|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Ju, zgadzam się ze zdaniem Flo
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie jest być otwartym nawet z przesadą , nie chciałabym być zamknięta w skorupie i kontrolować każdego wypowiedzianego/napisanego słowa chociaż po głębszym zastanowieniu mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że na forum jestem bardziej otwarta niż w realu (wyłączając najbliższe osoby oczywiście), ciekawe o czym to świadczy ![]() nic to
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-22 o 00:18 |
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tak samo. Znają mnie tylko 3 osoby. I całe forum
|
|
|
|
#1804 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Może to kwestia pewnej anonimowości, którą jednak net (do pewnego stopnia) zapewnia? ![]() Ju, Ciebie się bardzo przyjemnie czyta, więc wybij sobie z głowy, że się popisujesz czy cuś, no! |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() wiele z mojego życia zostało tylko napisane, tu, nigdy o tym nikomu nie mówiłam i pewnie nie powiem ![]() Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-22 o 00:50 |
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cudowniasty jest ten zapach. Taka krystaliczna czystość powietrza i wilgotna ziemia ... uhh
A ja właśnie posprzatałam. Pomyślałam, ze jak ma być koniec świata, to niech chociaż czysto będzie ![]() Masz wyobraźnie kobieto ![]() Cytat:
Znam ból ...... No nie było .... A ja jeszcze nie pachnę. Trzeba będzie w końcu ruszyć dupsko i pójść się ukąpać. Tylko żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce ... ![]() Co do "otwierania się" To ja tez mam skłonności do zbytniej wylewności. Zawsze łapię się na tym, ze za dużo gadam, za dużo szczegółów, za dużo przemyśleń. W ogóle, czasami mam wrażenie,z e robię z siebie kompletną idiotkę. A jak chce się wytłumaczyć i naprostować, to wychodzi jeszcze gorzej. Nie raz już sobie postanawiałam, że czas się zamknąć. Ale nie umiem. Najpierw mówię, potem myślę ( na szczęście tylko na swój temat, nigdy nie obgaduję, nie plotkuję - tego nie znoszę ) i czasami jak pomyślę, to buraka palę przed sama sobą Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2011-05-22 o 00:51 |
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień się s***wił, dobranoc
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór/dzień dobry
![]() Właśnie wróciłam z tańców Jutro tj dzisiaj Was nadrobię (chyba), bo mam jakieś 5 stron, bo przez te burze po południu mi net padł ![]() Ale nie ma tego złego.. - się wytańczyłam - starczy mi do ... następnego weekendu Do widzenia/ Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-22 o 01:43 |
|
|
|
#1809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piniu, pokochałam Halstona- toż on właśnie jest seksowny- tajemniczy, nienachalny, nie sposób go określić- niby owocowy, ale i orientalny, trochę jakby przykurzony, nie ma w sobie nic nieświeżego, Może trochę sfermentowanego, ale broń Boże świeżakiem nie jest...czasem pachnie jak sok z passiflory, ale i jak kwiat, taki tuż przed przekwitnięciem... Dobrze, że przynajmniej ze sprzedażą już się tak nie śpieszę. No i flakonik ma najpiękniejszy na świecie, nawet pudełeczko całe srebrne wyłożone szarym welurem ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- A niech tam, w końcu nie było apokalipsy rozpierdzielającej ten padół łez ![]() Cytat:
Ja nie tańczyłam wieki- mój były mąż uważał, że taniec to nienaturalny i niepotrzebny sposób poruszania się i nawet w Sylwestra ze mną nie tańczył A z Wojtkiem tylko wolne, w domu
|
|
#1810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niektóre nawet wychodzą o 7:55 Dobrze, że nie dziewczyna - wagina ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No fajnie było ![]() Nadrobiłam w jakieś 20 minut, ale tak szybko, lecę kąpiu kąpiu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam.
Pogoda na juvenaliach dopisała. Nagłośnienie nieco siadałao. Jelonek dal niezły koncert. Kult zawsze jest dobry ale wczoraj w Katowicach zagrali lepiej niż dzisiaj w Krakowie. Generalnie pół koncertu pilnowałam plecaka bo dziecka poszły skakac bliżej sceny.. W drodze do złapała nas wichura, burza i ulewa, , a w powrotnej przeleciało nam przed maską stadko młodych dziczków Na tej trasie zawsze coś się nam dzieje.Spadam spac. Favkes wieki Cie nie było
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-05-22 o 03:16 |
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam z weekendu u przyjaciółki. Jestem jednocześnie wypompowana ale i naładowana dobrą energią![]() Idę was podczytać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#1814 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hej
Muszę zrobić obiad,nie chce mi się
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1815 |
|
never say no to panda
|
bry
|
|
#1816 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Mam weekend filmowy, Nadja, Lost Boys (
yyy, pomyłka, J. to mój brat ale podobno jesteśmy podobni Cytat:
toż już dawno jest powyżej 20 stopni?Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
fitam niedzielnie - dzis mam power i takom minę
bo jest chłodne powietrze - niestety chyba ostatni raz w te wiosne/lato - tez muszę doczytać wsio
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, przecież każdy jest inny, i to właśnie jest fajne
![]() Ty masz bardzo fajny sposób pisania i lubię Cię czytać A Gucio to fantastyczny młody facet ![]() Nie ma co się przejmować,że coś się napisało tak, a nie inaczej, albo,że się w ogóle napisało.Twój urok jest w tym,że jesteś spontaniczna. Ja na przykład zdaję sobie sprawę,że czasem jestem marudna, przynudzam o gotowaniu, mam dziwny stosunek do pracy i bywam upierdliwa. I mam dość hermetyczne poczucie humoru. Ale przecież nie będę udawać kogoś kim nie jestem po to,żeby ktoś mnie polubił. zamów pizzę
|
#1820 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znowu?
Nie,mąż zażyczył sobie zapiekankę z kurczakiem.Może zrobię
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) no odjechane buty to som - a tak zapytam bo tak łądnie ustrojone i ustawione - sprzedajesz???????????? uwielbiam takie formy i kolory winterko - Twoje upragnione buty vagabondowe tyż wiem bo nosiłam ich fasony ale jakoś sandałłów nie umiem dopasic sobie od nich
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
a może on zrobi,a Ty wpadniesz do mnie na goferka kochana?
|
#1823 |
|
never say no to panda
|
noł czens
"przynudzanie" i "gotowanie" nie można użyć w jednym zdaniu a ja się chyba odkarmiłam wreszcie po zatruciu i dziś uczciwie przekroczyłam 20kg na minusie od 23.01 dziś będę kombinowała śledzie w cieście - ktoś wie, czy takie solone albo ze słoika, w octowej zalewie się też nadają?
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- a i za -20 kg mam nadzieję ze sie suto nagrodzisz za to ![]() choc nagroda sama w sobie jest przednia - we lustrze - tego nie przebije nic ![]() ![]() klask i:
|
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1826 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
20 kg to jest naprawdę imponujący wynik A mi dziś rano przy lekkich ćwiczonkach strasznie głośno chrupło w kolanie. Niby nie boli bardziej niż wczoraj, ale i tak się boję pójść na spacer. Jak do cholery mam się ruszać i budować mięśnie, jak się specjalnie ruszać nie mogę?
|
||
|
|
|
#1827 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie mam na kompie, poza tym już kiedyś widziałam. i podobał mi się, z tego co pamiętam
![]() zaczęłam Northanger Abbey, ale coś na inny klimat mam ochotę.. poza tym wydaje mi się że już NA widziałam.. muszę chyba zrobić listę i skreślać to co już widziałam, z moją sklerozą ![]() żeby była jasność, robię wszystko byle nie sprzątać..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dałam rady was przelecieć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
a propos sprzątania, ruszania się oraz bóli wszelakich
mam "przechodzoną" ok. tygodniową pościel i nie mogę jej zmienić bo napierdziela mnie kręgosłup
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

, nie chciałabym być zamknięta w skorupie i kontrolować każdego wypowiedzianego/napisanego słowa 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
klask i: