Zachodniopomorskie Panny Młode - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-20, 17:03   #3601
wika82
Zakorzenienie

Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode

33 dni. Niedługo miesiąc.
Masakra, jak to zleciało.
W weekend zamawiamy winietki i zawieszki na alkohol, a po weekendzie chcemy się spotkać z orkiestrą i fotografem, żeby omówić szczegóły.
Stary 2011-05-20, 19:06   #3602
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Super, ze obraczki doszly
No i fajnie z tymi potwierdzeniami.
Do nas tez wczoraj zadzwonil kuzyn z potwierdzeniem -bardzo milo
Emillia, za 2 tygodnie juz studniowka

Za 2 tygodnie studniowka a za 5 tygodni bede mierzyc suknie . Nie wiem czy powinnam bardziej sie cieszyc czy obawiac, ze nie bede jej juz chciala Codziennie mam jakies watpliwosci ... ze moze powinnam wybrac zupelnie inny kroj. Nakopac mi tylko do tylka i tyle powiem

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez wika82 Pokaż wiadomość
W weekend zamawiamy winietki i zawieszki na alkohol, a po weekendzie chcemy się spotkać z orkiestrą i fotografem, żeby omówić szczegóły.

Wika zleci jak z bicza strzelil
Nie wiem kiedy to ja bede miala czas na spotkanie z fotografem czy kamerzysta
Gwiazdeczka ile przed slubem bedziesz w Polsce i na jak dlugo?
emillia006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-21, 17:47   #3603
wika82
Zakorzenienie

Załatwiłam od koleżanki biały parasol na wszelki wypadek.
Radzę Wam to samo, jeśli (odpukać!) zacznie padać, kolorowy wygląda średnio na zdjęciach i w ogóle.

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Mam pytanie głównie do Rain, ale może któraś z Was się orientuje.
Stwierdziłam właśnie, że chcę mieć wpiętą białą różę z boku przy koku, mam motyw róż na sukience. Nie wiem tylko, czy ta róża ma być czymś nasączona..? Mi się wydaje, że róże są wytrzymałymi kwiatami.
Czy wystarczy, jak kupię w kwiaciarni taką jeszcze w pąku i fryzjerka mi ją wepnie we włosy?
Stary 2011-05-21, 20:27   #3604
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:

Mam pytanie głównie do Rain, ale może któraś z Was się orientuje.
Stwierdziłam właśnie, że chcę mieć wpiętą białą różę z boku przy koku, mam motyw róż na sukience. Nie wiem tylko, czy ta róża ma być czymś nasączona..? Mi się wydaje, że róże są wytrzymałymi kwiatami.
Czy wystarczy, jak kupię w kwiaciarni taką jeszcze w pąku i fryzjerka mi ją wepnie we włosy?
Trwałość róży zależy przede wszystkim od tego jak została potraktowana w kwiaciarni jeśli kupisz starą różę, to różnie może być, ale jak będzie świeża, odpowiednio przycięta i skondycjonowana to powinna dać radę

Jak znajdę moje notatki, to Wam napiszę po czym poznać w kwiaciarni świeże kwiaty, żeby nie dać sobie wcisnąć starych tylko to trochę potrwa, bo aktualnie mam sporo zajęć na głowie...
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-21, 20:43   #3605
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Trwałość róży zależy przede wszystkim od tego jak została potraktowana w kwiaciarni jeśli kupisz starą różę, to różnie może być, ale jak będzie świeża, odpowiednio przycięta i skondycjonowana to powinna dać radę

Jak znajdę moje notatki, to Wam napiszę po czym poznać w kwiaciarni świeże kwiaty, żeby nie dać sobie wcisnąć starych tylko to trochę potrwa, bo aktualnie mam sporo zajęć na głowie...
Rozumiem, że mam poinformować panią w kwiaciarni, że to ma być róża do wpięcia we włosy, jak będę ją zamawiać?
Stary 2011-05-22, 06:29   #3606
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, że mam poinformować panią w kwiaciarni, że to ma być róża do wpięcia we włosy, jak będę ją zamawiać?
Wydaje mi się, że powinnaś może być też tak, że ją zabezpieczą mocowaniem z cieniutkiego drucika, żeby się trzymała na bank
Stary 2011-05-23, 14:36   #3607
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Zlecialo, zlecialo. Mi tak samo. Jakos od studniowki czas szybciej lecial. Ja tam sie ciesze
A jakie zawieszki na alkohol bedziesz zamiawiac?Masz juz wybrane>
Ja sie rozgladalam i tyle tego jest, ze nie wiem jak mam wybrac

Cytat:
Napisane przez emillia006 Pokaż wiadomość
Za 2 tygodnie studniowka a za 5 tygodni bede mierzyc suknie . Nie wiem czy powinnam bardziej sie cieszyc czy obawiac, ze nie bede jej juz chciala Codziennie mam jakies watpliwosci ... ze moze powinnam wybrac zupelnie inny kroj. Nakopac mi tylko do tylka i tyle powiem

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Wika zleci jak z bicza strzelil
Nie wiem kiedy to ja bede miala czas na spotkanie z fotografem czy kamerzysta
Gwiazdeczka ile przed slubem bedziesz w Polsce i na jak dlugo?
za obawy do sukni. Choc to normalne-ja mialam takie same odczucia Zobaczysz, wszystko bedzie Ci sie podobac i po przymiarce juz nigdy nie pomyslisz, ze moglas wybrac inna suknie.

Przed slubem jedziemy rowno tydzien Nie za duzo czasu, ale skoro wszystko juz mamy zalatwione to mysle ze bedzie ok.
Z kamerzysta czy orkiestra tez sie spotkamy w tym ostatnim tygodniu, a jak cos to zawsze mozemy tez meilowo poustalac

Wkurzylam sie wlasnie Przegladalam na allegro ozdoby do wlosow, patrze a tam takie wkretki blyszczace do wlosow kosztuja 15zl za 7 sztuk Ja zaplacilam w Agnes...uwaga.... 15zl za jedna
Na szczescie kupilam tylko 3. Reszte sobie dobiore na all.

A wy co bedziecie mialy we wlosach???
Wika z tego co sie domyslam to kwiatek?
Stary 2011-05-23, 15:18   #3608
wika82
Zakorzenienie

Tak Gwiazdeczko, chcę mieć białą różę we włosach, bo mam motyw róż na sukni.
Nawiasem mówiąc przeliczyłam ile pieniędzy wydamy na parę. Pamiętam, że u Ciebie to koszt 600 zł?
U nas tak samo, nawet minimalnie więcej.
Jeden wydatek nam się zmniejszył: alkohol. Okazało się, że nie musimy korzystać z alkoholu w hotelu, możemy przywieźć własny: zarówno biały jak i kolorowy. Mój tata dogadał się w hurtowni, że będziemy mogli zwrócić niewykorzystany.
Stary 2011-05-23, 22:34   #3609
wika82
Zakorzenienie

Za miesiąc będę w trakcie wesela.

Wyobraźcie sobie, że po zsumowaniu wszystkich gości z dziećmi wyszło 116 osób, być może będzie 119, bo 3 są niepewne. Jestem bardzo zadowolona!

Zamówiliśmy winietki i zawieszki w tym samym stylu.
Znowu okazało się, że wzięliśmy najtańsze, ale takie proste, eleganckie nam się najbardziej podobają.
Wierszyk będzie taki:

"Odrobina czaru
trochę namiętności.
W weselnym toaście
sto procent miłości".

Kontaktowaliśmy się z orkiestrą, na dniach się spotykamy. W weekend będziemy usadzać gości i lokować ich w pokojach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg winietka.jpg (71,8 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-05-24, 11:29   #3610
gabisolis
BAN stały

hej Dziweczyny, ma pytanie i prosze o pomoc, z gory dziekuje. chcemy wziasc slub za rok-2012. chcemy zrobic tylko przyjecie weselne-tak na 30 osob, gdyz mamy bardzo mala rodzine, a znajomych mamy bardzo duzo, wiec nie zapraszamy, bo by sie zrobilo wiecej kolegow niz gosci z rodziny. moze ktoras z Was robila takie przyjecie max. do godz. 22 gdzies. jaka jest wtedy cena od osoby i gdzie robilyscie? jaki lokal polecacie na male przyjecie? wczoraj dzwonilam do Ceremonii, ale babka mnie troche splawila.

Edytowane przez gabisolis
Czas edycji: 2011-05-24 o 11:30
gabisolis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-24, 12:41   #3611
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Gwiazdeczko, chcę mieć białą różę we włosach, bo mam motyw róż na sukni.
Nawiasem mówiąc przeliczyłam ile pieniędzy wydamy na parę. Pamiętam, że u Ciebie to koszt 600 zł?
U nas tak samo, nawet minimalnie więcej.
Jeden wydatek nam się zmniejszył: alkohol. Okazało się, że nie musimy korzystać z alkoholu w hotelu, możemy przywieźć własny: zarówno biały jak i kolorowy. Mój tata dogadał się w hurtowni, że będziemy mogli zwrócić niewykorzystany.
No to pocieszylas mnie z tymi kosztami
Fajnie, ze tak wyszlo z alkoholem. My mamy napoje z takiej hurtowni, ze niewykorzystane bedzie mozna zwrocic.

Cytat:
Za miesiąc będę w trakcie wesela.

Wyobraźcie sobie, że po zsumowaniu wszystkich gości z dziećmi wyszło 116 osób, być może będzie 119, bo 3 są niepewne. Jestem bardzo zadowolona!

Zamówiliśmy winietki i zawieszki w tym samym stylu.
Znowu okazało się, że wzięliśmy najtańsze, ale takie proste, eleganckie nam się najbardziej podobają.
Wierszyk będzie taki:

"Odrobina czaru
trochę namiętności.
W weselnym toaście
sto procent miłości".

Kontaktowaliśmy się z orkiestrą, na dniach się spotykamy. W weekend będziemy usadzać gości i lokować ich w pokojach.
Bardzo ladne. Mi tez akurat winietki podobaja sie najprostsze.

A powiedzcie, jakie macie te pokoje dla gosci? Tzn o jakim standarcie i ilu osobowe?
Stary 2011-05-24, 14:13   #3612
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
No to pocieszylas mnie z tymi kosztami
Fajnie, ze tak wyszlo z alkoholem. My mamy napoje z takiej hurtowni, ze niewykorzystane bedzie mozna zwrocic.

Bardzo ladne. Mi tez akurat winietki podobaja sie najprostsze.

A powiedzcie, jakie macie te pokoje dla gosci? Tzn o jakim standarcie i ilu osobowe?
Wyglądają mniej więcej tak, większość jest dwuosobowych, ale są też killkuosobowe dla rodzin z dziećmi. Jest też pokój dla osoby niepełnosprawnej, a mamy taką w rodzinie.
Napoje na szczęście mamy w cenie i bez ograniczeń.

http://www.jfduet.pl/index.php?com=galeria
Stary 2011-05-24, 16:22   #3613
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gabisolis Pokaż wiadomość
hej Dziweczyny, ma pytanie i prosze o pomoc, z gory dziekuje. chcemy wziasc slub za rok-2012. chcemy zrobic tylko przyjecie weselne-tak na 30 osob, gdyz mamy bardzo mala rodzine, a znajomych mamy bardzo duzo, wiec nie zapraszamy, bo by sie zrobilo wiecej kolegow niz gosci z rodziny. moze ktoras z Was robila takie przyjecie max. do godz. 22 gdzies. jaka jest wtedy cena od osoby i gdzie robilyscie?
My robimy przyjęcie na 27 osób (jeśli wszyscy przyjdą) w restauracji, płacimy 80 zł za osobę - za obiad (dwa dania plus deser), zimne i ciepłe przystawki, kawę i herbatę. Dekoracja sali jest w cenie. Musimy we własnym zakresie kupić napoje oraz tort.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-24, 19:57   #3614
gabisolis
BAN stały

mrowinka o to super, ze nie jestem sama. a mozna wiedziec jaki to lokal? jesli to nie tajemnica.
gabisolis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-25, 12:37   #3615
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Wyglądają mniej więcej tak, większość jest dwuosobowych, ale są też killkuosobowe dla rodzin z dziećmi. Jest też pokój dla osoby niepełnosprawnej, a mamy taką w rodzinie.
Napoje na szczęście mamy w cenie i bez ograniczeń.

http://www.jfduet.pl/index.php?com=galeria
eeeeee, to u Ciebie pelen luksus......
Ja teraz sie zaczelam martwic, ze te pokoje dla gosci to takie internatowe - czyli lozeczko do spania i tyle. Lazienki sa czesto na korytarzach, a do tego wiekszosc pokoi jest 3 i 4 osobowa No ale innych opcji nie mialam....
Stary 2011-05-25, 13:03   #3616
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Ja teraz sie zaczelam martwic, ze te pokoje dla gosci to takie internatowe - czyli lozeczko do spania i tyle. Lazienki sa czesto na korytarzach, a do tego wiekszosc pokoi jest 3 i 4 osobowa No ale innych opcji nie mialam....

Nasze pokoje beda podobne jak u Wiki, w kazdym lazienka i balkon. My z TZtem bedziemy miec apartament dla nowozencow dwupokojowy Z piatku na sobote bede w nim spac ze swiadkowa i mamuska
Gwiazdeczka nie martw sie i tak goscie dlugo nie beda w nich przebywac
Dziewczyny zamawiam kolczyki do mojej bransoletki. Co myslicie o nich?? Jeszcze raz dolaczam zdjecie bransoletki i kolczykow, ktore ostatnio znalazlam i sie w nich zakochalam Mysle, ze calosc bedzie dobrze pasowac
Jeszcze miesiac i bedziemyw Polsce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a4bde3edd47887b3.jpg (43,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 42klcrystalmol1.jpg (22,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z duza 20 mm.jpg (21,0 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-05-25, 13:53   #3617
wika82
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci tak..
Bywałam na przeróżnych weselach z noclegami o różnym standardzie. Począwszy od bardzo luksusowych hoteli skończywszy na takich z salą na działkach i pokojami w hotelu, który akurat był w kapitalnym remoncie, miał dziury w ścianach, łazienkę na korytarzu, etc.
Standard pokojów nie ma najmniejszego znaczenia. Najważniejsze, żeby się przespać i umyć (w obojętnie jakiej łazience).
Dla udanego wesela najważniejsze są 3 rzeczy: dobra orkiestra, sala o wielkości odpowiedniej do ilości gości, żeby móc się swobodnie bawić i w miarę smaczne jedzenie.
Cała reszta to bajer.
Stary 2011-05-25, 14:36   #3618
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Powiem Ci tak..
Bywałam na przeróżnych weselach z noclegami o różnym standardzie. Począwszy od bardzo luksusowych hoteli skończywszy na takich z salą na działkach i pokojami w hotelu, który akurat był w kapitalnym remoncie, miał dziury w ścianach, łazienkę na korytarzu, etc.
Standard pokojów nie ma najmniejszego znaczenia. Najważniejsze, żeby się przespać i umyć (w obojętnie jakiej łazience).
Dla udanego wesela najważniejsze są 3 rzeczy: dobra orkiestra, sala o wielkości odpowiedniej do ilości gości, żeby móc się swobodnie bawić i w miarę smaczne jedzenie.
Cała reszta to bajer.

Tez tak uwazam. Chyba, ze goscie jak w moim przypadku planuja sobie przedluzyc pobyt po weselu o jakis tydzien to standard w pokojach ma znaczenie. Jezeli to tylko jedna noc to naprawde nie ma co sobie zawracac glowy przejmowaniem sie o pokoj Najwazniejsze jest wesele-jedzonko, sala, zespol
Stary 2011-05-25, 15:40   #3619
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Nasze pokoje beda podobne jak u Wiki, w kazdym lazienka i balkon. My z TZtem bedziemy miec apartament dla nowozencow dwupokojowy Z piatku na sobote bede w nim spac ze swiadkowa i mamuska
Myśmy mieli dla gości pokoje dwuosobowe z łazienkami, a sami dostaliśmy apartament taki dość wypasiony - nawet taki prawdziwy, starodawny manekin na suknię ślubną tam był trochę szkoda, że w sumie nie bardzo było nawet jak pokorzystać z tego apartamentu

Łóżko przetestowaliśmy, ale ciiicho nasze fajniejsze
Stary 2011-05-25, 21:27   #3620
lil_
Raczkowanie

Cytat:
Jak goście będą sie bawili, to padną po powrocie z wesela i obojętne im będą standardy
a tak serio, to przecież wiadomo, że nie zawsze jest możliwośc znalezienia noclegów w miarę blisko i w sensownej cenie. Więc głowa do góry
a to tylko noclegi na dobre w trakcie wesela, czy na dużej?
lil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 12:46   #3621
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Zamowilismy tablice na samochod.
Na przod beda nasze imiona, a z tylu 'Mloda Para'

Cytat:
Gwiazdeczka nie martw sie i tak goscie dlugo nie beda w nich przebywac
Dziewczyny zamawiam kolczyki do mojej bransoletki. Co myslicie o nich?? Jeszcze raz dolaczam zdjecie bransoletki i kolczykow, ktore ostatnio znalazlam i sie w nich zakochalam Mysle, ze calosc bedzie dobrze pasowac
Jeszcze miesiac i bedziemyw Polsce
Na dlugo lecicie do Polski???

Co do kolczykow, to bardzo ladne.... ale ja jednak widzialabym wkretki do Twojej sukni. Oczywiscie to Twoja decyzjaLatwiej byloby ocenic widzac calosc....
Cytat:
Powiem Ci tak..
Cała reszta to bajer.
Dziekuje kochana Podnioslas mnie na duchu.
Sama tez pewnie nie przejmowalabym sie standartem pokoju bedac gosciem weselnym.....
Mam nadzieje, ze wesele bedzie na tyle udane, ze goscie nie zwroca uwagi na pokoje

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Myśmy mieli dla gości pokoje dwuosobowe z łazienkami, a sami dostaliśmy apartament taki dość wypasiony - nawet taki prawdziwy, starodawny manekin na suknię ślubną tam był trochę szkoda, że w sumie nie bardzo było nawet jak pokorzystać z tego apartamentu

Łóżko przetestowaliśmy, ale ciiicho nasze fajniejsze
Czyli, ze noc poslubna byla udana... ale te poposlubne bardziej

Cytat:
Napisane przez lil_ Pokaż wiadomość
Jak goście będą sie bawili, to padną po powrocie z wesela i obojętne im będą standardy
a tak serio, to przecież wiadomo, że nie zawsze jest możliwośc znalezienia noclegów w miarę blisko i w sensownej cenie. Więc głowa do góry
a to tylko noclegi na dobre w trakcie wesela, czy na dużej?
Zawsze moze sie trafic ktos, kto bedzie narzekal i nie bedzie mu pasowalo..... no coz, a wiec nie bede sie juz wiecej przejmowac
To tylko jedna noc po weselu.....
Stary 2011-05-26, 14:25   #3622
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Na dlugo lecicie do Polski???

Co do kolczykow, to bardzo ladne.... ale ja jednak widzialabym wkretki do Twojej sukni. Oczywiscie to Twoja decyzjaLatwiej byloby ocenic widzac calosc....

Lecimy tylko na tydzien ale i tak sie cieszymy
Co do kolczykow to jednoglosnie mama i swiadkowa odradzaja mi na wkrety poniewaz a) latwo je zgubic, a ja mam tendencje do gubienia tych na wkrety b) ze wzgledu na to, ze nie bede miala nic na szyje i zadnych ozdob we wlosach, to wg nich musz troche odstawac od uszow Zobaczymy caly efekt na przymiarce sukni
Stary 2011-05-29, 00:24   #3623
agnieszkolina
Przyczajenie

Witam!!
Mam pytanie czy ktoras z Was robila wesele w Fecie w DAbiu??Jesli tak to prosze o jakies info Pozdrowionka dla wszystkich
agnieszkolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-29, 09:41   #3624
lil_
Raczkowanie

a co tutaj tak cicho się zrobiło

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszkolina Pokaż wiadomość
Witam!!
Mam pytanie czy ktoras z Was robila wesele w Fecie w DAbiu??Jesli tak to prosze o jakies info Pozdrowionka dla wszystkich
Ja niestety nie i niestety nikt z moich znajomych też nie, więc nie pomogę.
lil_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-29, 23:50   #3625
agnieszkolina
Przyczajenie

mimo wszystko dzieki za checi Lil slyszalam duzo dobrych opinii..ale chcialabym dowiedziec sie od kogos kto mial tam wesele pozdrowionka
agnieszkolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-30, 14:33   #3626
wika82
Zakorzenienie

U mnie już 24 dni!!
W weekend ustaliliśmy noclegi, zbieramy ostatnie potwierdzenia (ku mojej radości, pomimo wysokiej frekwencji, ona dalej rośnie), ustaliliśmy mniej więcej usadzenie gości.
Ogólnie te tygodnie przedślubne są u mnie koszmarem ze względów zawodowych, więc ślub jest główną pociechą i przyjemnością.
Dziś spotykamy się z orkiestrą.
Stary 2011-05-30, 15:33   #3627
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
U mnie już 24 dni!!
Nam zostało 47
Załatwiliśmy wreszcie zaświadczenie z USC, w czwartek jesteśmy umówieni z panią z poradni.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-30, 21:48   #3628
emillia006
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnieszkolina Pokaż wiadomość
Witam!!
Niestety nie pomoge

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
U mnie już 24 dni!!
W weekend ustaliliśmy noclegi, zbieramy ostatnie potwierdzenia (ku mojej radości, pomimo wysokiej frekwencji, ona dalej rośnie), ustaliliśmy mniej więcej usadzenie gości.
Ogólnie te tygodnie przedślubne są u mnie koszmarem ze względów zawodowych, więc ślub jest główną pociechą i przyjemnością.

24 dni szybko zleci

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27206835]Nam zostało 47
Załatwiliśmy wreszcie zaświadczenie z USC, w czwartek jesteśmy umówieni z panią z poradni.[/QUOTE]

47 dni super

U mnie 103 dni
Stary 2011-05-31, 00:51   #3629
Roougee
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
za załatwione sprawy,
emilia piękna biżuteria, zwłaszcza bransoletka
wika Ty już niedługo a zaraz za Tobą mrowinka
Co do pokoju- nas wyrolowali z pokojami i w ostatniej chwili musieliśmy załatwiać w internacie o niższym standardzie, tzn pokoje były 4-osobowe i łazienka na zewnątrz, ale gościom wcale to nie przeszkadzało!!
W zeszłym roku byłam na weselu, gdzie nocowaliśmy w hotelu o niby podwyższonym standardzie a jak złączyliśmy 2 łóżka to niespodzianka- klejąca się i brudna podłoga...

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-31, 15:47   #3630
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie już 24 dni!!
Ojejku 24 dni!!!!
Super, ze goscie dopisuja.

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
za załatwione sprawy,
emilia piękna biżuteria, zwłaszcza bransoletka
wika Ty już niedługo a zaraz za Tobą mrowinka
Co do pokoju- nas wyrolowali z pokojami i w ostatniej chwili musieliśmy załatwiać w internacie o niższym standardzie, tzn pokoje były 4-osobowe i łazienka na zewnątrz, ale gościom wcale to nie przeszkadzało!!
W zeszłym roku byłam na weselu, gdzie nocowaliśmy w hotelu o niby podwyższonym standardzie a jak złączyliśmy 2 łóżka to niespodzianka- klejąca się i brudna podłoga...
Nie chce nawet myslec o sytuacji, kiedy ktos wyrolowalby nas z noclegami. Cale szczescie, ze wogole udalo wam sie cos zalatwic

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości