|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do wieczorów panieńskich/kawalerskich to my na pewno będziemy mieć, takie jak nam świadkowie przygotują ![]() ![]() ![]() Cały weekend byłam zajęta. Miałam ostatni parujący weekend, nareszcie będę pracować tylko w tygodniu ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki!
![]() Kurna - nadrabiałam Was w piątek, już szykowałam posta z odpowiedziami do Waszych wypowiedzi a chwilę przed tym jak chciałam kliknąć padł mi net - na szczęście zapisałam to co dziergałam i wklejam Wam to teraz tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, starczy podniet, oto co następuje ![]() Cytat:
Kochana przepiękną będziecie mieć sypialnię - już ją sobie wyobraziłam ![]() ![]() Cytat:
Idealnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i oczywiście... GRATULUJĘ DOSTANIA PRACY! Cytat:
WTF? chyba jakiś ciemnogród szanowne panie w główkach mają... jagodzia - Fajnie, że masz już (prawie) na muszce swoją wymarzoną suknię - ma ona w sobie dużo uroku ![]() ![]() kiciu - Jedyne co mogę w obliczu takiej nieprzyjemnej (a jednak błahej...) sytuacji z Twoim TŻ zrobić, to uściskać Cię mocno ![]() Chatko - Ja też mam taką koleżankę, z którą nigdy się na żywo nie widziałam ![]() ![]() ![]() magdziaS - Super sytuację macie z tym fotografem ![]() ![]() ![]() Laseczki... kindziulindzia i jagodzia - ale jazda, że u Was to już za (niecały!) rok ![]() ![]() A i powiem Wam co mnie w czwartek zwaliło z nóg: koleżanka ze studiów licencjackich za niecałe 2 tygodnie wychodzi za mąż - decyzję podjęli w środę, rodzice jeszcze nic nie wiedzą. Poznali się za to półtora miesiąca temu, no a jeszcze całkiem niedawno miała chłopaka z którym była (z przerwami) jakieś 4-5 lat... Nieźle, co ![]()
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
ja już zmienilam bo widze że u każdego tak jest
#1296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak poważnie... głupota... Niby miłość od pierwszego wejrzenia, wiemy że to ten jedyny, ale proszę... Co oni mają się zamiar poznawać dopiero po ślubie ? ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-05-23 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak serio dla mnie to jest nie poważne przecież po takim czasie nie da się poznac w 100% człowieka
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!!
tenebrosa - cieszę się, że spotkanie ze stylistką się udało, strasznie jestem ciekawa Twojej przyszłej kreacji. ale jak to będzie, ona ci coś zaprojektuje, czy wspólnie wybierzecie gotowy model. Czy też np. przyjdziesz ze zdjęciem wymarzonej sukni i ona Ci taką uszyje? ![]() Cytat:
![]() Film owszem, jest drastyczny wracam do pracy, pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a myślałyście już nad ślubnym makijażem...???
Ja na co dzień nie maluję się cieniami do powiek tylko używam bazy, podkładu, kredki, tuszu do rzęs i błyszczyka ... ale na ślub chciałabym być wiecie w pełnym makijażu....bardzo podoba mi się makijaż tej dziewczyny w teledysku...http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk na pewno będę chciała zagęścić rzęsy...
#1301 |
Zadomowienie
|
Dzieki za pamiec kochane
![]() Co do fotografa to dzieki za mile slowa ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1302 |
Zakorzenienie
|
Ała zrobiło mi się coś na ustach, i zimne to nie jest... Mnóstwo takich małych punkcików, które niesamowicie swędzą. Oj chyba zawitam dzisiaj do mojej pani dermatolog...
#1303 | ||||
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() sztuczka_magiczka pięknie się prezentowaliście ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
oglądam sobie czasem w necie różne makijaże i podobają mi się mniej więcej takie jak Ty wkleiłaś. ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
wiesz te przyklady Naszych kolegow co opisalam, to są chlopacy ktorzy NIGDY nie byli w związkach, czyli Oni swoje "pierwsze razy" przezyli w burdelach:/ ale Oni na codzien sie normalnie zachowują, fajnie sie z Nimi gada, na imprezach tez jest normalnie, nie, ze podchodza do kazdej i macają czy cos.. nie wiem co im odwalilo z tym burdelem... moze sobie myslą , ze skoro mają juz 24-25 lat i wszystcy koledzy juz TO zrobili to On tez musi.. sama nie wiem, ale nic ich nie usprwaiedliwia. Cytat:
Na zdjęciu, ktore wklepilas to super laska z Ciebie ![]() a z Twojej kolezanki niezle ziółko ![]() ![]() obiadzik juz zrobiony - dzisiaj serwuję pulpeciki w sosie pomidorowym ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
moim marzeniem zawsze był taniec.
Powiem Wam że ponad rok temu chodziłam z TŻ na kurs tańca najpierw indywidualnie MY plus siostra z chłopakiem, a pozniej dołączyliśmy do grupy... niestety nie mogliśmy sie zgrać z grupą bo mój TŻ miał prace.. i zaprzestaliśmy naukę.. Niesamowicie wspominam te godziny tańca!!! Myślałam żeby sama isć, ale jakoś tak nie chcę... chyba się wstydze hihi evoonia86 u mnie na filozofii pewnie będzie rzeź! Niby pisemny egzamin ale kobieta już zaznaczyła ze nie będzie wcale łatwy...
#1306 |
Rozeznanie
|
Noż fuck
![]() Nadrabiałam Was tu w międzyczasie cały stażowy dzień (doszłam raptem do 38 storny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trudno, będę dopowiadać później ![]() Uch, policzę do 10 i zaraz się uspokoję ![]() Miłego dnia dziewczynki! Wpadnę do Was jak znajdę czasek ![]() ![]()
#1307 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten piękny dzień.
Bardzo Was proszę o mocne trzymanie kciuków jutro gdyż mam bardzo ciężkie kolokwium, którego bardzo się boję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam ten ból. Tym bardziej ze ja nienawidzę dwa razy pisać tego samego ![]() Wizaż powinien jakąś blokade zrobić przed takim przypadkowym kasowaniem ![]() Ale ja już się nauczyłam się kopiować na bieżąco to co piszę. Jamee trzymam kciuki! ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-05-23 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | ||||
Zakorzenienie
|
Już po pracce.
Słonko z nieba atakuje. Dobrze, że jest wiaterek, to jest w miarę znośnie. Kupiłam truskawki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Normalnie gdyby nie Wy wszystkie, to bym się czuła, jak z innej epoki. Bo jak się tak przyjrzeć temu, co się wyprawia, to nasze podejście jakieś takie starodawne jest ![]() Cytat:
Zupełnie nie mam koncepcji, jeśli chodzi o kolorek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1310 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na dole wstawiam foto tylko że kąciki zewnętrze będą jasne i środek siwy a kącik zewnętrzny będzie czarny ![]() ![]() a rzęski też doczepię ogólnie swoje mam bardzo długie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Uf myślałam że więcej będę miała do czytania po całym dniu zaległości.
Przeszłam się dziś po jednej galerii w Lublinie myślałam że może znajdę jakieś białe buty. Ale nic. Totalne dno jak już jakieś znalazłam to albo z czubem albo ogólnie wyglądały jak z poprzedniej epoki.
#1312 |
Podróżniczka
|
Ale dzisiaj wiatr wieje. Wróciłam właśnie z roweru i mam wrażenie, że pogoda jest strasznie zdradliwa. Szczególnie jak właśnie kończę leczyć gardło. Mocny wiatr i delikatne słońce
![]() Co do makijażu to ja chciałabym coś różowo-fioletowego. Albo lila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
zdjęcia:
1 i 2- w takich mi ładnie i któryś z tych będę miała 3 - taki mi się podoba i by mi pasował do bukietu ale nie wiem czy by mi było ładnie pogadam o tym z makijażystką jak tylko się z nią umówię 4- tak mniej więcej wyglądają moje rzęsy naturalne ale chciała bym je zagęścić 1 kępką dosłownie przy zewnętrznej części oka ![]() powiem tak makijaż to u mnie jest najmniejszy problem :P tego jestem najbardziej pewna ![]() dziewczyny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1314 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() A ja się makijażu obawiam. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jagodziu super, ze Twoja sukienka jest w zasiegu ręki! a jak nie ta to masz drugą troche dalej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na próbnym się okaże, czy się będzie dla mnie nadawać. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Zajrzyj do mnie na bloga (link w podpisie) może coś Cię zainspiruje jeśli lubisz odcienie fioletu z dodatkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za makijażem jeszcze się nie rozglądałam. Ale ja blondyna z niebieskimi oczami, więc myślę, że coś delikatnego wybiorę. Mój TŻ w sobotę ściął włosy na baardzo krótko, a miał takie cudne loczki czarne, niepocieszona jestem strasznie...
![]() |
#1320 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.