![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię minerałki, palety z cieniami i inne różności
Pal licho korektor
Wolę perfumkę ![]() A napiszesz mi jakie masz cudeńka ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
może napisz czego szukasz tak bedzie łatwiej i podaj prosze wartość odsypek podkładów
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już mówię, jakich perfumek szukam:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
wiekszość z tego miałam, ale niestety juz nie mam, bo wypsikałam
![]() widzę, ze Ty w konkretach gustujesz Fumidus to dla mnie koszmar, myslałam, ze zwymiotuje ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Na sobie Fumidusa nie testowałam, na mężu kropelka (bo tylko tyle miałam na testy) pachniała cudnie - drewnem palonym w kominku, żywicą i jeszcze chyba rozmarynem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...0#post27005610
prosze pisz tutaj ![]() Alien Sunessence 2009 TM Alien SS Angel likierowy Angel Sunessence Angel klasyk Gucci by Gucci EDP CK Euphoria EDP Insolence EDP Lalique, Perles de Lalique EDP Fendi Theorema Esprit d'Ete 5/6 Smell Bent Incensed 1,5-1,7 ml oprócz tego T4T, chergui Chypre Rouge Tumulte Padpa durbano Jade i Ametyst Gucci PH coś z tego mogę oddać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Zakorzenienie
|
EDM Pearl Beige to chyba korektor nie puder prawda? Jeśli tak to interesowałby mnie on, ale raczej w normalnym opakowaniu, a nie odsypka. I to najbardziej interesuje mnie
![]() Ta sama historia z: -Bigi EDM : podkład Light (intensive z LL) podkład Olive Fair (intensive z LL) i pędzelek z Sephory Z próbkami kadzidlaków jest troszkę problem, bo co prawda mam ich kilka, ale nie wszystkie są opisane. Opisane są tak jak w opisie Etro (jest jej sporo ok 10ml ale nie wiem dokładnie), poza tym CdG Zagorsk i jeszcze chyba jakiś Dior, mogę Ci też zrobić próbkę Tomorrow z Avonu, bo są prześliczne i jeszcze jakieś ze 2 nieopisane próbasy ![]() Książka jest nowa, nieużywana i kosztowała ok 29-35zł, musiałabym popatrzeć w domu. Także napisz co byś mogła oddać za książeczkę i te próbki co powyżej. Buziaki!
![]() |
#188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczytam o nich i dam znać. a tak to na pewno "w moim typie" są Durbano ametyst i może jadeit, nad Padpa swego czasu się zastanawiałam, jak były rozbierane, bo opis ciekawy, ale troche stchórzyłam ![]() A jeśli chodzi o podkładziki Sweet, to są taniutkie. W kicie wychodziło 1,6125$ za jeden sampel dwułyżeczkowy, który waży średnio 8-9 gram. Licząc nawet 3 zł/1$ daje to 0,60 zł/za 1 gram podkładu lub cienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
klasycznego aliena też mam
a Padpa jest cudna ![]() to podumaj i daj znać czego i ile chcesz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Klasycznego Aliena mam i całą flachę i odlewkę do trzymania w biurku w pracy
![]() Wyjeżdżam dziś wieczorem na 3 dniowy weekend (wracam poniedziałek wieczór) na łono natury, znaczy się bez netu ![]() Ale za to porobię swatche wszystkich minerałków, które mam i którymi mogę się podzielić. Będą to:
- Sable Brown Shimmer - Imani - Oracle - Tuxedo - Lapis (eyeliner)
- cień ELEGANCE - cień SOPHISTICATEDE - cień PLACID - cień GIFTED - cień INSPIRING - Sampel Blusha Gentleness - Sampel Blusha Felicity - Sampel Shimmer Blush Glamorous - Faith 4.0 - Faith 4.2 - Love 3.5 - Love 4.0 - Grace 3.5 - Grace 4.0 - Grace 4.2 - Grace 4.5 - Hope 3.5 - Hope 3.8 - Charity 4.0 - Kidness 3.5 - Kidness 4.0
- podkład MD Sunrise - podkład FC Medium 1 - podkład MD Jasper - podkład SR Medium MD Grecian gold - podkład MD Goldenrod - finishing silk - Medium Original Finishing Silk - Simple Radiance Buff Finishing Silk - finishing silk - cień Egg Plant - cień Tranquility - cień Sweet Tea - cień Sugar Plum - cień Manna - cień Sunset - cień Goldie - róż Dewdrop - róż Savannah - róż Plumeria - róż Back from the Beach - róż Sunkissed - róż Golden Horizon Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-05-20 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
Podoba mi sie
![]() Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
dzieki za tą długą listę, ale jestem zainteresowana tylko tym co wymieniłam tj. podkładami
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już dalej nie wypisuję nowości do wymianki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
w sumie padpa kosztowałą 160 zł
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Czyli ile wychodzi za 1 ml i o jakiej ilości ml na wymianę rozmawiamy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
1,60 za ml
ja mam cała 100
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Czyli wychodzi 2,67 g podkładu za każdy 1 ml Padpy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
mi w zupełności wystarczy1,5 ml każdego koloru
![]() chyba, ze jeszcze cos z lusha ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-05-20 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent tym razem cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Cos za:
Double Wear Estee Lauder miniaturka 2,8 ml - użyta max 2 razy Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
BAN stały
|
masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Przypomnisz mi sie co chciałaś ode mnie z wątku? Prosi Ja chcę próbke tuszu i te sample minerałków które Ci wypisałam i jesteś w sanie mi je oddac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Meow:
- Sleek Charteux FF, - Frisky Charteux FF, - Frisky Siamese FF |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Niestety nic dla siebie nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() Z jasnych podkładów tylko mineralne - Meow, Lucy Minerals, Sweetscents i może Adorneg with Grace Minerals ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Chciałabym pozbyć się tych próbek ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() Chyba, że masz coś z mojej wish listy poza wątkiem |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
to zostańmy przy starych ustaleniach, ile chcesz Padpy?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Dziś poodważam w pracy proszki dla Ciebie i zobaczę ile gram wszystkiego wyjdzie.
Na Padpę zachłanna jestem strasznie ![]() Mam nadzieję, że prochów starczy na min. 5 ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
BAN stały
|
podkłady mineralne są sypkie tak? bo trochę się na tym nie znam
![]() ![]() ![]() Gosh kompakt w kolorze Beige 2 - nowy, dotknięty w celu sprawdzeniu koloru -Rimmel Cool Matte 16h w kolorze Natural Beige 400 - zużycie max. 20% - dla mnie za ciemny -Revlon New Complexion w kolorze Cameo Beige 03 - nowy, otworzony tylko po to, by sprawdzić kolor a te podkłady masz bardzo ciemne? dziś jadę na zakupy więc sprawdzę sobie kolory w sklepie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Raczkowanie
|
Coś za avon litte black dress
![]() |
#210 |
Rozeznanie
|
Podoba mi sie
![]() Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.