Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 11:13   #3931
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
mój mąż przeszedł wczoraj samego siebie - dostałam 25 ślicznych różyczek a potem zabrał mnie na zakupy w celu poprawienie humoru (wprawdzie mam całkiem dobry humor no ale ja tam nie protestowałam)
no i kupiłam sobie rewelacyjną sukienkę z mojej ukochanej veromody potem mięliśmy obiad na mieście- nie jechaliśmy do pszczyny bo była burza, ale mama została z Patem a my poszliśmy do przyjaciół, wróciliśmy grubo po północy a dziś od samego rana basen spacery ani na chwilę nie usiedliśmy
wrzucam fotki w nowej sukience - z dzisiejszego spaceru
to się nagadałam
Ale Ci wesoło aż się udziela

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
heeelooooo

Przezylam chrzciny - bylismy z tz tak zrypani wieczorem ze szok.
Zuzke odpicowalam, pojechalismy do kosciola, w kosciele wytrzymala 20minut. na samym sakramencie darla sie wnieboglosy, bo byla juz tak zmeczona, smiejemy sie ze diabel przez nia przemawial hahahaha
pojechalismy na sale zjedlismy i po 15 bylismy w domu zaliczylismy jeszcze spacer by zuzka mogla odespac impreze
Ale powiem wam, ze jakbym miala to robic w domu to bym chyba padla - bo nie dosc ze wczesniejsze sprzatanie i gotowanie, to potem ktos jeszcze musi pozmywac hah

katunia ja wysylam maila, bo moja mama za granica jakby miala mame na miejscu to bym jej masazyste zamowila do domu albo voucher na masaz w jakims salonie
Super, że chrzciny się udały

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha zapomnialam napisac - super kieca!!!!
A woogle jakie Ty masz mega czerwoniaste usta

agatkaL suknia ladna - ale mi tez inna do Ciebie pasuje
Już też to kiedyś Marcie mówiłam a nawet się pytałam czy maluje

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No mnie gardło dalej boli. Nie mam temperatury, więc do lekarza nie poszłam tylko do pracy. Mąż mi pojechał o 3 rano... przykro mi troszkę, no ale przecież szybko wróci Nie mam zamiaru się nad sobą użalać Wykorzystam ten czas bardzo ambitnie Nadrobię wszystkie spotkania ze znajomymi

W w-wie było bardzo miło. Byłyśmy koło 10:00, na 11:00 poszliśmy do kościoła, zjedliśmy obiad, spacer, wygłupy z kuzynami i po 15:00 wyjeżdżałyśmy. Także wszystko sprintem,ale warto było

A tak z nowości... obcinam tą długą sukienkę Mąż mnie w sobotę w niej oglądał jak ją przymierzałam mamie i poprosił mnie żebym sobie ją skróciła. Powiedział, że wtedy będę się mu mega podobać i on byłby przeszczęśliwy. No więc czego się nie robi dla ukochanego! W przyszły weekend ją skrócę, przyszyję ramiączka (nie zdążyłam w ten weekend zajechać do cioci) a z reszty materiału zrobię sobie topik. Tym samym za niecałe 100zł będę miała sukienkę i topik
Zanim na dobre Cię rozłoży (oby nie!), tak jak już mówiłam polecam czosnek w kapsułkach! naturalny antybiotyk
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:17   #3932
mona_ja
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Gucia, Matucha aaa szkoda gadać...wczoraj byliśmy na komunii a po imprezie pojechaliśmy jeszcze do moich rodziców gdzie tż z teściem sobie popili a później było jak zwykle, ja musiałam prowadzic do domu a mąż całą drogę marudził jak ja jade, za szybko, za blisko pobocza itd. Ostatnio to przez jego zachowanie mam takiego stresa jak mam wsiadać do tego auta że szok. Wogóle to ja mam swój samochód i lubie nim jeździć bo jest mały i zgrabny ale stary, tz ciagle marudzi żeby go sprzedać ale ja nie chcę. Sprawa jest trochę skomplikowana bo to jest tak że jak chcę gdzieś pojechać autem tża to on marudzi zaraz że moje sprzeda bo nie będzie stało bezużyteczne, więc jego autem nie moge jeździć tylko musze swoim, a jak jestem kierowca po jakieś imprezie to mąż ciagle mi wypomina jak to ja niezdarnie jeżdżę. Tż dostał auto od rodziców więc jego siostry ciagle mu potarzaja że mają też do niego prawo a jak ja niem gdzieś jade to sie krzywo patrzą. Więc swojego auta nie sprzedam bo to jedyna rzecz tylko "moja". Nie wiem czy zrozumiale napisałam

Kliwia juz zajrzałam do k

Marta faktycznie masz niebywałą urodę

Ja mamie dam kwiatka i upiekę jakieś ciasto!

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:17   #3933
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:17   #3934
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Hej z opóźnieniem, ale mam już obiad na dzisiaj nadrabiam
A co masz na obiad? Bo ja mam zamiar się rozpieszczać jak już mąż postanowił mnie zostawić

Tylko tyle, że muszę w końcu zacząć uważać co jem bo jak mi już rodzina zaczyna mówić, że przytyłam to nie jest najlepiej

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:20   #3935
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja idę na łatwiznę mam z wczoraj rosół
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:21   #3936
Ana***
Zakorzenienie

Neska, Scio dziewczyny kciuki!

Katunia a co do prezentu to chyba po prostu kwiaty i życzenia nic innego nie przychodzi mi do głowy.

Aha no i odnośnie ostatniego seminarium... to w drodze się dowiedziałam, że odwołano normalnie byłam wkurzona. Akurat ja daleko nie zajechałam, ale były dziewczyny co mają 2/3 godz. drogi w jedną stronę... były już na miejscu. Masakra... w ogóle jakoś zaczyna mnie to stresować, bo obronia niby zapowiada się na koniec czerwca, a wszystko jakoś takie niepoukładane grrr

Za to z dobrych wieści to jak dobrze pójdzie to będziemy dzisiaj lać część stropu, a dokładniej nad garażem

Guciu zrobiłam kapustę z młodej mniam

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-05-23 o 11:24
Stary 2011-05-23, 11:23   #3937
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-23, 11:29   #3938
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Zanim na dobre Cię rozłoży (oby nie!), tak jak już mówiłam polecam czosnek w kapsułkach! naturalny antybiotyk
Kochana, na samą myśl o czosnku mi jest niedobrze. Nie jestem wstanie łykać tych tabletek, zapach mnie skutecznie odrzuca i ląduję w jednym miejscu....

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Gucia, Matucha aaa szkoda gadać...wczoraj byliśmy na komunii a po imprezie pojechaliśmy jeszcze do moich rodziców gdzie tż z teściem sobie popili a później było jak zwykle, ja musiałam prowadzic do domu a mąż całą drogę marudził jak ja jade, za szybko, za blisko pobocza itd. Ostatnio to przez jego zachowanie mam takiego stresa jak mam wsiadać do tego auta że szok. Wogóle to ja mam swój samochód i lubie nim jeździć bo jest mały i zgrabny ale stary, tz ciagle marudzi żeby go sprzedać ale ja nie chcę. Sprawa jest trochę skomplikowana bo to jest tak że jak chcę gdzieś pojechać autem tża to on marudzi zaraz że moje sprzeda bo nie będzie stało bezużyteczne, więc jego autem nie moge jeździć tylko musze swoim, a jak jestem kierowca po jakieś imprezie to mąż ciagle mi wypomina jak to ja niezdarnie jeżdżę. Tż dostał auto od rodziców więc jego siostry ciagle mu potarzaja że mają też do niego prawo a jak ja niem gdzieś jade to sie krzywo patrzą. Więc swojego auta nie sprzedam bo to jedyna rzecz tylko "moja". Nie wiem czy zrozumiale napisałam

Kliwia juz zajrzałam do k

Marta faktycznie masz niebywałą urodę

Ja mamie dam kwiatka i upiekę jakieś ciasto!
Mona, przytulam mocno!
Nie ma nic gorszego, jak takie uwagi. Jeździsz na pewno dobrze, a mąż miał zachwiany obraz sytuacji, więc się nie przejmuj

Myślę, że najlepszym wyjściem byłoby gdybyście kupili sobie swój samochód. Bo to ma być również Twój samochodów, a nie TŻeta i jego sióstr. Kochana, poza tym wszystko powinno być wspólne, a nie moje, Twoje. Ale podejście do samochodu rozumiem i świetnie rozumiem dlaczego nie chcesz go sprzedać

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosi, przecież my przewidziałyśmy co ona tam naopowiadała Ale ja też dopiero oglądnę w domu, bo w pracy to se ne da.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Guciu zrobiłam kapustę z młodej mniam
Oooo, kapustka zasmażana z młodej kapustki mojej babci.... mrrr! aż muszę się do niej na obiad, w którąś niedziele wprosić Ale mi smaka narobiłaś, Anaaaaaaaa!

Cytat:
Treść usunięta
A szaszłyki normalnie w piekarniku czy na grillu? Też brzmi zachęcająco

Stary 2011-05-23, 11:33   #3939
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
My jedliśmy szaszłyki w sobotę takie z grilla

Cytat:
Kochana, na samą myśl o czosnku mi jest niedobrze. Nie jestem wstanie łykać tych tabletek, zapach mnie skutecznie odrzuca i ląduję w jednym miejscu....

Oooo, kapustka zasmażana z młodej kapustki mojej babci.... mrrr! aż muszę się do niej na obiad, w którąś niedziele wprosić Ale mi smaka narobiłaś, Anaaaaaaaa!

A szaszłyki normalnie w piekarniku czy na grillu? Też brzmi zachęcająco
Chyba, że tak

A kapustę niezasmażoną, tylko coś podobnego do tej
http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html

z tymże ze szczypiorkiem zamiast koperku i z wędliną zamiast mięcha i z pieczywkiem podawać

Ale zasmażana też pychota uwielbiam tradycyjnie za schaboszczakami
Stary 2011-05-23, 11:40   #3940
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-23, 11:43   #3941
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
My jedliśmy szaszłyki w sobotę takie z grilla

Chyba, że tak

A kapustę niezasmażoną, tylko coś podobnego do tej
http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html

z tymże ze szczypiorkiem zamiast koperku i z wędliną zamiast mięcha i z pieczywkiem podawać

Ale zasmażana też pychota uwielbiam tradycyjnie za schaboszczakami
hmm, mini bigosik... wygląda smacznie

Ale za tą zasmażaną, która mi się przypomniała... uduszę no! Babcia od strony taty właśnie jest mistrzynią w tradycyjnych obiadach

Stary 2011-05-23, 11:43   #3942
mona_ja
Wtajemniczenie

Gucia już kiedyś myśleliśmy żeby te dwa samochody sprzedać i kupić jeden wspólny, tylko że na nowy nas na razie nie stać, a auto tż rodzice kupili nowe więc wiadomo że nie miało żadnej stłuczki, było serwisowane itp. A kupimy używane to raczej nie będzie w lepszym stanie.
Właśnie poprawiam sobie samopoczucie mocną kawą i ciastem

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-05-23, 11:44   #3943
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Mój ulubiony zestaw, będę u Ciebie ok 17

Dobra, dość o tych obiadach... robię się głodna...

Stary 2011-05-23, 11:47   #3944
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
hmm, mini bigosik... wygląda smacznie

Ale za tą zasmażaną, która mi się przypomniała... uduszę no! Babcia od strony taty właśnie jest mistrzynią w tradycyjnych obiadach
a'a bigosik bez pieczarek; z młodej kapusty a nie z kiszonej; ze szczypiorkiem w duuużej ilości
Stary 2011-05-23, 11:49   #3945
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia już kiedyś myśleliśmy żeby te dwa samochody sprzedać i kupić jeden wspólny, tylko że na nowy nas na razie nie stać, a auto tż rodzice kupili nowe więc wiadomo że nie miało żadnej stłuczki, było serwisowane itp. A kupimy używane to raczej nie będzie w lepszym stanie.
Właśnie poprawiam sobie samopoczucie mocną kawą i ciastem
ech.,.. przytulam

Cytat:
a'a bigosik bez pieczarek; z młodej kapusty a nie z kiszonej; ze szczypiorkiem w duuużej ilości
pycha!

Stary 2011-05-23, 11:51   #3946
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-05-23, 11:55   #3947
mona_ja
Wtajemniczenie

Dziewczyny ale mi robicie smaka ja dziś skromnie, makaron z sosem bolognese

Nasz Ślub 30.05.2009
Stary 2011-05-23, 12:04   #3948
Ana***
Zakorzenienie

A na deser idę zrobić kawę espresso
Stary 2011-05-23, 12:13   #3949
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
A na deser idę zrobić kawę espresso
dobrze, że nie ekspresso

Pamiętaj o szklance wody, żeby Ci serduszko nie zwariowało!

Stary 2011-05-23, 12:28   #3950
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że nie ekspresso

Pamiętaj o szklance wody, żeby Ci serduszko nie zwariowało!
http://portalwiedzy.onet.pl/140312,,...sso,haslo.html dobrze, że nie wyszłam na nieuka

A tą wodę to przed kawa się piję no nie?
Stary 2011-05-23, 12:41   #3951
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
http://portalwiedzy.onet.pl/140312,,...sso,haslo.html dobrze, że nie wyszłam na nieuka

haha! no to dobrze, że pijesz espresso
A wodą popijasz kawę

Stary 2011-05-23, 12:52   #3952
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
haha! no to dobrze, że pijesz espresso
A wodą popijasz kawę
To mnie zdziwiłaś, bo wyczytałam, że przed piciem kawy należy "przepłukać podniebnie"w celu lepszego smakowania i delektowania haha

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Ooo zobaczcie jakie fajne kiecki w kwiaty a'la sukienka Martuchy tylko w krótszej wersji

http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/65 taaaa mi się bardzo podoba

http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/63

A patrzcie na to
ulala http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/sukienki/sukienki_damskie/11/0/123/TSU0109
kolorowo mi

Kliwia dzisiaj w biedronce buty na koturnach!!
Sama zastanawiam się na ich kupnem, chociaż nie widziałam jeszcze na żywca

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-05-23 o 12:54
Stary 2011-05-23, 13:04   #3953
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
To mnie zdziwiłaś, bo wyczytałam, że przed piciem kawy należy "przepłukać podniebnie"w celu lepszego smakowania i delektowania haha

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Ooo zobaczcie jakie fajne kiecki w kwiaty a'la sukienka Martuchy tylko w krótszej wersji

http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/65 taaaa mi się bardzo podoba

http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubr...damska/11/0/63

A patrzcie na to
ulala http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/sukienki/sukienki_damskie/11/0/123/TSU0109
kolorowo mi

Kliwia dzisiaj w biedronce buty na koturnach!!
Sama zastanawiam się na ich kupnem, chociaż nie widziałam jeszcze na żywca
Ana, przed wypiciem kawy przepłukujesz kubki smakowe ale po wypiciu zalecane jest wypicie wody, ponieważ wtedy serce nie wysiada. Mnie taka mocna kawa by zabiła, więc wolę nie próbować, ale moja przyjaciółka uwielbia i pije namiętnie, ale popija sporą ilością wody, bo inaczej serce jej wariuje, bije jak oszalałe, trzęsą się jej ręce itp atrakcje.

A co do sukienek, to średnio mi się podobają. Nie lubię takich materiałów i tego kroju. Za to ta z trolla, kolorowa - rewelacyjna!

Stary 2011-05-23, 13:12   #3954
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana, przed wypiciem kawy przepłukujesz kubki smakowe ale po wypiciu zalecane jest wypicie wody, ponieważ wtedy serce nie wysiada. Mnie taka mocna kawa by zabiła, więc wolę nie próbować, ale moja przyjaciółka uwielbia i pije namiętnie, ale popija sporą ilością wody, bo inaczej serce jej wariuje, bije jak oszalałe, trzęsą się jej ręce itp atrakcje.

A co do sukienek, to średnio mi się podobają. Nie lubię takich materiałów i tego kroju. Za to ta z trolla, kolorowa - rewelacyjna!
No to kolorowa z trolla jest najjjj... fajniejsza aż mam na nią chrapkę! i to za taką cenę muszę tżta namówić na skok do galerii wtedy się przymierzy i zobaczy
Stary 2011-05-23, 13:25   #3955
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
No to kolorowa z trolla jest najjjj... fajniejsza aż mam na nią chrapkę! i to za taką cenę muszę tżta namówić na skok do galerii wtedy się przymierzy i zobaczy
Oooo, to koniecznie jeszcze dzisiaj weź go do tej galerii! Na cenę nawet nie zwróciłam uwagi... tym bardziej mi się podoba

Stary 2011-05-23, 13:32   #3956
martucha84
Zakorzenienie

Gucia to już wszystko wiem zaspokoiłaś moją babską ciekawość robie na obiad skrzydełka z miodem z pomysłu na!!! ale dałam mniej skrzydełek a dorzuciłam ziemniaki

Ana wesoło wesoło acz dziś było mocno stresująco jutro też niestety napisze w klubie, a sukienki hmm nie do końca mi "leżą", obroną się nie stresuj na bank będzie ok jak to się mówi - egzamin stresujący ale bardzoooo przyjemny

mona a to może zróbcie tak że jak jedziecie na imprezę gdzie bedzie alko to jedzcie twoim.. nie będziesz się stresować.. a jak cię poprawia to powiedz że zaraz go wyrzucisz z auta - u mnie podziałało - w instruktora się zaczęli "pasażerowie" bawić - to im nawrzucałam że póki co to ja jestem kierowcą a jak chcą to chętnie się zamienię i nimi podyryguje, a jak się nie podoba to zjade na pobocze i niech idą z buta... podziałało! :P a ja tym samym zaczęłam jeździć lepiej bo bez stresu...

Rosette podobało mi się to jak obejrzałam - przede wszystkim mówiły o tym że stres przeszkadza, dlaczego itd, ale że najgorsza rzecz to powiedzieć że trzeba wyluzować..
ogólnie nie powiem czy dobre rady na moje oko sensowne acz ja się nie znam..

dorwałam zarąbistą książkę, gadałam z przyjaciółką o książkach i właśnie skończyła "taniec czarownic" choć tytuł podobno źle przetłumaczony przeczytałam 4 rozdziały i nie mogę się oderwać, jak skończę to opowiem wam coś więcej

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-05-23 o 13:33
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 13:39   #3957
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia to już wszystko wiem zaspokoiłaś moją babską ciekawość robie na obiad skrzydełka z miodem z pomysłu na!!! ale dałam mniej skrzydełek a dorzuciłam ziemniaki

dorwałam zarąbistą książkę, gadałam z przyjaciółką o książkach i właśnie skończyła "taniec czarownic" choć tytuł podobno źle przetłumaczony przeczytałam 4 rozdziały i nie mogę się oderwać, jak skończę to opowiem wam coś więcej
A proszę Daj znać jak skrzydełka smakowały. I fajny pomysł z tymi ziemniakami...

ooo, no i czekam na recenzje książki

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2011-05-23 o 13:49
Stary 2011-05-23, 13:40   #3958
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Hehe Dziewczyny...suknia poważna,,,bo może i ja już trochę spoważniałam :P A tak na serio, to już nic nie będę zmieniać - zostaje ta. Na szczęście nie muszę kupować do niej stanika, bo bez się dobrze wszystko trzyma. Mam tylko problem z fryzurą, bo nie mam jakiegoś konkretnego pomysłu 0 tzn, na pewno będzie wpięty kwiat.
Agatko ja bym tym razem dała rozpuszczone lekko podkręcone włosy na bok i do tego właśnie żywy kwiat sukienka pewnie łądniej wygląda na żywo. Też tak pomyślałam, że już jesteś dojrzalsza i falbanki to były modne 2 lata temu na pewno będziesz pięknie wygladać

Martucha, ja też mam jedna taką włąśnie suknię długą w kwiaty, ale ona ma 25 lat i jest po mojej chrzestnej genialna na upalne dni

Scio to już 8 miesiac szok

na temat espresso- jak wszystkie kawy uwielbiam

Skręciliśmy wszystkie meble, bułka z masłem stoją i czekają na wiertarkę i teścia, moze już za tydzień stanie cała kuchnia mam dla Was jeszcze prowizoryczne zdjecia kuchni sypialni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2516.jpg (70,3 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2528.jpg (136,0 KB, 55 załadowań)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 13:46   #3959
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Skręciliśmy wszystkie meble, bułka z masłem stoją i czekają na wiertarkę i teścia, moze już za tydzień stanie cała kuchnia mam dla Was jeszcze prowizoryczne zdjecia kuchni sypialni
jesteście niemożliwi!!!!!!!!! Gratuluję!

I kuchnia i sypialnia mi się podobają, rewelacyjna tapeta!

Stary 2011-05-23, 13:47   #3960
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję, rozumiem twoje podejście, w pełni je szanuje, cieszę się że tak do tego podchodzicie/ podchodzisz, no ale cóż jestem tylko babą ale myślę że wasz cudny uśmiech i zapatrzone w siebie oczy przyćmią wszystko

ojj tak mam na maxa dużo energii
ojejjjj jezioroooo Otmuchowskie (mam tam rodzinkę, uwielbiam jeziorko jest tam tak urokliwie) zresztą swego czasu lato kwiatów (nie wiem czy kiedyś byłaś) w otmuchowie mnie rozkładało na łopatki - pięknie a Polanicy zazdroszcze po stokroć jeeeee uwielbiam Polanicę (pomijając że niektóre wody w parku śmierdzą zgnitymi jajami i w życiu się ich nie napiłam acz nie wszystkie) tu z kolei mąż ma rodzinkę i staramy się być tam często
fajną wycieczkę sobie zrobiliście..

a dziękuję a młodzież rośnie

pije likier anulkowy i zaczyna mi szumieć mrr

a jeszcze planujemy jechać do Błędnych Skał do Czech ale w lato w upały napewno jeszcze pojedziemy do otmuchowa o kwiatach tam słyszałam tylko tzn. święcie kwiatów

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia ja też solarium mówię stanowcze NIE. jedynie 3 razy przed własnym ślubem byłam i koniec.

a już się boję chodzić bo mam pieprzyków dużo

Cytat:
haha, ale chłopcy zaszaleli z tymi fundamentami. Trzeba ich częściej do roboty zagonić, to do końca roku będziecie u siebie!

Cieszę się, ze dostałaś ten urlop! 5 września będziecie mogli świętować, że ho ho!

I sprawdź sobie ten dojazd do Berlina Koniecznie! A z Budapesztu masz podobne wrażenia jak ja z Pragi, chociaż ja się tak zakochałam w tym mieście, że nawet kac nie był mi straszny

No i mam nadzieje, że się nie zanudzisz w w-wie

Ale Ci się super udało z tą sukienką! No i poka, poka

A co do prezentu, to my już od lat dajemy mamie pieniądze (bo ona wiecznie ma mnóstwo potrzeb) i ona sobie dokładna do czegoś, bądź kupuje. W tym roku dołożyła sobie do przepięknej sukienki!

mrrr! Genialny mieliście weekend! Szkoda, że burza powstrzymała Was przed Pszczyną. Nas przegoniła z rancza.... a mąż się wziął za zmienianie dachu nad studnią... i jak skończył jedną cześć to zaczęło zacinać... masakra! No i musiał wczoraj dokończyć.

No i sukienka piękna! No mamuśka! Pięknie się prezentujesz

Podoba mi się Wasze podejście. My mieliśmy dokładnie takie samo
Sukienka myślę, że będzie dobra. Może faktycznie widziałabym Cię w czymś bardziej zwiewnym, a zdecydowanie z pazurem, ale i w tej prezentujesz się bardzo dobrze. Zresztą ładnemu we wszystkim ładnie... co tu dużo mówić!

haha, no to mieliście słitaśny wieczór A jak ten kukułkowy likier? Smakuje Ci
Atomufka, cieszę się, ze kupujecie samochód! Mam nadzieje, że będzie bezawaryjny i będzie Ci się nim świetnie jeździć

No... chyba już Chociaż mam wrażenie, ze coś pominęłam.... z góry przepraszam

No mnie gardło dalej boli. Nie mam temperatury, więc do lekarza nie poszłam tylko do pracy. Mąż mi pojechał o 3 rano... przykro mi troszkę, no ale przecież szybko wróci Nie mam zamiaru się nad sobą użalać Wykorzystam ten czas bardzo ambitnie Nadrobię wszystkie spotkania ze znajomymi

W w-wie było bardzo miło. Byłyśmy koło 10:00, na 11:00 poszliśmy do kościoła, zjedliśmy obiad, spacer, wygłupy z kuzynami i po 15:00 wyjeżdżałyśmy. Także wszystko sprintem,ale warto było

A tak z nowości... obcinam tą długą sukienkę Mąż mnie w sobotę w niej oglądał jak ją przymierzałam mamie i poprosił mnie żebym sobie ją skróciła. Powiedział, że wtedy będę się mu mega podobać i on byłby przeszczęśliwy. No więc czego się nie robi dla ukochanego! W przyszły weekend ją skrócę, przyszyję ramiączka (nie zdążyłam w ten weekend zajechać do cioci) a z reszty materiału zrobię sobie topik. Tym samym za niecałe 100zł będę miała sukienkę i topik

kukułkowy bardziej

Cytat:
Cześć!

Iwka muszę sobie zapisać ten likier żebym nie zapomniała. I dziękuję za rady, jesteś kolejną osobą która mówi że lotnisko w KTW jest małe więc myślę że jakoś to będzie

Kliwia fajna marynarka a ty promieniejesz! Pokaż nam Zuzinke ze chrztu!

Martucha sukienki w tym stylu są stworzone dla Ciebie, pięknie!

A ja mam dziś zły dzień, jestem jakaś przybita, zmęczona i zła,tż mnie wczoraj troche wkurzył, do tego mam okres przez to rozdrażnie wjechałabym jakiemuś facetowi na parkingu lepiej dziś już nigdzie nie wychodzić.
widzę że lepiej nie tykać tak jak mojego TŻ rano

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja idę na łatwiznę mam z wczoraj rosół

mniam smaka narobiłaś

ja dziś mam dwa udka i mizerię w pracy na obiadek

Cytat:
Treść usunięta

pycha też chcę

Cytat:

po kawie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości