|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
, będzie ok![]() zaraz ktoś mnie wyrzuci z forum za mieszanie watków ale mi tu tak dobrze ze nie chce mieszac sie do innych czy któraś z Was jest może w Oriflame? Kiedyś byłam, nie zamawiałam długo i dziś próbuje sie logowac zeby zobaczyc czi jeszcze tam "istnieje" i tu
|
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Jem śniadanie
Nie jestem w oriflame... I jakoś nigdy mnie to nie kręciło
|
|
#4623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. A ja myślałam, że ustny polski to najgorsza rzecz, jaka mnie może spotkać Cytat:
A teraz zapieprz, no nie może mnie tu być ![]()
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
MałaPikanteria, patrz na swoje szczęście. A jak Ty będziesz szczęśliwa to Twoje dziecko też. Nie będąc z tż nie odbierasz jej przecież ojca. Ja uważam,że jak już coś się psuje do tego stopnia,że facet się pakuje i wyprowadza to nie ma powrotu. Nie jesteście małolatami,żeby ot tak zamykać za sobą drzwi i uciekać. Zastanów się czy na pewno chcesz powrotu.
Ewelka, musisz uświadomić tż,że skończyły się czasy mieszkania z mamą U mnie dietowo średnio, mało jem. Całe gardło zawalone. Oczywiście na praktyki muszę chodzić,to nic że mam ponad 38 gorączki w ogóle atmosfera w jest do A co do opalania to mnie wkurzają ludzie Opalam się bardzo szybko i całe ciało mocno bierze. Nogi mam praktycznie jak murzyn. Wszyscy dookoła pytają czy na solarium chodzę. No faktycznie, tyle czasu słońce świeci, upały i taaaaaakie dziwne,że człowiek jest opalony. Irytują mnie niektórzy.
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2011-05-24 o 13:41 |
|
|
|
#4625 |
|
Rozeznanie
|
Winyl wiem że słońce bezpieczniejsze. Ale na solarium chodzę rzadko bardzo a potrzebuje szybkiego efektu żeby w pracy nie wygladac jak zebra
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym ja nadal tylko śniadanie jadłam... Właśnie wróciłam z lasu bo dziadkowi pomagałam przycinać suche gałęzie od dołu, wiązać je w snopki i wynosić do stodoły Tak....... Mieszkam w takim małym mieście jak wieś I to jeszcze na obrzeżach ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-05-24 o 15:41 |
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
a opalanie sie jest ok - ona Ci zwyczajnie zazdrości ![]() spadam bo mnie dzieci gnebia
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak on pracuje. Dzis ma na druga zmiane, ja szybko skonczylam, wracam i nie uwierzycie... posprzatane ![]() ja robie obiad z udek kurczaka, niezbyt dietetyczne ale nie wiedzialam co upichcic.
|
|
#4629 |
|
Rozeznanie
|
hejo kobietki
![]() Czytam o waszych praoblemach i widzę że nie jestem sama. W ramach pocieszenia jem sobie loda, rożek toffi aaa co xD u mnie wagowo w okolicach 45 się trzyma, . A gdzie nasza AGNES? Wiecie ostatnio coraz czesciej łapie sie na tym że patrze w lusterko w widzę się jeszcze za grubą... a gdy patrze na zdjęcia wydaje mi się nawet ze jestem za szczupła. ![]() Faceci to nie świnie!!! Nie obrażajmy świń...
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam ochotę na czekoladę... Chyba kupię i zjem. A co! PS Jednak nie kupiłam
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-05-24 o 18:45 |
|
|
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
Będzie dziewczynka
jest piękna, zdrowa i rusza się jak szaloooona! następna wizyta za miesiąc - usg połówkowe ![]() Tż jeszcze nic nie wie. niedługo się dowie któż to jest pod serduszkiem. wczoraj miał rozmowe kwalifikacyjną, przeszedł, dzisiaj szkolenie i może bedzie praca. troche dziwnie sie czuje, bo wszyscy liczyli na chlopca, a bedzie dziewczynka. nie wiem dlaczego, ale czuję się tak starsznie winna a wiem,ze nie powinnam...
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wiem,że wszyscy się ucieszą, ale jakoś to do mnie nie dociera...
wszyscy ciągle powtarzali - chłopak, chcemy chłopaka... bla bla bla TŻa przyjęli do pracy na okres próbny, więc druga dobra wiadomość dzisiaj. dziwnie się czuję jakoś ![]() najbardziej mnie boli to,że nie ma takiej radości na wiadomość o dziewczynce...
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-05-24 o 20:44 |
|
|
|
#4634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poszłam na usg z TZ, chciał wiedziec któż to... Lekarz powiedział ze będziemy mieli miss ja popłakałam sie z radości a jemu troche mina zrzedła (ze sie starał "zmajstrowac" synka)ale tez sie cieszyl. No i mamy nasza miss i nie wyobrażam sobie zeby było inaczej:P
|
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz TŻtowi jak najszybciej, to będzie zwieńczenie dnia- praca i wiadomość o płci, a Ty już nie będziesz się dołowała ![]() Strasznie się cieszę ![]() Rozmawiałyście tu wcześniej o Ewelce, jej facecie i w sumie długo nie wiedziałam co o tym myśleć, ale wieczór tak piękny, że naszło mnie na refleksję ![]() Po pierwsze- mieszkanie z facetem 2/3 tygodnie (najczęściej wakacyjne) a mieszkanie na stałe to dwie kompletnie inne rzeczy, mniej więcej po miesiącu-dwóch stare przyzwyczajenia wracają. To jak z początkowym okresem zakochania. Po drugie- nie generalizujmy, to nie jest tak, że wszyscy faceci coś robią, albo wszystkie kobiety coś robią, niektóre zachowania są po prostu ludzkie i wynikają z charakteru, niezależnie od płci. Robienie bałaganu do nich należy. Po trzecie- pamiętam początku, kiedy zamieszkałam z kuzynem i jego kumplem na studiach. Teoretycznie kuzyna znam świetnie i myślałam, że wiem o nim wszystko. A tu się okazało, że po prostu każda osoba wychowuje się osobno i ma inny styl życia, po prostu nie zdaje sobie sprawy z tego, że jej zachowanie przeszkadza innym. Ani do mnie, ani do współlokatorów nie chciały dotrzeć pewne fakty- i to jest normalne. Pomieszałam Ale każdy ma prawo do błędów, wszyscy je popełniamy i ważne jest to, czy potrafimy zrozumieć druga osobę i się trochę poświęcić. Strzelanie fochów czy terapia szokowa malo kiedy się sprawdza, zazwyczaj czas robi swoje i zauważa się pewne rzeczy. W końcu jesteśmy dorośli, podobno![]() A tak w ogóle to zjadłam dzisiaj pysznego muffina i zaraz idę go spalić do parku aaa i teraz doczytałam- Ewelka, fajnie, że jest lepiej
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-05-24 o 21:07 |
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tak piję sobie piwko i myślę, że chciałabym mieszkać z TŻtem
![]()
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
czytam Was codziennie, ale wiecie, jak to jest - szybciej się czyta, niż odpisuje w każdym razie witam wszystkie nowe dziewczyny - ja jestem Klaudyna (taa, nie Klaudia ), 21 lat, studiuję prawo i socjologię, szczęśliwie zakochana, na diecie z przerwami od dwóch lat generalnie razem z Monią, Giovinezzą, Ewelką i Winylem wciąż się razem odchudzamy, skutki hmm.. różne Agnes, ale świetnie, że dziewczynka! myśl nad imieniem ^^ a tż na pewno się ucieszy, chłopiec będzie następny najważniejsze, że maleństwo zdrowe czytałam o Twoich problemach z teściową - kurcze, a na początku było tak fajnie ![]() Giovinezza, jeśli tak dla Ciebie jest lepiej, to zapominaj o exie i ciesz się chwilą Aniu, wyrzuć wszystkie pasztetowate myśli, każda z nas tu wie, że megalaska jest z Ciebie ^^ Monia, za każdym razem czekam na ślubne relacje, piszpisz! Psyhe, super, że już po maturach, gratuluję i zazdroszczę wakacji i opalenizny! Ewelka - widzisz, jakiś progres jest najwazniejsze, to się dogadać, my z moim tż na początku ustaliliśmy co kto robi i tego się trzymamy, choć czasem przywracamy się wzajemnie do porządku ![]() a z naszego Agniesika to silna babka jest! ładnie, ładnie BŚ, wiedziałam, że szybko wrócisz xD no i bratnia duszo - który to rok prawa? właśnie dziś zaliczałam ćwiczenia z powszechnej, nie jestem pewna, czy dobrze mi poszło..MałaPikanteria - ile ma Twoja miss i jak ma na imię? słodka musi być a co do tżta - mam nadzieję, że się wszystko poukłada ![]() ach, no i Cindy - bardzo się cieszę, że taki królewicz z Twojego K SłodkoOstra - czasu do ślubu już niewiele, jest stresik? ![]() I Winylku kochany, nadal nie wiem, jak masz na imię i co studiujesz, a tyle się już 'znamy' XD swoją drogą - też ryczałaś na pożegnaniu B i C? Milusia, chudzinko, wyrzuć takie głupie myśli, na pewno wyglądasz super! a u mnie sesja w pełni, trzeba się było otrząsnąć po juwenaliach i hm, było to bolesne xD ale mam świetnych ludzi na roku, tak na jednym, jak i an drugim i z grupy tż i w ogóle <3 a, no i chudnę nadal xD to mnie zadziwia, po takiej ilości chemii jak ostatnio.. no ale nie narzekam, bardzo mi to odpowiada mam nadzieję, że jutro przyjdzie moja nowa skakanka ze wszystkimi bajerami, bo ostanio ograniczam się do 8 minut i hh, pora wrócić dojakichś aerobów a poza tym, kupiłam chyba z 4 pary butów w ostatnim tygodniu, no co, jeszcze dostaj stypendium xD powoli rozglądamy się z tż za wakacjami, ale lipa, bo nadal nie mamy pracy xD ale porozglądać się nie zaszkodzi, nie? alez się rozpisałam
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane... dziękuje
TŻ wrócił i się dowiedział ,że będzie miał dziewczynkę jest szczęśliwy! imię już wybrane - Oliwka. a z teściową już ok
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
Sunday Rose mała ma 1,5 roku i to moje "zwyciestwo" - Wiktoria:P
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Noo i wszystko się układa! Super
A imię bardzo ładne ![]() Wiktoria też mi się podoba, nawet miałam je wziąć na bierzmowaniu
Edytowane przez Sunday Rose Czas edycji: 2011-05-24 o 21:35 |
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne imię!Sunday Rose 3, coraz bliżej końca A gdzie studiujesz? Jakbyś potrzebowała kiedyś jakichś materiałów czy coś to pisz, nie wiem czemu ale zawsze wymiana skryptów między miastami wychodziła mi na dobre![]() Pochwalę się! Przebiegłam przed chwilą moje pierwsze 30 minut Praktycznie nie żyję, leje się ze mnie i w sumie jeszcze nie powinnam była tego robić, ale biegło się tak świetnie, że nie mogłam się powstrzymać A od jutra dołączam do biegania ćwiczenia z Jillian Michaels. Uf, to teraz do nauki |
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, ja w Łodzi
a Ty? chętnie przyjmę coś z konstytucyjnego - nasz profesor jest genialny, tydzień temu skończył omawiać historię konstytucji i przeszedł do obecnej - a wykład jest całoroczny xDD świr, kocha Piłsuda a biegu gratuluję! niezłą kondycję już musisz mieć
|
|
#4643 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja siostra robi dokładnie to samo Wiem, że studia są trudniejsze, że matura w porównaniu to pikuś. Ale wiecie jak to jest... teraz matura dla mnie jak nie lada wyzwanie. Ale cieszę mam to za sobą. Moje ostatnie spotkanie z polskim.65 % i nawet jestem zadowolona ii WAKACJE!!!! mogę spokojnie się odchudzać ![]() Cytat:
Eee... nie jestem? ;] Cytat:
Cytat:
miodzio Przypominam że miałyśmy się odchudzać, a tu widzę że jedno ciacho goni lody itp. Dziewczyny! |
||||
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w Katowicach. Wyślę Ci na maila wizażowego moje materiały z konsta, niestety nie pamiętam już kompletnie co tam się znajduje ![]() Haha, tacy są najlepsi! Ja z konsta pamiętam jedno pojęcie- multicentryczność władzy- wykładowca konieczne musiał coś o niej wspomnieć na każdym wykładzie, jego ulubiony temat. Śmiesznie się to wspomina
|
|
|
|
|
#4645 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, strasznie lubię z Wami przebywać
ale na chwilę wypadam z gry. Jestem w totalnym dołku, mam bardzo bardzo dużo spraw na głowie (slub to pestka przy tym wszystkim- zakładam firmę jak mówiłam i codziennie 8.30 - 15.30 mam szkolenie, przez 3 tygodnie.) Do tego 13-16 ciężkie egzaminy, których nie mogę przelożyć. Miałam ich pierwszą część w ten weekend, następne za 3 tygodnie. Uczę się już od 2 miesięcy, w ogóle nie wychodzę na imprezy i nie spędzam czasu z TŻem i muszę uczyć się dalej.Ponadto 3 miesiące temu, kiedy nie wiedziałam że będę miec taki nawał pracy, zgodziłam się na zajmowanie się kilka dni chórem który przyjeżdża z Rosji - od jutra się to zaczyna. Nie mowiąc juz o rzeczach związanych ze slubem, których jest multum, jak się domyślacie. Jestem niewyspana, zdołowana, ciagle na wszystkich warczę, kłócę się z rodziną i TŻem, chociaż wszyscy starają się być wyrozumiali. Jestem katoliczką, chciałam ślub głęboko przezyć, przygotować się, ale nie mam nawet czasu iść w niedzielę do kościoła, porozmawiać z TŻem, nawet spokojnie usiąść. Po prostu jakiś totalny koszmar. Zaglądam do Was caly czas ale pewnie pisać za duzo nie będę. Buziaki przepraszam za marudzenie ale musiałam się wygadać
Edytowane przez SlodkoOstra Czas edycji: 2011-05-24 o 23:00 |
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiadomo - na każdym etapie życia coś jest dla nas strasznie trudne, a niedługo po tym patrzymy na to z myślą "phi, co to było". Ja panicznie się boję takich wystąpień mówionych Nawet nie nadrobiłam wszystkiego, ale potrzebowałam wyjaśnić tą sprawę! Lecę się godzinkę przespać, aa potem do robootyyyyy :/.
|
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki żeby wszystko się udało ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja rezygnuje chwilowo z ćwiczeń - przeziebienie mnie zmogło gardło boli, kaszle strasznie, katar na maxa, ogólnie czuję sie juz tylko na złom![]() pozatym wczoraj rozmowa z TZ czy jestesmy pewni ze chcemy wrócic... Powiedziałam ze chce faceta odpowiedzialnego, (...), który bedzienie tylko dobrym kochankiem ![]() To wszystko nie zmienia faktu że twierdze że życie jest piękne (tylko ludzie nie umieją tego w pełni wykorzystać) ![]() aaaaaaa..... i chciałabym isć w koncu na studia - tylko dylemat na jaka uczelnie sie wybrac
|
|
|
|
|
#4649 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tam od początku wiedziałam, że będzie dziewczynka! elfik nasz kochany, achhhhhh )))) aż poczułam ciepło w brzuchu Super! i głowa do góry, odrzuć koniecznie te smutne nastroje! Wszystko będzie dobrze Cytat:
)) Trzymam kciuki za znalezienie pracy. ALE daj sobie odsapnąć, odpoczynek Ci się należy!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie przejmuj się podłym nastrojem, nic dziwnego! wszyscy na pewno to rozumieją i dają Ci ciche wsparcie Ależ Ty jesteś ambitna! Żal się kiedy trylko masz na to ochotę ja tam lubię marudzenie :P Cytat:
to, co, nie wiem, dobrze zrozumiałam? to on snuje domysły,że Ty już znalazłaś swojego wymarzonego - nie tylko kochanka, ale i dobrego ojca i męża - i wybierasz między tamtym, a nim?! no bo jak tak jest, to zaczyna się robić chore, jeszcze bardziej chore! nie spapraj sobie życia. brzmi to dość niefajnie - z perspektywy obserwatora. ja wiem,że jak jest się w samym centrum problemu, to facet nie jest aż taki straszny; ale prawda jest smutna,. kochany miś to często manipulator który nie szanuje swojej kobiety ;;/ (nie mowię, że Twój taki jest, ale mnie trochę poniosło w stronę powierzchownego skomentowania toksycznych związków )
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
chce Wam coś powiedzieć, zauwazyłam pewna "przypadłość" u siebie że kiedy zaczynam myslęc o jakiej kolwiek diecie lub ograniczaniu się to załącza mi sie taki głodomor że pochłaniam wszytsko co sie pojawi w zasięgu ręki :/ nie jestem w stanie sie opanowac i tyje, tyj, tyje
czuje sie taka gruba i brzydka - a brzuch to coś okropnego rośnie w oczach .pomocy! nie potrafie się ogarnąć! siedze w pracy i juz czuje głód i mnie ssie!
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-05-25 o 09:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.

i z jedzeniem z ćwiczeniem z wizażem, z wszystkim! Ten polski mnie zabije
, będzie ok
BLOGUJĘ 

w ogóle atmosfera w jest do

a wiem,ze nie powinnam...