Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 10:37   #1291
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No, porażka totalna te programy na TVNie. Są super na czas castingów, a jak zaczyna się tzw. "głosowanie widzów", które z widzami ma wspólnego tylko tyle, że widzowie się wkurzają, że ich głosy nie są brane pod uwagę, to po prostu robi się żałośnie i to tak widoczne jest, że to wszystko z góry ustawione, że aż obrzydzenie bierze.
też mnie to wkurza, ale oglądam tam żeby oglądać, nie emocjonuję się zbytnio, właśnie dlatego chociaż wczoraj sie trochę wkurzyłam
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Paulinka, to ja wklejałam tą zumbę, cieszę się, że Ci się spodobało Ja z kolei wczoraj tańczyłam sobie w domku workout do tej piosenki, którą Ci wklejałam, fajny układ laska wymyśliła: http://www.youtube.com/watch?v=YxOW4B9oqsQ
W ogóle to byłam dopiero 2 razy na zajęciach z zumby, wcześniej chodziłam ponad 2 lata na lady styling, ale teraz wprowadzili w naszej akademii tańca jako nowość właśnie zumbę. Na pewno będę chodzić regularnie, tym bardziej, że zajęcia z salsy w parach już nam się skończyły, więc potrzeba nowej okazji, żeby się poruszać na tygodniu.
zumba jest super ja zawsze taka zmęczona z niej wracam, ze żaden wcześniej aerobik tak na mnie nie działał ale fajne to jest

Cytat:
No i najważniejsza sprawa - spotkałam się dzisiaj ze stylistką! Udało nam się chwilkę porozmawiać i już wiem, że grouponu wykupionego do jej atelier na pewno nie będę chciała oddawać Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, bardzo miła i kontaktowa osoba. Proponuje spotkanie 4-5 miesięcy przed ślubem, czyli umówię się z nią na początek przyszłego roku i wtedy pełna parą ruszy przygotowywanie mojego ślubnego image'u i szycie sukni. Widziałam dzisiaj na manekinie jedną suknię ślubną zaprojektowaną przez nią i kilka wieczorowych i muszę powiedzieć, że byłam naprawdę mile zaskoczona jakością materiałów i precyzją wykonania. Suknie prezentują się jak z najlepszych salonów, byłam pod wrażeniem! Do tego ta stylistka współpracuje z dwiema fryzjerkami, które dojeżdżają do domu, żeby ufryzować PMkę, a są ponoć genialne. Z grouponem mam zniżkę 50% na ich usługi. Widziałam też biżuterię ślubną, na którą z kolei jest 30% zniżki i również się ładnie prezentowała - głównie z kryształów Swarovskiego i pereł. Ogólnie to jestem bardzo zadowolona z tego spotkania Tak sobie myślę, że we wrześniu i tak pójdę do salonów pomierzyć suknie, zobaczyć co mi pasuje i w czym bym się dobrze czuła, a potem wykorzystam ten groupon na szycie sukni u p. Eweliny, bo po tym co dzisiaj zobaczyłam już wiem, że mogę jej zaufać i nie muszę się wcale martwić o efekt końcowy.
super zazdroszczę

Co do wieczorów panieńskich/kawalerskich to my na pewno będziemy mieć, takie jak nam świadkowie przygotują ale na pewno striptizów nie będzie bo nas to nie kręci u TŻa będzie popijawa na pewno, a u mnie też pewnie picie + jakieś gry i zabawy

Cały weekend byłam zajęta. Miałam ostatni parujący weekend, nareszcie będę pracować tylko w tygodniu Poza tym w piatek imprezka, w sobotę spotkanie z kuzynką, której ślub się zbliża coraz bardziej, wiec to był jeden z głównych tematów

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:40   #1292
ibyza
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
o kuzwa, myslalam ze jak juz sie zamawia striptizerke do zdejmuje na maxa stanik, a za te majtki to chyba cos extra zaplacili
ale dobrze, ze Twoj TZ jest uczciwi wobec Ciebie i Ci wszystko opowiedzial lepiej wiedziec nawet taką prawde niz mialby to ukrywac
gaciieee ja też myślałam, że stanik to max

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ja wam opowiem, jaką sytuację miała dwa lata temu moja kumpela...zaczęło się od tego, że wpadli no i jak się domyślacie, powzięli decyzję o rychłym ślubie Jako, że oboje byli jeszcze młodzi, stwierdzili, że wieczory kawalerski i panieński muszą być. Dziewczyna była w ciąży, więc w jej przypadku skończyło się na herbatce w ulubionej cukierni. O godzinie 21 wraca do domu a tam, balanga aż miło. Na środku ich salonu tańczy pół naga panna, jej przyszły mąż siedzi z zawiązanymi oczami na krześle, a ona się przed nim wije, ociera o niego itp. domyslcie się reakcji mojej koleżanki. Zrobiła taką aferę....że wszyscy myśleli, że do ślubu nie dojdzie. A jaka była prawda? Chłopak oczywiście nic nie wiedział o striptizerce, to była zasługa kolegów. Plan mieli taki, że zrobią startera u nich w domu i wyjdą sie dopić na miasto, ale "mądrzy" koledzy wymyślili żywy prezent Szczęście... gdybym ja zastała taką sytuację u siebie w domu, to najpierw wyrwałabym wszystkie włosy takiej lasce, potem spakowałabym rzeczy swojego Tż i kazała mu wypierdzielać razem z kolegami.
oł noł!!!!! ja też bym spakowała go i nara... ale właśnie pomysły kolegów :/ moj TŻ ma większość wolnych kolegów, którzy maja niewiadomo co w głowach
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:45   #1293
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień dobry dziewczynki!
Kurna - nadrabiałam Was w piątek, już szykowałam posta z odpowiedziami do Waszych wypowiedzi a chwilę przed tym jak chciałam kliknąć padł mi net - na szczęście zapisałam to co dziergałam i wklejam Wam to teraz tutaj Zaraz nadrabiam piątek/sobotę/niedzielę - to był bardzo intensywny, taneczny weekend i nie miałam czas zasiadać do kompa No i tak: w czwartek ćwiczyliśmy nowe i powtarzaliśmy stare kroki w domku, w piątek byliśmy na imprezie współorganizowanej przez naszą szkołę tańca, w sobotę byliśmy właśnie w naszym studio tanecznym na tzw. practise'ach (upiekłam ciasteczka z przepisu Dotki, ale znajomy i tak mnie przebił akacjowymi racuchami ) no a wczoraj poszliśmy do innego klubu też na imprezkę latino Hehe a dziś mamy kolejne zajęcia z kizomby Yeah!
No, starczy podniet, oto co następuje

Cytat:
I oczywiście remoncik/urządzanie domu trwa nadal, to tak już pomiędzy wierszami też cały czas się przewija i zajmuje czas. Ale mogę się pochwalić, że zamówiliśmy w końcu sypialnię! Taka jak na zdjęciu, ale bez komody, bo by nam się już nie zmieściła, za to łóżko będzie miało 160cm, a szafa 200. Załączam fotki, łóżko będzie dokładnie takie jak na zdjęciu nr 2, tylko, że oczywiście biało-fioletowe. Do tego za łóżkiem zdecydowaliśmy się na tapetkę, a resztę ścian pomalujemy na jaśniutki, pastelowo wrzosowy kolor

Kochana przepiękną będziecie mieć sypialnię - już ją sobie wyobraziłam My z TŻem mamy fioletowy salon (który pełni też rolę sypialni) - jedna ściana jest śliwkowa, pozostałe 3 w odcieniu kwiatu lotosu, przy tej ciemnej ścianie stoi bremowa (beżowa?) kanapa Całość wygląda rewelacyjnie, dlatego te same kolorki będą na naszym weselu (śliwka, delikatny lila-róż [kwiat lotosu] i bez - no i wszechobecny biały ;p) aaach

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
skompletowałam strój na wesele, co tym sądzicie?
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
sukienka jest złota w czerwone wzory- takie niby kwiatuszki, do tego złoto-czerwona biżuteria, złota torebka i jeszcze musze upolowac czerwone sandałeczki.
Tż ubieram w czarną koszulę (troszkę go wyszczupli, zresztą On uwielbia czarne koszule) i do tego założy czerwony krawat.

Idealnie Będziecie tworzyć zgraną parę Ja rok temu (prawie dokładnie rok temu, bo 22 maja) na weselu u kuzynki miałam sukienkę w kolorze szampana (gładką) ale też postawiłam na czerwoną biżuterię i sandałki (bo pazurki to obowiązkowo ), a TŻ miał czerwony krawat (koszulę białą, bo po pierwsze nie ma a po drugie nie trzeba go wyszczuplać tylko wręcz przeciwnie ) Hehe może słabo widać, ale wrzucam fotkę
No i oczywiście... GRATULUJĘ DOSTANIA PRACY!

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Za to moje sąsiadki uważały, że tylko małe dzieci chodzą z psem na spacer i zawsze jak go brałam to wołały przez płot "piesku rób kupkę, siku" A kobiety miały po 60 i 30 lat. Ludzka ciemnota nie zna granic

WTF? chyba jakiś ciemnogród szanowne panie w główkach mają...

jagodzia - Fajnie, że masz już (prawie) na muszce swoją wymarzoną suknię - ma ona w sobie dużo uroku Buciki trochę nie w moim guście, ale sądzę że teraz tak się zmieniają tradycje i trendy, że nawet jakbyś wystąpiła w butkach z korkową koturną to nie byłoby jakiegoś nietaktu - ot taki styl

kiciu - Jedyne co mogę w obliczu takiej nieprzyjemnej (a jednak błahej...) sytuacji z Twoim TŻ zrobić, to uściskać Cię mocno U nas zazwyczaj tak jest, że jak TŻowi zdarzy się pieklić o byle co to potem zamiast mnie przeprosić za konkretną sprawę to przychodzi i się przymila i sadzi teksty typu: "no już dobrze " ech :p Faceci!

Chatko - Ja też mam taką koleżankę, z którą nigdy się na żywo nie widziałam Ja swoją znam z pisania na gg i na necie w różnej postaci w ogóle już prawie 7 lat, ale nigdy nie rozmawiałyśmy na skypie czy przez telefon Ogólnie nie mamy takich zażyłych relacji, ale wysyłamy sobie kartki na święta i piszemy nie raz do siebie co tam słychać

magdziaS - Super sytuację macie z tym fotografem Też bym na Waszym miejscu skorzystała z takiej opcji My mamy gratisowo sesję narzeczeńską, prawdopodobnie na sali tanecznej - zupełnie niespodziewanie to wyszło, także też jestem happy Bo w pakiecie całodniowy plener w ogrodzie dendrologicznym (i wszędzie tam, gdzie nam się spodoba w drodze do tego miejsca) no a w Bieszczadach (podróż poślubna) też chcemy mieć sesyjkę, którą oczywiście wykona dla nas miejscowy fociarz (jeszcze nie wybrałam - właśnie! może któraś z Was może mi polecić jakiegoś dobrego, taniego ;p fotografa z okolic Soliny? albo z takiego miejsca by mógł się do nas tam teleportować, hm?)

Laseczki... kindziulindzia i jagodzia - ale jazda, że u Was to już za (niecały!) rok Hehe my się z tenebrosa i carmelova będziemy stresować w czwartek 21 lipca

A i powiem Wam co mnie w czwartek zwaliło z nóg: koleżanka ze studiów licencjackich za niecałe 2 tygodnie wychodzi za mąż - decyzję podjęli w środę, rodzice jeszcze nic nie wiedzą. Poznali się za to półtora miesiąca temu, no a jeszcze całkiem niedawno miała chłopaka z którym była (z przerwami) jakieś 4-5 lat... Nieźle, co ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wesele_Sylwii.jpg (65,0 KB, 54 załadowań)
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 10:57   #1294
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dzień dobry

dziś znowu piekna pogoda a ja z nosem w książkach muszę siedzieć ;(

czy wam też nie chodzą suwaczki z portalu suwaczki.slub- wesele . pl??
Suwaczek nie działa wywala, że błąd, że jest próba atku przez tą stronę. Jakiś wirus czy cosik...
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:00   #1295
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Suwaczek nie działa wywala, że błąd, że jest próba atku przez tą stronę. Jakiś wirus czy cosik...
ja już zmienilam bo widze że u każdego tak jest
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:05   #1296
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
A i powiem Wam co mnie w czwartek zwaliło z nóg: koleżanka ze studiów licencjackich za niecałe 2 tygodnie wychodzi za mąż - decyzję podjęli w środę, rodzice jeszcze nic nie wiedzą. Poznali się za to półtora miesiąca temu, no a jeszcze całkiem niedawno miała chłopaka z którym była (z przerwami) jakieś 4-5 lat... Nieźle, co ?
Ahaaa No normalka, tylko my jakieś tutaj nie ten tego, że spotykamy się z Tżtami po kilka lat
A tak poważnie... głupota... Niby miłość od pierwszego wejrzenia, wiemy że to ten jedyny, ale proszę... Co oni mają się zamiar poznawać dopiero po ślubie ?

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-05-23 o 11:08
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:06   #1297
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ooooo matko jak można wychodzić za kolesia którego się wogóle nie zna (no sorry 1,5miesiąca to dla mnie stanowczo za krótko!!)
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:08   #1298
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie mocio go loffcia

a tak serio dla mnie to jest nie poważne przecież po takim czasie nie da się poznac w 100% człowieka

Stary 2011-05-23, 11:13   #1299
nena1984
Zakorzenienie

Hej dziewczynki!!

tenebrosa - cieszę się, że spotkanie ze stylistką się udało, strasznie jestem ciekawa Twojej przyszłej kreacji. ale jak to będzie, ona ci coś zaprojektuje, czy wspólnie wybierzecie gotowy model. Czy też np. przyjdziesz ze zdjęciem wymarzonej sukni i ona Ci taką uszyje?

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Nie no, Nena, kumplowi nie ufasz??? TY LEPIEJ SKUP SIĘ- NIE UFAJ TYM KOBIETOM TAM!!! Absolutnie nie zabraniaj swojemu Tżowi tam jechać, nie bądź jędza. Ty po prostu WSIADAJ W SAMOCHÓD I JEDŹ ZA NIMI !!!!!!!!!!

Lincz....hmmm....no rekomendacja pełną parą, zaciekawiłaś mnie.... ...aaaa....dużo przemocy?
No coś ty na pewno mu nie zabronię, nigdzie tak nie pisałam, na glowę też nie upadłam, żeby za nim jechać. Wiem, że Tż będzie grzeczny, ale sama świadomość, że jego kumpel o znajomej mi reputacji tam będzie, już mnie denerwuje

Film owszem, jest drastyczny

wracam do pracy, pa

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:37   #1300
martuha24
Rozeznanie

Dziewczyny a myślałyście już nad ślubnym makijażem...???
Ja na co dzień nie maluję się cieniami do powiek tylko używam bazy, podkładu, kredki, tuszu do rzęs i błyszczyka ... ale na ślub chciałabym być wiecie w pełnym makijażu....bardzo podoba mi się makijaż tej dziewczyny w teledysku...http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk
na pewno będę chciała zagęścić rzęsy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg makijaż.jpg (10,7 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg makijaż 1.jpg (14,2 KB, 22 załadowań)
Stary 2011-05-23, 11:56   #1301
D0tk4
Zadomowienie

Dzieki za pamiec kochane impreza w stylu lat 80 byla fantastyczna! Dawno na takiej nie bylam ;p moj stroj zostal niemal jednoglosnie wybrany najlepszym ;d zdjec niestety jeszcze nie mam bo nie pstrykalam zadnych ale kolega wiem zw sporo ma to wezme od niego I wstawie tu pare ;p

Co do fotografa to dzieki za mile slowa jak jedna z Was slusznie zauwazyla, mielismy miec innego ale kazal sobie plascic za nocleg itp mimo ze ma do nas tylko 40 km I inne takie akcje wiec zdecydowalismy sie na tego I jestesmy zachwyceni placimy tylko 1500. Juz w cenie jest plener w innym dniu do 8h. Bomba
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 12:35   #1302
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Ała zrobiło mi się coś na ustach, i zimne to nie jest... Mnóstwo takich małych punkcików, które niesamowicie swędzą. Oj chyba zawitam dzisiaj do mojej pani dermatolog...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 12:53   #1303
evoonia86
Zakorzenienie

hello
Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
a za kim byłaś ?? bo jeśli chodzi o dogrywkę to ze strony Kuby było to zagranie czysto taktyczne ..
ja od samego początku mówiłam, że tej całej p. Małgosi nie powinno w ogóle byc w finale. podobała mi sie ta czarna kobietka- Marta bodajże, szkoda, że jej nie wzięli. ale własnie- to wszystko jest z góry ustawione, jakies głupie zagrywki i coraz bardziej takiego programy mnie odpychają. jeśli chodzi o Dziewczyny to dla mnie są bombowe!!!! Kuby W. nie lubiłam nigdy, bo zawsze widziałam w nim cwaniaka i kombinatora.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
No właśnie nauka.... mam ponad 70 zagadnień z filozofii i za nic nie mogę się zabrać za naukę.... A egzamin tuż tuż..
przypomniał mi się mój egzamin z filozofii to był najbardziej wyluzowany (zaraz po łacinie) egzamin na jakim byłam. miały być 3 pytania, a facet zadał mi jedno- odp poprawnie i zaczął ze mną gadać o filmach science-fiction i tak prawie pół godziny i na koniec rzekł: nie ma sensu dalej rozmawiać, gratuluję 5 normalnie dziewczyny czekające pod drzwiami obgryzły wszystkie paznokcie, bo były pewne, że mnie ostro maglował później zgadałyśmy się, że z każdą, która dobrze odp na pierwsze pytanie gadał o jakichś głupotach. czepiał się troszkę tylko tych, którzy nie za bardzo wiedzieli o co w ogóle mu chodziło . trzymam kciuki, żeby Twój egzamin był również taki "luzacki"

sztuczka_magiczka pięknie się prezentowaliście mam nadzieję, że nam też to się uda co do ślubu tej koleżanki to jestem w równie wielkim szoku jak Ty nie wiem czy podziwiać za odwagę, czy ganić za głupote

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
pewnie mocio go loffcia

a tak serio dla mnie to jest nie poważne przecież po takim czasie nie da się poznac w 100% człowieka
o dokładnie tak- a później szok, płacz i rozwód

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
oglądam sobie czasem w necie różne makijaże i podobają mi się mniej więcej takie jak Ty wkleiłaś.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ała zrobiło mi się coś na ustach, i zimne to nie jest... Mnóstwo takich małych punkcików, które niesamowicie swędzą. Oj chyba zawitam dzisiaj do mojej pani dermatolog...
mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko zniknie
Stary 2011-05-23, 14:11   #1304
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinka, to ja wklejałam tą zumbę, cieszę się, że Ci się spodobało Ja z kolei wczoraj tańczyłam sobie w domku workout do tej piosenki, którą Ci wklejałam, fajny układ laska wymyśliła: http://www.youtube.com/watch?v=YxOW4B9oqsQ
W ogóle to byłam dopiero 2 razy na zajęciach z zumby, wcześniej chodziłam ponad 2 lata na lady styling, ale teraz wprowadzili w naszej akademii tańca jako nowość właśnie zumbę. Na pewno będę chodzić regularnie, tym bardziej, że zajęcia z salsy w parach już nam się skończyły, więc potrzeba nowej okazji, żeby się poruszać na tygodniu.

dzieki za kolejny link w necie jest tego pelno, az ciezko wybrac na pewno z tego tez skorzystam i bede sobie tanczyc

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

Ehhh....no żałosne, żałosne, szkoda takich chłopaków.... Ja to znam i takiego, który swój pierwszy raz z prostytutką przeżył...... To dopiero przykre.... a fajny chłopak, inteligentny, niczego mu nie brakuje i też taki młody był (chyba coś koło 22 miał wtedy) ....

Twój post pokazuje też jak wielki wpływ potrafią mieć koledzy.... Makabra... Koledzy naszych facetów niestety bywają nieraz najgorszym złem.... Ja straciłam swojego ex przez takiego właśnie "kolegę"... Ale potrzebowałam czasu na to, by przestać obarczać całą winą owego "kolegę"... Bo wychodzę z założenia, że każdy ma przecież swój rozum...i widać mój ex nie bardzo go używał, skoro sterował nim "kolega"... Jeśli kolega mówi ci SKACZ- to przecież nie skacze się bezmyślnie....najpierw używa się rozumu i ostateczna decyzja należy do nas.... jeśli kolega nagada naszemu facetowi głupot, a nasz facet się go posłucha, to przecież nie należy obwiniać tylko i wyłącznie kolegi....
Każda z Nas ma swojego TŻta, a ten ma na pewno przynajmniej jednego swego najlepszego kumpla (czy brata) i to pewnie on będzie świadkiem na Waszym ślubie, więc i on będzie się zajmował organizacją takiego wieczoru... A taki ktoś, obdarzony tak wielkim zaufaniem, na bank zna naszego TŻta na wylot, więc zna również jego zdanie/podejście do tego typu spraw (jak striptiz itp.) i nie ośmieliłby się zrobić czegoś takiego, jeśli tylko wie jak mogłoby się to nie spodobać naszemu TŻowi.... Tak przynajmniej ja uważam i taką mam nadzieję

wiesz te przyklady Naszych kolegow co opisalam, to są chlopacy ktorzy NIGDY nie byli w związkach, czyli Oni swoje "pierwsze razy" przezyli w burdelach:/ ale Oni na codzien sie normalnie zachowują, fajnie sie z Nimi gada, na imprezach tez jest normalnie, nie, ze podchodza do kazdej i macają czy cos.. nie wiem co im odwalilo z tym burdelem... moze sobie myslą , ze skoro mają juz 24-25 lat i wszystcy koledzy juz TO zrobili to On tez musi.. sama nie wiem, ale nic ich nie usprwaiedliwia.

Cytat:
Dzień dobry dziewczynki!
Kurna - nadrabiałam Was w piątek, już szykowałam posta z odpowiedziami do Waszych wypowiedzi a chwilę przed tym jak chciałam kliknąć padł mi net - na szczęście zapisałam to co dziergałam i wklejam Wam to teraz tutaj Zaraz nadrabiam piątek/sobotę/niedzielę - to był bardzo intensywny, taneczny weekend i nie miałam czas zasiadać do kompa No i tak: w czwartek ćwiczyliśmy nowe i powtarzaliśmy stare kroki w domku, w piątek byliśmy na imprezie współorganizowanej przez naszą szkołę tańca, w sobotę byliśmy właśnie w naszym studio tanecznym na tzw. practise'ach (upiekłam ciasteczka z przepisu Dotki, ale znajomy i tak mnie przebił akacjowymi racuchami ) no a wczoraj poszliśmy do innego klubu też na imprezkę latino Hehe a dziś mamy kolejne zajęcia z kizomby Yeah!
No, starczy podniet, oto co następuje

Idealnie Będziecie tworzyć zgraną parę Ja rok temu (prawie dokładnie rok temu, bo 22 maja) na weselu u kuzynki miałam sukienkę w kolorze szampana (gładką) ale też postawiłam na czerwoną biżuterię i sandałki (bo pazurki to obowiązkowo ), a TŻ miał czerwony krawat (koszulę białą, bo po pierwsze nie ma a po drugie nie trzeba go wyszczuplać tylko wręcz przeciwnie ) Hehe może słabo widać, ale wrzucam fotkę
No i oczywiście... GRATULUJĘ DOSTANIA PRACY!

Boze, jak ja Ci zazdroszcze, ze chodzisz na takie imprezy latino, wogole SzKOLY TANCA Ci zazdroszcze!
Na zdjęciu, ktore wklepilas to super laska z Ciebie

a z Twojej kolezanki niezle ziółko ja bym sie nie odwazyla.. przeciez zawsze po 1, 5 miesiacu jest za✂✂✂iscie, motyle w brzuchu, same zalety sie widzi itp, ale moze akurat im sie uda

obiadzik juz zrobiony - dzisiaj serwuję pulpeciki w sosie pomidorowym zaraz Tz wroci z pracy wiec wpadne troszke pozniej
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 14:22   #1305
melod_y
Zakorzenienie

moim marzeniem zawsze był taniec.
Powiem Wam że ponad rok temu chodziłam z TŻ na kurs tańca najpierw indywidualnie MY plus siostra z chłopakiem, a pozniej dołączyliśmy do grupy... niestety nie mogliśmy sie zgrać z grupą bo mój TŻ miał prace.. i zaprzestaliśmy naukę.. Niesamowicie wspominam te godziny tańca!!!
Myślałam żeby sama isć, ale jakoś tak nie chcę... chyba się wstydze hihi

evoonia86 u mnie na filozofii pewnie będzie rzeź! Niby pisemny egzamin ale kobieta już zaznaczyła ze nie będzie wcale łatwy...

Stary 2011-05-23, 14:38   #1306
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Noż fuck
Nadrabiałam Was tu w międzyczasie cały stażowy dzień (doszłam raptem do 38 storny ), komentowałam co pisałyście aż tu nagle przez przypadek "klik" i wszystko mi zniknęło Idzie się za**bać

Trudno, będę dopowiadać później
Uch, policzę do 10 i zaraz się uspokoję
Miłego dnia dziewczynki! Wpadnę do Was jak znajdę czasek
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:10   #1307
Jamee
Zakorzenienie

Witajcie w ten piękny dzień.

Bardzo Was proszę o mocne trzymanie kciuków jutro gdyż mam bardzo ciężkie kolokwium, którego bardzo się boję I nie piszcie tyle

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:30   #1308
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Noż fuck
Nadrabiałam Was tu w międzyczasie cały stażowy dzień (doszłam raptem do 38 storny ), komentowałam co pisałyście aż tu nagle przez przypadek "klik" i wszystko mi zniknęło Idzie się za**bać

Trudno, będę dopowiadać później
Uch, policzę do 10 i zaraz się uspokoję
Miłego dnia dziewczynki! Wpadnę do Was jak znajdę czasek

Znam ten ból. Tym bardziej ze ja nienawidzę dwa razy pisać tego samego
Wizaż powinien jakąś blokade zrobić przed takim przypadkowym kasowaniem
Ale ja już się nauczyłam się kopiować na bieżąco to co piszę.

Jamee trzymam kciuki!

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-05-23 o 15:32
Stary 2011-05-23, 15:51   #1309
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Już po pracce.
Słonko z nieba atakuje. Dobrze, że jest wiaterek, to jest w miarę znośnie.

Kupiłam truskawki I będę się zaraz opychać

Cytat:
A i powiem Wam co mnie w czwartek zwaliło z nóg: koleżanka ze studiów licencjackich za niecałe 2 tygodnie wychodzi za mąż - decyzję podjęli w środę, rodzice jeszcze nic nie wiedzą. Poznali się za to półtora miesiąca temu, no a jeszcze całkiem niedawno miała chłopaka z którym była (z przerwami) jakieś 4-5 lat... Nieźle, co ?[/FONT][/COLOR]
po 1,5 miesiąca Czuję się rozwalona na łopatki.
Normalnie gdyby nie Wy wszystkie, to bym się czuła, jak z innej epoki. Bo jak się tak przyjrzeć temu, co się wyprawia, to nasze podejście jakieś takie starodawne jest

Cytat:
Ja na co dzień nie maluję się cieniami do powiek tylko używam bazy, podkładu, kredki, tuszu do rzęs i błyszczyka ... ale na ślub chciałabym być wiecie w pełnym makijażu....bardzo podoba mi się makijaż tej dziewczyny w teledysku...http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk
Ja też na codzień to tylko tusz, baza, podkład i pomadka ochronna albo błyszczyk.
Zupełnie nie mam koncepcji, jeśli chodzi o kolorek A w ogóle to się boję, że mi się oczy podrażnią, że sobie zatrę i będę miała czerwone jak królik. Alergia lubi mi robić niespodzianki...

Cytat:
Kup Zovirax. Szybko pomaga.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Bardzo Was proszę o mocne trzymanie kciuków jutro gdyż mam bardzo ciężkie kolokwium, którego bardzo się boję I nie piszcie tyle
Poradzisz sobie!
Stary 2011-05-23, 16:40   #1310
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ja chcę mieć podobny make up na codzień maluję się tak jak ty ale jak mam wene i z cieniami szaleję wiem że ładnie jest w takich kolorkach ale wezmę sobie profesjonalistkę żeby się dłużej trzymał

na dole wstawiam foto tylko że kąciki zewnętrze będą jasne i środek siwy a kącik zewnętrzny będzie czarny ale coś w tym stylu żeby nie był za mocny i za jasny może wstawię odpowiednie foto jak znajdę
a rzęski też doczepię ogólnie swoje mam bardzo długie ale zagęszczę je przy zewnętrznym kąciku aby nadać swojemu lookowi ;p drapieżne spojrzenie może ten opis jest przesadzony :P ale tak naprawdę nie zrobię z siebie Joli Rutowicz nie martwcie się wszytko z umiarem
Cytat:

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 45543_140517469320439_140516612653858_180880_6221469_n.jpg (54,9 KB, 17 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-23, 16:55   #1311
(kicia)
Zakorzenienie

Uf myślałam że więcej będę miała do czytania po całym dniu zaległości.

Przeszłam się dziś po jednej galerii w Lublinie myślałam że może znajdę jakieś białe buty. Ale nic. Totalne dno jak już jakieś znalazłam to albo z czubem albo ogólnie wyglądały jak z poprzedniej epoki.

Stary 2011-05-23, 16:58   #1312
magdziaS
Podróżniczka

Ale dzisiaj wiatr wieje. Wróciłam właśnie z roweru i mam wrażenie, że pogoda jest strasznie zdradliwa. Szczególnie jak właśnie kończę leczyć gardło. Mocny wiatr i delikatne słońce

Co do makijażu to ja chciałabym coś różowo-fioletowego. Albo lila Żeby pociągnąć motyw przewodni fioletowy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tt.jpg (22,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ttt.jpg (49,8 KB, 9 załadowań)

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:02   #1313
jagodzia133
Zakorzenienie

zdjęcia:
1 i 2- w takich mi ładnie i któryś z tych będę miała
3 - taki mi się podoba i by mi pasował do bukietu ale nie wiem czy by mi było ładnie pogadam o tym z makijażystką jak tylko się z nią umówię
4- tak mniej więcej wyglądają moje rzęsy naturalne ale chciała bym je zagęścić 1 kępką dosłownie przy zewnętrznej części oka

powiem tak makijaż to u mnie jest najmniejszy problem :P tego jestem najbardziej pewna zato gorzej z resztą

dziewczyny znalazłam dziewczynę z Lublina która ma moją suknię i to w moim rozmiarze umówiłyśmy się na środę między 18-19 trzymajcie kciuki żeby było po mojej myśli to już w środę dojdzie do transakcji a jak nie to pojadę po nią do Zamościa ale tamta jest 100zł droższa i do tego 100 wydała bym wtedy na paliwo no nic może wszystko będzie dobrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6cc36ef0002463dc4b54c7bb.jpg (14,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06f1cc06002a26964b86e1e8.jpg (13,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3e260b430012b70e4bf1bdbe.jpg (22,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4ae85f3f0002dfea4bf2f559.jpg (22,9 KB, 8 załadowań)
Lili & Gabryś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-23, 17:10   #1314
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
zdjęcia:
3 - taki mi się podoba i by mi pasował do bukietu ale nie wiem czy by mi było ładnie pogadam o tym z makijażystką jak tylko się z nią umówię
4- tak mniej więcej wyglądają moje rzęsy naturalne ale chciała bym je zagęścić 1 kępką dosłownie przy zewnętrznej części oka

powiem tak makijaż to u mnie jest najmniejszy problem :P tego jestem najbardziej pewna zato gorzej z resztą

dziewczyny znalazłam dziewczynę z Lublina która ma moją suknię i to w moim rozmiarze umówiłyśmy się na środę między 18-19 trzymajcie kciuki żeby było po mojej myśli to już w środę dojdzie do transakcji a jak nie to pojadę po nią do Zamościa ale tamta jest 100zł droższa i do tego 100 wydała bym wtedy na paliwo no nic może wszystko będzie dobrze
Super! Oby wszystko poszło po Twojej myśli!

A ja się makijażu obawiam. Chciałabym wyglądać inaczej niż na co dzień, a na co dzień mocno się nie maluję. Za o używam fioletu. I mam mętlik w głowie jak to będzie wyglądało i czy będzie w miarę oryginalnie i inaczej niż zwykle Dlatego w moim przypadku makijaż próbny jest nieuknikniony

Stary 2011-05-23, 17:15   #1315
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Super! Oby wszystko poszło po Twojej myśli!

A ja się makijażu obawiam. Chciałabym wyglądać inaczej niż na co dzień, a na co dzień mocno się nie maluję. Za o używam fioletu. I mam mętlik w głowie jak to będzie wyglądało i czy będzie w miarę oryginalnie i inaczej niż zwykle Dlatego w moim przypadku makijaż próbny jest nieuknikniony
ja też wezmę próbny chcę zobaczyć jak będę wyglądać w tym makijażu nr.3 z tym różo-fioletem strasznie mi się podoba i takie kolory chcę mieć na sali a bukiet to bankowy
Lili & Gabryś

Stary 2011-05-23, 17:16   #1316
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
zdjęcia:

świetne te makijaże! pierwszy mi sie podoba najbardziej ja sobie wypróbuje jakiś jak pojde teraz w lipcu na wesele nigdy nie bylam na profesjonalnym makijażu, zawsze maluję sie sama, na codzien tak jak wiekszosc dziewczyn podkład, kredka, tusz i blyszczyk, a na imprezkę troszke mocniej podkreslam oko

Jagodziu super, ze Twoja sukienka jest w zasiegu ręki! a jak nie ta to masz drugą troche dalej z dwóch na pewno jakąś wybierzesz juz nie mogę sie doczekac fotek
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:19   #1317
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
zdjęcia:

Podobaj mi się makijaże, jak ten nr 2.
Na próbnym się okaże, czy się będzie dla mnie nadawać.

za kieckę. Oby się udało
Stary 2011-05-23, 17:21   #1318
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
ja też wezmę próbny chcę zobaczyć jak będę wyglądać w tym makijażu nr.3 z tym różo-fioletem strasznie mi się podoba i takie kolory chcę mieć na sali a bukiet to bankowy
Właśnie ten 3-ci od Ciebie najbardziej mi się podoba
Zajrzyj do mnie na bloga (link w podpisie) może coś Cię zainspiruje jeśli lubisz odcienie fioletu z dodatkami

Stary 2011-05-23, 17:21   #1319
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wiesz te przyklady Naszych kolegow co opisalam, to są chlopacy ktorzy NIGDY nie byli w związkach, czyli Oni swoje "pierwsze razy" przezyli w burdelach:/ ale Oni na codzien sie normalnie zachowują, fajnie sie z Nimi gada, na imprezach tez jest normalnie, nie, ze podchodza do kazdej i macają czy cos.. nie wiem co im odwalilo z tym burdelem... moze sobie myslą , ze skoro mają juz 24-25 lat i wszystcy koledzy juz TO zrobili to On tez musi.. sama nie wiem, ale nic ich nie usprwaiedliwia.
TŻta kumpel z pracy od paru lat korzysta, może nie koniecznie z burdelów, ale z usług lasek z osiedla... Rozmawialiśmy z nim na ten temat. I wiecie do czego się przyznał- boi się odrzucenia dziewczyny, takiej normalnej laski (bo z jedną był 5 lat i rzuciła go przy oświadczynach) . Dlatego nie chce się z nikim za bardzo wiązać, a jak ma ochotę dzwoni do swoich "koleżanek" i za niemałą opłatą używa sobie. Jedna to nawet wie, kiedy T. ma wypłatę, bo zawsze po 3 każdego miesiąca się z nią umawia.

Cytat:

Ok! Się trzyma!!!!!!

Za makijażem jeszcze się nie rozglądałam. Ale ja blondyna z niebieskimi oczami, więc myślę, że coś delikatnego wybiorę.

Mój TŻ w sobotę ściął włosy na baardzo krótko, a miał takie cudne loczki czarne, niepocieszona jestem strasznie...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 17:39   #1320
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Za makijażem jeszcze się nie rozglądałam. Ale ja blondyna z niebieskimi oczami, więc myślę, że coś delikatnego wybiorę.

Mój TŻ w sobotę ściął włosy na baardzo krótko, a miał takie cudne loczki czarne, niepocieszona jestem strasznie...
Odrosną. Facetom włosy tak szybko rosną, że masakra. Chyba, że tylko mój jest taki, że jak raz na 3 tyg. nie pójdzie to już ma masakrę na glowie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości