Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 10:45   #4591
kaarooo
Zakorzenienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach

Hej. Zapaliłam.
Musiałam.
Jestem zła.

I.. naf - dziękuję za kartki

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 10:59   #4592
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

bry bry
dotalam do pracy, a tu problem z netem , nie moge pracowac w takich warunkach tzn bez wizazu
ja mam ruchome godz pracy, no wlasnie czasem jestem o 7 rano (jak nie moge spac ) a czasem o 11.... srednio staram sie byc przed 9

Cytat:
Nava no niestety facet a olać go za bardzo nie mogę, bo to mój szef no ale jutro jest kolejny dzień i tym razem bez dołów
aa jak to szef- to sie za bardzo nie przejmowac
moj mi powtrza ze "moje zycie juz nie bedzie jakie bylo przedtem- sprawdz maila" lub tym podobne teksty, generalnie lubie go

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Hej. Zapaliłam.
Musiałam.
Jestem zła.

I.. naf - dziękuję za kartki
kaarooo.... po 9 miesiacach? kurcze... to chyba cos jest zle....
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 11:28   #4593
bridgeta
Zadomowienie

ok, czas na małą relacjęz imprezki:

Ogólnie nie było źle, była ładna pogoda, więc dzieciary przez większość czasu były na placu zabaw, który był zaraz obok restauracji. Pogadałam z kuzynostwem, ale jak opowiadałam o moich planach zawsze było - no teraz masz na to czas, później jak będą dzieci już nie będzie tak łatwo. Dlaczego to dla wszystkich jest takie logiczne, że każdy MUSI się rozmnożyć?
Poza tym ogólnie było wesoło, impreza zleciała bardzo szybko. Widać nie taki diabeł straszny.

karooo - trzymaj się! Mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok i teraz pójdzie lepiej

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 11:34   #4594
LouLou25
Zakorzenienie

Bry znad kawy z mleczkiem
Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Przestraszylam sie, ze tylko ja rano sie tak dlugo pindrze, ze wstaje o 6 zeby na 8 zdarzyc
nie tylko Ty 2h jest jeszcze w granicach przyzwoitosci, co nie?
ale ze tak wczesnie zaczynasz ja myslalam, ze u Ciebie od 10-tej...

ostatnio probowalam skrocic proces przygotowawczy robiac sobie henne w kolorze grafitowym, czymalam krotko i co? i tak wyszly nie takie, ze teraz chodze z dwoma czarnymi kreskami, jak czarownica jakas
szoruje i nic, zlezc nie chce

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Hej. Zapaliłam.
Musiałam.
Jestem zła.
nie pal!

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Dlaczego to dla wszystkich jest takie logiczne, że każdy MUSI się rozmnożyć?
naumieli sie 'odgornie', ze to sens zycia, tak mniemam
prosze nie zadawac egzystencjalnych pytan z samego rana, kiedy jeszcze spie

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2011-05-24 o 11:45
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 11:42   #4595
bridgeta
Zadomowienie

Ja to wolę się wyspać. W 30 min wtrabiam się z myciem głowy, suszeniem, prasowaniem ciuchów i malowaniem A wszystko to z miłości do spania...

Stary 2011-05-24, 11:45   #4596
Konto usunięte

Cytat:
Ja to wolę się wyspać. W 30 min wtrabiam się z myciem głowy, suszeniem, prasowaniem ciuchów i malowaniem A wszystko to z miłości do spania...
bridgeta podziwiam Cie
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 11:58   #4597
gabisolis
BAN stały

LouLou25 kup sobie korektor do brwi firmy Delia, sa 2 kolory, czarny i brazowy. latwo sie naklada i zajmuje chwilke. w KWC jest recenzja. ja na szczescie mam taka prace, ze sie nie maluje, nie stroje itd. abym przyszla, reszta obojetna. na szczescie zawsze tak mialam, u nas w bidulu bylo nawet zle widziane jak sie ktos w oczy rzucal, szczegolnie strojem, ale tam to juz byla przesada. nie uwazam, ze to dobre bylo na dluzsza metę. ja na henen chodze do kosmetyczki, jestem anty talent do takich rzeczy niestety. w ogole kocham spac,nawet po obiedzie mam tzw. lezakowanie. tak na to mowi TŻ. musze odpoczac i chociaz na chwile polezec. ciesze sie, ze nie mam pracy do ktorej bym musiala to wszysytko robic z 1ej strony i moge sie wyspac dluzej. zawsze mnie dziwilo, ze kolezanki wstaja o 5 rano na lekcje czy na uczelnie zeby umyc glowe, pomalowac sie itd. dla mnie to niepojeta rzecz. owszem dbam o siebie, ale nie kosztem snu. poza tym jak sie tak nie wyspi, to na buzi wszystko widac, zmeczenie, podkrazone oczy, cienie pod oczami i tona tapety wtedy nie pomoze.

Edytowane przez gabisolis
Czas edycji: 2011-05-24 o 12:00
gabisolis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 12:28   #4598
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
co ja widze, czyzby wiosenno-letnia wymiana avatarow?

oj to ja już szukam nowego... nie mogę przecież odstawać od Was z jakimś starym prosiakiem
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 15:15   #4599
201609062117
Konto usunięte

Bry wytrzymałam bez wizażu ponad 12h rekord normalnie

Bridgeta podziwiam mi od momentu pobudki kiedy teoretycznie wiem co się dzieje do wyjścia kiedy teoretycznie jestem umalowana i uczesana i wiem co się dzieje zajmuje ok 2h no jak mam szybki poranek to 1,5h

jak znajde pracę w której będę musiała być na 7 w nocy to chyba w ogóle nie będę kłaść się spać
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:03   #4600
Tygrysiak
Rozeznanie

ja zostaję ze swoim awatarem

kurczę, nie mam pojęcia, tak apropos wyrabiania się, jak kiedyś to robiłam że wychodziłam z domu w 20 minut. Teraz zajmuje mi to conajmniej 45, a to takie absolutne minimum i to bez śniadania.

Przeglądałam dziś KWC, wypatrzyłam fajny samoopalacz L'Oreal.. tylko w całym wrocławiu nie mogę go nigdzie znaleźć... a boję się sukienkę założyć bo moje piszczele wyglądają upiornie blado po zimie, balsam brązujący zrobił mnie na żółto

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:47   #4601
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysiak Pokaż wiadomość

kurczę, nie mam pojęcia, tak apropos wyrabiania się, jak kiedyś to robiłam że wychodziłam z domu w 20 minut. Teraz zajmuje mi to conajmniej 45, a to takie absolutne minimum i to bez śniadania.

Przeglądałam dziś KWC, wypatrzyłam fajny samoopalacz L'Oreal.. tylko w całym wrocławiu nie mogę go nigdzie znaleźć... a boję się sukienkę założyć bo moje piszczele wyglądają upiornie blado po zimie, balsam brązujący zrobił mnie na żółto
a pochwal się jaki? bo pomyślałam sobie że fajnie byłoby coś zrobić z tym bladym ciałem a może mi się uda i dam Ci namiary
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 17:56   #4602
Tygrysiak
Rozeznanie

L`Oreal, Sublime Bronze, Self- Tanning Gel Tinted & Shimmering (Rozświetlający żel samoopalający)
bylam w Douglasie, Rossmanie i Sephorze (w zasadzie w kilku, od Galerii Dominikanskiej przez Renomę az do Akrad) i nie ma...

Tygrysiak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 18:09   #4603
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
L`Oreal, Sublime Bronze, Self- Tanning Gel Tinted & Shimmering (Rozświetlający żel samoopalający)
bylam w Douglasie, Rossmanie i Sephorze (w zasadzie w kilku, od Galerii Dominikanskiej przez Renomę az do Akrad) i nie ma...

opinie faktycznie dobre rozejrzę się, jakby mi wpadł w łapki dam znać

strasznie ciepło dziś we Wro, wiadomo, w tramwajach sauna, a ja widziałam dziś dziewczę w czarnych Hunterach do kolan....
ja sama zaliczyłabym dziś glebę bo zrobiło mi się słabo, ledwo dojechałam do domu. Dopiero jakąś godzinę temu mi kolory wróciły
Stary 2011-05-24, 19:14   #4604
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Bry znad kawy z mleczkiem

nie tylko Ty 2h jest jeszcze w granicach przyzwoitosci, co nie?
ale ze tak wczesnie zaczynasz ja myslalam, ze u Ciebie od 10-tej...

ostatnio probowalam skrocic proces przygotowawczy robiac sobie henne w kolorze grafitowym, czymalam krotko i co? i tak wyszly nie takie, ze teraz chodze z dwoma czarnymi kreskami, jak czarownica jakas
szoruje i nic, zlezc nie chce
Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Bridgeta podziwiam mi od momentu pobudki kiedy teoretycznie wiem co się dzieje do wyjścia kiedy teoretycznie jestem umalowana i uczesana i wiem co się dzieje zajmuje ok 2h no jak mam szybki poranek to 1,5h

jak znajde pracę w której będę musiała być na 7 w nocy to chyba w ogóle nie będę kłaść się spać
Dajcie pyska za to, co napisalyscie
Jak ja sie ciesze, ze wiecej jest takich szykujacych sie kobiet

Lou, probowalas zmyc mydlem? Tzn umyj brwi czy co tam mydlem wiadomo, od razu nie zejdzie, ale po 2-3 dniach szorowania powinno byc lepiej.

Cytat:
30 min i jestes juz gotowa do wyjscia? Jak ja same wlosy myje prawie 10, potem odzywka, siedzenie w odzywce, splukanie...no...bedzie ze 30 min jak glowa jest umyta
Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
oj to ja już szukam nowego... nie mogę przecież odstawać od Was z jakimś starym prosiakiem
Tylko sprobuj sie zmienic
Cytat:

A ja szukalam dzis w rosmanie mleczka Garnier intensywana pielegnacja skora musnieta sloncem (to nie samoopalacz, ale fajnie "złoci" skore) i lipa....nie ma wogole. Na allegro jest, zmieniony design, ale tam to kupie jak obskocze inne drogerie. A nuz spotkam...
Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
opinie faktycznie dobre rozejrzę się, jakby mi wpadł w łapki dam znać

strasznie ciepło dziś we Wro, wiadomo, w tramwajach sauna, a ja widziałam dziś dziewczę w czarnych Hunterach do kolan....
ja sama zaliczyłabym dziś glebę bo zrobiło mi się słabo, ledwo dojechałam do domu. Dopiero jakąś godzinę temu mi kolory wróciły
Z glodu? Za goraco ci bylo?
Mam nadzieje, ze nie poturbowalas sie przy upadku

Edytowane przez zania
Czas edycji: 2011-05-24 o 19:16
zania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:23   #4605
Gipssis
Wtajemniczenie

w piekny cieply dzioneczek.

Tesciulek przepyszna fasolke dzisiaj zrobil,ale bedzie CZAD wieczorkiem Trza sie bedzie gdzies ewakuowac

Wieczorek mi sie nudnawo zapowiada Nie mam pomyslu,co by tu robic...

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Ja tez dołaczam do grona ,ktore potrzebuje 2 godz na "zrobienie sie" by wyjsc z domu U mnie to jest masakra. A za suche wlosy oddalabym wszystko...Mam tluste i codzienne mycie czasami doprowadza mnie do szalu!!!

