|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() W tym wypadku kropka po 21 jest błędem. Kropkę dajemy tylko w takim wypadku: 21.07.2012. W pozostałych, czyli 21 lipca 2012, 21 VII 2012 nie dajemy. Super, że spotkanie ze stylistką się udało ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj tak, wspomnienia zostaną dłuuugo w pamięci. Ale robiłyśmy podchody, żeby zdobyć nr tel jej męża a potem maila ;p. Ale się udało. Gdy koleżanka odpowiadała na pyt, podawałyśmy jej potem odp jej TŻ. a do tego ustaliłyśmy punktację i wyszło jej, że będzie "żoną satysfakcjonującą" ![]() ![]() Co do tego chłopaka - to najlepsze, że on ma żonę, dziecko a takie pierdoły mu w głowie..... Ale dobrze, że reszta kolegów TŻ jest normalna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ależ dziś piękna pogoda ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra Laski, ja spadam bo znowu mialam byc na 9 (a nawet na 8 w pracy) a juz 10! see yaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-24 o 09:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() aaaaaaaaaa i nie biegał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1416 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No bo lekarzom ufać w dzisiejszych czasach nie można. Większość niestety już niewiele ma wspólnego z honorowym kodeksem lekarskim, mają popodpisywane umowy z firmami farmaceutycznymi, żeby przepisywać coś, za co dostają kasę, a nie coś, co mogłoby nam rzczywiście pomóc, poza tym cóż, nawet jakby tak nie było, to niestety leki już w dzisiejszych czasach też nie leczą tylko zaleczają objawy, ale nie leczą trwale, bo firmom farmaceutycznym się nie opłaca leczyć, bo wtedt na czym by zarabiali. Nasz świat jest tak popieprzony, że potrafią podobno samolotami rozpylać jakieś wirusy, tak, że nikt nawet o tym nie wie, a potem o, epidemia grypy, jak to się stało.... Wszystkim rządzi pieniądz, a ludzie są coraz bardziej chorzy i jeszcze trochę takiego życia, a wyginiemy przez własną głupotę... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co do makijażu, to ja się na tym kompletnie nie znam, ponieważ na co dzień się nie maluję w ogóle (chyba jestem tu jedyna ![]() ![]() A w ogóle to śmieszna rzecz. W ten weekend byli tutaj ci nasi Znajomi ze Szwecji na dalszym załatwianiu wesela i Ciotka mojej Mamie powiedziała, że ma dla mnie jakąś suknię ślubną ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1417 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczyny!
Jak wasza nocka... ![]() ![]()
![]() |
#1418 | |||||||
Rozeznanie
|
Hejka Laseczki!!!!
![]() ![]() Słuchajcie, Mamy już ![]() ![]() Udało się wstępnie z księdzem zaklepać datę i wybrać godzinę telefonicznie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Super prezentują się brązowe oczka także z zielonym. Zieleń też łączę ze złotem lub bawię się dwoma odcieniami zieleni- seledynowym i ciemną zielenią. Polecam także róż, ale jaśniutki, pastelowy plus cokolwiek-czy habrowy, czy fiołkowy, czy nawet grafitowy. Fiolety uwielbiam ze srebrem i czernią ![]() A raz zaszalałam i pobawiłam się srebrem i czerwienią! I wyszło tak (patrz zdj.) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mi obrzydziłaś martuha tego schabowego. A ja mam w zamrażarce. A to czemu tak sie z tymi robalami robi? Ale w sumie tak na zdrowo pomyśleć, to teraz w każdym jedzeniu coś jest, co może zaszkodzić organizmowi, tyle chemii itp, że szkoda gadać. Coca coli nie piję, w ogóle gazowanych nie pijam, czasami są wyjątki, takie święto jakieś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hmmmm......jestem pewna, że zawielocytowałam więcej postów.... Chatka??? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
NightButterflyVIP ja stosuję krem i bazę i podkład...po umyciu żelem twarzy nakładam krem (stosuje krem mojej córki LaRochePosay-nie wiem czy dobrze napisałam poniewaz jest delikatniejszy dla mojej twarzy) omijam nakładnanie kremu na nos poniewaz bardzo mi sie tłuści a czoło suche...w ogóle jakas paranoja z moja twarza...nie wazne...pozniej nakładam silikonową bazę ja używam z Virtuala kiedyś stosowałam z DaxCosmetic(jest droższa ale było ej wiecej niz z Virtuala) po tej bazie wygładza się skóra matowieje i naprawde ja lubie ten efekt...no i na to nakładam podkład....no kredka,tusz...
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Oglądam Wedding TV jak TŻ nie ma w domu bo nie chce żeby pomyślał że zwariowałam na tym punkcie... ![]()
#1422 |
Zakorzenienie
|
mój Tż nie cierpi wedding Tv
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A wedding tv ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() swoją drogą, to znaczy, że nie ma co czekać do ostatniej chwili, tylko w miarę szybko załatwiać mszę w kościele praktycznie w tym samym czasie co foto, kamerę itp. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam ślub na 17 i jak dla mnie nie jest to późna pora a wręcz przeciwnie jak dla mnie w sam raz a dodatkowo musimy jeszcze dojechać na salę około 25km i oczywistym jest fakt, że każda para ustala godzinę pod siebie ![]() makijaż czerwono-srebrny ![]()
![]() |
#1428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z tym czekaniem, to tak jak ze wszystkim innym- to jest często zależne od tego jakie "branie" ma dany lokal czy w tym przypadku- kościół. Ten kościółek ma na swojej stronie wyraźnie napisane, żeby zapisy były dokonywane z minimum rocznym wyprzedzeniem. Inne kościoły często nie chcą tak wcześnie zapisywać nikogo i każą przyjść w późniejszym terminie by zapisać się na kolejny rok (chyba, że na pierwszy kwartał). Dotk4 -o ile dobrze pamiętam-właśnie tak miała, została odesłana. Sale są też takie- albo zatłoczone nawet na dwa lata w przód, albo spokojnie można w tym roku się zapisywać jeszcze na ten sam rok. ![]() Nas czeka teraz właśnie poszukiwanie kapeli i fotografa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
Ja mam ślub o 14:15 i dla mnie to jest zdecydowanie za późno
![]() No ale kto pierwszy ten lepszy- niestety ja się spóźniłam...
![]() |
#1430 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ustalenia godziny, chociaż dla mnie 14:00 to zdecydowanie za wcześnie ![]() ![]() ![]() Ale skoro Wam ta godzina odpowiada, to gratulacje ![]() Makijaż ładny, tylko mało widać, bo cały zasłonił napis Wizaż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-24 o 11:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa widzisz, a ja się właśnie ciekawiłam czy któraś z dziewczyn ma ślub na 17 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty masz 2dniową imprezę? A ja nawet nie wiem jak się na to patrzy w moich stronach.... ![]() ![]() Ja w ogóle to myślałam jeszcze całkiem niedawno, że śluby się odbywają 0 12:00, 13:00 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
wygląda na to, że jestem wyjątkiem
![]() pierwsi sobie zaklepaliśmy i się cieszę bo ta godzina jest u nas oblegana u mnie w kościele śluby są odprawione w godzinach 16-19
#1433 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() z nauk jestem zadowolona, ksiądz je ciekawie prowadzi ![]() ja mam ślub o 16 tak jak chciałam, jest to dla mnie idealna godzina |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
jest taka piękna pogoda za oknem, że postanowiłam skoczyć troszke na miasto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do godziny- zrozumiale jest i nie podlega w ogóle żadnej dyskusji to, że skoro ma się sporo gości z daleka, to nie będzie się robiło ślubu na 13:00 czy 14:00. Ale z tą odległością do sali to nie rozumiem.... przecież im dalej ma się salę od kościoła, tym więcej czasu zajmuje dostanie się do niej, to tym lepiej jest mieć mszę wcześniej żeby na salę nie dotrzeć w nocy...., czy źle myślę? ![]() No dobra, dobra, to wklejam ponownie, próba nr 2 ![]() ![]() Ale masz kofanego tego swojego TŻta, że Ci nawet nagrywa pokazy sukien ślubnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-24 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() imprezę mamy jedniodniową ale za to do 8 rano
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie nie, ja mówię o odległości do sali od domu/bazy noclegowej. Że trzeba się uczesać, ubrać itd, no i jeszcze tam dojechać. Kościół jest od sali 5 minutek samochodem, więc blisko, wzięliśmy ten najbliżej sali ![]() ![]()
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
na śląsku raczej śluby są rano ok 11-14, przynajmniej w mojej okolicy
![]() ![]() A tak z ciekawości - gdy ślub jest na 17/18, to wesele też zaczyna się od obiadu czy już od kawy? Z tego co pamiętam w zeszłym roku, chyba w którąś sobotę lipca, było tyle ślubów w mojej miejscowości, że pierwszy był już o 9 ![]() My mamy o 13, chociaż chętnie bym zrobiła jeszcze godzinę później, ale + życzenia, dojazd to bylibyśmy na sali między 16 a 17, a tu już trochę późno, jak dla mnie, na obiad ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() my mamy zapłacone za 12 godzin w pierwszy dzień z tego co pamiętam, więc między 2 a 3 będziemy kończyć. Poprawiny pewnie od obiadu na 14 do 20/21 max 22
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
Ja reprezentuje lubelskie
![]() Mamy ślub 30 czerwca więc jak będzie upał to do tej 17 już powinno się przyjemnie robić, a po drugie na spokojnie można obskoczyć fryzjera, makijażystkę i takie inne pierdu pierdu ![]() Ja sobie nie wyobrażam ślubu na 13 czy 14 bo pewnie połowa gości nie wytrzymała by do oczepin. A po drugie o której to trzeba by wstać żeby pójść do fryzjera - 6, 7 rano? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.