|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
| My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
|
6 | 10,53% |
| Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
|
36 | 63,16% |
| Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
|
15 | 26,32% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cześć
już jestem w domu grill się udał kaca nie miałam (piłam z umiarem bo oczywiście ja prowadziłam) i nawet słoneczka trochę złapałam ![]() Cytat:
o kawalerskim napiszę na dole ;pCytat:
Cytat:
gratuluję załatwionych spraw ![]() ja też się podpiszę ![]() co do kawalerskiego tż nie chętnie mówił ale wszystko niego wyciągnęłam. Ta lafirynda to o matko i córko porażka blondynka i rozebrała się do naga była nawet bez majtek!!! i tańczyła 15 min wzięła 280zł a jeszcze jak wychodziła to zapytała: kto idzie ze mną?? było ich 15 nikt się nie zgłosił a ona na to: nie to nie macie - i rzuciła w nich kondonami było koło 6 szt. Pier......lona jaka no tż wrócił do domu na 1 :P bo mówił że nie mógł się bawić tak jak oni bo chciał być wobec mnie fair...eh
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
Bolca szukała Niech sobie swojego znajdzie.Ja osobiście nie mam nic przeciwko eleganckiemu striptizowi. Coś takiego jak występty Dity von Teese. A taka tania lafirynda powoduje we mnie mega odruch
|
|
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, ze Twoj TZ jest uczciwi wobec Ciebie i Ci wszystko opowiedzial lepiej wiedziec nawet taką prawde niz mialby to ukrywac
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tak myślałam że stanik to max... ;/ ja nie wiem gdzie oni ją znaleźli bo w końcu 280 to nie tak dużo.... prawdziwa tancerka erotyczna na poziomie sporo bierze i nie zdejmuje majtek więc widać że to jakaś tania dz........a
|
#1235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa! Zapomiałam się pochwalić.
Wczoraj dorwaliśmy na gruperze 6 dniowy pobyt w Tyrolu. I sobie zarezerwowaliśmy na wrzesień Z dojazdem i jedzonkiem wyjdzie nas tyle, jakbyśmy mieli miejscówkę gdzieś w PL. |
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zabiła bym gościa który wynajął by taką s**e na kawalerski mojego TŻ. a 280 zł to na prawdę mało więc wiadomo może jakaś z ulicy chciała więcej zarobićmy właśnie wróciliśmy z nauk. Zostały nam jeszcze dwa spotkania w niedzielę, 2go czerwca poradnia i dzień skupienia czyli w sumie sama msza chyba. A w poradni mamy tylko jedno spotkanie godzinne. Więc żadnych kalendarzyków
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam jeszcze takie coś...mi też się bardzo podobają nawet ten fiolet jest ładny...
|
#1241 |
|
Rozeznanie
|
Chodzi mi o to zdjęcie pod spodem...
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dorwania okazji
|
|
#1243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja wam opowiem, jaką sytuację miała dwa lata temu moja kumpela...zaczęło się od tego, że wpadli no i jak się domyślacie, powzięli decyzję o rychłym ślubie
Jako, że oboje byli jeszcze młodzi, stwierdzili, że wieczory kawalerski i panieński muszą być. Dziewczyna była w ciąży, więc w jej przypadku skończyło się na herbatce w ulubionej cukierni. O godzinie 21 wraca do domu a tam, balanga aż miło. Na środku ich salonu tańczy pół naga panna, jej przyszły mąż siedzi z zawiązanymi oczami na krześle, a ona się przed nim wije, ociera o niego itp. domyslcie się reakcji mojej koleżanki. Zrobiła taką aferę....że wszyscy myśleli, że do ślubu nie dojdzie. A jaka była prawda? Chłopak oczywiście nic nie wiedział o striptizerce, to była zasługa kolegów. Plan mieli taki, że zrobią startera u nich w domu i wyjdą sie dopić na miasto, ale "mądrzy" koledzy wymyślili żywy prezent Na szczęście mój Tż zna tą historię PS. ogólnie para tworzy teraz szczęśliwą rodzinę z ich półtorarocznym synkiem ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
My już się nie zastanawiamy, po tym, jak nam Kanary koło nosa przeszły.
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
a co była jakaś oferta? ja dopiero od niedawna monitruje te zakupy grupowe
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od tamtej pory śledzę oferty Moje skąpstwo każe mi śledzić |
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
ale zaczęłam temat :P a myślałam że przesadzam z tym kawalerski ale widzę że jest więcej takich dziewczyn jak ja
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
|
|
#1254 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Cytat:
ale tak pozytywnie ![]() Chatka odkąd my planujemy swoje wesele, to ja też się czepiam wszystkiego dokłądnie przyglądam sie zaproszeniom, dekoracjom, menu, obsłudze i wszystkiemu dookoła i notuję w myśli, zeby uniknąć tego u nas i u mnie i u Tż jest tak, że ksiądz czyta zapowiedzi przez 3 niedziele poprzedzające ślub. wyczytuje imiona i nazwiska narzeczonych, parafię z której pochodza i która to zapowiedź. na zapowiedzi u mnie w parafii daje się w momencie podpisywania protokołu. atopech gratuluję ustalenia daty i załatwienia tylu spraw nena1984 mam nadzieję, że uda się przeprawa z Dominikanami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
brak słów na takie dziewczyny. rozumiem, że niektórzy faceci czuja potrzebę striptizu na wieczorze, ale dla mnei to powinno być zrobione ze smakiem jakoś, a nie przy pomocy taniej dzi***, która tylko i wyłącznie chce rozkładać nogi przed kolejnymi uczestnikami
|
|||
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Teknilyscie? :P Z tydzien mnie nie bylo, 30 stron do nadrobienia - chyba odpuszcze i postaram sie teraz pisac na bierzaco
![]() Mam juz nowy telefon, troche sie w nim jeszcze musze ogarnac i bede czesciej pod reka :P Ze spraw slubnych, to w soobte zakonczylismy nauki przedmalzenskie Dostalismy dokument potwierdzajacy i to juz jest z glowy Mama w przyszlym tygodniu wypyta u nas proboszcza czy u nas w parafi trzeba miec zaliczona poradnie czy nie. Jesli tak, to od ksiedza tutak wezmiemy namiar i zrobimy to w najblizszym czasie ![]() Druga sprawa - podpisalismy umowe z fotografem Facet mega, swietny zlapalismy kontakt Cena bardzo zachecajaca, a zdjeciami jestem zachwycona Tutaj macie jego adres, to mozecie zerknac -> www.irart.pl . wczoraj przeslal mi pare prezentacji mulitimedialnych z wieksza iloscia zdjec i obojemy z TZ jestesmy zachwyceni Termin klepniety - nic tylko sie cieszyc ![]() Ogolnie rzecz biorac - na dzien dzisiejszy wszystko jest chyba zrobione :P Do slubu zostal 1 rok, 1 miesiac i 1 dzien :P Coraz mniej! ![]() Ide drzemke kochane zaliczyc, bo w tym tygodniu przepracowalam 54 godziny i do tej pory jeszcze do siebie nie doszlam! |
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam do was pytanie dziewczynki.
Mieszkam w dziurze zabitej dechami gdzie do jakiegos fryzjera w dzień ślubu muszę dojechać 45km i tak się zastanawiam czy jakaś makijażystka przyjechałaby do mnie z Lublina (ode mnie jest jakieś 60km) żeby zrobić mi makijaż ślubny? Myślicie że aż tak daleko makijażystki jeżdżą?? Czy raczej ten pomysł odpada?
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super fotograf! Będziecie mieć mega foty. Zakochałam się w tych górskich A jak tam imprezka firmowa się udała? |
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
ja pitole... ale mi ciśnienie podskoczyło przez tą sucz za 280 zlotych...
![]() Malwus- tez sie zastanawiam jak to będzie z tym fryzjerem, kosmetyczka ponieważ u mnie na wiosce nie ma osoby która by mi odpowiadała.. A do maista mam jakieś 30 km i szczerze średni chce mi sie wcześniej wstawać i tam jechać Ale jeśli będę musiała to wstane. ![]() Po drodze przynajmniej luknę na sale czy wszystko jest cacy ![]() atopech- też ślubuje 1.09
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-05-22 o 21:00 |
|
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jak tam impreza? Lata 80, dobrze pamiętam? Opowiadaj! Masz jakieś zdjecia Twojej kreacji?
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

już jestem w domu
kaca nie miałam (piłam z umiarem bo oczywiście ja prowadziłam) 
. Dziecko jest teraz niedożywione. Kobieta ma trójkę dorosłych już dzieci i mogłoby się wydawać, że potrafi zajmować się takim maleństwem. Dziecko przez to pewnie będzie miało jakieś problemy zdrowotne w przyszłości.
za tydzień idziemy do księdza
porażka blondynka i rozebrała się do naga była nawet bez majtek!!!
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub