z tego, skupic sie nie moglam, bo ciagle mi mysli gdzies wedrowaly. Takze ani e-booki, ani audiobooki sie u mnie nie sprawdzaja, tylko standardowa ksiazka ![]() Cytat:
Ja wole standardowe kino. A piratow to tylko czesc pierwsza ogladalam. Jack Sparrow jest fajny, ale jakos tak wyszlo, ze nie ogladalam nastepnych czesci. Ale kto wie....moze sobie sciagne ![]() I tam...w kosciele siedza ![]() ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-05-22 o 10:26 |
||||||
|
|
|
#4499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja uwielbiam piratów
|
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
Miłej niedzieli
Żyjątko Chociaż nie, to chyba rzęski były![]() A kawalerowie przystojni?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

]

ja aktualnie walczę z obiadem, coś trza by zjeść, padło na rybę z grilla, mam nadzieję ze wyjdzie zjadliwa

Okropna godzina, dla mnie to tak naprawdę środek nocy
Zawsze wiedziałam, że te rowery to są jednak szatańskie pojazdy