|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#272 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Witajcie słonka
![]() Jesteś usprawiedliwiona ![]() Cytat:
) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za pomyślność przedsięwzięcia ![]() Cytat:
Cytat:
Czas nadrobić, żeby nie mieć zaległości w nowym wątku
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-05-23 o 10:37 |
|||||||
|
|
|
#273 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje![]() Cytat:
![]() A co do spuchniętych kolan i nóg to może altacet by pomógł? Ale nie wiem jak tam jego skład wygląda Też wczoraj miałam opuchnięte dłonie i kostki ale jeszcze znośnie![]() Cytat:
![]() Małgoś znowu jestem z Ciebie dumna Ja siedzę w pełnym makijażu, włosy zrobione, ubrana jakoś sensownie Ale zmobilizowała mnie wizyta pani z firmy, która będzie nam to zadośćuczynienie po wypadku załatwiać
|
|||
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
od rana jakaś śpiąca jestem, w nocy się budziłam, nie mogłam spać - ale chociaż mnie ominęła burza od rana w pracy u mężola, bo teście pojechali w góry. Nuda w tej pracy, chyba będe się zwijać do domu, bo tzreba prace przygotować do oprawy (wszystkie spisy, bibliografie...)Cytat:
mój gin robi normalne usg, myśleliśmy nad 3D, ale zrezygnowaliśmy... poczekamy i zobaczymy małą na żywo powiem tak - ostatnio podobały mi się meble, super cena, wyglądem b.fajne, ale komoda była bez przewijaka. Przełożyliśmy przewijak, żeby zobaczyć czy będzie posował, ale za żadne skarby nie mozna go było zamontować, bo cały się ruszał. Najlepiej kupić komode przystosowaną pod przewijak (można go potem zdjąć i z mocowaniem nie ma problemu) |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#278 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nei dopatrzałam się dokładnych rozmiarów więc to tylko moje przypuszczenia ![]() Cytat:
![]() u mnie rano zapowiadało się na upał a teraz zapowiada się na deszcz ![]() Cytat:
pewnie od razu się zastanwiają czy wpadka czy nie, czy mam męża ![]() Cytat:
![]() co do opuchnięć to narazie najlepiej pomaga miska z zimną wodą zobacze co mi ginek za tydzień powie, ale nie chciałabym altacetu używać, zapach mnie dobije ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#279 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wizytę mamy tego samego dnia ![]() A co do komody to zobaczcie, znalazłam takie fajne zestawy http://allegro.pl/show_item.php?item=161965 5390 , http://allegro.pl/drewex-laura-lozeczko-komoda-materac-transp-wawa-i1612688639.html tylko niestety cena ![]() Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2011-05-23 o 10:45 |
||
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki
wyskocze tak troche z pytaniem od czapy ale mam nadzieje że wybaczycie otóż mój mężyk zamarzył sobie wyjazd wakacyjny mieszkamy nad morzem więc Łeba i te sprawy odpadają... czy polecicie jakąś fajną miejscowość na przykład na mazurach?? Coś nad jeziorkiem z fajnymi terenami do wędrówek??? Kocham góry ale czuję że nie dam rady a po jakimś lesie bym połaziła
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Orange Juice - teraz spojrzałam na wymiary tej komody i jest b.wysoka! Ja mam 167-168 wzrostu i komoda mająca 97cm była stanowczo za wysoka jak dla mnie, a ta z IKEA ma 100 cm
irmith- nie byłam na Mazurach, zatem nie pomogę... |
|
|
|
#282 |
|
Wtajemniczenie
|
A tutaj komody będące w licytacji:
http://allegro.pl/komoda-trzy-szufla...623997178.html http://allegro.pl/super-komoda-z-wan...621411454.html http://allegro.pl/sliczna-komoda-dec...623252225.html http://allegro.pl/komoda-przewijak-l...626985454.html http://allegro.pl/komoda-przewijak-k...624878110.html http://allegro.pl/lozeczko-komoda-pa...627006840.html Edytowane przez Patiisia Czas edycji: 2011-05-23 o 10:58 |
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak już na serio to o mało doła w piątek nie załapałam bo chodząc po "normalnych" sklepach niektóre laski patrzyły się wzrokiem mówiącym "co ty kobieto w ciąży chcesz tu kupić "Ale potem mi przeszło![]() Też nie lubię altacetu ale czasami pomaga |
|
|
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi to tam wisi, niech się gapią i niech im oczy wyjda, a co
