Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-22, 20:35   #3181
brunetka2000
Zakorzenienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny widzę że dziś jakaś hormonalna niedziela
u nas też

Pokłóciliśmy się z tż, właściwie nie wiem o co...

monia, aga Filip też nam coś nie chce jeść ostatnio, tłumaczę sobie że to przez te upały, w końcu mi tez mniej się chce jeśc jak jest tak gorąco...
mi się nie chce z nim walczyć i jak on odmawia obiadu to po paru próbach daję sobie spokój i jak zgłodnieje to próbuję jeszcze raz, nie daję żadnych deserków czy czegoś słodkiego..

Oglądam X-Factor - lubicie??

JA OGLĄDAM I BARDZO LUBIE
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 20:39   #3182
Kajool
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Mamusie która pisała o persilu sensitive ? Bo jakoś nie mogę znaleźć od kiedy on ma być? A on dobry dla noworodków jest ?

.
przepraszam, ze dopiero teraz ale przez te upaly nic mi sie nie chce nawet na neta nie mam chty wejsc. ten persil od wczoraj jest w promocji, cena 19,99zl za 3 kg takze sie serio oplaca, a wiem, ze mamy stosuja.
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny wy tu o karach z seksem i seksie a ja kilka dni mam mega chcice i co poradzic jak nie ma z kim
hehe ja tez mam chcice ale tez niewykonalne, lekarstwa biore :/
Stary 2011-05-22, 20:43   #3183
brunetka2000
Zakorzenienie

Pisałam z Nerolką
Niestety nie ma jeszcze internetu, ale jak tylko jej włączą natychmiast pojawi się. Izunia jest bardzo grzeczna, prawie cały czas śpi i trzeba ją budzić na karmienie, kąpiel i przewijanie.
Stary 2011-05-22, 21:00   #3184
moniczka2123
Zadomowienie

Ja tez ogladam i lubie X-Factor tyle ze tu u babci nie mam tvnu powiedzcie kto dzis odpadł??

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 21:02   #3185
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Współczuję przejśc z synkiem, a co do myśli i opinii ludzi, to przede wszystkim się nie nakręcaj, bo nikt tak nie powiedział, a ludzie to wiesz różnie gadaja i grunt to olac mało myślących.
Dziękuję, zazwyczaj mam to w nosie. Wczoraj to pewnie była wina hormonów, pogody i zaawansowania ciąży .
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 21:09   #3186
zanetaa88
Zakorzenienie

Moniczka dzisiaj odpadły dziewczyny a rywalizowały z tą Panią Poniatowską jakąś tam...

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 21:19   #3187
Bartessa
BAN stały

Cytat:
ja pier/// dfwevrw&^)*&(_*

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
umre ze smiechu.... dzieciak w spodnie wlozyl misiaka i gada "mam duze jajka i siusiak!!"

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Pisałam z Nerolką
Niestety nie ma jeszcze internetu, ale jak tylko jej włączą natychmiast pojawi się. Izunia jest bardzo grzeczna, prawie cały czas śpi i trzeba ją budzić na karmienie, kąpiel i przewijanie.
no czekamy czekamy, wazne ze z malutką wszystko ok

Cytat:
Ja tez ogladam i lubie X-Factor tyle ze tu u babci nie mam tvnu powiedzcie kto dzis odpadł??
odpadly dziewczyny, a ta starsza baba znowu przeszla, jeny jak ja jej nie trawie :
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 21:29   #3188
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
ja pier/// dfwevrw&^)*&(_*

no czekamy czekamy, wazne ze z malutką wszystko ok

odpadly dziewczyny, a ta starsza baba znowu przeszla, jeny jak ja jej nie trawie :
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Moniczka dzisiaj odpadły dziewczyny a rywalizowały z tą Panią Poniatowską jakąś tam...
Ja tam do tej kobitki to nic nie mam ale one to nawet nie glupio spiewały

Stary 2011-05-22, 21:32   #3189
youyou
Zakorzenienie

Cytat:

Odpadły niestety Dziewczyny którym kibicowałam, miały fajny styl..
Kuba zagrał bardzo nie fair
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 22:09   #3190
Natka_
Zakorzenienie

Moj mężul też jest kochany, to ja niestety mam czasami takie dni jak dzisiaj i się zamykam bez powodu. Biednego męczyło to i pytał cały czas czy jestem zła... Ale już mi przeszło. Nie lubię tak bez powodu doprowadzać do takich sytuacji, bo on Bogu ducha winien nic nie zrobił

Ja też bardzo żałuję dziewczyn z x factora bo kibicowalam im, podoba mi sie bardzo że są takie rożne a stanowią tak świetny duet.
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 06:48   #3191
Kolina
Zadomowienie

dzien dobry
a co tu tak cichutko od wczoraj?

ja juz po sniadaniu, wstalam zmeczona i cala obolala
katar meczy, kaszel, dodatkowo bylo mi nie wygodnie okropnie i obudzilam sie z bolem miesni klatki i brzucha
jak wstalam znacznie mi sie poprawilo

chyba to lozko tutaj mam za twarde

maluszek kopie mam nadzieje ze jemu bylo wygodnie

milego dnia!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 07:03   #3192
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Odpadły niestety Dziewczyny którym kibicowałam, miały fajny styl..
Kuba zagrał bardzo nie fair
Kuba wyeliminował konkurencję, on już wie co ma robić aby wygrał jego zespół

Ja już wstałam,
mam pomóc siostrze przy kartkówce
znowu taka duszna pogoda
Mam ochotę na arbuza i na lumpa!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 07:20   #3193
83monia
Zakorzenienie

mnie wczoraj w lesie pogryzły mrówki i komary... do tego mialam w nocy taka duchote i skurcze łydek mnie łąpały. burza byla masakryczna, wiec nawet okna sie dobrze nie otworzy... ale teraz juz przynajmije chłodniej. brzuch mam twardy od wczoraj jak kamień, ale jutro gin wiec zobaczy co sie dzieje.

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 07:21   #3194
aania_20
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja niestety też już od dawna na nogach, na uczelnię trzeba jechać....
Oczywiście spanie z przerwami bo mąż o 3 w nocy wstawał do pracy, więc my razem z nim

Zaczynamy 35 tydzień

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 07:41   #3195
youyou
Zakorzenienie

dzień dobry mamuśki

u nas dziś wizytowy dzień.. tż pojechał własnie z Filipem do przychodni na szczepienie odra, świnka, różyczka.. miał mieć robione po 12m a jakoś się odwlekło
nie znoszę tych szczepień bo potem dziecko odchorowuje a po tym podobno wyjątkowo źle się dzieciaki czują więc już nastawiam się na najgorsze

A ja mam dziś wizytę na 13, więc baaaaardzo proszę o kciuki, mam kontrolę szyjki i dokładne usg malutkiej - ciekawe ile waży i czy wszystkie narządy w porządku
Stary 2011-05-23, 07:43   #3196
moniczka2123
Zadomowienie

Cześć kochane brzuchatki

Zaczynamy dziś 31 TYDZIEŃ

Wstawiam wam fotke z wczoraj

Zobaczcie jaka jestem gruba ;(
Miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja.jpg (126,3 KB, 67 załadowań)

Edytowane przez moniczka2123
Czas edycji: 2011-05-23 o 07:44
Stary 2011-05-23, 07:47   #3197
agulaaabar
Zakorzenienie

Dzień dobry mamuśki

Witam w klubie skurczu łydek! obudziły mnie dziś o 4.20 nic przyjemnego.... i to już tak codziennie będzie?
Muszę regularnie magnez jeść....

U nas też wczoraj burza była, albo spokojna, grzmiało mocno, pioruny trzaskały ale w dzień to mi nic nie robi
Byliśmy na pysznych lodach, pospacerowaliśmy po deptaku, a wieczorkiem u brata na kolacyjce, posiedzieliśmy troche u nich w ogrodzie do domku

Za to rano się budzimy a tu niespodzianka... ktos nam w nocy wjechał samochodem ogrodzenie! oczywiście nie wiadomo kto....

Gratuluje zaczętych tygodni!!
Ania 35 tc jak to leci

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
A ja mam dziś wizytę na 13, więc baaaaardzo proszę o kciuki, mam kontrolę szyjki i dokładne usg malutkiej - ciekawe ile waży i czy wszystkie narządy w porządku
za wizyte i za Filipa
Cytat:
Cześć kochane brzuchatki

Zaczynamy dziś 31 TYDZIEŃ

Wstawiam wam fotke z wczoraj

Zobaczcie jaka jestem gruba ;(
Miłego dnia
Gratki Jej jaka Ty młodziutka ślicznie wyglądasz! i ja tu żadnej grubej nie widzę

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 07:49   #3198
madzia1k1
Raczkowanie

Witajcie mamusie w poniedziałek!!!

ja juz w pracy po 2tyg L4, i tak cięzko mi sie wstawało, bo u nas też burza w nocy była i praktycznie od 1 nie spałam, bo potem Dominik zaczał tak wariować, że ciężko było zasnąć. Dopiero ok 5 zasnęłam a o 5:45 budzik obudził

Widzę że wczoraj był jakiś taki dzień spięć z waszymi TŻ, u mnie też od rana jakoś TŻ nie w sosie i jakieś dziwne odzywki miał, ciągle mi dogadywał. ja nie chciałam się kłócić więc nie reagowałam bo gdybym się włączyła do by była niezła burza w naszym związku. I dobrze chyba zrobiłam bo pojechaliśmy w końcu nad morze i w sumie spędziliśmy miło dzień. Nad morzem było cudownie leżeliśmy sobie na kocyku, upału wielkiego nie było a słoneczko ładnie świeciło.

Bardzo się cieszę że Nerolka jest w domku i wszystko się dobrze ułożyło, i teraz Izunia się jej odwdzięcza za te wszystkie trudy i jest bardzo grzeczna.
Swoją drogą też dzisiaj sobie pomyślałam ciekawe jak to będzie u nas, jakim dzieckiem będzie Dominik, bo jak dzisiaj wstaliśmy oboje tacy zmęczeni i niewyspani (TŻ tez dzisiaj do pracy po tygodniowym urlopie) to nagle uświadomiliśmy sobie że już wkrótce tak będzie bardzo często albo codziennie.

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

A i jeszcze się pochwalę, że zaczęliśmy 30 tydzień w sobotę!!!!!!!!!!!!
W końcu trójka z przodu

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 07:53   #3199
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki

Witam w klubie skurczu łydek! obudziły mnie dziś o 4.20 nic przyjemnego.... i to już tak codziennie będzie?
Muszę regularnie magnez jeść....

U nas też wczoraj burza była, albo spokojna, grzmiało mocno, pioruny trzaskały ale w dzień to mi nic nie robi
Byliśmy na pysznych lodach, pospacerowaliśmy po deptaku, a wieczorkiem u brata na kolacyjce, posiedzieliśmy troche u nich w ogrodzie do domku

Za to rano się budzimy a tu niespodzianka... ktos nam w nocy wjechał samochodem ogrodzenie! oczywiście nie wiadomo kto....

Gratuluje zaczętych tygodni!!
Ania 35 tc jak to leci

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

za wizyte i za Filipa

Gratki Jej jaka Ty młodziutka ślicznie wyglądasz! i ja tu żadnej grubej nie widzę
Młodziutka ??Kochana ja juz 26 lat mam na karku

Stary 2011-05-23, 07:54   #3200
brunetka2000
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
Miałam okropną noc
Strasznie głowa mnie bolała i brzuch, wypiłam proszki i dopiero przeszło, ale od godziny 24 do 2 w nocy nie spałam. Mąż tak się przejął, że po nocy szukał proszków i chciał mnie wieźć do szpitala. Na szczęście potem zasnęłam i dzisiaj rano jest dobrze. Ale gorąco strasznie, cała jestem mokra

A co do Wojewódzkiego to on nie lubi Sablewskiej i dlatego wyeliminował Dziewczyny. Powinna odpaść ta baba ona strasznie śpiewa!!!! Ale jak już została to niech śpiewa po polsku, bo nie da się jej słuchać w wersji angielskiej.

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-05-23 o 07:58
Stary 2011-05-23, 07:55   #3201
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

My wczoraj cały dzień spacerkowo spędzilismy, od rana ze znajomymi obskoczylismy 2 giełdy samochodowe. Później spacerek po Gdyni, lody, goferek nawet mi sie rączki troche opaliły. W nocy padało i juz nie ma takij duchoty, nawet lepiej!

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny napiszcie proszę jakiego płynu do płukania można używać do rzeczy takiego niemowlaka?
Ja wole na poczatku dla niemowlaka nie uzywać płynu, ubranka bawełniane, po płynie do prania sa juz mieciutkie, nie pachna, ale chyba tak ma byc. Jest proszek JELPA 2w1 własnie z płynem, podobno rewelacyjny, mam go w domu, ale jesze nie probowałam.

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
My byliśmy w Ikei i kupiliśmy komodę, recznik, pokrowiec na przewijak, grzechotkę
O mamy pościel z tej samej serii z ropuszka, tez chce kupic ten ręcznik i chyba jeszcze kocyk jest Komode tez taka mamy w sypialni

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Kuba wyeliminował konkurencję, on już wie co ma robić aby wygrał jego zespół
Też uważam ze Kuba pozbyl sie konkurencji, w szoku bylam jak odrzucił Dziewczyny takie dajne byly, a do tego ta w ciemnych włosach z mojego rodzinnego miasta !

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 08:01   #3202
moniczka2123
Zadomowienie

Dziewczyny ile bierzecie do szpitala koszul do karmienia??
bo przymierzam sie do zakupu i nie wiem ile kupic

Stary 2011-05-23, 08:02   #3203
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Młodziutka ??Kochana ja juz 26 lat mam na karku
aaa tam cyferki w dowodzie nic nie znaczą młodziutko wyglądasz i jaki ładny brzuszek

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 08:05   #3204
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
aaa tam cyferki w dowodzie nic nie znaczą młodziutko wyglądasz i jaki ładny brzuszek

Stary 2011-05-23, 08:15   #3205
83monia
Zakorzenienie

nawrzeszczalam na dzieciaka (wlewal picie sobie do kubka i nowe krzesła zalał sokiem, nosz, nerwy mi juz puscily bo co sekunde mi czymś d.pe truje, nie da chwilki spokoju...), poryczalam sie, on sie uspokoil, ja tez, przytulilismy ale i tak mam ochote go dzis na księżyc wysłać... wiec chyba pojdzie na chwile do złobka bo zwariuje... chce chwili spokoju, a tylko mnie co chwilke drażni swoim wariowaniem, wrzeszczeniem, pytaniami... chyba drazliwa jestem. chce mi sie lezec a nie moge bo ciagle cos chce, o cos dopytuje, cos chce pokazac. a nie mam nawet sily by z nim ksiazeczki czytac... ech, dzien do d.py jakos...

jak na suwaczku mam 32 tydzien to mi sie zaczal 33 tak?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 08:26   #3206
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:

Jutro ci się zacznie 33 tydzień
Stary 2011-05-23, 08:41   #3207
Zmalowana
Zakorzenienie

Dzień Dobry

My dzisiaj wg suwaczka 34 tc czyli jutro 35 Trzymajcie dzisiaj kciuki bo idę na wizytę ale to dopiero wieczorem

Co do X Factora to stawiałam że w finale powinni być: Szpak, Gienek, Dziewczyny. Byłam pewna na milion % że odpadnie P. Małgosia(mimo, że głos ma potężny). Ale też sądze, że to wredność Kuby żeby mu myszy opony w porsche przegryzły

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 08:48   #3208
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

My dzisiaj wg suwaczka 34 tc czyli jutro 35 Trzymajcie dzisiaj kciuki bo idę na wizytę ale to dopiero wieczorem

Co do X Factora to stawiałam że w finale powinni być: Szpak, Gienek, Dziewczyny. Byłam pewna na milion % że odpadnie P. Małgosia(mimo, że głos ma potężny). Ale też sądze, że to wredność Kuby żeby mu myszy opony w porsche przegryzły
: hahaha:

Ja mam niskie cisnienie 105 na 52 i spie na stojaco poloze sie chyba

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

ide sie polozyc bede pozniej

Stary 2011-05-23, 09:00   #3209
mamad1
Zadomowienie

Witam poweekendowo

Na początek kciuki za dzisiejsze wizyty!
U nas dziś równe 28 tygodni Czyli od jutra 29.

Mam pytanie: czy zawsze jest tak, że trzeba nosić wkładki laktacyjne? Moja mama długo karmiła, ale nigdy jej mleko samo nie leciało. Dlatego też nigdy nie odciągała pokarmu i nie nosiła żadnych wkładek. I tak się właśnie zastanawiam, jak to jest...

Współczuję wszystkim tym, co miały ciche dni ze swoimi tżami. Myśmy odwiedzili moich rodziców i trochę wypoczęliśmy Już zapomniałam, jak przyjemne jest tam powietrze, zwłaszcza wieczorem. Niedaleko za domem płynie rzeka i ten miły chłód i szum, nawet trawa i drzewa wydają się bardziej zielone niż tu w Krakowie... I co z tego, że tam jeszcze bez nie zakwitnął... Teraz trochę rzadko tam jeździmy, ale tak czasem się zdarza...

Odwiedziliśmy dziadka i bardzo się wzruszyłam, gdy go zobaczyłam. W lutym zmarła babcia i nie mogłam jechać na pogrzeb. Dopiero, gdy zobaczyłam puste łóżko, na którym spała, dotarło do mnie, że jej nie ma... A potem na cmentarzu, gdy pojechaliśmy zaświecić znicze...
mamad1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 09:02   #3210
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
nawrzeszczalam na dzieciaka (wlewal picie sobie do kubka i nowe krzesła zalał sokiem, nosz, nerwy mi juz puscily bo co sekunde mi czymś d.pe truje, nie da chwilki spokoju...), poryczalam sie, on sie uspokoil, ja tez, przytulilismy ale i tak mam ochote go dzis na księżyc wysłać... wiec chyba pojdzie na chwile do złobka bo zwariuje... chce chwili spokoju, a tylko mnie co chwilke drażni swoim wariowaniem, wrzeszczeniem, pytaniami... chyba drazliwa jestem. chce mi sie lezec a nie moge bo ciagle cos chce, o cos dopytuje, cos chce pokazac. a nie mam nawet sily by z nim ksiazeczki czytac... ech, dzien do d.py jakos...

dużo cierpliwości i niech moc będzie z Tobą

według mnie dziś zaczynasz 33 tydzień, bo ja jak mam na suwaczku równy kolejny to już mi się zmienia opis tygodnia więc wnioskuję że dziś masz kolejny tydzień
32tc+0d i to już jest pierwszy dzień 33tc
a jutro będzie 32tc i 1d
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości