Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 10:20   #271
lullaby_ml
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Aa2 juz czekam niecierpliwie az sie pokazesz w sukience Ja jeszcze na nic sie nie zdecydowałam...nawet na getry

Lulla a bedziesz z nami?
Jestem, jestem ale w czasie miedzy pisaniem musze prackowac troszke wiec moge czasami byc bardziej z doskoku

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Taaa też tak mam, nie jesteś sama, powiem ci że ze 3 dni śpie z poduszką w kroku i jest o niebo lepiej
w ciągu dnia jak wstaje czasem z pozycji siedzącej, to ból taki że idę jak babuleńka, a to strzelanie w miednicy 90 letnią staruszkę mogłabym przestraszyć
Chyba dlatego że nigdy tyle nie ważyłam 7,5 kg na plusie, a pomyśleć że bezpośrednio przed świętami było tylko 5
wczoraj z małżem obliczyliśmy że od teraz dziecko powinno tyć około 200 gr tygodniowo, a dziennie 27 g

Ja od jakiś 2 lat używam Avonowskiego kremowego i czuje się odświeżona cały czas, nic się nie przyplątuję, także gites
aa i nie podrażnia

niech technika będzie błogosławiona za wi-fi

Ja tęskniłam
Oba imiona mi się podobają na piersze Lenka na drugie Marta

aaaa! Melduje się!
Włoski umyte, nie siedzę w szlafroku już od kilku dni po wstaniu, makijażu jeszcze nie ma, ale zaraz idę buzie opalać to jest usprawiedliwienie
a juk u ciebie

Ja zamierzam się opalać, ale napewno nie za długo, brzuch będę zasłaniać
w sobote przysiedziałam z godzinkę na słońcu, na buzi oczywiście 1000 piegów ale widzę że plamy mi wyskakują na ciele, zobaczym jak dalej.
Nie chce się opalić na czekoladkę, nie mam tyle cierpoliwości do leżenia na słońcu ale żeby nie straszyć mleczną bielą

Tez mam cały czas takie wrażenie
szwagierka mi powiedziała wczoraj dlaczego bo brzuszek mam jak piłka, a z tyłu jak ide nie widać że jestem w ciąży dopiero jak się odwróce a tu takie zaskoczenie w postaci brzucha

Trzymamy!
Małgoś Ty mowisz o tym rogalu?
Stary 2011-05-23, 10:27   #272
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Witajcie słonka Troszkę mi się przysnęło po wczorajszym obżarstwie urodzinowym

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ale na swoje usprawiedliwienie mam: db, db+, bdb.
Jesteś usprawiedliwiona

Cytat:
Zgodnie z wczorajszą obietnicą poprawy....jestem Która sięcieszy? hihih... a więc:
Ja się zawsze cieszę, jak Cię widzę (ale chyba o tym nie wiesz )

Cytat:
Chodzi Wam o mydło czy cos innego , bo nie kapejszyn,.... Ja mam tak ze jak kupowałam specjalny np ten Lacalut to mi zawsze sie cos przyplatało...ginka powiedziała mi wtedy ze jestem za sterylna ... od tamtej pory uzywam zwykłego mydła w płynie
To ja się nie dziwię, że coś Ci dolegało, bo Lacalut to pasta do zębów przeciw paradontozie

Cytat:
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tym opalaniem... Mozna czy nie? Ja wczoraj siedziałam na słonku chyba z 4 godziny ...ale brzuszek miałam w cieniu, opalałam nogi tylko, a jak połozyłam sie na kocu na chwilke w słonku cała to na boku i na brzuszku zrobiłam sobie namiocik z mokrego, zimnego recznika.... Jak przyznałam sie mamie to krzyczała...ale ja dobrze sie czułam, wiec nie wiem sama.....
Troche długo te 4 godziny, nawet bez ciąży. Jak się dobrze czujesz na słońcu, to ja bym nie rezygnowała z opalania. Tylko filter, filter koleżanko! Ale ja mam małą schizę na punkcie przebarwień na twarzy, więc tak trąbię na prawo i lewo

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
ponadto na nastepnej wizycie lekarz chce nagrac plytke z usg 3D, ale odmowie. ja nie lubie zdjec z takiego usg. normalne to jeszcze przelkne, ale w 3D to juz nie dla mnie .
A jaki jest powód?

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki Niezłe jesteście w tym pisaniu Ja ostro przygotowuję się do ślubu, który już w tę sobotę, więc nie mam czasu ani na czytanie ani na pisanie...
za pomyślność przedsięwzięcia

Cytat:
Napisane przez OrangeJuice Pokaż wiadomość
Bardzo spodobała mi się komoda z IKEI o której pisały dziewczynyhttps://wizaz.pl/forum/newreply.php?do=newreply& noquote=1&p=27072012 : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70121763
Mam pytanie, jak myślicie czy na tej komodzie mozna połozyc lub zamontowac przewijak??? Jestem ciemna w tej kwestii.
Ma tylko 40 cm głębokości, przewijaki od 70kilka, to chyba nie będzie stabilne. Chyba, że pod ten piankowo-ceratowy przewijak (to przykład) zamontujesz coś takiego, jak na tej komodzie. Tylko nie wiem, czy to się da osobno zakupić, ale jak masz znajomego stolarza, to może on Ci wykona.

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Dzien dobry dziewczyny u mnie byla taka burza ze koniec, oczywiscie nie spalam dzisiaj w ogole, nawet godzinki wiec trzymajcie za mnei kciuki zebym w polowie pracy nie padla na twarz
Biedulka

Czas nadrobić, żeby nie mieć zaległości w nowym wątku

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-23 o 10:37
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:32   #273
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
dziekuje natko za linka

Cytat:
czeeeść!
jak ja tu dawno nie zaglądałam... a tu nowy wątek!

Noo nic tylko pozazdrościć takich ocen Gratulacje

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
nom tż też mi wczoraj mówił ze co chwile widzi kobiety w ciąży
Co do gapienia sie to racja, ostatnio mówiłam nawet mamie ze czasami czuję sie jak ufo, albo sie zastanawiam czy gdzies brudna nie jestem bo ludzie sie tak śmiesznie gapią
Hah ja się tak samo pytałam tż czy brudna nie jestem
A co do spuchniętych kolan i nóg to może altacet by pomógł? Ale nie wiem jak tam jego skład wygląda Też wczoraj miałam opuchnięte dłonie i kostki ale jeszcze znośnie

Cytat:
Cześć Mamuśki Niezłe jesteście w tym pisaniu Ja ostro przygotowuję się do ślubu, który już w tę sobotę, więc nie mam czasu ani na czytanie ani na pisanie...
Tak szybko pochwalę się Wam, że czuję już lekkie kopniaczki szczególnie jak zjem banana to mój synek szaleje
Wizytę u gina mam 26 maja. Trochę mu się poskarżę, bo dość często pobolewa mnie w prawym dolnym boku podbrzusza, tam gdzie wyrostek też tak może macie?
Pozdrawiam
Ja tak miałam, uczucie jakby kolki w tym miejscu ale gin powiedział, że nie wie od czego to może być

Małgoś znowu jestem z Ciebie dumna Ja siedzę w pełnym makijażu, włosy zrobione, ubrana jakoś sensownie Ale zmobilizowała mnie wizyta pani z firmy, która będzie nam to zadośćuczynienie po wypadku załatwiać

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:36   #274
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

od rana jakaś śpiąca jestem, w nocy się budziłam, nie mogłam spać - ale chociaż mnie ominęła burza od rana w pracy u mężola, bo teście pojechali w góry. Nuda w tej pracy, chyba będe się zwijać do domu, bo tzreba prace przygotować do oprawy (wszystkie spisy, bibliografie...)

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
ponadto na nastepnej wizycie lekarz chce nagrac plytke z usg 3D, ale odmowie. ja nie lubie zdjec z takiego usg. normalne to jeszcze przelkne, ale w 3D to juz nie dla mnie .
a czemu nie lubisz takich zdjęć?

mój gin robi normalne usg, myśleliśmy nad 3D, ale zrezygnowaliśmy... poczekamy i zobaczymy małą na żywo

Cytat:
Mam pytanie, jak myślicie czy na tej komodzie mozna połozyc lub zamontowac przewijak??? Jestem ciemna w tej kwestii.
powiem tak - ostatnio podobały mi się meble, super cena, wyglądem b.fajne, ale komoda była bez przewijaka. Przełożyliśmy przewijak, żeby zobaczyć czy będzie posował, ale za żadne skarby nie mozna go było zamontować, bo cały się ruszał. Najlepiej kupić komode przystosowaną pod przewijak (można go potem zdjąć i z mocowaniem nie ma problemu)

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:36   #275
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość

Noo nic tylko pozazdrościć takich ocen Gratulacje

Hah ja się tak samo pytałam tż czy brudna nie jestem
A co do spuchniętych kolan i nóg to może altacet by pomógł? Ale nie wiem jak tam jego skład wygląda Też wczoraj miałam opuchnięte dłonie i kostki ale jeszcze znośnie

Ja tak miałam, uczucie jakby kolki w tym miejscu ale gin powiedział, że nie wie od czego to może być

Małgoś znowu jestem z Ciebie dumna Ja siedzę w pełnym makijażu, włosy zrobione, ubrana jakoś sensownie Ale zmobilizowała mnie wizyta pani z firmy, która będzie nam to zadośćuczynienie po wypadku załatwiać
Przypominam o wystawieniu fotki rurek, rownoczesnie pragne pogratulowac wizerunku
Stary 2011-05-23, 10:39   #276
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Przypominam o wystawieniu fotki rurek, rownoczesnie pragne pogratulowac wizerunku
Pamiętam na szczęście, baterie się już od rana ładują

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-23, 10:40   #277
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tym opalaniem... Mozna czy nie? Ja wczoraj siedziałam na słonku chyba z 4 godziny ...ale brzuszek miałam w cieniu, opalałam nogi tylko, a jak połozyłam sie na kocu na chwilke w słonku cała to na boku i na brzuszku zrobiłam sobie namiocik z mokrego, zimnego recznika.... Jak przyznałam sie mamie to krzyczała...ale ja dobrze sie czułam, wiec nie wiem sama.....
Ja jak ide nawet na spacer nad morze w sloncu to brzusio smaruje przed wyjsciem kremem z faktorem 30, bo ani ciuchy ani cien nie chronia calkowicie przed promieniowaniem UV. Opalac zmierzam twarz, rece i nogi, ale brzusio zawsze lepiej nasmarowac
Stary 2011-05-23, 10:43   #278
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo spodobała mi się komoda z IKEI o której pisały dziewczyny : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70121763
Wydaje mi się, ze jest za wysoka żeby położyć na niej przewijak ale nei dopatrzałam się dokładnych rozmiarów więc to tylko moje przypuszczenia

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no kochana u mnie to sukces na całej lini ze w końcu cos zamówiłam do leginsów sie jeszcze przymierzam ale chyba wena mi sie skończyła he he
zresztą kiecka zamówiona a na dworze jakos ponuro sie zrobiło wiec sie chyba zdenerwuje jak mało słońca bedzie he he

u mnie rano zapowiadało się na upał a teraz zapowiada się na deszcz

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Tez mam cały czas takie wrażenie
szwagierka mi powiedziała wczoraj dlaczego bo brzuszek mam jak piłka, a z tyłu jak ide nie widać że jestem w ciąży dopiero jak się odwróce a tu takie zaskoczenie w postaci brzucha
możliwe że niekiedy tak jest, ale oni się tak durnowato patrzą nawet jak ide przodem od razu pewnie od razu się zastanwiają czy wpadka czy nie, czy mam męża przynajmniej takie mam wrażenie

Cytat:

Każda motywacja jest dobra

co do opuchnięć to narazie najlepiej pomaga miska z zimną wodą zobacze co mi ginek za tydzień powie, ale nie chciałabym altacetu używać, zapach mnie dobije nigdy nie lubiłam zapachu tego żelu

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość

My dziś zaspaliśmy przez tą moja nocną pobudkę i jakieś koszmary mi się śniły. Juz od rana i szef mnie scigał "na którą to spotkanie?" a tu na 10 a on na 2 końcu miasta. A ja mam tylko 10 minut dojazdu, to sobie jeszcze moge w piżamce siedziec ze śniadankiem w reku
my też zaspalismy, bo się nam zapomniało nastawić budzik
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:43   #279
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
czeeeść!
jak ja tu dawno nie zaglądałam... a tu nowy wątek!

Cytat:
Tak szybko pochwalę się Wam, że czuję już lekkie kopniaczki szczególnie jak zjem banana to mój synek szaleje
Wizytę u gina mam 26 maja. Trochę mu się poskarżę, bo dość często pobolewa mnie w prawym dolnym boku podbrzusza, tam gdzie wyrostek też tak może macie?
Pozdrawiam
Gratuluję kopniaczków Wizytę mamy tego samego dnia

A co do komody to zobaczcie, znalazłam takie fajne zestawy http://allegro.pl/show_item.php?item=161965 5390 , http://allegro.pl/drewex-laura-lozeczko-komoda-materac-transp-wawa-i1612688639.html tylko niestety cena

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-23 o 10:45
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:47   #280
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cześć laseczki wyskocze tak troche z pytaniem od czapy ale mam nadzieje że wybaczycie otóż mój mężyk zamarzył sobie wyjazd wakacyjny mieszkamy nad morzem więc Łeba i te sprawy odpadają... czy polecicie jakąś fajną miejscowość na przykład na mazurach?? Coś nad jeziorkiem z fajnymi terenami do wędrówek??? Kocham góry ale czuję że nie dam rady a po jakimś lesie bym połaziła

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:51   #281
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Orange Juice - teraz spojrzałam na wymiary tej komody i jest b.wysoka! Ja mam 167-168 wzrostu i komoda mająca 97cm była stanowczo za wysoka jak dla mnie, a ta z IKEA ma 100 cm
irmith- nie byłam na Mazurach, zatem nie pomogę...

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:54   #282
Patiisia
Wtajemniczenie

A tutaj komody będące w licytacji:
http://allegro.pl/komoda-trzy-szufla...623997178.html
http://allegro.pl/super-komoda-z-wan...621411454.html
http://allegro.pl/sliczna-komoda-dec...623252225.html
http://allegro.pl/komoda-przewijak-l...626985454.html
http://allegro.pl/komoda-przewijak-k...624878110.html
http://allegro.pl/lozeczko-komoda-pa...627006840.html

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-23 o 10:58
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:59   #283
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
możliwe że niekiedy tak jest, ale oni się tak durnowato patrzą nawet jak ide przodem od razu pewnie od razu się zastanwiają czy wpadka czy nie, czy mam męża przynajmniej takie mam wrażenie

Każda motywacja jest dobra

co do opuchnięć to narazie najlepiej pomaga miska z zimną wodą zobacze co mi ginek za tydzień powie, ale nie chciałabym altacetu używać, zapach mnie dobije nigdy nie lubiłam zapachu tego żelu

my też zaspalismy, bo się nam zapomniało nastawić budzik
A może tak pięknie wyglądamy, że nie można oderwać od nas wzroku
Tak już na serio to o mało doła w piątek nie załapałam bo chodząc po "normalnych" sklepach niektóre laski patrzyły się wzrokiem mówiącym "co ty kobieto w ciąży chcesz tu kupić"Ale potem mi przeszło
Też nie lubię altacetu ale czasami pomaga

Dominik

Martynka
Stary 2011-05-23, 11:03   #284
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Cześć laseczki wyskocze tak troche z pytaniem od czapy ale mam nadzieje że wybaczycie otóż mój mężyk zamarzył sobie wyjazd wakacyjny mieszkamy nad morzem więc Łeba i te sprawy odpadają... czy polecicie jakąś fajną miejscowość na przykład na mazurach?? Coś nad jeziorkiem z fajnymi terenami do wędrówek??? Kocham góry ale czuję że nie dam rady a po jakimś lesie bym połaziła
Ja proponuję Giżycko i okolice

Cytat:
A może tak pięknie wyglądamy, że nie można oderwać od nas wzroku
Tak już na serio to o mało doła w piątek nie załapałam bo chodząc po "normalnych" sklepach niektóre laski patrzyły się wzrokiem mówiącym "co ty kobieto w ciąży chcesz tu kupić"Ale potem mi przeszło
Też nie lubię altacetu ale czasami pomaga
na pewno jesteśmy takie zachwycające
mi to tam wisi, niech się gapią i niech im oczy wyjda, a co
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:05   #285
lausanne
Wtajemniczenie

cześć laseczki,
spałam sobie do 9:30 jak rzadko kiedy ostatnio ale przez prawie całą noc nie mogłam zasnąć bo czulam sie nieswojo bez męża. To się nazywa mega uzależnienie Na szczęscie on tez jest uzależniony bo po drugiej w nocy wyslał mi smsa z kategorii "co robisz"i jeszcze napisal że chociaż wirtualnie sie przytula do mnie:br zydal: fajnie wiedzieć
dzwoniłam dzis do gina z następnymi wynikami i będę miała antybiotyk także cotka witaj w klubie, znowu... mam przyjśc jutro do szpitala po receptę, a więc najpierw czeka mnie wycieczka do UP po druczek potwierdzający ubezpieczenie
co do komódek to ja się nie wypowiadam juz mówiłam że nawet nie mam miejsca na drugie łóżeczko, więc wole nie patrzec na te Wasze cudeńka i się nie nakręcać
Irmith też nie znam Mazur ale może Lubelszczyzna i Roztocze?
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:10   #286
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
dzwoniłam dzis do gina z następnymi wynikami i będę miała antybiotyk także cotka witaj w klubie, znowu... mam przyjśc jutro do szpitala po receptę, a więc najpierw czeka mnie wycieczka do UP po druczek potwierdzający ubezpieczenie
co do komódek to ja się nie wypowiadam juz mówiłam że nawet nie mam miejsca na drugie łóżeczko, więc wole nie patrzec na te Wasze cudeńka i się nie nakręcać
Irmith też nie znam Mazur ale może Lubelszczyzna i Roztocze?

Hmm Roztocza chyba nie, jestem alergikiem

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-05-23, 11:24   #287
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:

Hmm Roztocza chyba nie, jestem alergikiem
hahaha Ty prześmiewco:brzy dal: A Roztocze takie piękne jest
Stary 2011-05-23, 11:29   #288
Caltea
Zadomowienie

Melduję się i ja w nowym wątku (już 10 strona, nieźle)
Caltea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:31   #289
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
hahaha Ty prześmiewco:brzy dal: A Roztocze takie piękne jest
Przyznam ze podoba mi się ale kruca daleko to. Zobaczę co mąż powie, Giżycko też ciekawe

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-05-23, 11:34   #290
kellysss
Zakorzenienie

Czesc laseczki...

A ja wstałam chora....buuuuuuuuuu
Smarkam, gardło boli,głowa boli i niedobrze mi.......

MAGiALENA..Super ocenki: oklaski:

Cytat:
To C\\

Niewiem czy mozna czy nie ale mi sie wydaje ze jak z głowa to mozna
Jak byłam z Alanem w ciazy bylismy dwa miesiace we włoszech i normalnie chodzilam
nad morze przy temp. 30 stopni.. Smarowalam sie wysokimi filtrami i wcale brzuszka nie zasłanialam ... Po prostu nie lezałam plackiem tylko sobie chodzilam z kapelusikiem na głowie i moczłam nozki.. Nad morzem siedzielismy po 5-6 godzin ale co jakis czas chowalam sie pod parasol..... Trzeba uwazac zeby po prostu nie zasłabnac i sie nie przegrzac (czesto odwiedzac cien)

Spadam sie połozyc........

Stary 2011-05-23, 11:36   #291
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Przyznam ze podoba mi się ale kruca daleko to. Zobaczę co mąż powie, Giżycko też ciekawe
patrz jakie życie jest przewrotne Mnie sie marzy wyjazd nad morze, katuję tż'ta codziennie, ale kasy niestety brak. No i daleko, jak sama mowisz A moje marzenie to mieszkac w Gdansku lub w Gdyni

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Czesc laseczki...

biedactwo
Stary 2011-05-23, 11:43   #292
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
patrz jakie życie jest przewrotne Mnie sie marzy wyjazd nad morze, katuję tż'ta codziennie, ale kasy niestety brak. No i daleko, jak sama mowisz A moje marzenie to mieszkac w Gdansku lub w Gdyni
Mieszkania w 3mieście życzę w gdyni mieszkam 20 lat i ogólnie sobie chwalę. 20 min i jestem nad morzem choć klimat wybredny czasem, lata bywają zimne i mokre ale generalnie jest dobrze, na spaserek z gdyni do gdańska brzegiem morza można pójść, fajna sprawa

kellysss może poleń się porządnie a jak mdłości przejdą to duuużo czosnku kup

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2011-05-23, 11:46   #293
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:

kellysss może poleń się porządnie a jak mdłości przejdą to duuużo czosnku kup
Mam czosnek...
Zaraz powiem tz zeby mi zrobil miksturki leczace

Stary 2011-05-23, 11:49   #294
Caltea
Zadomowienie

Cytat:
Czesc laseczki...
Kellysss, nie ruszaj się z łóżka, pochłaniaj czosnek i zdrowiej szybko
Stary 2011-05-23, 11:51   #295
angela006
Przyczajenie

[QUOTE=lausanne;27073733]patrz jakie życie jest przewrotne Mnie sie marzy wyjazd nad morze, katuję tż'ta codziennie, ale kasy niestety brak. No i daleko, jak sama mowisz A moje marzenie to mieszkac w Gdansku lub w Gdyni

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Lausanne to zapraszam nad morze do Gdańska my mieszkamy w sumie od czasu przyjazdu na studia i tak zostało osiedliśmy tutaj ale szczerze powiedziawszy niby mieszkamy nad morzem ale czasami po prostu brak czasu żeby nad nie iść odetchnąć trochę, mój teść się śmieje że mamy "3 dni wołami do tego morza", dlatego tak rzadko uczęszczamy.
angela006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:56   #296
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc laseczki...

MAGiALENA..Super ocenki: oklaski:

Niewiem czy mozna czy nie ale mi sie wydaje ze jak z głowa to mozna
Jak byłam z Alanem w ciazy bylismy dwa miesiace we włoszech i normalnie chodzilam
nad morze przy temp. 30 stopni.. Smarowalam sie wysokimi filtrami i wcale brzuszka nie zasłanialam ... Po prostu nie lezałam plackiem tylko sobie chodzilam z kapelusikiem na głowie i moczłam nozki.. Nad morzem siedzielismy po 5-6 godzin ale co jakis czas chowalam sie pod parasol..... Trzeba uwazac zeby po prostu nie zasłabnac i sie nie przegrzac (czesto odwiedzac cien)

Spadam sie połozyc........
Biedna a moze bys sprobowala syropu cebulowego?
Stary 2011-05-23, 11:58   #297
gerda
Zadomowienie

Witam

moja glukoza po 2 h wyszła 6,08 a max yo 7,8 więc jest dobrze

idę nadrabiać

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 12:02   #298
lullaby_ml
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
Witam

moja glukoza po 2 h wyszła 6,08 a max yo 7,8 więc jest dobrze

idę nadrabiać
Stary 2011-05-23, 12:06   #299
Caltea
Zadomowienie

Dziewczyny, a w którym tyg. robiłyście glukozę? Ja dziś kończę 23 t.c. i gin nie dał mi skierowania na to badanie. A na następną wizytę idę dopiero za 3 tyg., czyli będę już w 27 t.c. To nie będzie za późno?
Stary 2011-05-23, 12:07   #300
lausanne
Wtajemniczenie

to ładnie Ci wyszła ta glukoza. Ale przypomniałas mi wlasnie że ja tez mam skierowanie z tego się już mniej cieszę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości