|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
oooooo kutfa
znalazłam okulary impreza
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja posprzątałam już ![]() przy tylu kciukach nie mogły się nie znaleźć ![]() Idę pracować
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stawiam wszystkim ale jestem szczęśliwa normalnie wyliżę dziś te chate
|
|
|
#2078 | |
|
Nindżopesz
|
Super!
Cytat:
![]() Odkąd pracuję nie chce mi się wstawać w weekendy skoro świt. Zresztą po wypadku w bunkrze nie mam już odwagi
|
|
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
O nie, to już prawie 165- kamień milowy od 159
Ani jedno, ani drugie ![]() ODBARWIACZ!!!!!! ![]() Nie, no bez przesady- nie napisałam, że wyjeżdża z WWy, tylko wychodzi ![]() Cytat:
dlatego ukaże się niespodziewane źródełko No cóż, to ja pierwsza napisałam- "Spox, znajdą się" Ale i tak strasznie się cieszę!!! Chcę zrobić tak, żeby stopniowo szły do rudego i potem blondu- ale oczywiście głowy nie dam, co zrobię
|
|
#2080 | ||
|
never say no to panda
|
Cytat:
leniwiec rudy pospolity ![]() Cytat:
właśnie skończyłam n-pierdylionowy seans "Chuopaki nie płaczą"
|
|
|
#2081 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dopsze pisałam ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1717 biedny ten justysiowy W...pewnie jak ma wyjsc to ma od razu nerwa co zastanie po powrocie
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę po lakier do drewna i kaloryfra jest chłodno |
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
No nie. To prawie 163, czyli bliziutko 159
![]() Ale to i tak nie zmienia faktu, że czuję się jak słoń. Marzę o tym, żeby schudnąć chociaż do 56 kg. No i mam trochę ciśnienie, bo za miesiąc ide na wesele, trzeba się troszeczkę do "porządku" doprowadzić. Z kajzerek zrezygnowałam już jakiś czas temu, tylko bułeczkom francuskim nie mogę się oprzeć - takim z solą, sezamem i ziołami prowansalskimi .. eh. Staram się ich po prostu nie kupować. |
|
|
|
#2084 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w kwesti jezdzenia to ja uwazam akurat ze samochod to kula u nogi
-zawsze musisz wracac tam gdzie go zostawiłas...a podrozujac komunikacja miejska masz luzzzzz.-np zwiedzanie jakiegos miasta typu wieden samochodem to byłby koszmar...albo chodzenie po gorach..najwiekszy problem z samochodem....ze juz nawet nie wspomnę o kajakach
|
|
#2085 | ||
|
Zakorzenienie
|
leżały sobie spokojnie na siedzisku krzesła przy stole jadalnym, a że my jadamy przy katafalku, a ostatnio na tarasie, to jeszcze by se poleżały, gdyby nie gruntowne sprzątanie dzisiejsze
a Cytat:
Cytat:
to jeszcze się pochwalę co zjadłam dziś na śniadanie opłatki z Wigilli jakoś się ostały i przecież nie wyrzucę, bo to święcone, to zjadłam
|
|
|
#2086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już jestem kasztanowato ruda- zaraz zmywam. Do odbarwiacza domieszywuję bardzo dużo odżywki- 3-4 razy objościowo i dzięki temu włosy rozjaśniają się dużo wolniej- a więc łatwiej nad tym zapanować.
|
|
#2087 | ||
|
Zakorzenienie
|
ftóren to ? byłam na tych dukańskich stronach - ileś tam przepisów wymiata po prostu wymiata smakowitoscią ale interesuje mnie własne pieczywko z mikrofali byle nie na żadnych zakwasach co musza 8 dni czekac w cieple itepe - chodzi mi o tak prosty jak bułka z otrębów i w jakiem naczyniu go? Cytat:
![]() a jeździta z małżem do marketów po zakupy autobusem?????????? ale zgadzam się z Tobą - ja jeżdze autem tylko z punktu A do B i zuruck bo jak do miasta po mieście to bus jest lepszy ( parkowanie, szukanie miejsca marnotrawienie czasu, bleeeeh) na wsie wolę auto - bo tam mam niezależność - a bus ostatni o 21 np no prossssssz wakacje - samolot i zwiedzanie nogami - ewent wynajem auta ale też zależy jaki region ( płacenie za parking tyż mi sie nie widzi za granica) Cytat:
rozważam serio Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-23 o 16:01 |
||
|
|
|
#2088 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ale i tak te moje za drogie I głowa mnie boli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2089 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
do marketów małz jedźdxi sam...mnie wydawanie pieniędzy zbyt stresuje , ale jezdzenie na zalupy to raczej nie jest podrózowanie ze zwiedzaniem zresztą wszystko zalezy kolezanka pojechala teraz na miesiac do stanów i jezdza tam autem...i w sumie w tym przypadku to akurat najwygodniej w ten sposób
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
ok ok kobieta zmienną jest - teraz matka zapragła mikrodermabrazji - teraz czyli 40 min przed korkami i moim wyjazdem po prezent - ma refleks kobieta
szukam coby tu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-23 o 16:20 |
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
na wszystko przyjeżdżaj, nie tylko na farbowanie.
Już bym była na Sląsku, gdyby nie Gucio Co do farbowania, koniec świadczy o reszcie.
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
no so... autobus/tramwaj też ujdzie, ale to planujesz i sprawdzasz rozkłady, jedziesz w konkretny punkt, łazisz po mieście (bo na ciekawe zadupia nie dojadą) i wracasz. A takie wycieczki to pełny spontan - starzy wstają rano, patrzą jaka jest pogoda i prognoza i jak ok i nie pada, to jedziemy. Punkt docelowy jest obmyślany dopiero w samochodzie
![]() np. wczoraj po ruszeniu autem padła propozycja, że na zachód, bo tam ma nie padać. Po kilkunastu km zdecydowalimy, że do Kruszwicy jadziem, a później w stronę Ciechocinka albo Lichenia. Ostatecznie z Kruszwicy pojechaliśmy jeszcze do Lichenia i dopiero do domu. Po drodze skręcając do Radziejowa i Strzelna, bo fajne zabytki było widać z głównej drogi. I takie właśnie wycieczki mi się podobają - spontan, luz, żaden rozkład jazdy Cię nie goni, skręcasz samochodem gdzie chcesz, łazisz jak długo chcesz itp ![]() Pieszo albo rowerkiem daleko nie zajadę ![]() Zjadłam pirsą czereśnię z własnego drzewa i ja chcę do tej firmy jako degustator ![]() http://www.pracuj.pl/praca/pracownik...oferta,2061190
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-23 o 16:40 |
|
|
|
#2093 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() farben party
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2094 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Idę odkurzać
|
||||
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Flo graruluję okularów Ju gratuluję farbianych mistetriów bez W. Za Spo trzymam kciuki ![]() Ta praca mnie wykończy
|
|
|
|
#2096 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() myślałam, że się poryczę, bo tego dnia właśnie chlebuś miałam piec ;_; chlebek robię z przepisu na bułki (ale x 3): - 60g otrębów owsianych i 30g otrębów pszennych (ja robię 70/20, bo nie przepadam za pszennymi) - można zmielić, można nie mielić, ja nie mielę - 3 jajka - ok. 100g jogurtu naturalnego - łyżeczka proszku do pieczenia - sól do smaku - szczypta cukru / słodzika do smaku wybełtać wszystko w misce, odstawić na 5-10min, żeby otręby napuchły, po tym czasie przelać do foremki, która wytrzyma w mikrofali (ja używam takich podłużnych, prostokątnych plastikowych pojemników na żarcie) - pamiętając, że trochę to to wyrośnie, więc ciasto po przelaniu musi sięgać tak do ok. połowy wysokości pojemnika, wstawić na 5min na maksa do mikrofali i po tych 5min zerknąć, czy już gotowe - jak nie, dopiec jeszcze 30-60sek (powinno być całe takie gąbczaste, zwarte i odstawać po bokach foremki) wyjąć, wywalić z pojemnika, zarumienić na suchej, rozgrzanej patelni z każdej strony, żeby zrobiła się taka fajna niby-skórka ![]() odstawić do wystygnięcia - najlepszy następnego dnia
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-05-23 o 17:41 |
|
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Panda, jak Ty tak chudniesz w oczach, to nie masz jakiś mrocznych, zwisających z Cię ciuchów na zbyciu?
![]()
|
#2098 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() na pewno cuś mam, musiałabym zrobić przegrzebkę i przy okazji wygrzebać te ciuchy, które leżały i czekały na chudsze czasy może już się zmieszczę?
|
|
|
#2099 | ||||||
|
Wiedźma
|
Wiecie co? Łapię się na tym, że nie daję rady odpisywać. Siedzę, klikam te odpowiedzi, zajmuje mi to w penis czasu, potem otwiera mi się okienko, ja klepię (drugi penis), połowy zaznaczonych brakuje, usiłuję je znaleźć (trzeci penis), w końcu wkurzam się, zamykam przeglądarkę i wtedy dopiero jest penis...
![]() Spooro - Ju ma rację, będą dochody z innych źródeł. ![]() Florens - dobrze, że te okulary na krześle nie znalazły się w ten sposób, że usłyszałaś chrupnięcie. Cytat:
Cytat:
Cytat:
I wtedy biorę się do roboty, pcham świat do przodu, robię coś, co sprawia, że czuję się wartościowa. Tak, przyznaję, ze złości, gniewu, rozpaczy czasem. Ale mój wybór jest taki, że nigdy już, nigdy i nikomu nie pozwolę zapędzić się w taką beznadzieję, jaką miałam. Że nie będę codziennie się bała, że nie będę nienawidziła siebie, że nie będę czuła się jak zaszczute zwierzę. Za długo świat mógł mi to robić. Teraz może mi naskoczyć, bo będę walczyć. O każdy zasrany dzień, o każdy drobiazg, o każdą chwilę szczęścia wyszarpaną życiu wbrew temu, co powinno się ze mną stać po tym, co przeszłam. I niech mi kto kiedy powie, że człowieka da się zniszczyć... Zbyt szczerze? Cytat:
Ale jedyne, co jestem w stanie zrobić ja sama - to być fair. Żeby przynajmniej ta drobna cząstka świata, na którą mam wpływ była taka, jak ja chcę. O! ![]() Obłędnie. I "obłędnie" to dobre slowo. I nie oznacza bynajmniej "obłędnie pięknie". ![]() Cytat:
Cytat:
Ten Twój chłop ma życie z suspensem. Wychodzi z domu i nigdy nie wie, co zastanie kiedy wróci.
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cbr, to jak przegrzebiesz i cuś wygrzebiesz, to daj znać
![]() ja ostatnio nawet wygrzebałam swoją kieckę ze studniówki Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-23 o 18:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

i jakiś nieakceptowalny ciuch na dokładkę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)