|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() bo dla jednej osoby może jej się nie opłacać - straci czas, w którym mogłaby kogoś malować + kase na dojazd
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Rozeznanie
|
Nie było mnie tu tydzien....i tyle do nadrobienia.
Jesli chodzi o kawalerski - Mój Tż raczej by nie chcial striptizerki, a ja striptizera na panieńskiem. Co do dzieci.... uwielbiam...mam dwie bratanice 3 lataka i 2 latka i zrobiała bym dal nich wszystko ![]() A swoje... planujemy zaraz po slubie .... ja będe miec 27 lat a TZ 33 wiec pora na maluszka ![]() A ja dziś byłam na rybkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1265 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-22 o 20:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam X Factora i jestem zawiedziona werdyktem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Wtajemniczenie
|
No, porażka totalna te programy na TVNie. Są super na czas castingów, a jak zaczyna się tzw. "głosowanie widzów", które z widzami ma wspólnego tylko tyle, że widzowie się wkurzają, że ich głosy nie są brane pod uwagę, to po prostu robi się żałośnie i to tak widoczne jest, że to wszystko z góry ustawione, że aż obrzydzenie bierze.
#1268 |
Zakorzenienie
|
oj tak- jedna wielka ściema i tyle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
ale tu cicho
![]()
#1270 |
Zakorzenienie
|
a za kim byłaś ?? bo jeśli chodzi o dogrywkę to ze strony Kuby było to zagranie czysto taktyczne ..
#1271 |
Rozeznanie
|
OOO ho ho...ja już tego nie oglądam od odcinka z domów jurorskich...jak odpadła Adrianna Styrcz...wrrr....
#1272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie dziewczyny były bez rewelki one miały podobne głosy i klimaty do zespołu Sistars nie wiem czy pamiętacie? dlatego werdykt nie nie zdziwił
![]() |
#1273 |
Wtajemniczenie
|
Paulinka, to ja wklejałam tą zumbę, cieszę się, że Ci się spodobało
![]() W ogóle to byłam dopiero 2 razy na zajęciach z zumby, wcześniej chodziłam ponad 2 lata na lady styling, ale teraz wprowadzili w naszej akademii tańca jako nowość właśnie zumbę. Na pewno będę chodzić regularnie, tym bardziej, że zajęcia z salsy w parach już nam się skończyły, więc potrzeba nowej okazji, żeby się poruszać na tygodniu. Wieczorki. Wydaje mi się, że striptizerki kręcą najbardziej młodych chłopaków, właśnie w wieku do 25 lat powiedzmy. Wiadomo, że każdy jest w innym stopniu dojrzały i to nie zależy od wieku, ale zauważyłam, że w naszej paczce, gdzie większość facetów ma już bliżej do 30stki niż 20stki nawet nie przewija się taki temat (w sensie: żeby ktoś na poważnie rozważał zaproszenie takiej pani). Mój TŻ (30 w tym roku kończy) uważa striptiz za żenadę - może dlatego, że ma bardzo wysmakowany gust i uważa, że żadna goła laska (poza mną w wersji naked ![]() ![]() Dzień skupienia to u nas była msza, a po mszy spotkanie kończące nauki. Zakonnik mówił o takich formalnych sprawach dotyczących samej mszy ślubnej, że możemy sobie wybrać czytania, brać ślub w dowolnej parafii itp. Zapowiedzi - u nas nigdy nie czytają, zawsze są wywieszone w gablotce, czasami sobie tam zaglądam, żeby zobaczyć czy ktoś znajomy się szykuje do ołtarza. tusia, gratuluję zdanego examu ![]() A propos błędów w zaproszeniach, mnie jeszcze denerwuje jak ludzie piszą słownie nazwę miesiąca, ale jej nie odmieniają np. 21. lipiec 2012, zamiast 21. lipca 2012. I jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje, mianowicie: czy powinno się dawać kropkę po dniu czy nie? W końcu jest to liczebnik porządkowy, ale widzę, że na allegro nagminnie w zaproszeniach tej kropki brakuje. Wydawało mi się to błędem, ale ostatnio doczytałam się bodajże na poradni językowej, że jeśli z kontekstu jednoznacznie wynika, że należy daną liczbę odczytać jako liczebnik porządkowy, to można kropkę pominąć. Jak myślicie? Bo dla mnie bez tej kropki tak dziwnie i ja chyba będę pisać z kropką... Co do x factora, to też myślę, że Kuba bał się, że Dziewczyny będą zagrożeniem dla jego młodych talentów. Taki werdykt był mu na rękę, chociaż ciekawe czy Maja nie odegra się teraz na nim w kolejnych odcinkach, bo skoro nie ma już swoich uczestników, to w dogrywkach to ona będzie prawdopodobnie już zawsze decydować jako ostatnia. No i najważniejsza sprawa - spotkałam się dzisiaj ze stylistką! Udało nam się chwilkę porozmawiać i już wiem, że grouponu wykupionego do jej atelier na pewno nie będę chciała oddawać ![]() ![]() Nena, jeszcze raz dzięki, że dałaś wtedy znać, że są jeszcze te groupony! ![]() ![]() W ogóle to miałam się okazję z nią dzisiaj spotkać, bo w jednej z lubelskich galerii był "dzień piękności dla kobiet" i ona miała tam swoje stoisko, więc skorzystałam z możliwości kontaktu f2f. Bardzo dużo różnych firm się wystawiało i nazbierałam sporo kuponów zniżkowych na pięknościowe (i nie tylko) usługi w Lbn ![]() ![]() Dobranoc! ![]()
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-05-22 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Zakorzenienie
|
tenebrosa super że ten kupon z grupona się przyda
![]() ![]() dobra lecę spać ![]() ![]()
#1275 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
A teeeee wazoniki to zupełnie inna spraaaawa ![]() ![]() No i z takimi wazonikami możesz przeróżniastą kolorystyką się bawić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szczerze mówiąc, ja też sobie nie wyobrażam żeby tego wieczorku mogło nie być... Mam nawet wpisany "wieczór panieński/kawalerski" na tydzień przed Naszym ślubem, na Naszej "liście spraw" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lincz....hmmm....no rekomendacja pełną parą, zaciekawiłaś mnie.... ...aaaa....dużo przemocy? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Twój post pokazuje też jak wielki wpływ potrafią mieć koledzy.... Makabra... Koledzy naszych facetów niestety bywają nieraz najgorszym złem.... Ja straciłam swojego ex przez takiego właśnie "kolegę"... Ale potrzebowałam czasu na to, by przestać obarczać całą winą owego "kolegę"... Bo wychodzę z założenia, że każdy ma przecież swój rozum...i widać mój ex nie bardzo go używał, skoro sterował nim "kolega"... Jeśli kolega mówi ci SKACZ- to przecież nie skacze się bezmyślnie....najpierw używa się rozumu i ostateczna decyzja należy do nas.... jeśli kolega nagada naszemu facetowi głupot, a nasz facet się go posłucha, to przecież nie należy obwiniać tylko i wyłącznie kolegi.... Każda z Nas ma swojego TŻta, a ten ma na pewno przynajmniej jednego swego najlepszego kumpla (czy brata) i to pewnie on będzie świadkiem na Waszym ślubie, więc i on będzie się zajmował organizacją takiego wieczoru... A taki ktoś, obdarzony tak wielkim zaufaniem, na bank zna naszego TŻta na wylot, więc zna również jego zdanie/podejście do tego typu spraw (jak striptiz itp.) i nie ośmieliłby się zrobić czegoś takiego, jeśli tylko wie jak mogłoby się to nie spodobać naszemu TŻowi.... Tak przynajmniej ja uważam i taką mam nadzieję ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Łoooooo już ja bym jej te kondomy wsadziła tam, gdzie i tak pewnie często goszczą!!!!! ![]() Byla ostra kłótnia przez to między Wami ??? Bo ciśnienie Ci się na pewno podniosło.... W sumie co On miał zrobić, nie miał na to wpływu, ten wieczór nie był nawet Jego....ehhh, ale sama świadomość tego co tam się wyprawiało chyba by mnie doprowadziła do szału!!!! ![]() Cytat:
![]() Bo My dziś byliśmy się dowiadywać na temat nauk i są weekendowe za 3tygodnie ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do pakowania walizek TŻtowi.... no, ale czego On winien???? Przecież to zwykle nie przyszły pan młody zamawia tego typu panie, tylko właśnie koledzy to robią "dla niego". Pakowanie i kończenie związku zbudowanego na niejednych łzach i radościach nie jest zbyt rozsądne, jeśli do niczego nie doszło, a nasz TŻ rzeczywiście Bogu ducha winien ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1277 |
Rozeznanie
|
Tak myślę o tych striptizerach teraz...... i przypomniało mi się, jak kiedyś, na Dzień Kobiet, wraz z kumpelkami wybrałyśmy się do jednej fajnej knajpki w Katowicach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do xfactor, to Kuba dobrze sobie ustawił wygraną, bo wiadomo, że ta Pani już nie zagraża szpakowi, szulc lub gienkowi. Dziewczyny by mogły jeszcze namieszać w werdykcie finałowym. Więc Kuba zrobił to dobrze obmyślając, co oczywiście mi sie nie podoba z jednej strony, bo to nie był sprawiedliwy werdykt patrząc na talent
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
dziś znowu piekna pogoda a ja z nosem w książkach muszę siedzieć ;( czy wam też nie chodzą suwaczki z portalu suwaczki.slub- wesele . pl??
![]() |
#1280 |
Zakorzenienie
|
NightButterflyVIP no właśnie nie wiem na jaki kolor się zdecydujemy ...są różne wersje ... zaczeliśmy od fioletowego z domieszką żółtego , potem był turkus z bielą , potem zieleń z żółtym ... nie umiemy się zdecydować na konkretny kolorek ;/ musimy też spojrzeć praktycznie , bo np. szukałam turkusowych serwetek i takie ładne są bardzo drogie ...
teraz np. jestem znów za fioletem i żółtym ten fiolecik ( różne odcienie fioletu , ale raczej takie jasniejsze ) połączyć z jasnym żółtym materiałem i dać takie kolory na sufit ... z sufitu zwisały by kule w roznych odcieniach poczynając od jasnych ( nawet różowawych) fioletów , na ciemnych koncząc no i tak samo z żółtym... na stole biały obrus przez środek stołu fioletowa organza , w wazoniki żółte tulipany ( mozna też do wazonów wrzucić te takie kulki kolorowe co chłoną wodę ) no i żółte świeczki ... na jakiś kolor musimy sie w końcu zdecydować ![]()
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Mam pytanie: czy fajnie wyglądało by połączenia złota z fioletem (dokładnie taki fiolet ni to bordo ni to róż)?
![]() |
#1282 |
Zakorzenienie
|
ah taka piękna pogoda aż się nie chce siedzieć w domu
biorę książkę i idę na balkon się uczyć jagodziu a konkretnie to połączenie kolorów w stosunku do czego?? dekoracji, zaproszeń czy czegoś nei związanego z weselem
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dzisiaj przyjechała moja sis do Wiednia i pewnie zabierze mi kabel od neta ![]() I będę musiała pracować i uczyć się na kompie taty.. A ja nienawidzę jego laptopa ![]() No właśnie nauka.... mam ponad 70 zagadnień z filozofii i za nic nie mogę się zabrać za naukę.... A egzamin tuż tuż.. Zero motywacji i chęci...
#1285 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi konkretnie o wystrój sali
![]()
#1286 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
No i bardzo się cieszę, że spotkanie z rodzicami tak się udało ![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż wydaje mi się, że jak dzidziuś się urodzi to dziewczyna zmieni zdanie... Oby. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie cierpię takich lasek. Widać, że była zdesperowana i liczyła na dodatkowy zarobek. Nie rozumiem mianowicie jednej rzeczy - jak nisko trzeba upaść, by nie mieć do siebie szacunku? do swojego ciała? Cytat:
I to mnie najbardziej denerwuje, że ten program to powoli rozgrywki między jurorami, a nie wybieranie największego talentu (widać to i w ocenach i w wyborach jurorów). wieczór panieński/kawalerki - zapomniałam się Wam pochwalić, że ostatnio byłam na wieczorze panieńskim (pierwszy raz w życiu) ![]() ![]() ![]() ![]() Też jestem przeciwna wszelkim zabawom z rozbieranym facetem czy kobitą. I TŻ o tym wie. Zresztą on też jest temu przeciwny. Na szczęście TŻ ma kolegów normalnych.....oprócz jednego ![]() ![]() I najlepsze, że jak inni jego koledzy mają kawalerskie to on zawsze dzwoni do pozostałych i zamęcza ich, żeby załatwić striptizerkę ![]() TŻ już mi mówił, że najprawdopodobniej jego wieczór będzie wyglądał tak, że zaprosi kumpli i zrobią sobie imprezkę w jego ogrodzie w altanie ![]() Zresztą jak mój TŻ chodzi na kawalerskie (najczęściej są to kawalerskie typu grill) to nawet nie jedzie potem z kumplami na dyskotekę, tylko idzie do domu ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A Dziewczyny, no cóż, na finał zasługiwały bez 2 zdań!
![]() |
#1288 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TVN ma świetnych realizatorów, programy są na najwyższym poziomie pod względem technicznym, ale niestety ze swoich widzów jawnie robi debili i coraz mniej mi się to podoba. Za to na Polsacie miałam swój triumf ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do wieczoru, to świadkiem TŻta jest jego Brat, który jest w moim wieku i straszny z Niego jeszcze dzieciak i imprezowicz, ale taki mega, wszędzie Go pełno, co jest dokładnym przeciwieństwem TŻta, który za imprezami nie przepada, a jak już, to tylko ze mną - dlatego TŻ zamierza Mu powiedzieć, że jak chce, to niech przyjedzie do Wawy ten tydzień czy 2 przed ślubem na Jego "wieczór", ale że to nie będzie coś, co On sobie wyobraża i raczej nie będzie się dobrze bawił - bo TŻ spotka się ze swoimi dwoma Przyjaciółmi (obaj żonaci, jeden dzieciaty) i się pewnie schleją (jak nigdy nie piją na co dzień, tak jak się spotkają, to Im się dawne czasy przypominają i się leją % ![]() ![]() ![]() Super, że spotkanie ze stylistką się udało, aż zazdroszczę trochę, że masz już "krawcową" na swoją suknię i ze Jej ufasz - chciałabym być w podobnej sytuacji. Już się nie mogę doczekać tej Twojej sukni ![]() ![]() A co do kropki. Jeszcze o tym nie myślałam, niby powinna być, ale właśnie jak wynika z kontekstu to już nie jest konieczna, więc nie wiem, czy data nie będzie wyglądać tak "czyściej" bez tej kropki - no wiesz, przejrzyściej. Myślę, że dopiero, jak już stworzymy tekst na zaproszenie to będziemy decydować, ja pewnie co do tego zmienię zdanie ze 200 razy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nie byłam na żadnym panieńskim, ale wygląda na to, że w tym roku pójdę przynajmniej na 1, jak nie 2 ![]() A ten kolega to jakiś strasznie smutny człowiek musi być.... Nie wiem, co kieruje takimi ludźmi, ale wydaje mi się, że jakaś głęboka depresja to musi być, skoro tak desperacko MUSI oglądać obce nagie panie. Pewnie pornole to jego ulubiony gatunek filmowy, dziwny facet.
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-23 o 10:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Święta Wielkanocne w Pl sklepie były ulotki z ogłoszeniem kiedy są Mszę św. w polskim jezyku kiedy świecenie jajek i min była informacja że ostatnie nauki w tym roku są 5 czerwca w Knock od 11:00 do 18:00 wiem tylko tyle i że najpierw jest msza a później chyba jakies spotkanie ....nie mamy pojęcia na czym to będzie polegało...
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sala jest złoto-kremowa daje linki: http://moda.allegro.pl/dekoracyjna-o...628031020.html na dole jest zdjęcie akurat przedmiotu licytowanego chodzi mi o ten fiolet z połyskiem różu 2 z prawej http://moda.allegro.pl/girlanda-perl...604339347.html a z tych girland myślimy o brudnym różu bo złoto plus brudny róż to na pewno się sprawdzi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.