|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
BAN stały
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
siemka, mialam nieprzespana noc przez sasiadow, 45 min. dzwonilam na policje i sie nie dodzwonilam,bo sasiedzi ciesze nocna zaklocali. w koncu udalo m sie do strazy miejskiej to zglosic. nawet nie wiem czy przyjechali, ale zgloszenie bylo. w pon. sie chyba do dzielnicowego pofatyguje albo callne. piratow tez lubie, tez sie nie moge doczekac kiedy do kina pojdziemy, ale TŻ nie ma czasu
wrr. wczoraj na tvp1 leciala 3 czesc i wlasnie wtedy ok.22 zaczely sie halasy z dolu u nas jest nawet kino 5D, ale lipa, slabe filmy puszczaja. ja 3D nie lubie, bola mnie oczy od tego. TŻta tez. szkoda, ze teraz wiekszosc filmow w 3D robia milego dnia.
|
|
|
|
#4502 |
|
Lux Mundi
|
Wstawszy
![]() A na śniadanie - lody ![]() Naf- doczytałam w klubie, imię piękne Nawet Sienkiewicz je docenił ![]() Przez chwilę zastanawiałam się czy nie wybrać takiego na bierzmowanie Ale zostałam przy innym ![]() Lou - nie pochwaliłaś się, że branie było Zania - fajnie miałyście ![]() Alvesta - Piratów lubię 3D wykluczam całkowicie,przy moim częstych bólach głowy, kolejnych na własne życzenie sobie nie funduję Brid - czekamy na relację ![]() Jiuna - jak kociak ?
|
|
#4503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Helou
o tak! prawie jak Johnny Depp ale chyba nas wzieli za uczennice z gimnazjum ![]() Cytat:
![]() spodobalo mi sie dlatego od dzisiaj postanowalilam sie wzionc! ![]() zaraz ide robic brzuszki, a pozniej moze wyskocze zrobic ze 2 kolka dookola bloku ![]() mysle tez o fitnesie, nie wiem jeszcze jak, kiedy i z kim ale plan ambitny ![]() u nas ni ma, buuuu a szkoda bo uwielbiam ichniejsze marmelady,zezarlam agrestowa ostatnio co mi cale dwa dni zajelo Cytat:
![]() Cindy, sniadanko pycha musze stwierdzic ![]() ja zezarlam kanapke ze srem i dzemem ikeowym, a ze sie postanowilam znowu poodchudzac to sie glodze od tego czasu o kubku kawy
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-22 o 13:03 |
||
|
|
|
#4504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
najchętniej kupiłabym obie rzeczy, ale chyba potem musiałabym pół roku żyć miłością i powietrzem a ja znowu w pracy |
|
|
|
|
#4505 |
|
Konto usunięte
|
dzin doberek
![]() wrociwszy do domu- zrobilam krotki najazd na istambul ![]() co mnie tylko utwierdzilo w przekonaniu ze jednak nie lubie Turkow wczoraj pozbylam sie 2 zebow (na sczescie u dentysty) pol twarzy mnie boli jesc nie moge- ale to akurat dobrze ![]() chyba bede kontynuowac zaleganie- czas odpoczac po meczacym weekendzie ![]() milej niedzieli Laseczki |
|
|
|
#4506 | |
|
Wtajemniczenie
|
nadal na niego czekam
mam nadzieję że mama go przywiezie ![]() Cytat:
|
|
|
#4507 |
|
Lux Mundi
|
O przepraszam Lou !
![]() Skłamałam ![]() Lody były na II śniadanie, gdyż na to właściwe spożyłam pyłek kwiatowy ![]() Jiuna - czekamy więc na foty kiziorka Pinkswan - czyżby sławietny rocznik '85 ?
|
|
#4508 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4509 |
|
Konto usunięte
|
Nava czemu nie lubisz Turków?
Cindy ano 85r ale czy taki sławetny? W sumie czarnobyl bardziej nam zaszkodził ale niczym innym nie zasłyneliśmy.Chyba:brzyda l:
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zadomowienie
|
Ale Ci dobrze
![]() Już nie mówiąc o mitologii ![]() Cytat:
![]() Przypomniałaś mi taką jedną sytuację: w zeszłym roku szłam sobie przez miasto wczesnym wieczorem - to była jesień, ale na dworzu było jeszcze dość jasno - na sobie miałam długą kurtkę z kapturem zarzuconym na głowę, i plecak z laptopem na grzbiecie A w niedalekiej odleglości za mną podążało dwóch dżentelmenów w średnim wieku I nagle słyszę, jak jeden z tych panów mówi (z autentycznym współczuciem w głosie) do drugiego: Patrz, jak oni te dzieci długo w szkole trzymają - takie to małe, a samo po nocy do domu musi wracać! I jeszcze takie cieżkie plecaki każą im dźwigać...Myślałam, że usiądę na chodniku i zacznę ryczeć ze śmiechu [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27059023]dzin doberek ![]() wrociwszy do domu- zrobilam krotki najazd na istambul ![]() co mnie tylko utwierdzilo w przekonaniu ze jednak nie lubie Turkow [/QUOTE] O, znowu Turcja Dziewczyny, ale macie dobrze, że tak dużo podróżujecie ![]() Jiuna, zrób mu sesję zdjeciową, jak go już dostaniesz i pochwal sie koniecznie O, a mnie się ubzdurało, że to my jesteśmy w tym samym wieku Kurczę, czyżby wychodziło na to, że jestem tu, hm, najmłodsza?![]()
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-22 o 14:06 |
|
|
|
|
#4511 |
|
Rozeznanie
|
hello kobietki!
piekna niedziela we wrocławiu, idealna była na zakupy gdyż wszyscy grzecznie wybyli do kościółków. Przeszłam renomę wzdłuż i wszerz nie natrafiając na rozkoszne rodzinki z rozkosznymi dzieciaczkami tfu tylko sie w sephorze wkurzyłam, potem w rossmanie bo nie mogłam sobie kupić samoopalacza.. nie było tego którego szukałam. W ogóle w rossmanie nie było żadnego, tylko jeden do twarzy. A potrzebuję kilkurazowo czegoś mocniejszego niż balsam brązujący którego używam na codzieńJiuna, ja też czekam na foty kociuszka. Kiedyś wam pokażę moją kocią ekipę jak chcecie. Tymczasem wracam do kuchni, dziś mnie wzięło na pieczone steki z wołowiny plus sałata z vinegretem plus kalafior. Cieszę się że mąż niewybredny i wcina zieleninę jak mu się miesko do tego dołoży. Nom Nie taka zła ta kopenhaska..
|
|
|
|
#4512 |
|
Lux Mundi
|
Pinkswan - rocznik '85 najlepsiejszy
![]() Nie uznajemy czerstwego chleba i ciepłej wódki ![]() Chyba, że u Was inaczej jest ![]() Ale z tego co wiem [mam Przyjaciół w różnych częściach Polski], to zgadza się w 90% ![]() Naf- wiadomo, że dobrze ![]() TŻ poszedł po bazylię, a wrócił z lodami i wodą. I mówią, że to Kobiety kupują nie to, o co się je prosi ![]() A Homer tesh docenił nie powiem ![]() To mamy i Ciebie, i Bryzejdę ![]() Się nam zrobiło z lekka mitologicznie ![]() Tygrysiaku - u mnie dziś na obiad było to, co wczoraj ![]() Z racji tego, że na dwie osoby gotować nie potrafię, zazwyczaj jemy to samo 2 dni
|
|
#4513 | |||
|
Konto usunięte
|
to straszne brudasy, miejsca ktore sa czesto odwiedzane (turystyczne) sa i owszem- posprzatane, ale reszta to katastrofa. nie jestem jakims maniakeim czystosci, ale np nie potrafilabym worka ze smieciami, albo odpadkow wyrzucac przez okno (w Turcji to normalka), nie podoba mi sie ich mentalnosc i sposob w jaki traktuja kobiety
![]() oczywscie sa wyjatki Cytat:
![]() mnie pare dni temu agent nieruchomosci zapytal czy aby juz skonczylam studia pomyslalam ze chyba ten powinien odwiedzic dobrego okuliste ![]() Cytat:
no, to my Cie odpowiednio wychowamy ![]() stawiam na inny rocznik ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() moja proba jedzenia skonczyla sie niepowodzeniem ![]() glodna jestem ostatni raz jadlam wczoraj po poludniu
|
|||
|
|
|
#4514 |
|
Lux Mundi
|
Nava - wiadomo,
że każda pliszka swój ogonek chwali ![]() Naf - jak będziesz to się ozwij, sprawę mam
|
|
#4515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27061003] mnie pare dni temu agent nieruchomosci zapytal czy aby juz skonczylam studia pomyslalam ze chyba ten powinien odwiedzic dobrego okuliste ![]() [/QUOTE] u mnie w pracy na co dzień słyszę "pani to taka młodziutka", "licencjat to dopiero za jakiś czas" albo co zawsze najbardziej mnie rozbraja "na dzieci to jeszcze ma pani czas tak z 10 lat" mowione przez moja rówieśniczkę tylko że ja pracuje w branży zarezerwowanej dla studentów i chodzę rozczochrana i nieumalowana ale fajnie jest usłyszeć że jest się młodszym
|
|
|
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27061003]
chyba tak no, to my Cie odpowiednio wychowamy ![]() [/QUOTE] Nie mam nic przeciwko Chociaż ciekawe, co ze mnie wyrośnie, jak się tyle osób do wychowywania weźmie![]() Cindy, jestem tu jeszcze przynajmniej przez najbliższą godzinę ![]() ![]() Pogoda się psuje u mnie Chociaż może i dobrze, jakby jednak to nie wypaliło, bo już trochę uszami mi wychodzą te wszystkie grille Wolałabym ognisko i pieczone kartofelki z solą prosto z popiołu![]()
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-22 o 16:15 |
|
|
|
#4517 |
|
Lux Mundi
|
Pinkswan - bardzo się cieszę, że sondaż
wypadł u Cię takoż pomyślnie ![]() Naf - tesh uwielbiam ziemniory z ognicha ,z solą i masełkiem A pytanie mam natury czystko kosmetycznej Siedzisz w Avonie z tego co pamiętam ![]() Otóż chciałam się dowiedzieć czy jest jeszcze szansa, że pojawi się mój tusz do rzęs. Chodzi mi konkretnie o Astonishing Lengts Black AVON, wydłużający ![]() Swego czasu zamawiałam po prostu większą ilość [czytaj : np. 10 sztuk ] na allegro i miałam spokój.Aktualnie jestem na wykończeniu [mam tylko jeden! tusz w zapasie], przetrzepałam allegro, katalogi, wizaż, ceneo etc i doopa ![]() Nigdzie nie ma ![]() A to jedyny tusz, który dobrze działa na moje rzęski, spokojnie mogę włożyć sobie go do oka i nic się nie dzieje mimo noszonych soczewek ![]() Próbowałam używać inne - przewinęły się przez moją kosmetyczkę i wysokopółkowce, i te z półek niższych, ale zero satysfakcji ![]() Będę wdzięczna za informacje
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-05-22 o 16:42 |
|
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
Te ziemniory z ognicha, aż ślinotoku dostałam
![]() Cindy, obawiam się, że muszę Cię rozczarować - z tego co ja się orientuję, w regularnej sprzedaży tej serii maskar już w ogóle nie ma, przegrzebałam swoje zasoby i też nigdzie mi się nie nawinęła. Jestem w stanie sprawdzić ofertę na jakieś 2 - czasem 3 - katalogi w przód, ale też nie kojarzę, żeby ten tusz gdzieś się tam pojawiał ![]() A inny wydłużajacy avonowski nie wchodzi w grę? Super Extend ładnie wydłuża - nie mówię tego dlatego, żebym jakoś szczególnie ceniła Avon, ale sama go używam i jestem zadowolona, a też noszę soczewki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-do-rzes.html |
|
|
|
#4519 |
|
Lux Mundi
|
Naf - tego tuszu nie miałam
Pewnie będę zmuszona się z nim zapoznać, jeśli tego zbraknie, ale znając życie nic z tego nie wyjdzie... Nie ukrywam, że istotna jest szczoteczka, a w tamtym tuszu była idealna Jakbyś się mogła spytać gdzieś odgórnie, że tak powiem, to będę dźwięczna
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Spytam, spytam
Jeśli chodzi o ten Super Extend, to ma on szczoteczkę niezbyt dużą, silikonową, z takimi jakby igiełkami ![]() Wygląda tak (zdjecie real ):
|
|
|
|
#4521 |
|
Lux Mundi
|
Aktualnie przyszedł mi supershock
z wymianki- ma podobną szczoteczkę i nie podpasował mi w ogóle Ale zobaczymy - mam nadzieję, że okaże się, iż przestój z moim tuszem chwilowy tylko
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-05-22 o 17:37 |
|
|
|
#4522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam zrobic 2 kolka kolo domu, ale w koncu postanowilam sie wygnac na rowerze do parku w centrum, spedzilam tam cale 3 min i wrocilam do domu, ol dzizas co tam sie dzialo, istny festyn rodzinny, jechalam a wlasciwie szlam slalomem omijajca koniki i male dzieci, wpadlam na wozek z dzieckiem, a pozniej na babe, chyba tez z dzieckiem ![]() widzialam tez kilka rodzinek z serii 'dzieci rodza dzieci', albo moze tylko mnie sie wydaje ze wiek 18+ nie jest odpowiedni na rodzenie dzieci ![]() dzieciowego stresa zazarlam lodem z podwojna karmelowa, po ktorego pojechalam juz samochodem ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27059023] wczoraj pozbylam sie 2 zebow (na sczescie u dentysty) pol twarzy mnie boli jesc nie moge- ale to akurat dobrze [/QUOTE]biedactwo, daj pocauje Cytat:
|
|
#4523 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ryjofonik przestaje bolec- najadlam sie Cindy- a probowalas MaxFactor? polecam ide buszowac w poszukiwaniu mieszkania na ktore byloby mnie stac
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Lux Mundi
|
Nava - próbowałam Loreal'a, Max Factora, etc.
Niestety tak na prawdę to kolejny shit sygnowany światową marką - tak mówią moje rzęsy, które są po takich tuszach tragiczne :/ A jush tusze z Maybelline to kompletna porażka Jedyny, który dawał pożądany efekt to ten z Avonu, za śmieszną cenę
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
czemu tragiczne?
uczulaly Cie?ja sobie zawsze MF chwalilam, 2000 kalorii albo Masterpiece Max, juz ich nie uzywam ale kilka ladnych lat uzywalam i nie zauwazylam zadnego uszczerbku na rzesach
|
#4526 |
|
Lux Mundi
|
Lou - 2000 kalorii,
skleja moje rzęsy i wyglądają jakbym ich nie miała :/ Z kolei Lash Extension Effect niby posiada innowacyjną szczoteczkę, ale jak dla mnie szału nie ma Tym bardziej za ta cenę. W obu przypadkach jestem na 'nie'.
|
|
#4527 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Tak sobie mysle, ze jak mi sie zdarzaja podobne sytuacje to nie wiem czy smiac sie czy sie wkurzyc, bo: super ze mlodo wygladam, czy kurna, wygladam jak dzieciak a nie jak kobieta [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27061003] mnie pare dni temu agent nieruchomosci zapytal czy aby juz skonczylam studia pomyslalam ze chyba ten powinien odwiedzic dobrego okuliste ![]() [/QUOTE] Nav, to ten facet o zaproszenia na jacht? Bylas juz? Musisz koniecznie opowiedziec jak bylo najlepiej z fotorelacja ![]() Cytat:
Dobrze, ze mnie tam nie bylo, bo ja bym juz rzucala kurfamim ze mi bachory pod kolka wchodza albo chodza jak swiete krowy ![]() Loda z Mc? I pojechalas samochodem a nie rowerem....dobra jestes ![]() Cytat:
2000 kalori tez mialam, ale jakos mi nie przypadl do gustu, wydawalo mi sie, ze szybko wysechl (chyba dobrze odmienilam). ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Ale lipa, podali prognoze pogody na 2 tyg i wyszlo na to, ze na nasz zlot pogoda sie popsuje: tylko 19-20 stopni, a przed i po weekendzie upaly
|
|
#4528 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ten od jachtu to taki sobie facet, nie w moim typie sprawia wrazenie lekkiego buraka, wiec nie wiem czy chce mi sie czas marnowac ale zawsze sobie przypominam slowa mojej kumpeli- "eee no i co z tego ze malo inetresujacy, moze miec fajnych kolegow " tak sobie mysle- przeciez mozna sie spotkac na kawe/ drinka?
|
||
|
|
|
#4529 |
|
Matka buldoga
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27065047]no wlasnie
![]() nie, to inny agent a ten od jachtu to taki sobie facet, nie w moim typie sprawia wrazenie lekkiego buraka, wiec nie wiem czy chce mi sie czas marnowac ale zawsze sobie przypominam slowa mojej kumpeli- "eee no i co z tego ze malo inetresujacy, moze miec fajnych kolegow " tak sobie mysle- przeciez mozna sie spotkac na kawe/ drinka? [/QUOTE]To samo slysze. Tylko, ze ja nie mam zbytniej ochoty tracic czas na cos, co nawet nie jest letnie albo meczyc sie z burakiem tylko po to, zeby wypic kawe i a nuz okaze sie fajnym kolega...jaha...burak sie zaleca i on na 100% nie mysli o kumpelstwie ![]() Edit: nie ma to jak czytac ze zrozumieniem....to on ma miec fajnych kolegow
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-05-22 o 20:02 |
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedziela to stanowczo zly dzien na jazde po miescie, no chyba ze po sciezce do lasu, musimy sie kiedys wybrac ![]() Cindy, do pogrubienia polecam o ten klik, a taki na co dzien ten (dobry dla wrazliwcow i pewnie przy soczewkach by sie sprawdzil) w kwestii wyjazdowej : znalazlam bumboxa, ale cd nie dziala, pozostaja nam kasety i radio, chyba ze macie cos grajacego na cd?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.

wrr. wczoraj na tvp1 leciala 3 czesc i wlasnie wtedy ok.22 zaczely sie halasy z dolu

3D wykluczam całkowicie,

jesc nie moge- ale to akurat dobrze

uczulaly Cie?