|
||
|
|
|
#285 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laseczki,
spałam sobie do 9:30 jak rzadko kiedy ostatnio ale przez prawie całą noc nie mogłam zasnąć bo czulam sie nieswojo bez męża. To się nazywa mega uzależnienie Na szczęscie on tez jest uzależniony bo po drugiej w nocy wyslał mi smsa z kategorii "co robisz"![]() :br zydal: fajnie wiedzieć![]() dzwoniłam dzis do gina z następnymi wynikami i będę miała antybiotyk także cotka witaj w klubie, znowu... mam przyjśc jutro do szpitala po receptę, a więc najpierw czeka mnie wycieczka do UP po druczek potwierdzający ubezpieczenieco do komódek to ja się nie wypowiadam juz mówiłam że nawet nie mam miejsca na drugie łóżeczko, więc wole nie patrzec na te Wasze cudeńka i się nie nakręcać![]() Irmith też nie znam Mazur
|
|
|
|
#286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hmm Roztocza chyba nie, jestem alergikiem ![]()
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się i ja w nowym wątku
)
|
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznam ze podoba mi się ale kruca daleko to. Zobaczę co mąż powie, Giżycko też ciekawe
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki...
A ja wstałam chora....buuuuuuuuuu Smarkam, gardło boli,głowa boli i niedobrze mi....... MAGiALENA..Super ocenki ![]() : oklaski:Cytat:
Jak byłam z Alanem w ciazy bylismy dwa miesiace we włoszech i normalnie chodzilam nad morze przy temp. 30 stopni.. i moczłam nozki.. Nad morzem siedzielismy po 5-6 godzin ale co jakis czas chowalam sie pod parasol..... Trzeba uwazac zeby po prostu nie zasłabnac i sie nie przegrzac (czesto odwiedzac cien )Spadam sie połozyc........
|
|
|
|
|
#291 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie sie marzy wyjazd nad morze, katuję tż'ta codziennie, ale kasy niestety brak. No i daleko, jak sama mowisz A moje marzenie to mieszkac w Gdansku lub w Gdyni![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w gdyni mieszkam 20 lat i ogólnie sobie chwalę. 20 min i jestem nad morzem choć klimat wybredny czasem, lata bywają zimne i mokre ale generalnie jest dobrze, na spaserek z gdyni do gdańska brzegiem morza można pójść, fajna sprawa ![]() kellysss może poleń się porządnie a jak mdłości przejdą to duuużo czosnku kup
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz powiem tz zeby mi zrobil miksturki leczace
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=lausanne;27073733]patrz jakie życie jest przewrotne
Mnie sie marzy wyjazd nad morze, katuję tż'ta codziennie, ale kasy niestety brak. No i daleko, jak sama mowisz A moje marzenie to mieszkac w Gdansku lub w Gdyni![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Lausanne to zapraszam nad morze do Gdańska my mieszkamy w sumie od czasu przyjazdu na studia i tak zostało osiedliśmy tutaj ale szczerze powiedziawszy niby mieszkamy nad morzem ale czasami po prostu brak czasu żeby nad nie iść odetchnąć trochę, mój teść się śmieje że mamy "3 dni wołami do tego morza", dlatego tak rzadko uczęszczamy.
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
Witam
moja glukoza po 2 h wyszła 6,08 a max yo 7,8 więc jest dobrze ![]() idę nadrabiać |
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a w którym tyg. robiłyście glukozę? Ja dziś kończę 23 t.c. i gin nie dał mi skierowania na to badanie. A na następną wizytę idę dopiero za 3 tyg., czyli będę już w 27 t.c. To nie będzie za późno?
|
|
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
to ładnie Ci wyszła ta glukoza. Ale przypomniałas mi wlasnie że ja tez mam skierowanie
z tego się już mniej cieszę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

Ja jeszcze na nic sie nie zdecydowałam...nawet na getry
90 letnią staruszkę mogłabym przestraszyć

za pomyślność przedsięwzięcia 

Też wczoraj miałam opuchnięte dłonie i kostki ale jeszcze znośnie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Na szczęscie on tez jest uzależniony bo po drugiej w nocy wyslał mi smsa z kategorii "co robisz"
także cotka witaj w klubie, znowu... mam przyjśc jutro do szpitala po receptę, a więc najpierw czeka mnie wycieczka do UP po druczek potwierdzający ubezpieczenie
może poleń się porządnie a jak mdłości przejdą to duuużo czosnku kup