|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | |
Naczelny Hipster
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV
Cytat:
Mi w podstawówce koleżanka ukradła zmazywacz do pióra ![]() ![]() Jestem dziwna chyba ![]() ![]() ![]() ![]() Człowiek uczy się przez całe życie, naprawdę nie miałam pojęcia, że pokrzywa ma takie działanie O.o natomiast dziurawiec powoduje fotoalergię, moja koleżanka prawie całe lato piła dziurawca i się zastanawiała co jej się dzieje ze skórą ^^ Edytowane przez Mitsukki Czas edycji: 2011-05-22 o 12:07 Powód: literówki ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Weronika skarży się na kleptomanów, a sama capnęła nauczycielowi długopis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4233 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tak sobie myślę, to Weronika tam na zagranico' się skarży, myślałam, że tam się nie dzieją takie rzeczy jak u nas w tej zapyziałej Polsce! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, ze kupujemy sobie cos co nam sie podoba, ale gusty sa rózne ![]() i czasem jak widze jak sie ktos samozachwyca swym outfitem lub pokazuje kupione rzeczy.... i słysze przepiekne, cudowne itp. a dla mnie nie koniecznie kazda rzecz wydaje sie tak niesamowita, to wtedy ten ich samozachwyt mnie strasznie smieszy ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- BTW podobały mi się 2 sukienki BH ze sklepu indyjskiego...musze sie wybrac kiedys do takiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4236 |
Blond forever!
|
Wiecie dziewczyny co to za wywiad dla wp, o którym mówi Nieesia25 w swoim filmiku o relacji z no makeup week?
![]() |
#4237 |
Zadomowienie
|
Ja miałam fazę na kolorową kredę, też gdzieś ją jeszcze przechowuję
![]() Katosu tak się nazachwalała cieni kobo, że aż się chyba do natury przejdę... |
![]() ![]() |
![]() |
#4238 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Upiekłam wczoraj wieczorem macaroons. Po raz kolejny chciałam udowodnić, że @ nie ma wpływu na pieczenie. Niestety, ma. Przynajmniej w moim przypadku, mam jakieś miękkie ciasteczka, nawet nie wiem jak to nazwać ;( Dziewczyny, któż to jest BH? Bo ja tu nie wchodziłam od dawien dawna i znam tylko te, które mam w subskrpcjach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A używała któraś z Was tego olejku do włosów AMLA o którym mówi Brunetka? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4240 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() Moja koleżanka miała, chwaliła sobie ![]() ![]() Miałam się uczyć do egzaminu i co? I siedzę na wizażu. Jak zwykle -.-' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam watek ![]() ![]() ![]() Ja tez mam się uczyć! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4242 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bardzo dobry olejek. Nawet lepszy niż kokosowy, tylko trzeba się przyzwyczaić do zapachu edit: Vatika też dobra- polecam na skórę głowy jak ma ktoś problemy z wypadaniem i przetłuszczaniem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Amla to tak kadzidłowato podobno pachnie, tak? Jeśli tak, to nawet lubię taki zapach, więc pewnie by mi nie przeszkadzał. Właśnie staram się przekonać, że muszę się uczyć, a nie kupować Amlę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4245 |
Zakorzenienie
|
...
![]() my tu gadu gadu a ja sobie przypomniałam że nadal użytkuję piórnik z NICI ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | ||||
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4247 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() Ponadczasowe gadżety, ot co! Vatika pachnie samym kokosem ![]() A Amla wg mojej koleżanki kadzidełkiem, chociaż okazji wąchać Amli nie miałam ![]() Ale interesujące te notatki do egzaminu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Naczelny Hipster
|
Ja mam włosy cieniowane, w najdłuższym msc sięgają do połowy pleców, ale ostatnie 15cm to po prostu wata cukrowa ;( Ostatnio używam nafty kosmetycznej i są ładniejsze.
Też dlatego się rozglądam za olejami. Btw. na blogu jak dbać o długie włosy (to w ogóle blog jakiejś wizażanki, prawda?) jest metoda zmywania olejów z włosów ![]() ![]() Kupiłam ostatnio Liese Designing Jelly i u mnie się chyba nie sprawdza ![]() Ja tu tak sobie prokrastynuję i taka myśl mnie naszła: kupujecie jakieś porządne zmywacze do paznokci? Bo ja zawsze w ostatniej chwili kupuję jak najtańszy, bo "o, nie mam czym zmyć lakieru. o, nie mam kasy" xD A one nie są chyba zbyt miłe dla paznokci. Macie jakieś zaufane i niezbyt drogie? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ostatnio jedną z moich ulubionych jest ta z serii Joanna Professional https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ymi-kokos.html lubię też taką z L`Oreal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...enerujaca.html cudownie wygładza włosy ![]() Cytat:
![]() oleje to dobra rzecz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4251 |
Zakorzenienie
|
bijcie mnie ale muszę to powiedzieć.
http://www.youtube.com/watch?v=rADZL2Cmp0I czemu ta kobieta raczy nas filmikami podczas których jej dziecko robi kupę?:| na boga takie pindu pindu półtorej minuty z trzęsącą się kamerą w kiblu obok nocnika - jak nie ma czasu nagrywać filmików to po co to robi ![]() może MsHaniaK jest wśród nas wizażanek tylko o tym nie wiem, jeśli jest niech wie że dla mnie to średnio fajne. |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4253 |
Naczelny Hipster
|
Właśnie mnie natchnął jakiś Blanchette z Kauflandu, jednym wacikiem zmyłam wszystkie paznokcie
![]() ![]() O ratunku, tak w ogóle przerażają mnie mamusie, którym wydaje się, że wszystko związane z ich dziećmi jest takie normalne i urocze i trzeba serwować to innym. Dla mnie nagrywanie filmiku koło dziecka robiącego kupę jest obrzydliwe, rzeczywiście, wyjście do innego pomieszczenia byłoby zapewne wielkim problemem... Mleko mówicie... kolejna rzecz do przetestowania ![]() A miała któraś z Was tą maskę na nos z The Face Shop'u ? Bo rozważam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4254 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
łatwo się zmywa, ja używam szamponu hipp |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4255 |
Zakorzenienie
|
Ja kupowałam tę maskę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
A no możliwe, możliwe
![]() Zdjęcia sobie podaruję ![]() Natomiast później zaczęłam kłaść na twarz no nieoczyszczoną i matko boska przeraziłam się jak spojrzałam na oderwaną maskę... ![]() najważniejsze to nauczyć się rozprowadzać i ściągać np na nosie - z tym jest największy problem. Ja kładę dwa placki po dwoch stronach nosa bo jak nałożę jednolitą masę to się ciągnie i po prostu się nie odrywa. Działa lepiej niż maseczka żelatynowa ale jak ktoś nie ma dużych problemów może zacząć od żelatynowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
o właśnie malina, mi zaczęły strasznie włosy na nogach rosnąć, bez sensu ;/ dlatego pokrzywie mówię nie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() W ciągu godziny z wami już mam dwie rzeczy do kupienia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
o matulu, chyba z godzinę się tu przebijałam, tyle naspamowałyście
![]() ![]() nawet nie wiem, do czego tu nawiązać, może do tego, że też uwielbiam Vicky Cristina Barcelona, chociaż nie przepadam za Scarlett ![]() od 2 dni używam balsamu brązującego z lirene, ale chyba sobie wmawiam tylko jakieś efekty. Jutro kupuję tę piankę z daxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.