|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększenie piersi w Czechach
U Brzuchańskiego? A kto to?
![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Najsławniejszy chirurg w Czechach wśród Polek (i nie tylko)
|
|
#393 |
|
Przyczajenie
|
no i brzuchanski nie uprawia samowolki jak polak.
czytam niektore wypowiedzi i rece mi opadaja. decydujecie sie na taki zabieg ze wszystkimi mozliwymi komplikacjami kompletnie nic nie wiedzac na ten temat. jedyne to tu slychac to "niech mnie nawet rzeznik operuje byle cycki byly wielkie!" madre dziewczyny roba "reserch", odnosnie lekarzy, typu wkladek, projekcji itp, itd, wy nie macie o podstawowych sprawach pojecia. jaka jest roznica pomiedzy mentorami a eurosiliconami? boshe, toz to patetyczne. zarty sobie robicie z czyjegos nieszczescia bo dziewczyna zaufala lekarzowi, ktory powinienbyl respektowac zyczenie i ustalenia pacenta. co za bzdury z tym ze miala brzydka wyjscowke? dobrze zrobiony zabieg z najgorszej wyjscowki zrobi piekna, natomiast byle jaki lekarz ladna moze oszpecic. czy naprawde mu ufacie na tyle zeby sie polozyc na stole? a co jesli sie okarze ze piekne ciezkie, wielkie cycki na zgrabnej, szczuplej klatce piersiowj zamiast pod miesien beda umieszczone pod gruczal bez waszej zgody i za jakich czas zrobia sie z nich ciezkie wiszace wory? zycze wam wszystkim szczescia i troche moze wiecej kultury. obawiam sie ze niewielu trafilam argumentami, wiec moze powinnam wam zyczyc zycia w slodkiej nieswiadomosci. zabulek1 moze powinnas sie zapytac furmanka o swojego bylego pracownika polaka, ktorego wywalil na kopach ze swojej kliniki. hmm..................., ciekawe za co ??? |
|
|
|
|
#394 |
|
Wtajemniczenie
|
Brzuchanski pracuje razem z Furmankiem. Furmanek tez niezly, ale na terminy trzeba czekac :-(
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-05-21 o 22:18 |
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
o Furmanku wlasnie nic nie czytalam nigdy, jakos tak od poczatku postawilam na Brzusia i ze w szpitaku i wogole to daje mi taki komfort psychiczny
![]() Polak widze ostra samowolke odwalil co mnie totalnie zwalilo z nóg, wspolczuje dziewczynie i tu naprawde nie ma sie z czego smiac bo to jest nieszczescie, czekasz na wymarzony biust, placisz gruba kase a tu taka akcja ze strony lekarza, nie kazda dziewczyna chce miec bardzo duze piersi tak zeby pasowały do mnie bo ja malutka jestem.
|
|
#396 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie czasem do Was zaglądam.
Nie wypowiadałam się - bo czuję się troszkę nie u siebie . Ale dziś muszę napisać .....bo sama kiedyś byłam okaleczona Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jesteście sympatycznymi osobami, już troszkę tu jesteście -nie rozumię na prawdę . I chyba podobnie jak pan dr tak i Wy możecie jeszcze wyjść z twarzą z tego co się stało
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
|
#397 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh no to ja już teraz kompletnie nie wiem co mam robic
Podobaja mi sie bardzo peirsi ktore robi polak, alemoze faktycznie ryzyko oszpecenia jest zbyt wielkie, a 20 tys. to kupa kasy. Nie wiem.... stawiac na innego lekarza?Macie moze adres stronki www tego Brzuchańskiego? Zebym mogla jaks galerie jegp piersi poogladac? |
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz ze dobry specjalista i wala do niego tłumy dwa ze to jest normalny panstwowy szpital co przynajmniej mi daloby wiekszy komfort psychiczny ze w razie W maja caly potrzebny sprzet i lekarzy z kazdej dziedziny pod reka
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie zartow z dziewczyny nie robilam i nie robie.
Bardzo mi jej szkoda bo w koncu byla jedna z nas co planowala , szukala i zaufala. Bardzo jej wspolczuje . Czasem nawet mysle , czy ona nie zostala przyslowiowa ofiara aby oczy wielu zostaly bardziej otwarte na to gdzie wybieraja lekarza. Przykre , ze na nia trafilo. Przyznam , ze ja sama mialam zamiar sie operowac u Polaka , bo wczesniej cala uwage skupialam na polskich klinikach nim tu dotarlam. Potem odkrylam przypadkowo to forum. Tutaj nasze dziewczyny sa zadowolone , nie drazylam wiec tematu , wiecej mi nie trzeba bylo. Skoro jest super i do tego tanio , to lepiej byc nie moze. Niestety do czasu, im wiecej czytam tym bardziej instynktownie czuje , ze mam czas by uciec ...Tak czuje. Poza tym wczoraj czare goryczy przelala wizyta u moich lekarzy cwaniakow , czulam to juz od poczatku , ze tam niewazna etyka tylko pieniadz i wczorajsze zaniedbanie i ogolnie cala ta wizyta itd ...utwiedzila mnie w przekonaniu , ze do lekarza nie moge miec zastrzezen. Tak wiec ja jeszcze nie postanowilam,. Mam to prawo zmienic zdanie , wiec czekam na dalszy rozwoj wypadkow. 1985Siwa a z cenami jak? Podobnie jak u Polaka , no i w jakim jezyku konsultacja ? Edytowane przez Peanut 1 Czas edycji: 2011-05-21 o 23:48 |
|
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny skoro na prawdę zależy wam na cenie to na pewno lepiej jest wybrać Brzuchańskiego . Wiadomo jak każdy ma lepsze i gorsze zabiegi ale o takich numerach jak robi Polak to jeszcze w życiu nie słyszałam
Dziewczyny chce mieć rozmiar C - i to już nie ma znaczenia czy miała wyjściówkę A czy B chciała powiększyć mieć ładny średni biust, umówiła się na konsultacji na 390 ale zmieniła zdanie na 350 gdyż bała się że jednak wyjdą za duże - lekarz przyznaje że ok włoży 350 , dziewczyna kładzie się na stół i budzi się z 600cc a ten jej tłumaczy że tak będzie dla niej lepiej bo jest wysoka ![]() Ja się pytam co to w ogóle ma być ?? Jak lekarz może bez zgody pacjentki włożyć jej implant o 250 ml większy ?? Najgorsze jest to że cały czas jej wmawia że jak opuchlizna zejdzie to to będzie właśnie C Dziewczyny nie wierzcie w takie bajki Czyli wychodzi na to że wszystkie laski które mają ponad 170cm wzrostu powinny mieć duży wielki biust ?? Sama mam 175cm i mam 375 hp a mój doktor w życiu by mi takiej krzywdy nie wyrządził na stole - bo jestem wysoka Nie każdy chce świecić wielkim cyckiem , niektóre chcą po prostu go mieć !!!! Pozostaje czekać jak sprawa się rozwiąże - mam nadzieje że wymieni jej jednak te wkładki na mniejsze . Choć jak dla mnie jest już i tak przegrany za sam sposób podejścia i robienia sobie samowolki na stole operacyjnym ..
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziendoberek
![]() Cyganeczka i co dostalas odpowiedz z pensjonatu???
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Boze... jaki ja mam teraz zakręt w głowie
|
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz wiem.
Wiem , ze nie moge ryzykowac jak na loterii. Super dziewczyny , ktore jestescie zadowolone , teraz mozecie sobie spokojnie sledzic nasz watek ![]() A ja bede czekac , teraz zainteresuje sie brzuchanskim a Polaka bede obserwowac dalej . |
|
|
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Masz jeszcze czas Immolation zeby przemyslec i ewentualnie znalezc innego lekarza
Nie stresuj sie narazie- jedz na Majorke, odpocznij, wygrzej sie porzadnie i wtedy zacznij dzialac Przede wszystkim nie biezrz sobie do serca tego co pisza te rozwscieczone dziewuchy, ktore szukaja afery Tak to wlasnie wyglada- niby calym sercem sa z ta Huckelbry, ale caly czas w jej temacie pisza "jakie to pustaki siedza na wizazu" - ech szkoda gadac- najlepiej wlaczyc ignore
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja jestem w sumie tak pomiędzy młotem a kowadłem, bo wiem, ze takie negatywne opinie nie biora sie z powietrza... Wiec skoro zdarzyly sie sytuacje w zasadzie wstrząsające to tymbardziej boje sie poswiecic swoje cialo zeby ktos je oszpecił
![]() Poczytam o tym Brzuchańskim jeszcze, ale polaka bede sledzic caly czas.... ![]() A wlasnie - jaka cena wychodzi u Brzuchańskiego za powiekszenie piersi? |
|
|
|
|
#407 |
|
Raczkowanie
|
Immolation jedz na urlop , a pozniej pokieruj sie intuicja .
I nie zgadzam sie z tym zeby wlanczac ignore i nie przejmowac sie negatywnymi uwagami ... Musimy sie zachowac odpowiedzialnie i dorosle a nie jak nie znajace konsekwencji smarkule , ktore po kryjomu robia sobie piercingi igla do szycia lub tatuaze maszyna samorobka i maja ucieche , ze sie udalo a starzy trabili o zakazeniach , uszkodzeniach nerwa i po co ?! To jest operacja, mozna zapasc w spiaczke , zostac oszpeconym badz tez umrzec. To sa tez koszta. Nie mozemy tak wrzucac na luz bo to nie pasemka u fryzjera. Mozna uwzglednic krytyke jednej, dwoch osob ale nie czytac o tym ciagle. Zabulek1 ja sie nie zamierzam klocic piszac wbrew tobie , to po prostu jest moje zdanie. Ps. Immolation ja w czerwcu mialam zarezerwowany urlop na majorce. Stracimy 400 eu zaliczki bo ...nie polece i juz. Po aferze smolenskiej , ktora roztrabili w ohydny sposob atakujac wszedzie zdjeciami , opisami itp ...dostalam takiego stracha , ze nie wsiade do samolotu i juz. Moze kiedys. |
|
|
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zblizona jak u Polaka
![]() Ja jak wiesz mialam miec operacje u Furmanka- poczytaj o nim tez, jest podobno najlepszy z nich wszystkich. Mi niestety terminy jego nie odpowiadaly. Z drugiej strony naprawde podobaja mi sie Polakowe cycki i pozostalo mi wierzyc, ze bede miala takie jak sobie wymarzylam Patrzac na Szanti, Tigresse i Polke nie mam zadnych watpliwosci, ze dobrze wybralam![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
http://beautywpolsce.com/forum/viewt...3603&start=140 zreszta sama zobacz Na to wlasnie wrzucam ignore
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-05-22 o 15:23 |
|
|
|
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
Bylam . Przeczytalam.
I co ja na ten temat mysle ? Poniekad maja racje , zdjec cudzych bez pytania sie nie powiela bo to niemile. Zdjecia byly ich wlasnoscia , wiec walcza. Slusznie. Kolezanka , ktora teraz przezywa traume tez jest z ich kregu, wiec bronia jej a maja prawo bo niemile sie slucha , ze ktos jest dziewucha , lub robi to by zepsuc opinie doktorkowi i inne luzackie haselka - ich sprowokowaly. Tyle , ze one co mogly wyrazic w jednym zdaniu rozdmuchaly ile sie da , wzajemnie sie napedzajac. "Stare baby" a tak sie wkrecily w potok slowek i robienie dymu. No i tez sobie zaczely pozwalac piszac o nas jak o tepych bezmozgach , pustakach i glupolach , ktorych nie sieja. A to moim zdaniem wiele ich nie odroznilo od poziomu rozmowy tutaj , wiec nie wiem czy zdaja sobie sprawe , ze tez to wypadlo niezwykle plytko . Nawet jesli chcialy pokazac roznice miedzy ich wiedza a nasza to same sie wylozyly w sposob jaki pisza. JEDNAK kilka osob zareagowalo na poziomie a tez powiedzialo co mysli. W tym ich adminka. Jak widac i tu i tam sa tacy sami ludzie , tyle , ze kregi wzajemnej adoracji - inne. Nie podoba mi sie , ze " jestem pustakiem " bo pisze tu na tak kiepskim forum zamiast tam na profesjonalnym . Nic nie wiem , fakt , ale czy ja sie operuje jutro ? Mam czas . Szukam , czytam , pytam. Zaczynam temat , tak jak i tamte kiedys . Ps. Zapomnial wol jak cieleciem byl ?
Edytowane przez Peanut 1 Czas edycji: 2011-05-22 o 16:34 |
|
|
|
|
#410 |
|
Przyczajenie
|
tak polecialam na moje forum i tam wszystko wypaplalam, ale wciaz mam na tyle taktu ze nie obrzucam was epitetami i nie mianuje dziewuchami. moze tez dzieki temu wiecej was sie tematem mimo niecheci do mnie zaintersuje. ja sie na cyckach nie znam, jak juz wspomnialam ale zapewne wiem wiecej niz ty zabulek1, a powinno byc odwrotnie .nie robilam i nie planuje, aczkolwiek poczytuje sobie jak dziewczyny robia ot tak bo moze pewnego dnia zmienie zdanie, a wiedza jeszcze nikomu nie zaszkodzila. kazda operacja niesie ze soba ogromne ryzyko powiklan czy to nos czy piersi, wiec lepiej sie rozeznac w temacie. to samo sie tyczy lekarza, zadnemu nie wolno wierzyc w 100%, poza tym powinnyscie sie orientowac w technicznych aspektach takiego zabiegu. to naprawde dosc skomplikowane ale od waszej wiedzy i pewnosci siebie w tym temacie macie szanse miec wymarzone piersi.
powazny i odpowiedzialny chirurg rowniez wam wspomnie ze wlozenie wielkich wkladek za pierwszym razem jest niewlasciwe i ryzykowne jak i niebezpieczne, ale wlasnie polak do takich nie nalezy co nie znaczy ze nie umie robic ladnych piersi, owszem jego cycki sa fajne, wiele z nich tylko ze to ryzyko duze wieksze niz u innych lekarzy. to taki skok z samolotu bez sprawdzenia czy ma sie ze soba spadachron. co sie tyczy poziomu naszej korespondencji na obu forach to wiecej tu emocji, zapewne, lecz musze wspomniec ze niektore wypowiedzi waszych forumowiczek sa porostu nie do przyjecia, nie wspominajac juz o kompletnym braku empatii. Edytowane przez aggyM Czas edycji: 2011-05-22 o 17:29 |
|
|
|
|
#411 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyszlo jak wyszlo- trudno. Nikt nie mowil, ze wszyscy musza miec takie same zdanie- na forum raczej trudno o to. Nikt nie czuje do Ciebie "niecheci", a nazywanie dziewczyn dziewuchami zapewne nie jest tak obrazliwe jak "pustakami".
Oczywiscie masz duzo racji w roznych sprawach i nikt tego nie neguje, ale spojrz tez na wypowiedzi swoich kolezanek- Lubki np. przepraszam bardzo, ale na jakim poziomie sa jej wypowiedzi? Nie stawiaj prosze dziewczyn z rozowego forum za wzor inteligencji, bo rowniez nie popisaly sie swoimi wypowiedziami. Pomysl sobie, ze jest wiele dziewczyn, ktore czekaja na operacje u tego lekarza i negatywnie opinie od osob trzecich nikomu nie pomoga, a szczegolnie Huckelbery, ktora jakims dziwnym trafem TEZ WYBRALA TEGO LEKARZA.
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny tu nie chodzi o to które dziewczyny z którego forum są mądrzejsze
Ja udzielam się równocześnie i na różowym i na wizażu i nie uważam się za mądrzejszą ale na pewno do operacji podchodziłam zupełnie inaczej niż np Zabulek ale oczywiście masz do tego prawo przecież Tu nie chodzi o to by pisać na siłę coś złego o Waszym lekarzu- chodzi o to byście trzy razy przemyślały za nim się zdecydujecie Aby wiedzieć czego można się spodziewać w razie jakichkolwiek komplikacji a takie mogą zdarzyć się nawet najlepszym. To nie jest wybór kosmetyczki tylko poważna operacja a jeśli okaże się że akurat wam coś pójdzie nie tak ? Będzie Was stać na płacenie za każdą poprawkę ?? Za dojazdy , kontrole ?? Nie mówiąc już o nerwach ?? Wybór lekarza to najważniejsza sprawa - trzeba się rozeznać pojechać na kilka konsultacji, porównać !! Trzeba wiedzieć jak lekarz postępuje w razie poprawki za co każe płacić a za co nie , trzeba mieć pojęcie jaki implant nam proponuje jak wygląda gwarancja !! Jaki profil jaka wielkość jaka szerokość !! To wszystko ma ogromne znaczenie byście potem mogły sie cieszyć z biustu a nie płakać .. Piszecie że nie stać was by płacić w Polsce 20 tyś za operację ale czy dzwoniłyście po różnych klinikach ? Przecież jest wielu dobrych lekarzy którzy robią zabieg w granicach 10-15 tyś Podoba mi się właśnie podejście waszej koleżanki Peanut 1 ![]() Warto przemyśleć a nie wciskać ignora tak jak napisała Zabulek Pamiętajcie że negatywne opinie nie biorą się z ni kąt i to właśnie takie przykłady trzeba brać pod uwagę bo może to spotkać tak samo was jak tamtą dziewczynę a nie liczyć na szczęśliwy numerek czy szczęście że może akurat wam się uda . Trzeba myśleć że to właśnie wy możecie być kolejnym przypadkiem niezadowolenia I nie ma sensu się kłócić przecież wszystkie mamy tutaj wspólny cel Piękne piersi i o tym nie zapominajcie
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
Zabulek1 gdybys od samego poczatku zachowywala sie na stosownym poziomie i nie nabijala sie z czyjegos nieszczescia jednoczesnie probojac wmowic zrozpaczonej pacjentce, ze ten lekarz jest cudowny, najlepszy i to pewnie jej wina, ze ma takie a nie inne piersi, nie wklejala zdjec jej piersi tutaj z niestosownymi komentarzami i nie ignorowala tego, co Huckelbery pisze-no chyba, ze kompletnie tego nie czytalas tylko wylapalas z tego zdjecia i haslo 600cc, to zapewne nikt-czyt. ja, nie nazwalby cie pustakiem.
Jezeli ktos, kto wybiera sie na operacje i daje juz rady innym a nadal nie wie co z czym i jak-chociazby tak PODSTAWOWA sprawa jak profile wkladek, nie liczy sie z jakimikolwiek komplikacjami i co potem a jedynie podchodzi do sprawy pt."To bedzie moj szczesliwy numerek" niewazne co mi dr wlozy to dla mnie eweidentnie jest pustakiem i inaczej tego nazwac nie potrafie! Osoba szydzaca z czyjegos nieszczescia i obrabiajaca jej cztery litery za plecami a jednoczesnie piszaca, ze jej wspolczuje jest dla mnie osoba pusta i bezduszna w dodatku-sama sobie zapracowalas na taka opinie! Zadna z nas nie najezdzala na dr bezpodstawnie-to nie pierwszy jego tego typu wybryk bo to nie jest wpadka pod wzgledem medycznym, ze wystapila jakas komplikacja, bo piersi zdaje sie, ze goja sie prawidlowo, zadnego zakazenia nie ma itp, ale chodzi tu o kwestie etyki i jak ty tego nie rozumiesz i pleciesz 3 po 3, ze ty mu pokazals fotki i takie ci zrobi dobrze wiedzac, ze Huckelbery tez podobnbie jak ty pewne wymagania miala i dala wytyczne lekarzowi co do efektu jakiego oczekuje, lekarz sie z nia na cos umowil a mimo to urzadzil sobie samowolke eksperymentalna na stole a ty dalej idziesz w zaparte, ze on ci zrobi takie jak ty chcesz to chyba cos jest z toba nie tak i masz jakies problemy z postrzeganiem rzeczywistosci! A moze to jakas twoja mantra ?? Polak zrobi mi piekne cycuchy...Polak zrobi mi piekne cycuchy...Polak zrobi mi piekne cycuchy... itp Zreszta raz piszesz jedno-raz drugie. Piszesz, ze chcesz takie jak mu pokazalas, innym razem piszesz, ze on i tak robi po swojemu takie jak on chce-wiec moze sie zdecyduj ktora bramke wybierasz? zebys tylko na zonka nie trafila bo sam Chajzer ci w tym wypadku nawet nie pomoze... Super, ze chociaz inne dziewczyny troche przemyslaly sprawe i obiektywnie zaczely do sprawy podchodzic, ze moze jednak cos jest w tym nie tak, ze lekarz tak nie powinien i czy w takim razie one tez nie zostana tak potraktowane itp. Ta dziewczyna ma 20lat, nie rodzila jeszcze i juz ma 600cc?? Co ona wlozy po ciazy jezeli bedzie potrzeba korekty i wypelnienia nadmiaru skory?? 800cc?? Lekarz kompletnie zignorowal nie tylko jej oczekiwania ale i przyszlosc tej dziewczyny i jej zdrowie-600cc to spore obciazenie dla kregoslupa a wyobrazcie sobie ja w ciazy i w okresie karmienia...?? Nie jestem lekarzem a doskonale wiem jakie moga byc tego konsekwencje ale najwyrazniej dr Polaka to nie obchodzilo... Fakt, ze niektore piersi Polaka sa ladne i tu nie bede zaprzeczac tzn nie moj gust, ale obiektywnie na nie patrzac, to jak ktos chce okragle i duze to Polak takie robi, widzialam troche jego piersi i nie ma sie do czego przyczepic, ale skad wiedziec czy akurat w waszym przypadku znow nie dostanie jakiejs szatanskiej wizji tworczej na stole i nie wsadzi czegos, czego zupelnie byscie nie chcialy?? Ja wiem, ze Polak jest tanszy niz polscy lekarze, ale czy wasze zdrowie i wyglad jest dla was az tak malo warte jak te kilka tysiecy zl, ktore mozecie zaoszczedzic kladac sie u niego na stol?? Moze warto byloby poczekac troche dluzej i zaoszczedzic wiecej lub wziac pozyczke i isc do kogos, kto cieszy sie lepsza opinia i zaufaniem?? Jest tylu dobrych specjalistow i naprawde jest w czym wybierac-cenowo tez lekarze w polsce sa bardzo zroznicowani. Nie wyobrazam tez sobie isc na tak powazna operacje bez przygotowania sie pod wzgledem wiedzy technicznej. Nie wystarczy isc do lekarza i powiedziec duze D prosze i juz-kazdy postrzega rozne rzeczy inaczej i to w naszym interesie lezy to, by wiedziec jak najwiecej i jak najwiecej z lekarzem dogadac w tej kwestii. Przeciez zadna z nas nie ma zadnego w tym interesu, zeby wybic wam z glowy tego lekarza. Do zadnego konkretnego lekarza was nie popychamy a jedynie probujemy uzmyslowic powage sytuacji i pokazac, ze sa rozne inne wyjscia i co powinnyscie wiedziec i brac pod uwage. Tak jak jedna z was tu napisala-takie historie (liczne zreszta) nie biora sie z nikad... i warto je brac pod uwage choc oczywiscie mozna tez pojsc "na latwizne"i wybrac opcje ignoruj i nie dopuszczac do siebie zlych mysli i usiasc na tylku i czekac na dzien zabiegu zamiast poszperac po necie, poczytac to i owo, dowiedziec sie i powyciagac swoje wnioski. Wystarczy chciec i podejsc do sprawy powaznie. I zdecydowanie zachecam do zalogowania sie rowniez na naszym forum bo tam jest masa przydatnej wiedzy, konkretow na temat operacji piersi i wiele mozna sie dowiedziec a od ewentualnego nadmiaru wiedzy jeszcze nikt nie umarl-w przeciwienstwie do niewiedzy...
Edytowane przez lubka83 Czas edycji: 2011-05-22 o 20:54 |
|
|
|
|
#414 |
|
Raczkowanie
|
Dajcie juz spokoj , ok ?
Albo napiszcie jeden raz porzadnie co komu lezy i koniec. Bo inaczej bedziemy tak odbijac pilke a po co to ? Ja chetnie poczytam na beauty , zreszta znam to forum i gdyby nie fakt , ze zgubilam haslo byc moze tam szybciej bym zaczela pisac niz tutaj. Co nie znaczy , ze stad sie wyniose , nie zaluje , ze tu jestem, Dziewczyny sa fajne a i w potoku tych wszystkich slow , tez mozna wylapac potrzebne rzeczy. A czego nie ma mozna poszukac gdzie indziej. |
|
|
|
|
#415 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie Lubka, ze sie tak rozpisalas, ale moze powinnas zaczac od czytania ze zrozumieniem!!! Nikt tu nie osadzal tej dziewczyny i nie pisal, ze ten lekarz jest cudowny i wspanialy. Owszem pojawialy sie pytania- pytania Lubka, nie osady, ze moze wyjsciowka byla jakas nietypowa, ale to chyba normale nie??? Nie wszyscy mamy wspaniale wyjsciowki, gotowe na implant. Gdybys to Ty czekala na operacje u niego, sama bys sie zastanawiala co bylo nie tak. Bo po kilkumiesiecznych poszukiwaniach lekarza, kiedy tylko czytasz pozytywne opinie i decydujesz sie na tego lekarza, nagle czytasz jak wszyscy obrzucaja go blotem, normalne jest ze zastanawiasz sie o co chodzi.
Wyobraz sobie, ze tez moglas byc na jej miejscu, albo na Naszym- dziewczyn- nie pustakow, ktore czekaja na dzien operacji wlasnie u dr Polaka, ktory mimo wszystko ma dobre opinie. Nieznajomosc profili, rozmiarow, komplikacji??? Bzdury wyssane z Twojego palca. Kazda z Nas liczy sie z komplikacjami, ale przeciez nie w tym rzecz, zeby na forum ciagle jeczec o strachu przed komplikacjami. Uwazam, ze trzeba miec pozytywne nastawienie i wierzyc, ze wszystko bedzie dobrze, a co bedzie naprawde tego nikt nie wie. A moje podejscie do sprawy jest wbrew temu co piszesz bardzo rzeczowe, wyrwalas jakies zdania z kontekstu i widze, ze masz dobra zabawe, wiec nie bede Ci jej przerywac- baw sie dobrze Ja wiem czego chce i wiem czego moge sie spodziewac, to moje ryzyko, ale jak to mowia przezorny zawsze ubezpieczony.---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Jeszcze zapomnialam dopisac, ze dla mnie temat, ktore dziewczyny, z ktorego forum sa madrzejsze i fajniejsze, ktore sa dziewuchami, a ktore pustakami jest zamkniety. Dla mnie przynajmniej. Mozesz sobie pisac o mnie i moim TZ i o pozostalych "pustakach" z fioletowego forum i miec swietna zabawe- wbijam na to, mnie interesuje tylko historia Huckelbery i czy Ci sie to podoba , czy nie bede czytac U WAS na forum.
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
Peanut okreslenie wprost z branzy budowalenej
nie tyczylo sie ciebie-nie chodzilo o to, ze wszystkie z waszego forum sa takie i ogolnie, ze to forum jest takie, ale ze przeczytawszy kilka stron mialam juz dosyc bo sa takie osoby tutaj zwlaszcza Zabulek. Rozumiem, ze kazda z nas na poczatku pyta o rozne rzeczy i czegos nie wie i absolutnie nic mi do tego-chodzilo wylacznie o to, ze akurat w/w ma bardzo niepowazne podejscie zarowno do swojego zabiegu jak i tego, co spotkalo Huckelbery i jej komentarze w tej sprawie to po prostu chamowa na maxa i niektore dziewczyny bardzo jej w tym wtorowaly gdzie mogly podejsc do sprawy bardziej po ludzku i okazac po prostu wsplczucie a nie obsypywac przykrymi epitetami-przeciez ta dziewczyna to czytala-czy kogokolwiek zainteresowalo co ona czuje czytajac takie rzeczy na swoj temat?? Do ciebie nic nie mam-zachowalas sie jak czlowiek mimo ze tez jestes potencjalnie przyszla pacjentka Polaka. Nie mam ogolnie nic do tego forum i sama kiedys napisalam kilka postow tutaj, wiec to nie tak, ze wszystkich mam tu za najgorszych bo tak nie jest. Moze zbytnio to uogolnilam na naszym forum, ale nie bylam w stanie sypac nickami po kolei z waszego forum. Jezeli poczulas sie z tego powodu dotknieta to cie przepraszam bo ciebie sie to nie tyczylo akurat i chcialam, zebys to wiedziala.
|
|
|
#417 |
|
Wtajemniczenie
|
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-05-23 o 00:14 |
|
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
Jezeli wiec dr czuje sie niewinny w tej sprawie i na tyle bezkarny, ze koresponduje najprawdopodobniej z toba w sprawie swojej pacjentki co tez podlega zapewne pod jakis paragraf bo obowiazuje go tajemnica lekarska, to nie powinien miec zadnych oporow przed nagraniem rozmowy miedzy nim a pacjentka!!!!!
Zabulek alez dlaczego edytowalas posta, w ktorym jak na tacy podalas nam, ze prawdopodobnie dr lamie kolejne zasady etyki lekarskiej jak tajemnica lekarska ?? Mysle, ze to rowniez jego potencjalnym, przyszlym pacjentkom da wiele do myslenia bo ja nie chcialabym operowac sie u kogos kto na prawo i lewo ujawnia szczegoly dotyczace mojego zabiegu.... Jakby nieprawda byly moje wnioski na temat twojej potencjalnej koredpondecji z nim na temat Huckelbery, to bys nie usuwala tego, co napisalas a tak tylko sama potwierdzasz....
Edytowane przez lubka83 Czas edycji: 2011-05-23 o 00:28 |
|
|
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
Zabulek chyba znalazlam twoj zagiony post-mysle, ze sie ucieszysz, ze jednak nie przepadl na amen
|
|
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
Zabulek, może i pochodzic juz dasz radę i pozwiedzać, ale przymierzanie czegokolwiek wybij sobie z głowy, do szpitala weź ubrania na guziki. Straszny ból sprawia przymierzanie czegokolwiek, podnoszenie rąk do góry. CHoć pamietam ze 3-go dnia da się juz funkcjonować tylko nie ma sie ochoty na nic, ja nie mogłam się uczesać i umyć włosów, umyłąm je ok.5 dni po operacji. Wszystkie naczynia któremam wysoko dostawałąm wychodząc na stołek, żeby nie musieć podnosić rak do góry, bo wtedy ból nie do wytrzymania. Strasznie jestem ciekawa jak Ci pójdzie, chyba przed Twoją operacją poprosze o twój nr tel, zebym mogła zapytać jak sie czujęsz i jak to wszystko przeszłas. Pozdrawiam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

+ korekcja powiek górnych 

klask i:

Podobaja mi sie bardzo peirsi ktore robi polak, alemoze faktycznie ryzyko oszpecenia jest zbyt wielkie, a 20 tys. to kupa kasy. Nie wiem.... stawiac na innego lekarza?

nie tyczylo sie ciebie-nie chodzilo o to, ze wszystkie z waszego forum sa takie i ogolnie, ze to forum jest takie, ale ze przeczytawszy kilka stron mialam juz dosyc bo sa takie osoby tutaj zwlaszcza Zabulek.