|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
lipa wczoraj wyszła i nie pojechałam na strachy to jadę dzis na myslowitz
mam nadzieję, ze przejdzie burza
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
wyslecie mi linka do tego watku z oftopowym zapuszczaniem wlosow? bo ja nie moge znalezc
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Masz
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=528656&page=93A ja zaczynam nabierać ochoty na jakieś zamówienie z Elfa ![]() |
|
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skad? ja musze podklad zamowic ale nie wiem jaki, bo edm jest spoko, ale malo kryje ![]() NK ktore podklady dobrze kryja? albo moze ktoras testowala jakis mocno kryjacy? bo musze jakis podklad lepszy kupic zeby nie nakladac tony tego korektora
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Z E.L.F.a
|
|
|
|
|
#3276 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
To teraz spraw czy skutecznie działa
![]() Heh, mi przypomniała się Samantha z "Sex and the City", też tak kiedyś komuś pokazała ![]() Cytat:
To, które masz to nasilikonowane, ale... chyba cyklicznymi, próbowałaś ją może? Te odżywki to takie: http://www.goldmax.pl/forte-sweden-m...l-p-12626.html http://www.goldmax.pl/forte-sweden-m...l-p-12625.html http://www.goldmax.pl/forte-sweden-m...l-p-12624.html Link do przykładowego składu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...tamina-b5.html NMZC ![]() Wróć do Californication ![]() Cztery sezony czekają ![]() Cytat:
Ja też. Sęk w tym, że teraz zamówienie do PL realizowane jest tylko przez niemiecki oddział, a tam już podobno zdzierają strasznie, nie to co na Elfie z UK albo USA ![]() Jedynie może jest sens z ebaya. Tudzież All. Kusi mnie Complexion Perfection, ale... kolejny puder
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
zaraz zobacze co to
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- dobra moglam nie patrzec co to
|
|
|
#3278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A składy dwóch wrzucałam kiedyś na składowy ale nikt nie zanalizował https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3121 Cytat:
I myślę jeszcze nad tym HD A jak już zamawiać z all to jeszcze pędzelek wachlarzowy do omiatania twarzy z resztek cienia ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Edit. Zaczęłam przeglądać ebaya i o dziwo na allegro wychodzi chyba nawet trochę taniej, zwłaszcza jak się kupi kilka rzeczy od jednego sprzedawcy Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-21 o 22:37 |
|||
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
dobra chyba kupie podklad z blusche bo mam jakies probki to jutro potestuje i mam nadzieje ze beda dobre bo jak nie to
|
|
#3280 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oprócz EDM mam jeszcze Meow, z Blusche miałam próbki ale był strasznie widoczny na mojej twarzy i właził w ten meszek
|
|
|
|
|
#3281 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mam oko na zestaw pędzli [kolejny ] za ok 40 zł i tam jest taki, to tak jakby przy okazji. Ciekawi mnie tylko, czy te pędzle będą miękkie, czy też znowu takie drapaki sztywne, jak w tym mini zestawie, który już mam.
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam tylko z blusche i jak sie okaza lipne to nie wiem co zrobie :p zanim zamowie jakies probki to za dlugo minie a mi sie juz poklad prawie skonczyl
|
|
#3283 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Jak masz, to się nie chwal ! Toż wiem, ile masz lat. Cytat:
Cytat:
Parę lat temu używałam Max Factor . Pamiętam jednak, że podkład ten zmienił się na gorsze. Jeśli któraś z Was zdybie : http://www.iwoman.pl/uroda/makijaz-p...ect-30-ml.html niech wypróbuje nr 4 i napisze. Podobno w Duglasie próbki można dostać. ![]() Jeśli możesz, podrzuć linka, cobym mogła wydrukować i do drogerii z nim iść. Cytat:
Cytat:
Wszystkie trzy "brzmią" zachęcająco. Boję się jednak tej z aloesem i z imbirem. Kuszą wszystkie trzy. Jeździsz jeszcze do Sephory ?! Zaczęłam wczoraj ostatni zestaw ![]() Wczoraj, domowym sposobem { a jak, oszczędzam } "pomalowałam" włosy. To już moje czwarte czy piąte podejście do domówki i drugi raz Joanną. Mogę z całą odpowiedzialnością polecić tę "farbę" . Jak chcecie farbować, to tylko tym. : Joanna, color naturia. Miłego dnia |
||||
|
|
|
|
#3284 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle, że ja średnio przepadam za luśką, bo lubi mi się warzyć itp, ale ja ogólnie mam problem z podkładami;p uzywam, bo mam, ale jak kiedys to zuzyję to raczej nie kupię, bo wolę pixie ![]() Cathy jest wielką fanką podkladów Lucy http://mineralnekosmetyki.pl/category/lucy-minerals/ Cytat:
juz nawet o tym myslałam, ale nie wiem na jakim odicnku 1 sezonu utknęłam xD Cytat:
tez od dawna chcę taki pędzelek wachlarzowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję ![]() dopiero wstałam, muszę sie umyc itd, bo wieczorem 18stka ale mnie zdeptali w pogo
|
|||||
|
|
|
|
#3285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję,że fajne to. I mam zamiar obejrzeć jakieś seriale/programy na stronie MTV. Teraz oglądam Licealne ciąże.Cytat:
a pod oczami to bardziej mi chodzi o jakiś chłodzący krem---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Hyy odezwała sie we mnie tępota ![]() Farbę z Joanny też mogę polecić Dziewczyna polecała tą stronę http://alledrogeria.pl/ dawała recenzje kosmetykó z E.L.F. i mówiła,że zamawiała stamtąd.
|
|
|
#3286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A nie da się go jakoś dyskretnie odpakować a potem zapakować? Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3287 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
i mi pasowały, ale ja mam włosy nieskłonne do obciążania. Przy długich super sprawa była. No a teraz i tak mam zapas na najbliższy rok , dziękuję za ofertę, ale może sąsiadce bardziej się przyda, u mnie się prędzej przeterminuje [taka flaszka mi starcza teraz na pół roku psikania Jeżdżę, a jak ![]() Rozejrzę się zatem za nimi. Może jakaś fajna promocja się trafi, jakaś obniżka chociażby, bo szkoda płacić 100%, tym bardziej, że podobno ostatnio podrożały ![]() Cytat:
![]() http://shop.ebay.pl/i.html?rt=nc&LH_...=p3286.c0.m283 Udanej imprezy
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam Elfa na allegro
![]() Cytat:
Nawet jeśli pozostałe pędzelki będą do ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-05-22 o 15:02 |
|
|
|
|
|
#3289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
juz wolę isc posiedziec na ławce w parku![]() idź zły człowieku pazurki wymalowane ale nie mam się w co ubrac;/ a wg mnie ten 1 bd badziewny... ten wachlarz tez jakis mały |
|||
|
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam taki zakrzywiony z CS |
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3292 |
|
Zakorzenienie
|
mój post przed Twoim xD czary
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Czary
|
|
|
|
|
#3294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No to niedogodność !
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy mnie się tylko wydaje, czy znowu przy Wizażu majstrowali ?! |
||||
|
|
|
|
#3295 |
|
Zakorzenienie
|
no to bardzo przykre, ale może mi pożyczy
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podprostowałam włoski
|
|
|
|
|
|
#3298 | |
|
|
Cytat:
Ten zestaw też właśnie wpadł mi w oko. Wachlarz faktycznie biedny, ale do potestowania, czy działa w ogóle na osypane cienie, a inne pędzle z chęcią wykorzystam przy paznokciach, np. do czyszczenia zalanych skórek albo robienia wzorków/kresek. A z tym eyelinerem też dobry pomysł, bo pędzel podobny do catricowego. No co Ty??? Jak dla mnie to ciekawy serial, a jak się rozkręca potem
|
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos pędzelka do linera to myślałam jeszcze o tym - pędzelek za parę groszy i do tego eyeliner ![]() http://cgi.ebay.pl/Waterproof-Eye-Li...item2eb1435844 |
|
|
|
|
|
#3300 | |
|
|
Cytat:
Chyba sobie kupię coś podobnego, bo i eyeliner do pracy potrzebny, a nie chcę inwestować 12 zł w Essence albo jeszcze więcej w Catrice. Na razie używam linera i pędzelka z Metallics i pędzelek i pasuje PS. Pomalowałam pazury niebieskim holo z Milani. Boooosssskkkiiiii Już chcę kolejny na zapas, bo jak zwykle się boję, że mi wycofają .
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

mam nadzieję, ze przejdzie burza

albo moze ktoras testowala jakis mocno kryjacy? bo musze jakis podklad lepszy kupic zeby nie nakladac tony tego korektora

Zastanawiam się nad tym magicznym serum Gliss Kura, jeśli się nie mylę to w Naturze od czwartku będzie promocja po 15,99 chociaż muszę zobaczyć ile to serum kosztuje normalnie w Rossmannie bo znając Naturę to może być "promocja" a nie promocja 

Jak dla mnie to ciekawy serial, a jak się rozkręca potem