|
|
#3241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
Może za te piękne oczy w avatarku ?! ![]() Chciałam napisać, że te inne to świeżynki, ale nie - to staruchy. Cytat:
Kurde ! |
||
|
|
|
|
#3242 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
???Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj znalazłam: http://www.cherryculture.com/cosmeti...cat=332&page=1 http://www.cherryculture.com/cosmeti...cat=332&page=1 Właściwie za grosze...
|
|
|
|
#3243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
http://demotywatory.pl/3083222/Zawod-uczen Jezu jak mnie oczy bolą...
|
|
|
#3244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() takie zgłaszanie ZP na wątku essencowym jest wredne...;/ Cytat:
![]() Kasiu tutaj sa np recenzowane paletki sleeka http://greatdee85.blogspot.com/searc...&max-results=7 ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- ale komplikują w GG, a napisów do 90210 dalej nie ma |
||
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Odcinek GG akurat mi się podobał
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie, że cieni mam zdecydowanie za dużo ![]() Co do Sleeka to miałabym ogromną ochotę na paletkę Bad Girl Ja jeszcze nie oglądałam ani GG ani 90210 Jeszcze rano miałam 3 punkty, czemu teraz mam 2?
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-19 o 19:28 |
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam 90210 - końcówka mnie rozwaliła
![]() Edit. Nie zrozumiem tego - wczoraj jedna dziewczyna na wątku Essence dostała 4 punkty i bana tymczasowego a przed chwilą zobaczyłam ją na forum i to bez żadnego karniaka - niezbadane są wyroki modów ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Obejrzałam GG - też mnie rozwaliło, chociaż miałam nadzieję, że Ch i B będą razem
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-19 o 21:33 |
|
|
|
|
#3248 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Chyba ukarane dziewczyny interweniowały u Adminów i kary zostały ponownie rozpatrzone, a niektóre anulowane. Zrobiłam zamówienie na Golden Rose ![]() I tak się ograniczyłam do jedynie 40 zł. Niektóre pozycje spadły z listy i stwierdziłam, że kupię w kolejnych miesiącach na stosiku... parę groszy drożej, ale... ![]() Jeszcze tylko upragniony róż Sleek i będzie pełnia szczęścia... na ten miesiąc
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam makijaż - ślicznie Ci w fioletach Ja już nawet planów zakupowych nie robię i limitów nie planuję bo nic mi z tego nie wychodzi - zawsze nakupuję jakichś głupot ![]() Mój urlop przesunął się na sierpień więc dopiero wtedy możesz się mnie spodziewać
|
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
|
Cytat:
![]() Sęk w tym, że większość sypkich niestety, a te nie za bardzo nadają się do korzystania w pracy, więc teraz mam pretekst do kupna prasowanych [jakbym miała mało ] i to w paletce, żeby nie targać kilku pojedynczych .Ale to na kiedyś... lipiec może... sierpień... A, obczajcie to: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post26986195 Cały wątek jest masakryczny [i poprzednia część też], ale ten wpis mnie rozwalił...
|
|
|
|
#3251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A widziałaś to? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26994897 |
||
|
|
|
|
#3252 | |
|
|
Cytat:
. Reszta w pojedynkę.Ta dziewczyna serio pisze... i jest z typem od 9 lat... O mamono
|
|
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Przeeeeeeeeeestań, Wiedźmo !!!!!!!!!! Dzięki, poczytam. Amnestia ! ![]() A gdzie kupujesz ?! Gdzie ?! ?! ?! A to nie podpucha ? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że z takim indywiduum wytrzymałabym tydzień. A może to masochistka ?! Wakacje się zaczęły ??? Szczególnie rozbrajające są psychologiczne analizy sytuacji i odpowiedzi / podpowiedzi. Jakoś mi trudno uwierzyć w tę historię . Wyobrażacie sobie życie pod jednym dachem z takim "czymś" ?! Chyba, że ta dziołszka ma takie same przywary, ale ich u siebie nie dostrzega. Jezusiczku, niemyjący się chłop ... Idę się myć i w drogę .Miłego dnia ********* To znowu ja i 'a propos dyskusji o karach . Czasem "rzucę okiem" na temat plotkowy na fryzjerskim. Od dłuższego czasu jedna z dziewczyn ma wyjątkowo wulgarny awatar. Nie wiem, czy ona udziela się też w innych tematach. Jak do tej pory nikt na to nie zareagował. A może to moje subiektywne odczucie i tylko ja to tak odbieram ?! Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-05-20 o 06:16 |
|
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Idę sie chyba poopalać na działkę chociaż jak zobaczę pająka/owada to rozniosę połowę altanek
|
|
#3255 | ||||
|
|
Cytat:
Ja nadal się łudzę, że jak rozpiszę plan, to się powstrzymam... [oprócz tych 20 zł/tydzień mam zawsze jakąś rezerwę jeszcze... no i właśnie... ]O kurczę, szkoda, że będę musiała jeszcze dłużej czekać do spotkania ![]() To co, montumey jakies zamówionko ??? Żartuję , ale... może za jakiś czas ![]() Planowałam na Allegro, ale chyba skuszę się na ebay. Tam z wysyłką wychodzi mi tyle, co za 'goły' róż na Allegro. Wrzucam do albumu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3257 |
|
|
To się zrobi
, bądźcie zwarte i gotowe z listą produktów ![]() Tylko warto poczekać na obniżkę, raz na jakiś czas wrzucają 20% OFF i wtedy dopiero warto zamawiać, bo się przynajmniej dopłata na wysyłce zwraca w jakiś tam sposób.
|
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Pająki są łeee. Boję się ich nawet czasem zabić. Poszłam na działkę i kurde oczywiście nic mnie nie opaliło
przynajmniej poczytałam fajną książkę
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, Asiu ja też chcę obczaic ten av
dajcie linka do profilu![]() Fin, Asia wątki wymiatają a mi sie nie chcą dalej pobrac napisy do 90210, obejrzę online... ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Asiu sliczny makijaz nie chce mi sie cytować
|
|
|
|
|
#3260 |
|
|
Dzięki
Smokey pędzelek testowałam i wreszcie przejścia wyglądały jakoś po ludzku... Wejdź na offtopowe zapuszczanie i poszukaj rysunkowego avatara. Mój sąsiad burak znowu coś robi... tym razem jakieś skrobanie.
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyśl, że jak do Ciebie przyjadę to wybierzemy się na zakupy i dopiero poszalejemy, sasasa ![]() Edit. Chyba widziałam tego ava ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-20 o 19:41 |
|
|
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie dość, że już nie śpię to nawet już zakupy zrobiłam - psica urządziła mi koncert o 7 rano informując, że koniecznie musi wyjść na dwór
![]() I nawet w weekend człowiek nie może trochę dłużej pospać ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Przejrzałam nową gazetkę Rossmanna (albo Rossmannu
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
O Kasia mi przypomniała,że muszę sobie poszukać kremu na zmarszczki/chłodzącego pod oczy. Kolezanka miała fajny i ładnie pachniał,ale znając ją to nie pamięta nawet,że go miała
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasia mi wysłała i jeszcze nie tak źle
![]() Cytat:
GG i 90210 to były ostatnie odcinki ![]() kupiłysmy kolezance na 18stke wibrator
|
|
|
|
|
|
#3266 | ||
|
|
Cytat:
Może poczekaj na kolejną gazetkę , w któryś rzucie na pewno będzie promo na te rzeczy.Mnie kusi mgiełka Mrs. Potters [to nowość?], w jakimś hiperaku jest na promocji teraz, tylko ciekawa jestem składu. No ale jeszcze zapas mam więc nie kupię.BTW, Kasiu, w serum magicznym Gliss Kura jest tylko chyba jeden silikon, z tego co pamiętam , aż się sama zdziwiłam, bo te spraye dwufazowe takie nasilikonowane...Cytat:
|
|
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Co się będziesz szczypać ! Kupuj ! I tak taniej niż pędzelek .
Cytat:
![]() ![]() No wiesz co ... Ja spłonęłam rumieńcem. Cytat:
![]() W łazience stoi i kurzy się : Gliss Kur - total repair z 19-oma aktywnymi składnikami { }. To pewnie co innego.Dawać linka do Mrs. Potters ! Jadę w poniedziałek do miasta. Zobaczę. |
||
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to były ostatnie odcinki 90210 i GG
![]() Ooo dziekuję Asiu ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Kasiu och dziękuję za "wymłodzenie" mam 18lat
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze pamiętników juz tez nie ma... nie wiedziałam, ze tydzien temu był ostatnio odcinek...
gotowe na wszystko tez się skonczyły (tak btw miało się skonczyc na 7 sezonie, a we wrzesniu ma byc 8...) i co ja mam oglądać?;/ w czerwcu bd tylko pretty little liars |
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad tym magicznym serum Gliss Kura, jeśli się nie mylę to w Naturze od czwartku będzie promocja po 15,99 chociaż muszę zobaczyć ile to serum kosztuje normalnie w Rossmannie bo znając Naturę to może być "promocja" a nie promocja ![]() A może i racja ![]() Bo wiesz, dzisiejsza młodzież inaczej na takie rzeczy patrzy, nie to co my Ja pruderyjna nie jestem ale ten av mnie rozwalił, chociaż widywałam już lepsze na wizażu ![]() No tak mi się właśnie zdawało Mimo wszystko ciekawa jestem gdzie Ty u siebie zmarszczki widzisz? Ja mam ale Ty??
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

wygląda na to, ze zakup mydełka biały jeleń odwlecze się w czasie
???

.
przynajmniej poczytałam fajną książkę
więc nie kupię.
, aż się sama zdziwiłam, bo te spraye dwufazowe takie nasilikonowane...