Czasami sie zastanawiam,gdybym do pracy miala na 6...7 rano? Jak nic gole sie na lyso
Stary 2011-05-24, 19:25   #4606
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gipssis Pokaż wiadomość

Ja tez dołaczam do grona ,ktore potrzebuje 2 godz na "zrobienie sie" by wyjsc z domu U mnie to jest masakra. A za suche wlosy oddalabym wszystko...Mam tluste i codzienne mycie czasami doprowadza mnie do szalu!!!

Czasami sie zastanawiam,gdybym do pracy miala na 6...7 rano? Jak nic gole sie na lyso
ja myję łab raz na 2 dni wieczorem, potem wały na skalp, i następnego dni jakoś idę, na następny dzień fryz w postaci zebranych, uklepanych kłaków i żyję
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:46   #4607
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
Z glodu? Za goraco ci bylo?
Mam nadzieje, ze nie poturbowalas sie przy upadku
kochana spoko , na szczęście nie poleciałam, ale dobrze że mogłam usiąść w tramwaju. Trochę z gorąca, głodna też byłam, ale napiłam się coli z mega gazem, myślałam że mi rozsadzi przełyk i ogólnie, jakby to nazwać, międzypiersie mega ból, bo czym mnie zesłabiło, zimne poty, ciemno przed oczami i znów jechałam jak żul ze spuszczoną głową żeby mi krew napłynęła z tą francowatą zimną colą na karku... jeszcze miałam przesiadkę na trasie i znów cud, wolne miejsce, zasiadłam z torbiszczami i jakoś dotarłam do domu

Cytat:
w piekny cieply dzioneczek.

Tesciulek przepyszna fasolke dzisiaj zrobil,ale bedzie CZAD wieczorkiem Trza sie bedzie gdzies ewakuowac

jaaaa, Gipssis, aleś mi smaka narobiła wieki temu jadłam, a bardzo lubię
Stary 2011-05-24, 20:41   #4608
Konto usunięte

o kurcze, Alvesta prawie zaslablas oby sie to nie powtorzylo

jutro ide ogladac mieszkanie troche dalej od centrum, ale wyremontowane i nie jest drogo

wogole wczoraj tez wynalazlam calkiem niezle lokum (ale troche drogie ) sobie pomyslalam- aaa co mi szkodzi zobaczyc
dobrze ze sprawdzilam adres- J mieszka niemalze zaraz za rogiem no to sobie daruje
Stary 2011-05-24, 20:43   #4609
jiuna
Wtajemniczenie

u mnie:
mycie włosów 10-15min
suszenie 15-20
prostowanie 10

chyba że wszystko chce mieć super chruper to dłużej schodzi bo mam dużo grubych włosów ..no i teraz jeszcze urosły.... więc trochę tego jest
Stary 2011-05-24, 20:59   #4610
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie:
mycie włosów 10-15min
suszenie 15-20
prostowanie 10

chyba że wszystko chce mieć super chruper to dłużej schodzi bo mam dużo grubych włosów ..no i teraz jeszcze urosły.... więc trochę tego jest
o kurczę ja tam moje kłaki nastroszę, max 7-10 min i mogę lecieć

no i widzę brand new świnka
Stary 2011-05-24, 21:34   #4611
Gipssis
Wtajemniczenie

Jiuna:Gratuluje nowego avatarka

A ja u psa kleszcza takiego wyzartego znalazlam i chcialam wyciagnac...urwalam mu leb i sie denerwuje co teraz bedzie? Masakra
Wkurzaja mnie te wszystkie wynalazki przeciw kleszczom dla zwierzat,niemalo kosztuja,a w ogole nie sa skuteczne!

Alvesta i mysmy cale wieki fasolki nie jedli-stad caly gar poszedl w 5 min I nie pytaj jaka juz wzdeta jestem
Stary 2011-05-24, 22:08   #4612
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
o kurczę ja tam moje kłaki nastroszę, max 7-10 min i mogę lecieć

no i widzę brand new świnka
oj chciałabym tak szybko załatwiać włosy

no.. świnka liczy kasiorę .. mam nadzieję że w końcu mi ją da

Cytat:
Jiuna:Gratuluje nowego avatarka
a dziękuję
Stary 2011-05-24, 22:14   #4613
kaarooo
Zakorzenienie

Czy ja nie mogę przybiec i chwalić się czymś jak ten skowronek?
Mam niby superatę na 500 zł.. na alkoholach. Gdzie miałam pińciu ludziuf na krzyż. Zmieniają nam kasy i już ich nie lubie

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:47   #4614
nafnaf
Zadomowienie

Dobrrry wieczórrr
Przepraszam bardzo, czy tu się rozgrywa kolejna edycja programu Ekstremalne Metamorfozy albo czegoś w tym stylu? Ale się pozmieniałyście, nie mogę się połapać teraz Dobrze, że chociaż niektóre pozostały przy swoich starych awkach Aż mnie zaczęło kusić, żeby też się przerobić, ale jednak nie, jeszcze wciąż mi się nie znudziła moja pani z pieskiem - najwyżej pokombinuję coś z podpisem, bo ta wiosna już się powoli robi nieaktualna
Kaarooo, fajnie, że kartki doszły, chociaż patrząc na to, jak brutalnie zostały potraktowane na poczcie, miałam pewne wątpliwości, czy dotrą w jednym kawałku
Co do superaty, to musiałam sobie w googlach najpierw sprawdzić, co to właściwie jest
Ciekawe, kiedy Matka Założycielka nam się tu objawi - pewnie ją zdziwi taki wysyp nowych "twarzy"

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 23:22   #4615
Gipssis
Wtajemniczenie

Coby Nam Matka Zalozycielka szczesliwie wrocila,bo przeciez wulkan znowu kopci
Stary 2011-05-24, 23:37   #4616
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Coby Nam Matka Zalozycielka szczesliwie wrocila,bo przeciez wulkan znowu kopci

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 01:22   #4617
LouLou25
Zakorzenienie

Dobrywieczor
Opilam sie z kolega,
on winem a ja pigwowka samorobiona, a mocne cholerstwo
Ale nie, to jeszcze nie koniec, jeszcze ze 2 drinki i bede w odpowiednim nastroju
Cytat:
Lou, probowalas zmyc mydlem? Tzn umyj brwi czy co tam mydlem
a dziekowac juz nie strasze (tak bardzo )

Cytat:

cale wieki nie jadlam, a dobre mniam

Cytat:
u mnie:
mycie włosów 10-15min
suszenie 15-20
prostowanie 10
u mnie na same wlosy z 40 min, sniadanie 20, prysznic + wcieranie wynalazkow 20, makijaz, grzebanie w szafie, no nie w mniej niz 2h nie daje rady, chocby nie wiem co

odkrylam dzisiaj, ze moja komorka ma calkiem mily i nawet glosny glosnik jak juz zapoluje na kabelek to zgram wsio, wezme i bede Was meczyc ulubionymi nabanihitami
o takimi klik
do ruszania tym i owym

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 11:26   #4618
Konto usunięte

bry laseczki
co tu tak cicho, he
Stary 2011-05-25, 11:43   #4619
bridgeta
Zadomowienie

Ja zdycham. Wczoraj koledzy z pracy mnie nawiedzieli - pochlaliśmy nieco, dzisiaj poranek kiepski... Ale co tam, fajnie było
Do tego dostałam okres, więc zdycham podwójnie...

Wiecie co to? trzeci dzień z rzędu nie chce się pracować?
środa

Miłego dnia!

Stary 2011-05-25, 12:34   #4620
jiuna
Wtajemniczenie

u mnie znowu rozpierdziucha :/ także zajęcie mam... i głowa puchnie

no nic idę smażyć rybkę na obiad
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości