|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zachodniopomorskie Panny Młode
33 dni. Niedługo miesiąc.
Masakra, jak to zleciało. W weekend zamawiamy winietki i zawieszki na alkohol, a po weekendzie chcemy się spotkać z orkiestrą i fotografem, żeby omówić szczegóły.
|
|
#3602 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za 2 tygodnie studniowka a za 5 tygodni bede mierzyc suknie Codziennie mam jakies watpliwosci ... ze moze powinnam wybrac zupelnie inny kroj. Nakopac mi tylko do tylka i tyle powiem ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Wika zleci jak z bicza strzelil ![]() Nie wiem kiedy to ja bede miala czas na spotkanie z fotografem czy kamerzysta ![]() Gwiazdeczka ile przed slubem bedziesz w Polsce i na jak dlugo? |
||
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Załatwiłam od koleżanki biały parasol na wszelki wypadek.
Radzę Wam to samo, jeśli (odpukać!) zacznie padać, kolorowy wygląda średnio na zdjęciach i w ogóle. ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Mam pytanie głównie do Rain, ale może któraś z Was się orientuje. ![]() Stwierdziłam właśnie, że chcę mieć wpiętą białą różę z boku przy koku, mam motyw róż na sukience. Nie wiem tylko, czy ta róża ma być czymś nasączona..? Mi się wydaje, że róże są wytrzymałymi kwiatami. Czy wystarczy, jak kupię w kwiaciarni taką jeszcze w pąku i fryzjerka mi ją wepnie we włosy?
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli kupisz starą różę, to różnie może być, ale jak będzie świeża, odpowiednio przycięta i skondycjonowana to powinna dać radę Jak znajdę moje notatki, to Wam napiszę po czym poznać w kwiaciarni świeże kwiaty, żeby nie dać sobie wcisnąć starych tylko to trochę potrwa, bo aktualnie mam sporo zajęć na głowie...
|
|
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie zawieszki na alkohol bedziesz zamiawiac?Masz juz wybrane> Ja sie rozgladalam i tyle tego jest, ze nie wiem jak mam wybrac ![]() Cytat:
Zobaczysz, wszystko bedzie Ci sie podobac i po przymiarce juz nigdy nie pomyslisz, ze moglas wybrac inna suknie.Przed slubem jedziemy rowno tydzien Nie za duzo czasu, ale skoro wszystko juz mamy zalatwione to mysle ze bedzie ok.Z kamerzysta czy orkiestra tez sie spotkamy w tym ostatnim tygodniu, a jak cos to zawsze mozemy tez meilowo poustalac ![]() Wkurzylam sie wlasnie Ja zaplacilam w Agnes...uwaga.... 15zl za jedna![]() Na szczescie kupilam tylko 3. Reszte sobie dobiore na all. A wy co bedziecie mialy we wlosach??? Wika z tego co sie domyslam to kwiatek?
|
|
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Gwiazdeczko, chcę mieć białą różę we włosach, bo mam motyw róż na sukni.
Nawiasem mówiąc przeliczyłam ile pieniędzy wydamy na parę. Pamiętam, że u Ciebie to koszt 600 zł? U nas tak samo, nawet minimalnie więcej. Jeden wydatek nam się zmniejszył: alkohol. Okazało się, że nie musimy korzystać z alkoholu w hotelu, możemy przywieźć własny: zarówno biały jak i kolorowy. Mój tata dogadał się w hurtowni, że będziemy mogli zwrócić niewykorzystany.
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
Za miesiąc będę w trakcie wesela.
![]() Wyobraźcie sobie, że po zsumowaniu wszystkich gości z dziećmi wyszło 116 osób, być może będzie 119, bo 3 są niepewne. Jestem bardzo zadowolona! Zamówiliśmy winietki i zawieszki w tym samym stylu. Znowu okazało się, że wzięliśmy najtańsze, ale takie proste, eleganckie nam się najbardziej podobają. Wierszyk będzie taki: "Odrobina czaru trochę namiętności. W weselnym toaście sto procent miłości". Kontaktowaliśmy się z orkiestrą, na dniach się spotykamy. W weekend będziemy usadzać gości i lokować ich w pokojach.
|
|
#3610 |
|
BAN stały
|
hej Dziweczyny, ma pytanie i prosze o pomoc, z gory dziekuje. chcemy wziasc slub za rok-2012. chcemy zrobic tylko przyjecie weselne-tak na 30 osob, gdyz mamy bardzo mala rodzine, a znajomych mamy bardzo duzo, wiec nie zapraszamy, bo by sie zrobilo wiecej kolegow niz gosci z rodziny. moze ktoras z Was robila takie przyjecie max. do godz. 22 gdzies. jaka jest wtedy cena od osoby i gdzie robilyscie? jaki lokal polecacie na male przyjecie? wczoraj dzwonilam do Ceremonii, ale babka mnie troche splawila.
Edytowane przez gabisolis Czas edycji: 2011-05-24 o 11:30 |
|
|
|
|
#3611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, ze tak wyszlo z alkoholem. My mamy napoje z takiej hurtowni, ze niewykorzystane bedzie mozna zwrocic. Cytat:
![]() A powiedzcie, jakie macie te pokoje dla gosci? Tzn o jakim standarcie i ilu osobowe?
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napoje na szczęście mamy w cenie i bez ograniczeń. ![]() http://www.jfduet.pl/index.php?com=galeria
|
|
|
#3613 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3614 |
|
BAN stały
|
mrowinka o to super, ze nie jestem sama. a mozna wiedziec jaki to lokal? jesli to nie tajemnica.
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz sie zaczelam martwic, ze te pokoje dla gosci to takie internatowe - czyli lozeczko do spania i tyle. Lazienki sa czesto na korytarzach, a do tego wiekszosc pokoi jest 3 i 4 osobowa No ale innych opcji nie mialam....
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasze pokoje beda podobne jak u Wiki, w kazdym lazienka i balkon. My z TZtem bedziemy miec apartament dla nowozencow dwupokojowy Z piatku na sobote bede w nim spac ze swiadkowa i mamuska ![]() Gwiazdeczka nie martw sie i tak goscie dlugo nie beda w nich przebywac ![]() Dziewczyny zamawiam kolczyki do mojej bransoletki. Co myslicie o nich?? Jeszcze raz dolaczam zdjecie bransoletki i kolczykow, ktore ostatnio znalazlam i sie w nich zakochalam ![]() Jeszcze miesiac i bedziemyw Polsce |
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywałam na przeróżnych weselach z noclegami o różnym standardzie. Począwszy od bardzo luksusowych hoteli skończywszy na takich z salą na działkach i pokojami w hotelu, który akurat był w kapitalnym remoncie, miał dziury w ścianach, łazienkę na korytarzu, etc. Standard pokojów nie ma najmniejszego znaczenia. Najważniejsze, żeby się przespać i umyć (w obojętnie jakiej łazience). Dla udanego wesela najważniejsze są 3 rzeczy: dobra orkiestra, sala o wielkości odpowiedniej do ilości gości, żeby móc się swobodnie bawić i w miarę smaczne jedzenie. Cała reszta to bajer.
|
|
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez tak uwazam. Chyba, ze goscie jak w moim przypadku planuja sobie przedluzyc pobyt po weselu o jakis tydzien to standard w pokojach ma znaczenie. Jezeli to tylko jedna noc to naprawde nie ma co sobie zawracac glowy przejmowaniem sie o pokoj Najwazniejsze jest wesele-jedzonko, sala, zespol
|
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę szkoda, że w sumie nie bardzo było nawet jak pokorzystać z tego apartamentu Łóżko przetestowaliśmy, ale ciiicho nasze fajniejsze
|
|
|
|
|
|
#3620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a tak serio, to przecież wiadomo, że nie zawsze jest możliwośc znalezienia noclegów w miarę blisko i w sensownej cenie. Więc głowa do góry ![]() a to tylko noclegi na dobre w trakcie wesela, czy na dużej? |
|
|
|
|
|
#3621 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zamowilismy tablice na samochod.
Na przod beda nasze imiona, a z tylu 'Mloda Para' Cytat:
Co do kolczykow, to bardzo ladne Latwiej byloby ocenic widzac calosc.... Cytat:
Sama tez pewnie nie przejmowalabym sie standartem pokoju bedac gosciem weselnym..... ![]() Mam nadzieje, ze wesele bedzie na tyle udane, ze goscie nie zwroca uwagi na pokoje Cytat:
![]() Cytat:
![]() To tylko jedna noc po weselu.....
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kolczykow to jednoglosnie mama i swiadkowa odradzaja mi na wkrety poniewaz a) latwo je zgubic, a ja mam tendencje do gubienia tych na wkrety Zobaczymy caly efekt na przymiarce sukni
|
|
|
|
|
|
#3623 |
|
Przyczajenie
|
Witam!!
Mam pytanie czy ktoras z Was robila wesele w Fecie w DAbiu??Jesli tak to prosze o jakies info Pozdrowionka dla wszystkich
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Raczkowanie
|
a co tutaj tak cicho się zrobiło
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Ja niestety nie i niestety nikt z moich znajomych też nie, więc nie pomogę. |
|
|
|
|
#3625 |
|
Przyczajenie
|
mimo wszystko dzieki za checi Lil
slyszalam duzo dobrych opinii..ale chcialabym dowiedziec sie od kogos kto mial tam wesele pozdrowionka
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już 24 dni!!
W weekend ustaliliśmy noclegi, zbieramy ostatnie potwierdzenia (ku mojej radości, pomimo wysokiej frekwencji, ona dalej rośnie), ustaliliśmy mniej więcej usadzenie gości. Ogólnie te tygodnie przedślubne są u mnie koszmarem ze względów zawodowych, więc ślub jest główną pociechą i przyjemnością. ![]() Dziś spotykamy się z orkiestrą.
|
|
#3627 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#3628 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
24 dni ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;27206835]Nam zostało 47 ![]() Załatwiliśmy wreszcie zaświadczenie z USC, w czwartek jesteśmy umówieni z panią z poradni.[/QUOTE] 47 dni super ![]() U mnie 103 dni |
||
|
|
|
|
#3629 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
za załatwione sprawy, emilia piękna biżuteria, zwłaszcza bransoletka wika Ty już niedługo Co do pokoju- nas wyrolowali z pokojami i w ostatniej chwili musieliśmy załatwiać w internacie o niższym standardzie, tzn pokoje były 4-osobowe i łazienka na zewnątrz, ale gościom wcale to nie przeszkadzało!! W zeszłym roku byłam na weselu, gdzie nocowaliśmy w hotelu o niby podwyższonym standardzie a jak złączyliśmy 2 łóżka to niespodzianka- klejąca się i brudna podłoga...
|
|
#3630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, ze goscie dopisuja. Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.

Codziennie mam jakies watpliwosci
... ze moze powinnam wybrac zupelnie inny kroj. Nakopac mi tylko do tylka i tyle powiem 

super