mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 12:36   #3631
ggoraa
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011

i po zurku .... chyba jakis stary byl, wlalam do rosolu i co? kwasidlo jak stare piwsko! sprobowalam i myslalam, ze mi wypali gardlo ....grrrrrr..... mialam takiego smaka Ale nie ide po raz 4 do sklepu dzis...o nieeee.... dobrze, ze mam truskaweczki to sobie podjem,a na pozniej rozmroze piersi z kurczaka z salata.
Malenstwo moje wlasnie padlo, a ja odzywam powoli
Stary 2011-05-24, 13:27   #3632
Tincia
Wtajemniczenie

Jej... nie moge nadarzyc A teraz bedzie jeszcze gorzej, bo musze zaczac sie uczyc do egz, wiec praca-ksiazki-dom-ksiazki-praca itd...

a do tego humor nie za bardzo- mamy czarne pół roku
15 kwietnia zmarła moja teściówka- mama Tż'ta, ot tak nagle, w niedziele wielkanocną babcia Tż'ta dostała udaru (mama teścia) i teraz leży i tyle... brak pozytywnych perspektyw, a wczoraj zmarła druga babcia Mama teściówki... i oczywiście wszystko na głowie mojego teścia... ehhhh.... musiałam sobie pogadać.

A jutro kończy mi się 16tydz, idziemy do gin i mam nadzieję, że dzidzia będzie zdrowa i zdrowo pokaże co ma między nóżkami

A teraz wracam do roboty, bo mialam godzinke przerwy i przylecialam miesko z zamrazalnika wyjac na obiadek.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 13:46   #3633
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cześć Kobietki

Tincia przykro mi, czasem tak jest, że wszystko się wali

Ja się poopalałam troszkę bo straszę bladością.Oczywiście w bluzeczce na ramiączkach, także tylko buźkę, ręce i troszkę nogi.

Mam do Was pytanie, nie pamiętam która z was miała się smarnąć samoopalaczem, nie było plam? Gdzieś czytałam że hormony mogą zadziałać. Ja chcę na wesele się opalić balsamem brązującym, ale troszkę się boję. Któraś używa/używała?
Stary 2011-05-24, 14:15   #3634
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
i po zurku .... chyba jakis stary byl, wlalam do rosolu i co? kwasidlo jak stare piwsko! sprobowalam i myslalam, ze mi wypali gardlo ....grrrrrr..... mialam takiego smaka Ale nie ide po raz 4 do sklepu dzis...o nieeee.... dobrze, ze mam truskaweczki to sobie podjem,a na pozniej rozmroze piersi z kurczaka z salata.
Malenstwo moje wlasnie padlo, a ja odzywam powoli
Dodaj mleka, śmietany i majeranku. W ostateczności dolewam wody i żurku z torebki

Moja mała śpi już godzinę ide położyć się do niej

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:18   #3635
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Cześć Kobietki

Tincia przykro mi, czasem tak jest, że wszystko się wali

Ja się poopalałam troszkę bo straszę bladością.Oczywiście w bluzeczce na ramiączkach, także tylko buźkę, ręce i troszkę nogi.

Mam do Was pytanie, nie pamiętam która z was miała się smarnąć samoopalaczem, nie było plam? Gdzieś czytałam że hormony mogą zadziałać. Ja chcę na wesele się opalić balsamem brązującym, ale troszkę się boję. Któraś używa/używała?
Ja przed weselem, które mam za 3 tygodnie idę na opalanie natryskowe. Koleżanka była i super wygląda i do tego nie ma się żadnych smug, a opalenizma utrzymuje się 7-10 dni. No i na pewno nie jest szkodliwa dla kobiet w ciąży. Ja kochana mam przykre doświadczenia z opalaczami. Za każdym razem było coś nie tak, to plamy to w jednym miejscu inny odcień, w drugim inny, także bodajże po 3 próbach zrezygnowałam. Dodam, że nie używałam jakiś tanich kosmetyków ... także nie wiem .... ja wiem, że znowu będę wyglądać gorzej niż przed samoopalaczem, więc wolę nie ryzykować

Tincia ... trzymaj się kochana. Wiem, że czasem nam się wydaje, że wszystko spada na nas w jednym momencie. Ale pomyśl, że masz w sobie nowe życie, maleństwo tak kochane. Mamusia nie może się teraz smucić

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:23   #3636
Seona
Zakorzenienie

Tincia, kondolencje

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo szałowe to one nie są ale znalazłam hehe
http://moda.allegro.pl/take-nine-sup...625700164.html

a tu masz ogólny link

http://moda.allegro.pl/listing.php/s...owe&category=0
Dzięki!!! A ja tyle szukałam!!

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 14:49   #3637
pluusia21
Raczkowanie

dziewczyny powiedzcie mi jak mam to zrobić na tym babystrology żebym też widziała jak rozwija się moje maleństwo? Niby wypełniłam te dane ale ten kod html się nie wyświetla a myślałam że jakiegoś linka dostane do tego i nic...pewnie nie zbyt po angielsku rozumiem więc proszę o wskazówki
pluusia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 15:04   #3638
muffinka90
Zakorzenienie

Witam mamusie melduje, ze zaczynamy dzis 17-sty tydzien

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Dziewczynki radość mnie rozpiera
Jestem po wizycie i wszystko w porządku!!
Dzidzior ma już 67,2mm.Wg OM suwaczka jestew w 12t1d, a wg USG w 13t0d. Przezierność piękna 0,9mm, kość nosowa w porządku, szyjka macicy "mistrzostwo świata", tzn. 55mm. Kruszynka na początku się nie ruszała, ale po chwili skinęła głową jakby dzień dobry mówiła Jak się zaśmiałam to widać było jak ją to poruszyło i po tym zaczęła się przeciągać, wiercić Cud to jest. Sama się micha śmieje. Następna wizyta 20 czerwca.
Załącznik 3980192
Z odliczaniem, to też już czekam na wolne! Ale będę je miała już niedługo... razem z zakończeniem roku szkolnego
Swietne wiesci, gratuluje

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Darusia Mój narazie tez sie trzesie a to dlatego że mam skure juz dobrze rozciągnietą po Julii także na zdjęciu inaczej wygląda .

Ja juz mykam spać bo jutrodo lekarza jadę z córcią na USG brzuszka jeśli możecie to trzymajcie za Nią kciuki to się wam nią jutro pochwalę jaką mam śliczną pannice juz.
Dobranoc
Trzymam kciuki za twoja core

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
wiesz co ja mam dokladnie to samo, jeszcze po porodzie czyli juz ponad 13 miesiecy non stop bola mnie plecy, czasami tak uporczywy bol ze mam lzy w oczach, a jak ja podnoszeto tym bardziej ....masakra i tez mam wrazenie jakbym miala mniej sily?

a ja wam pokaze moja córe bo jeszcze jej nie pokazywałam, no i 1 raz pokaze tez drugiego skarbunia, nie wiem czy bedzie wyraznie bo robione telefonem;/
Sliczna masz blondyne ciekawa jestem co ci sie teraz urodzi

Cytat:
Napisane przez kkkasikkk Pokaż wiadomość
Cześć mamusie
Miałam wstawić zdjęcie tarasu, ale chyba za kilka dni, może tygodni. Na początku kwietnia kupiliśmy na taras 32 thuje. 2 z nich wczoraj wylądowało na śmietniku a kolejne 16 też jest zarażonych jakąś chorobą Boję się, że wszystkie nam poobumierają Jedni mówią, że to przędziorek, pryskamy na przędziorka, ale to nic nie daje. Do tego nawożenie i oczywiście coś na grzyby, bo taka wersja też była brana pod uwagę. Dosłownie w ciągu 2 tygodniu thuja usycha doszczętnie.

Ja jeszcze w pracy siedzę. Ale chyba dziś po południu przedzwonie do mojego gin, bo kończy mi się duphaston i wtedy od razu porozmawiałabym o zwolnieniu lekarskim. W tej pracy już się nie da wytrzymać. Dziś to np. chcą ode mnie rzeczy niemożliwych i to ma być gotowe na czwartek Jakaś porażka, najgorsze, że szef nie pamięta ja się z firmą umawiał i co ja wogóle mam robić Jakaś masakra... po prostu wyciągnę chyba królika z rękawa ... ehhh szkoda mojego zdrowia, a przede wszystkim maleństwa.

Podczytuję Was dziewczyny odnośnie tych smoczków. Ja pamiętam, że tato mi powiedział, że taki sąsiad którego nie lubiłam przez przypadek wrzucił smoczek do pieca i nie ma I poskutkowało ... Ciekawa jestem jak z moim maleństwem mi pójdzie za kilka lat. Ale dzięki Wam to przynajmniej wiem jak się do sprawy zabierać
Wiesz co, mi sie w tamtym roku zrobilo tak z fajnie podchowanymi bukszpanami. Usychaly po kolei w oczach. Doczytalam, ze to jakis grzyb i jak jest wilgoc to sie przenosi na wszystko w poblizu, jedyna rada to wywalic szybko co uschniete calkiem i wyciac na reszcie porazone galazki. 2 krzewy tak uratowalam, ale po zimie znowu cos padlo na nie
Moze one juz byly ze szkolki takie, jak niedawno kupilas? Moze zadzwon tam i powiedz co sie dzieje i cos poradza w koncu wypadaloby, zeby sie znali, bo to jednak nie male pieniadze.

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Jej... nie moge nadarzyc A teraz bedzie jeszcze gorzej, bo musze zaczac sie uczyc do egz, wiec praca-ksiazki-dom-ksiazki-praca itd...

15 kwietnia zmarła moja teściówka- mama Tż'ta, ot tak nagle, w niedziele wielkanocną babcia Tż'ta dostała udaru (mama teścia) i teraz leży i tyle... brak pozytywnych perspektyw, a wczoraj zmarła druga babcia Mama teściówki... i oczywiście wszystko na głowie mojego teścia... ehhhh.... musiałam sobie pogadać.

A jutro kończy mi się 16tydz, idziemy do gin i mam nadzieję, że dzidzia będzie zdrowa i zdrowo pokaże co ma między nóżkami

A teraz wracam do roboty, bo mialam godzinke przerwy i przylecialam miesko z zamrazalnika wyjac na obiadek.
Tincia bardzo wspolczuje mam nadzieje, ze te fatum was opusci u mojego TZ-ta w rodzinie tez tak sie niefajnie ulozylo zima, wiec wiem jak sie czujesz

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-05-24 o 15:06
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 15:09   #3639
kropeczka27
Raczkowanie

[QUOTE=Darusiaaaa;27087260]dobry wieczor

co do rzeczy zakazanych ja uwazam ze stosowanie tych wszystkich bzdur jest chore, sa rzeczy ktorych nasz organizm po prostu potrzebuje, ja jestem osobą uzaleziona od pepsi io coli i w ciazy tez pije codziennie, w 1 tez pilam bo czuje taka potrzebe, jajka jem bo je strasznie lubie i sa inne rzeczy ktorych sie nie powinno a robie.
Ja powtarzalam sobie ze ciaza to nie choroba, oczywiscie nie wolno nam dzwigac bo to moze niesc za soba przykre konsekwencje ale jak poniose dwie wody 5 litrowe kawalek to mi nic nie bedzie... nie mozna tez przesadzac, siedziec w necie i truc glowe tymi wszystkimi rzeczami wypisywanymi przez innych, ja pojechalam w piatek po telewizor do Konina w sobote impreza w dopmu byla i po imprezie sama zawiozlam sie na porodowke , wiedzialam ze moge sobie na to pozwolic, w tej ciazy juz jest inaczej bo jak za duzo porobie w dzien to wieczorem czuje troche brzusio i po 1 porodzie przeskoczylo mi cos w plecach i strasznie boli od porodu a teraz tym bardziej no ale nic sie na to nie poradzi...;/
kazda ciaza jest inna , kazda z nas jest inna i to co ja uwazam to to ze nie mozna przesadzac bo na uparteo to i moze o wodzie by sie cos znalazlo
generalnie kazda z nas wie na co moze sobie pozwolic, lekarz tez zaleca ruch w ciazy , sa aerobiki jesli nie ma przeciwskazan super sprawa
szkoda ze ja mieszkam na takim zadupiu bo z checia bym sobie pochodzila a tu lipa nic nie ma....;/

Ja jestem z Konina Chyba mieszkamy niedaleko siebie
kropeczka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 15:29   #3640
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez pluusia21 Pokaż wiadomość
dziewczyny powiedzcie mi jak mam to zrobić na tym babystrology żebym też widziała jak rozwija się moje maleństwo? Niby wypełniłam te dane ale ten kod html się nie wyświetla a myślałam że jakiegoś linka dostane do tego i nic...pewnie nie zbyt po angielsku rozumiem więc proszę o wskazówki
podaj kiedy miałaś okres a Ci zrobię

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 15:40   #3641
muffinka90
Zakorzenienie

Seona znalazlam cos takiego:

http://moda.allegro.pl/krotkie-spode...625944825.html

http://moda.allegro.pl/szorty-krotki...614629650.html

http://moda.allegro.pl/spodenki-ciaz...630423104.html

http://moda.allegro.pl/hm-38-m-szort...621829845.html

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-05-24, 15:48   #3642
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:

Bardzo mi przykro kondolencje!

Cytat:
Cześć Kobietki

Ja uzywam, na poczatku ciazy mialam plamy, ale teraz nie mam nic.

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Dodaj mleka, śmietany i majeranku. W ostateczności dolewam wody i żurku z torebki

Moja mała śpi już godzinę ide położyć się do niej
Juz dawno w kibelku... moj maly pal 2 godziny i musialam juz go wybudzac, bo za dlugo.... ide robic obiad, bo juz najwyzsza pora.
Stary 2011-05-24, 16:23   #3643
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
a tobie to na wzrok padlo w tej ciazy ? osy to na pewno nie ale nie wiem czy pod szerszenia sie zalapie
kobieto ja bym chciala dzwigac tyle ile ty a moja juz 13 kg wazy

cala 1 ciaze tez pilam litr conajmniej na dzien a mala sie urodzila jak najbardziej dozywiona z czystym sumieniem moge powiedziec ze chcialabym aby byla troszke mniejsza:P

i w wodzie znalazloby sie cos nie tak

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

no sa wredni ludzie sa, ja pamietam jak urodzilam a mialam brzuch ogromny pod koniec i przyszla do mnie w ten sam dzien do szpitala kolezanka i tekst "a ty co? jeszcze jedno tam nosisz?" a ja na to , nie no jeszcze jedno to nie, ale ja po ciazy to mi troche zostalo ale czemu ty masz taki to nie wiem- skwitowala usmiechem bo nie wiedziala co zrobic

Dziewczyny wiem o czym piszecie bo raz jak byłam w sklepie już po urodzeniu Julii i taka baba mojej teściowy sie pytała tzn jej koleżanka kiedy rodzę powiedziała mi dopiero po jakimś czasie to teściowa ale sie wkurzyłam na maksa.

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Cytat:
wiesz co ja mam dokladnie to samo, jeszcze po porodzie czyli juz ponad 13 miesiecy non stop bola mnie plecy, czasami tak uporczywy bol ze mam lzy w oczach, a jak ja podnoszeto tym bardziej ....masakra i tez mam wrazenie jakbym miala mniej sily?

a ja wam pokaze moja córe bo jeszcze jej nie pokazywałam, no i 1 raz pokaze tez drugiego skarbunia, nie wiem czy bedzie wyraznie bo robione telefonem;/

Śliczna niunia ma podobne kolczyki do Mojej

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:

Tincja współczuje bardzo.
Moja córcia jak miała miesiąc to Mój tata zmarł tez tak nagle.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 16:39   #3644
Myszeczka86
Zakorzenienie

Dziewczyny dziekuję za trzymanie kciuków za Moją córcie, USG wyszło ok nie ma żadnych niespodzianek . Bardzo sie cieszę

Teraz się pochwalę Moja córcią zaraz po urodzeniu i jak ma teraz prawie 4 latka

chrzest julii 111.jpgIMG_3939.jpgIMG_3942.jpg

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-05-24, 16:46   #3645
rojku
Rozeznanie

Tincia wyrazy współczucia.
Stary 2011-05-24, 16:57   #3646
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziekuję za trzymanie kciuków za Moją córcie, USG wyszło ok nie ma żadnych niespodzianek . Bardzo sie cieszę

Teraz się pochwalę Moja córcią zaraz po urodzeniu i jak ma teraz prawie 4 latka

Załącznik 3981612Załącznik 3981613Załącznik 3981614
Ciesze sie, ze wszystko ok Sliczna ta twoja cora, a to malutkie to miala zoltaczke czy taka ciemna cere po prostu?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-05-24, 16:59   #3647
Tottie1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
Dziewczyny, proszę znajdźcie mi na Allegro krótkie spodenki ciążowe Ale takie krótkie, nie żadne rybaczki. Szukam i szukam i albo jestem ślepa albo nie ma
Mówisz masz.. całe 8 stron ofert na Allegro

http://moda.allegro.pl/listing.php/s...&description=1
Stary 2011-05-24, 17:02   #3648
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Ciesze sie, ze wszystko ok Sliczna ta twoja cora, a to malutkie to miala zoltaczke czy taka ciemna cere po prostu?

Taka mulatka się urodziła
Żółtaczke dostała w 3 dobie dopiero i wtedy była żółta a nie brązowiutka

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-05-24, 17:08   #3649
ggoraa
Zadomowienie

Cos mnie pobolewa lewa strona dzis, mam nadzieje, ze to nic powaznego.
Glowa tez daje czadu, chyba przez ten upal. Musialam zdjac kapcie i skarpetki, aby sie schlodzic od spodu
Filipcio poszedl do psa i dal mu swoja porcje obiadku, aby ten zjadl, poczym przyszedl do mnie z tym talerzem pokazujac, ze juz zjadl! Taki maly a juz cwaniakuje...ehhh
Stary 2011-05-24, 17:09   #3650
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:

ja się smarowałam w 12 t.c. i plam nie miałam, podstawa jest zrobiony dobrze peeling całego ciała i odczekanie z ubiorem i nałożenie jednej warstwy a i jeszcze zawsze ładnieje opalenizna-staje się bardziej wyrównana gdy wezmę prysznic tego samego dnia- kilka-kilkanaście godzin później- nadmiar balsamu się zmywa... a jeżeli chodzi o natryskowe to koleżanka nie będąca w ciąży poszła przed ślubem pare dni i miała koszmarne plamy- także to zależy...

Tincia przykro mi

Myszeczka86
super że wszystko ok! a córa śliczna czarnulka

smaka mi narobiłyście mizerią i ja dzisiaj mam... no i oczywiście truskawki krajowe ( u mnie po 9zl/kg) też zagościły w moim brzuszku lecę gotowaĆ makaron do pomidorowej... buziole Mamuśki

p.s. a i mnie łepetyna dzisiaj pobolewa- w sumie od wczoraj wieczorem... nie wiem co jest przyczyną ? cały dzien mnie Ćmi... a rano wzięłam Apap C 1 tabletkę musującą... taka mała ale jakże upierdliwa dolegliwośĆ

aa i na domiar złego mam coś jak zgagę... idę po kawałek chleba- podobnież pomaga... o_O

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-05-24 o 17:12
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:14   #3651
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie kochane

Dziewczyny ale mnie pocieszyliście z tą koleżanką jesteście najkochańsze
U mnie w pracy znowu alarm przeciwpożarowy się włączył zgadnijcie kto pierwszy był na zewnątrz zwiewałam aż się za mną kurzyło aż menager sie śmiał że takiego sprintu u mnie nie widział
Ale raz coś się zapaliło (nie włączył się czujnik) a wszyscy byli gdzie indziej a ja byłam sama i zaczym ktoś się do mnie pofatygował i sobie przypomniał to już było pełno dymu na dole a to było z 2 miesiące temu mam nadzieję że niuni to nie zaszkodzi wyleciałam szybko na dwór ale trochę się nawdychałam

Darusia, Myszeczka ale macie śliczne córeczki

A zapomniałam wczoraj napisać
Gratuluję wszystkim udanych wizyt

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-05-24 o 18:12
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:58   #3652
Tincia
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczynki, ja wiem że czasem po prostu tak jest, że wszystko na raz się dzieje... tylko jakoś mi tego za dużo w ciągu miesiąca :/

Aniu- ja nie mam córeczki tzn, mam nadzieje, ze w brzuszku

Myszka- ładna córcie masz i brzuszek fajny, mi sie wydawało że ja mam duzy na 16tydz :P ale mam mniejszy od Ciebie

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-05-24, 18:10   #3653
Ona231
Zadomowienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Cos mnie pobolewa lewa strona dzis, mam nadzieje, ze to nic powaznego.
Glowa tez daje czadu, chyba przez ten upal. Musialam zdjac kapcie i skarpetki, aby sie schlodzic od spodu
Filipcio poszedl do psa i dal mu swoja porcje obiadku, aby ten zjadl, poczym przyszedl do mnie z tym talerzem pokazujac, ze juz zjadl! Taki maly a juz cwaniakuje...ehhh
Ggora pewnie przez ciśnienie, bo mnie też dzisiaj pobolewa. Takie uroki. A synek spryciarz mały, pewnie po mamie

Myszeczka śliczna córeczka A i jaki fajny brzuszek Mój tak nie odstaje jeszcze A i kciuki trzymałam cały czas. Ciesze się, że wszystko w porządku

Tinciu współczuję, czasem za dużo tego się dzieję. Każdy z nas ma ograniczoną odporność, ale dasz radę.

Darusia bardzo ładna córeczka

nikaa2 ja z kolej na opalanie natryskowe nie mogę narzekać, ale ja mam super sprawdzoną kosmetyczkę, a to też wiele zależy. Ani jednej plamki i opalenizna super. Z samoopalaczem u mnie różnie bywa, raz się uda super, raz niestety nie

Aniu na pewno nie zaszkodziła odrobina dymu, a reakcja prawidłowa

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-05-24 o 18:11
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:11   #3654
ania21_21
Zadomowienie

Tincia wybacz
Chodziło mi o Myszeczkę że ma śliczną córeczkę
Nie wiem dlaczego akurat ty mi wpadłaś w oko i cię wpisałam
Jejku dziewczyny czy wy też jesteście takie rozkojarzone? bo ze mną jest coraz gorzej
Stary 2011-05-24, 18:17   #3655
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Tincia wybacz
Jejku dziewczyny czy wy też jesteście takie rozkojarzone? bo ze mną jest coraz gorzej
Aniu troszkę mnie to dopadło, ale ze względu na rodzaj pracy muszę się pilnować. Może to i lepiej .
Chociaż podobno to normalne, także nie masz się czym przejmować
Stary 2011-05-24, 18:22   #3656
Tincia
Wtajemniczenie

Aniu- nic nie szkodzi wiedzialam, że o nasza Mychę chodzi
Ale może to było prorocze może wiesz coś, czego my jeszcze nie hihi

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Stary 2011-05-24, 18:25   #3657
ania21_21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Aniu troszkę mnie to dopadło, ale ze względu na rodzaj pracy muszę się pilnować. Może to i lepiej .
Chociaż podobno to normalne, także nie masz się czym przejmować
czytałam o tym kiedyś nawet artykuł ale myślałam że mnie to ominie
a tu tż ostatnio się wracał do kościoła bo zapomniałam torebki dobrze że nikt nie wziął bo tam miałam wszystko obydwa nasze portfele z dokumentami kartami itd

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
A może, kto wie
Stary 2011-05-24, 18:30   #3658
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Tinciu ja tam życzę, żeby była córeczka. Zresztą chyba niedługo się już dowiesz

Cytat:
czytałam o tym kiedyś nawet artykuł ale myślałam że mnie to ominie
a tu tż ostatnio się wracał do kościoła bo zapomniałam torebki dobrze że nikt nie wziął bo tam miałam wszystko obydwa nasze portfele z dokumentami kartami itd[COLOR="Silver"]
Aniu dobrze, że się znalazła. To kolejny urok naszego stanu
Stary 2011-05-24, 18:38   #3659
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cytat:
Tincia wybacz
Ja również rozkojarzona i zapominalska. Czasem zastanawiam się jak coś się nazywa. Podziwiam dziewczyny studiujące i zdające egzaminy.

Opalania natryskowego nie mam nigdzie blisko, a koszt też pewnie nie jest niski, a akurat krucho z kasą. Zostaje mi więc balsam brązujący, dobrze że już sprawdzony.

Myszeczka ale już masz dużą córeczkę
Stary 2011-05-24, 19:09   #3660
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Ja również rozkojarzona i zapominalska. Czasem zastanawiam się jak coś się nazywa. Podziwiam dziewczyny studiujące i zdające egzaminy.

Opalania natryskowego nie mam nigdzie blisko, a koszt też pewnie nie jest niski, a akurat krucho z kasą. Zostaje mi więc balsam brązujący, dobrze że już sprawdzony.

Myszeczka ale już masz dużą córeczkę
Czasem też dobrze sprawdza się balsam brązujący tylko trzeba go zacząć nakładać wcześniej U mnie się balsamy lepiej sprawdzały Bo nawet jak źle nałożysz to tak nie widać

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości