Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-23, 07:58   #4591
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

aaaa, jeszcze chciałam podziękować za kciukasy prawie wszystkie egzaminy już do przodu, jeszcze tylko jeden mam za 2 tygodnie i będzie spokój w sumie i tak się wkurzam że musze go pisac, baba wredna małpa powiedziała, że oceny nie przepisze, zwolniła osoby które mają 5 z ćwiczeń - a robiłyśmy prezentacje w grupach i wystawiała oceny jak jej się podobało, no oczywiście kto licencjat studiował na tej uczelni i go pamięta to ma 5, nam przy prezentacji mówiła że wszystko super, cacy, ładnie, że nie ma żadnych zastrzeżeń a potem wpisała 4+ jak spytałyśmy co było źle zrobione albo czego brakowało to nie umiała nam odpowiedzieć i gadaj z taką, ale nie tylko nasza grupe tak potraktowała

Postanowiłam że te pierwsze zajęcia długie dzisiaj odwołam, bo już znowu mam spuchnięte nogi a potem jeszcze trzeba jechać do Orzesza ... więc pojade tylko na te drugie zajęcia a te dłuższe przełoże na środe żebym już potem nie musiała tak daleko jechać autkiem

a jutro konkurs taneczny moich dzieciaków już proszę o kolejne kciukasy! denerwuję się bardziej do dzieciaków moja koleżanka z którą tańczyłam iedyś w grupie jest w Jury, tym bardziej mam stresa

Certi, miłego dzionka

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-23 o 08:02
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 08:03   #4592
ultraradiola
Wtajemniczenie

hej hej

acelinko łącze się z tobą w bólu - Weekend tez spędzony w szkole Kolejny zjazd to juz sesja się zacznie aaaaa jak ten czas leci. Sesja nie zapowiada się w tym semestrze lekko

W piątek powiedziałam mamie o ciąży była lekko zszokowana ale się ucieszyła. A w sobotę to juz całkiem radość od razu pożywny obiadek robiła i się cieszyła bardzo. Tacie tez powiedziałam od razu w sobotę ale z nim tak lekko nie było. Tzn w sensie ze się cholernie stresowałam a nie było czym Ucieszył się i mówił ze jeszcze najszczęśliwszy byłby jakby okazał się wnusio

acelinko trzymam mocno kciuki za jutrzejszy konkurs taneczny. Dzieciaczki na pewno się świetnie spiszą

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Edytowane przez ultraradiola
Czas edycji: 2011-05-23 o 08:05
ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 08:18   #4593
acelinka
Zakorzenienie

ultra, cieszę się że tak rodzice zareagowali teraz będą tylko coraz bardziej zaochani w Twoim brzuszku i Maleństwie, "syndrom dziadków" się nasila wzraz ze wzrostem brzuszka

Ja miałam akurat fajną sesje, bo z większości egzaminów jestem zwolniona, no ale też musiałam się nagimnastykować żeby mieć te piątki z ćwiczeń najlepze jest to, że wszyscy mi mówili że jak się jej w ciąży to łatwiej na uczelni, że tu dadzą wyższą ocene, tam Cie zwolnią a nie prawda, przynajmniej teraz tak nie jest. Ale to dobrze nawet, nie chciałabym wykorzystywać dziecka do niecnych celów
Stary 2011-05-23, 10:36   #4594
sjoanna
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27052014]Fotoksiążkę zamawiałam tu: http://foto.mediaexpert.pl/cewe-foto...format-xl.html
xl w twardej oprawie na którą dałam zdjęcie. Dziś pokazaliśmy rodzicom i oczywiście i jedni i drudzy taką chcą koniecznie.

[/QUOTE]

bo to fajnie wyglada i jest pamiatka na dlugo.
Ja chyba tez sobie taki zrobie.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Sjoanna, trzymam kciuki
Dzieki!

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27052869]

A tak z innej beczki to Wam powiem, że ostatnie przesyaliśmy kupować wędlinę teraz kupujemy kg schabu i boczku marynujemy w soli, pieprzu, papryce i majeranku i pieczemy w rękawie i mamy super zdrową i pyszną wędlinę na tydzień. Polecam[/QUOTE]

Pyszne wedlinki i nie psujace sie na drugi dzien po kupieniu.
Tez wyprobowane u mnie w domu rodzinnym. Tutaj nie je sie zbytnio wedliny. Bo kanapek sie nie robi.

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
hmm, mnie też bolała główka. i w ogóle już tak dawno się nie ucięłam nożem, a tu dwa dni temu kroiłam jabłko na pół w rękach-mam centymetrowe rozcięcie w miejscu zgięcia kciuka, które nie chce się jakoś porządnie zasklepić a do tego gratis na wskazującym tej samej ręki rozcięcie od suszarki do ubrań, tej rozkładanej no nie wiem co się dzieje

nie mówiłam wam, ale lecimy do rodziny TŻta na kilka dni. wyobraźcie sobie, że do niemiec najszybciej i właściwie najtaniej wyszedł samolot... pociągiem z czech dwa razy drożej, a chcieliśmy pociągiem, coby widoczki popodziwiać. autobusem ciężko, długo. samochodem trzeba się martwić o drogę, być skupionym itd, nie ta radocha no i lecimy

dziewczyny, mam nietypowe pytanie:potrzebuję ze 3-4 pojemniczki puste, np po kosmetykach typu żel pod prysznic, szampon itd, o max pojemności 100 ml. czy ma któraś? zwrócę koszty wysyłki, mogę coś wysłać z biżu, no nie wiem... potrzebuję do samolotu wziąć
Bidulko - ales sie pokroila.
Ja takie puste pojemniczki w sephorze widzialam. Ale powinny byc tez i w innych drogeriach. Zapytaj tez w aptece. No i nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz ale i na lotnisku w Pyrzowicach kiedys w aptece widzialam.
Poszukaj.
A i jak masz zaprzyjazniona kosmetyczke to one moga miec - moja ma i odlewa mi troche produktu ktorym robi mi buzke.

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Makaron z serem jem czasem w ciągu roku ale teraz się przymierzam do sezonowego hitu - ryżu ze śmietaną i truskawkami przepołowionymi

Makaron czy ryz - same pysznosci!

W lokalu Nie było chyba tak źle, okolica przezyła Swego czasu nawet sporo konkursów powygrywałam Ale i tak K. pobił wszystkich

To gratulacje! Znaczy chyba pobil w przenosni - nie doslownie?

To on Ci na ręce patrzy jak gotujesz?

No - bo z nim gotowalam. Jakbym upiekla te podudzia bez niego pewnie by nie jadl

Tamaris ma ładne butki

Tylko nie tanie tez. Teraz mam ochote przymierzyc butki z firmy Caprice (czy jakos tak) to w sumie ta sama firma - jedna grupa. Tez podobno super wygodne.
Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
aaaa, jeszcze chciałam podziękować za kciukasy prawie wszystkie egzaminy już do przodu, jeszcze tylko jeden mam za 2 tygodnie i będzie spokój w sumie i tak się wkurzam że musze go pisac, baba wredna małpa powiedziała, że oceny nie przepisze, zwolniła osoby które mają 5 z ćwiczeń - a robiłyśmy prezentacje w grupach i wystawiała oceny jak jej się podobało, no oczywiście kto licencjat studiował na tej uczelni i go pamięta to ma 5, nam przy prezentacji mówiła że wszystko super, cacy, ładnie, że nie ma żadnych zastrzeżeń a potem wpisała 4+ jak spytałyśmy co było źle zrobione albo czego brakowało to nie umiała nam odpowiedzieć i gadaj z taką, ale nie tylko nasza grupe tak potraktowała

a jutro konkurs taneczny moich dzieciaków już proszę o kolejne kciukasy! denerwuję się bardziej do dzieciaków moja koleżanka z którą tańczyłam iedyś w grupie jest w Jury, tym bardziej mam stresa
Brawo za egzaminy.
Nie martw sie - wszystko bedzie dobrze!
Dzieciaki zatancza tak ze wymiota konkurencje!
No i masz chody w jury. Chyba ze sie nie lubialyscie.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

W piątek powiedziałam mamie o ciąży była lekko zszokowana ale się ucieszyła. A w sobotę to juz całkiem radość od razu pożywny obiadek robiła i się cieszyła bardzo. Tacie tez powiedziałam od razu w sobotę ale z nim tak lekko nie było. Tzn w sensie ze się cholernie stresowałam a nie było czym Ucieszył się i mówił ze jeszcze najszczęśliwszy byłby jakby okazał się wnusio
No widzisz - i nie bolalo.
Cytat:

Ja miałam akurat fajną sesje, bo z większości egzaminów jestem zwolniona, no ale też musiałam się nagimnastykować żeby mieć te piątki z ćwiczeń najlepze jest to, że wszyscy mi mówili że jak się jej w ciąży to łatwiej na uczelni, że tu dadzą wyższą ocene, tam Cie zwolnią a nie prawda, przynajmniej teraz tak nie jest. Ale to dobrze nawet, nie chciałabym wykorzystywać dziecka do niecnych celów
Do niecnych celow

Poodpisywalam. Uff! Troche tego bylo.
Ide teraz sie uczyc - nie spalam pol nocy, goraco mi bylo. Myslalam o remoncie. Macie dory sposob na bezsenne noce?

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 11:50   #4595
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
oj, ale tu puściutko ostatnimi czasy

tanie linie, za rejestrowany trzeba płacić koło stówki na osobę, a chyba nawet więcej

do niemiec lecimy, na 6 dni. do rodziny TŻta, ale mamy zamiar pozwiedzać, np zoo nie tylko siedzieć im na głowie. a że 6 dni, to podręczny starczy.
No to też bym z podręcznym tylko leciala
Cytat:
bezaczku, ja kiedyś w rossmanie widziałam takie puste pojemniczki teraz zaczyna sie, sezon na takie bajery, na pewno gdzieś znajdziesz
Masz rację, ja też widzialam - takie w przezroczystej kosmetyczce, w sam raz do samolotu

Bezaczku, może takie będą - byłyby jak znalazł

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć, a ja się witam i do pracy zmykam oby ten dzień szybko przeleciał bo szykuje się kolejny bardzo ciepły dzień i chciałabym późne popołudnie spędzić w domu

miłego dnia wszystkim
Certi, niech Ci szybko dzień zleci

Cytat:

Postanowiłam że te pierwsze zajęcia długie dzisiaj odwołam, bo już znowu mam spuchnięte nogi a potem jeszcze trzeba jechać do Orzesza ... więc pojade tylko na te drugie zajęcia a te dłuższe przełoże na środe żebym już potem nie musiała tak daleko jechać autkiem

Certi, miłego dzionka
Acelinko, współczuję Dobrze, że przekladasz zajęcia
No i gratuluję zdanych egzaminów, tej ostatni też pójdzie gładko
Trzymam kciuki za konkurs

Cytat:

acelinko trzymam mocno kciuki za jutrzejszy konkurs taneczny. Dzieciaczki na pewno się świetnie spiszą
Ultra, super, że rodzice tak fajnie zareagowali
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 15:27   #4596
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Brawo za egzaminy.
Nie martw sie - wszystko bedzie dobrze!
Dzieciaki zatancza tak ze wymiota konkurencje!
No i masz chody w jury. Chyba ze sie nie lubialyscie.

Do niecnych celow
Mam nadzieję, że dadzą rade stresuje się bardziej od dzieciaczków nie chce siebie jutro tam widzieć
Z koleżanką bardzo się lubimy dlatego nie chce sobie wstydu narobić

Cytat:
Acelinko, współczuję Dobrze, że przekladasz zajęcia
No i gratuluję zdanych egzaminów, tej ostatni też pójdzie gładko
Trzymam kciuki za konkurs
No trudno, takie uroki ciąży
Mam nadzieję że gładko pójdzie, ciężko go widze bo nie mamy zadnych notatek bo były te prezentacje .. niby każda grupa przygotowuje nam też notatke i wrzuca na maila, ale przy tej babce to nigdy nie wiadomo co sobie wymyśli i czego zarząda

nawet nie wiem kiedy mi dzionek zleciał a już 15.30 muszę się brać za jakiś obiadek
Stary 2011-05-23, 17:33   #4597
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Zazdroszczę Zakopanego to dziwne, ale nigdy tam nie byłam

Ja jeszcze nie wiem czy gdzies pojedziemy, zastanawiałam się może nad Żywcem? Była któraś tam kiedyś? Bo nie chciałabym jakoś daleko jechać, a Żywiec jest tak akurat
Zakopane jest dosyć oklepane, ale ja i TŻ kochamy góry, nie wyobrażamy sobie, żeby choć raz w roku się tam nie wybrać W Żywcu nie byłam, ale ponoć jest bardzo fajnie. Przyda Ci się na pewno odpoczynek, zmiana otoczenia

Cytat:

Będę 3mać kciuki za dzieciaczki
Sesja, jej już zapomniałam co to znaczy studiować Jednak szybko się przestawiłam hihi
Stary 2011-05-23, 17:50   #4598
certina4
Wtajemniczenie

cześć ja już po pracy, dzięki Wam szybciutko minęło nawet nie wiem kiedy, miałam strasznie dużo roboty, ale zleciało mega szybko

acelinko oczywiście jutro mam wolne więc kciuki będę trzymać

ultra
fajnie, że rodzice ładnie zareagowali na wiadomość o dziecku, no i masz to już za sobą

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-23, 19:14   #4599
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
cześć ja już po pracy, dzięki Wam szybciutko minęło nawet nie wiem kiedy, miałam strasznie dużo roboty, ale zleciało mega szybko

A ja jeszcze siedze w pracy :/ Mam tyle zaległości, że szok ...
I zamiast nadrabiać to sobie na wizażu siedzę
Stary 2011-05-23, 23:50   #4600
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę Zakopanego to dziwne, ale nigdy tam nie byłam

Ja jeszcze nie wiem czy gdzies pojedziemy, zastanawiałam się może nad Żywcem? Była któraś tam kiedyś? Bo nie chciałabym jakoś daleko jechać, a Żywiec jest tak akurat

bezaczku, ja kiedyś w rossmanie widziałam takie puste pojemniczki teraz zaczyna sie, sezon na takie bajery, na pewno gdzieś znajdziesz
z Żywca jest moja koleżanka ze studiów, mogę ją zapytać czy by coś poleciła. ja byłam tam tylko przejazdem, za to co wycieczka szkolna, to Zakopane no nie wszystkie, ale często. byłam z 5 razy chyba. a raz prywatnie z TŻtem i jego kumplami, było super świetnie. ale lepiej jechać w to "nasze" miejsce w grupie, bo samemu drogo. poza sezonem byliśmy, 75 od osoby, ale: 4 pokoje, łazienka z wielką wanną, kuchnia na własny użytek, całe piętro po prostu, własne klucze do budynku, do Krupówek dosłownie dwie minutki w sezonie około 150 za osobę. no drogo, ale się porwaliśmy i super wspominamy a w hotelu chyba 200 za osobę, bo pytaliśmy po różnych miejscach.
pustych nie znalazłam, ale o tym za chwilę
Cytat:

no to super z egzaminami.
nie wiem o kim mówisz, ale kilku takich by można znaleźć. a jedna babka to już w ogóle nie mamy pojęcia jak oceniała. zero jakiejkolwiek notatki, czy punktu, po prostu ocena na kartce i myślałam, że zdam, to , a jak byłam załamana, to dostałam 3
dzieciaczki sobie świetnie poradzą, świetna nauczycielka w końcu
Cytat:
hej hej

no to super, cieszę się bardzo. wiadomo, dla większości rodziców to szok, że dziecko im wyfruwa, kolejny jak się dowiadują o dziadkowaniu ale większość po pierwszym szoku się cieszy
Cytat:
Bidulko - ales sie pokroila.
Ja takie puste pojemniczki w sephorze widzialam. Ale powinny byc tez i w innych drogeriach. Zapytaj tez w aptece. No i nie wiem gdzie dokladnie mieszkasz ale i na lotnisku w Pyrzowicach kiedys w aptece widzialam.
Poszukaj.
A i jak masz zaprzyjazniona kosmetyczke to one moga miec - moja ma i odlewa mi troche produktu ktorym robi mi buzke.

Ide teraz sie uczyc - nie spalam pol nocy, goraco mi bylo. Myslalam o remoncie. Macie dory sposob na bezsenne noce?
no widzisz, tak wyszło. pokroiłam się
no niestety, sephora daleko, w jednej aptece nie mają, w jednej drogerii mi chciała kosmetyczkę sprzedać no padłam. byłby pojemnik jak na płyn do paznokci jak się żelowe robi, ale brak oznaczenia pojemności, to by mi go pewnie zabrali. nie mam zaprzyjaźnionej kosmetyczki dałam se siana, kupiłam 4 miniaturki, przeleję do czegoś i wykorzystam po powrocie lub komuś dam. a jakby mi brakło, mam jeszcze zakręcany pojemnik na mocz 100 ml
a właśnie z Pyrzowic lecimy, ale nie będę przelewać na miejscu
podobno szklanka mleka działa, ale nie próbowałam. jak nie mogę spać, to się wiercę okropnie. a jak już nie mogę, staram się czymś zająć, np książką.
Cytat:
No to też bym z podręcznym tylko leciala

Masz rację, ja też widzialam - takie w przezroczystej kosmetyczce, w sam raz do samolotu

Bezaczku, może takie będą - byłyby jak znalazł
no i właśnie temu lecimy z podręcznym. nasz bagaż licząc po sztuce dla mnie i sztuce dla TŻta by kosztował 1/4 ceny naszego przelotu tam i z powrotem
niestety nie znalazłam, jak już pisałam jedna pani coś o samej kosmetyczce wspominała. ja chyba nie umiem tłumaczyć o co mi chodzi
Cytat:
no to nieładnie najpierw praca, potem przyjemności. i kto to mówi

uff, odpisałam

ale jajco, za dużo grafik. pousuwałam wasze, nie gniewajcie się
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-05-23 o 23:56
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 07:05   #4601
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Zakopane jest dosyć oklepane, ale ja i TŻ kochamy góry, nie wyobrażamy sobie, żeby choć raz w roku się tam nie wybrać W Żywcu nie byłam, ale ponoć jest bardzo fajnie. Przyda Ci się na pewno odpoczynek, zmiana otoczenia

Będę 3mać kciuki za dzieciaczki
Sesja, jej już zapomniałam co to znaczy studiować Jednak szybko się przestawiłam hihi
Wiem ze oklepane, ale jednak dziwnie ze ta nigdy nie byłam Kiedyś się wybierzemy, na pewno Z gór to my raczej Wisła, Ustroń i te okolice, bo jest bliziutko
Dziękuję

Dlatego ja chyba od razu po magisterce zrobie jakąś podyplomówke, bo mam dwa powody: 1. to właśnie że jak zrobie przerwe to mi się nie będzie już chciało a 2. to taki, że jeżeli chce pracować w zawodzie to prędzej czy później będe musiała jakąś podyplomówke zrobić, a do 25 roku życia chociaż mam rente jeżeli się ucze, to trzeba korzystać

Cytat:
acelinko oczywiście jutro mam wolne więc kciuki będę trzymać
dziękuję

Cytat:
1. z Żywca jest moja koleżanka ze studiów, mogę ją zapytać czy by coś poleciła. ja byłam tam tylko przejazdem, za to co wycieczka szkolna, to Zakopane no nie wszystkie, ale często. byłam z 5 razy chyba. a raz prywatnie z TŻtem i jego kumplami, było super świetnie. ale lepiej jechać w to "nasze" miejsce w grupie, bo samemu drogo. poza sezonem byliśmy, 75 od osoby, ale: 4 pokoje, łazienka z wielką wanną, kuchnia na własny użytek, całe piętro po prostu, własne klucze do budynku, do Krupówek dosłownie dwie minutki w sezonie około 150 za osobę. no drogo, ale się porwaliśmy i super wspominamy a w hotelu chyba 200 za osobę, bo pytaliśmy po różnych miejscach.
pustych nie znalazłam, ale o tym za chwilę

2. no to super z egzaminami.
nie wiem o kim mówisz, ale kilku takich by można znaleźć. a jedna babka to już w ogóle nie mamy pojęcia jak oceniała. zero jakiejkolwiek notatki, czy punktu, po prostu ocena na kartce i myślałam, że zdam, to , a jak byłam załamana, to dostałam 3
dzieciaczki sobie świetnie poradzą, świetna nauczycielka w końcu

3. no to super, cieszę się bardzo. wiadomo, dla większości rodziców to szok, że dziecko im wyfruwa, kolejny jak się dowiadują o dziadkowaniu ale większość po pierwszym szoku się cieszy
1. Byłabym mega wdzięczna gdybyś spytała koleżanke co i jak i w jakim miejscu się najlepiej zatrzymać czy bliżej jeziora, czy bliżej centrum bo wiadomo że ja leżeć i opalać się nie moge, chciałabym pochodzić troche pooglądać, mam nadzieje ze tam jest co oglądać

2. Z maty Raszka robi nam takie problemy. A socjologii co nam koleś zrobił (Liniany) 10 osób na grupe kolosa zdało, ja na szczęście zdałam, ale byłam w ciężkim szoku że się udało

Jej dziewczyny, normalnie całą noc mi się ten konkurs śnił budziłam sie, co chwile, zasnęłam i znowu to samo nie ma to jak nie przeżywac swojej pracy Ale ogólnie tak dobrze mi się dzisiaj spało, spałam jak dziecko, całą nocke mieliśmy okno uchylone całkiem inna bajka tak orzy świeżym powietrzu spać będzie dzisiaj niezły upał, nie wiem w co się ubrać żeby się nie ugotować i ładnie wyglądać

A najlepsze jest to że ja nadal nie wiem o której tańczą te dzieciaczki których na harmonogramie nie było, bo harmonogram nie zmieniony a dyrektorka powiedziała że będzie się dwiadywać ... jade tam jeszcze z rana na próbe to być może się dowiem
Stary 2011-05-24, 07:29   #4602
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej

u mnie juz z rana upal wiec popołudnie chyba będzie nie do wytrzymania

acelinko trzymam mocno kciuki za konkurs na pewno Twoje dzieciaczki wypadną świetnie

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2011-05-24, 07:34   #4603
certina4
Wtajemniczenie

cześć,
jakoś nie mogłam spać, wczoraj wieczorem wymyśliłam, że zapomniałam wydrukować jednej rzeczy wczoraj w pracy i nie mogłam przez to spać, niby nic się nie dzieje, bo można to wydrukować w innym czasie, ale jednak mój profesjonalizm nie dawał mi przez to zasnąć a dzisiaj już po 6 wstałam, pomimo tego, że w pracy są od 9 to już musiałam posprawdzać to i owo

Cytat:
no i dobrze, na wizaż też trzeba znaleźć trochę czasu, a lepsze to znacznie niż praca

acelinko nic się nie denerwuj, dzieciaczki sobie poradzą powodzenia, a tak w ogóle to czego Ty ich tam uczysz? jakiś układów? konkretnych tańców?

my też już od dwóch dni śpimy przy otwartym oknie, bo w niedziele upał nam nie dał spać i teraz sobie otwieramy na noc, zupełnie inne spanie

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy

Edytowane przez certina4
Czas edycji: 2011-05-24 o 07:36
Stary 2011-05-24, 08:27   #4604
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć,
jakoś nie mogłam spać, wczoraj wieczorem wymyśliłam, że zapomniałam wydrukować jednej rzeczy wczoraj w pracy i nie mogłam przez to spać, niby nic się nie dzieje, bo można to wydrukować w innym czasie, ale jednak mój profesjonalizm nie dawał mi przez to zasnąć a dzisiaj już po 6 wstałam, pomimo tego, że w pracy są od 9 to już musiałam posprawdzać to i owo

no i dobrze, na wizaż też trzeba znaleźć trochę czasu, a lepsze to znacznie niż praca

acelinko nic się nie denerwuj, dzieciaczki sobie poradzą powodzenia, a tak w ogóle to czego Ty ich tam uczysz? jakiś układów? konkretnych tańców?

my też już od dwóch dni śpimy przy otwartym oknie, bo w niedziele upał nam nie dał spać i teraz sobie otwieramy na noc, zupełnie inne spanie
eh pracusiu

Ja z nimi robie takie nowoczesne układy jedno przedszkole ma układ do remixu "dancing queen" a drugie do "Wake me up before you go go" takie tańce hulańce a na zajęciach to różne rzeczy z nimi robie czasami coś z towarzyskiego czasami nowoczesny, współczesny, próbowałam z elementami baletu ale to kręci tylko dziewczynki

uciekam! ciekawe co to będzie

upał u mnie już jest założyłam sukienke dosyć krótką pewnie ludzie będą się gapić, ale co tam
Stary 2011-05-24, 09:01   #4605
magolina
Wtajemniczenie

Heeej
nie mama weny do odpisywania, nic mi sie nie chce, tym bardziej że wzięłam trochę pracy do domu żeby dziewczynom ulżyć i się wkopałam, bo muszę na jutro zrobić ponad 300 decyzji o stypendium ale i tak sie nie wyrobie, zresztą dobrze że wzięłam bo nie miałby kto tego zrobić, dziewczyny i tak są strasznie zarobione wczoraj już trochę zrobiłam, może jakoś się uda.

acelinko trzymam kciuki bardzo mocno, ale jestem przekonana że dzieciaczki wypadną świetnie

sjoanna ja jak wieczorem wypije szklankę mleka to zaraz mi sie oczy kleją i spać chce więc chyba coś w tym jest

bezaczku fajnie że lecicie

certi ja też tak często mam, jak mi sie przypomni że czegoś nie zrobiłam to nie mogę spać albo koszmary mnie męczą tak jak dziś nie spałam pół nocy o te decyzje bo sie nie wyrobie

ultra fajnie, że rodzicie sie cieszą

To co pamiętałam to odpisałam
Miłego dnia dziewczynki
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 09:29   #4606
sjoanna
Zakorzenienie

Dzieki za rady dziewczynya le po szklance mleka to bym dopiero nie spala i pol nocy w WC spedzila.
Z mlecznych toleruje tylko maslanke i jogurt. Maslanki tu nie ma wiec jogurty wcinam na snaidanie zeby jakies wapno organizmowi dostarczyc.

Mojej kuzynki synek chodzi w przedszkolu na hip hop. Bardzo go lubi. I tanczyl taki taniec lamaniec z figurami na moim weselu - muzyka mu nie przeszkadzala.

Bezaczek - tlumacz ze to na kosmetyki do samolotu. Ale jak juz masz i przelalas to tez jest wyjscie.

Wczoraj zaczal sie remont na klatce schodowej - caly dzien usuwali stary tynk. Tlukli sie strasznie ale mnie to nie przeszkadzalo. Bo jak skoncza na klatce to zaczna remontowac mieszkanie.
Ale dzis juz po 9 a tu nic nie slychac.

Dziewczyny - dzisiaj postaram sie na wizaz wiecej nie wchodzic. Musze byc silna i pouczyc sie troche przed dzisiejszym egzaminem. Prosze o kciukasy
A i dodam ze dzisiaj moje imieniny - pewnie wiecej As obchodzi je tez dzisiaj. Caluski!

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-05-24, 17:00   #4607
bezaczek7
Zakorzenienie

ha ha, dziewczyny, z tym wulkanem to chyba nie ma żartów
ciekawe czy polecimy...
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-05-24, 17:14   #4608
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Heeej
nie mama weny do odpisywania, nic mi sie nie chce, tym bardziej że wzięłam trochę pracy do domu żeby dziewczynom ulżyć i się wkopałam, bo muszę na jutro zrobić ponad 300 decyzji o stypendium ale i tak sie nie wyrobie, zresztą dobrze że wzięłam bo nie miałby kto tego zrobić, dziewczyny i tak są strasznie zarobione wczoraj już trochę zrobiłam, może jakoś się uda.

Miłego dnia dziewczynki
Fajnie ze możesz popracować w domku
tylko pamiętaj że jak tylko brzuszek zaboli, albo źle się poczujesz to leżakowanie obowiązkowe

Cytat:
Dziewczyny - dzisiaj postaram sie na wizaz wiecej nie wchodzic. Musze byc silna i pouczyc sie troche przed dzisiejszym egzaminem. Prosze o kciukasy
A i dodam ze dzisiaj moje imieniny - pewnie wiecej As obchodzi je tez dzisiaj. Caluski!

Cytat:
ha ha, dziewczyny, z tym wulkanem to chyba nie ma żartów
ciekawe czy polecimy...
a kysz paskudny wulkaniczny pyle!

Kochane dziękuję za wszystkie kciukasy
pierwsz grupa wypadła świetnie, byłam z nich mega dumna, aż miałam łezki w oczach jak tak pięknie tańczyły
Druga grupa troche poknociła, nierówno było, no ale cóż i tak dzieciaczki byy kochane
a teraz czekam na wyniki
Stary 2011-05-24, 18:27   #4609
bezaczek7
Zakorzenienie

a no właśnie:
z tego tu oto miejsca proszę o niezawodne, wizażowe kciukasy, cobyśmy dolecieli do niemiec bez większych przeszkód i opóźnień, a także abyśmy wrócili w terminie i bez nerwów

acelinka a kiedy wyniki?
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-05-24, 18:55   #4610
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
ale jajco, za dużo grafik. pousuwałam wasze, nie gniewajcie się
dobranocek
Spoko, ja też tak robię

Cytat:

Praca nie zając, nie ucieknie Najwyżej się pomnoży

My też spimy przy otwartym oknie, jak się budzę na siku w nocy i mi zimno, to przymykam i zostawiam tylko rozszczelnione
Cytat:

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin Jak egzamin?

Przed chwilą zjadałm ogromny talerz pierogów i ledwo się ruszam Ale chodziły za mną te pierogi już od jakiegoś czasu

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
a no właśnie:
z tego tu oto miejsca proszę o niezawodne, wizażowe kciukasy, cobyśmy dolecieli do niemiec bez większych przeszkód i opóźnień, a także abyśmy wrócili w terminie i bez nerwów

acelinka a kiedy wyniki?
Trzymam
Stary 2011-05-24, 19:40   #4611
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
a no właśnie:

acelinka a kiedy wyniki?

nie wiem właśnie, ogląam co chwile stronke i koleżanka która była w jury powiedziałą zę jak cos to wyśle mi eska, ale póki co cisza

właśnie sjoanko, jak egzamin?
Stary 2011-05-24, 19:44   #4612
201701300931
Konto usunięte

Dzisiaj niesamowity skwar W pracy zaduch, a okno otwarte na całą szerokość. Ciągle robię ogłupiające rzeczy, bo zwyczajnie nic innego mi nie zostało. Nie wiem, jak można było zapuścić to stanowisko, bo dla mnie tam jest momentami tak mało pracy, że chyba niedługo zacznę strony w aktach numerować

Byłam w lumpku i kupiłam fajne wygodne spodnie 7/8 za całe 5zł W najbliższej przyszłości kolejne wyprawy
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 20:01   #4613
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Dzisiaj niesamowity skwar W pracy zaduch, a okno otwarte na całą szerokość. Ciągle robię ogłupiające rzeczy, bo zwyczajnie nic innego mi nie zostało. Nie wiem, jak można było zapuścić to stanowisko, bo dla mnie tam jest momentami tak mało pracy, że chyba niedługo zacznę strony w aktach numerować

Byłam w lumpku i kupiłam fajne wygodne spodnie 7/8 za całe 5zł W najbliższej przyszłości kolejne wyprawy
za zakupy W lumpkach czasem można coś fajnego wypatrzyć, ale oko trzeba miec dobre
Stary 2011-05-24, 20:14   #4614
acelinka
Zakorzenienie

Lumpki wymiatają

Dana, Ty po prostu jesteś pracownik roku
Stary 2011-05-24, 20:23   #4615
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Dana, Ty po prostu jesteś pracownik roku
O tym wszyscy w pokoju wiedzą. Nie oddam tytułu pracownika miesiąca Nikt mnie nie dogoni! :P Już się śmiejemy, że jak dorobimy się tablicy korkowej, to powiesimy moje zdjęcia z podpisem "pracownik miesiąca" i będzie wisieć i wisieć i wisieć, bo nikt mnie nie dogoni. Mimo, że ja się w ogóle nie spieszę i pracuję swoim tempem. Nic nie poradzę na to, że jest szybkie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 22:02   #4616
sjoanna
Zakorzenienie

Dzieki za kciuki - zadzialaly az za dobrze bo pisemny napisalismy a potem byl ustny i na mnie, 2 Chinki i jedna Wegierke zabraklo juz czasu.
Wiec mamy przyjsc w czwartek na ustny a wyniki dopiero w poniedzialek.
Moze to i lepiej - troche jeszcze przepatrze caly material. Jak jest cieplo to cos mi nauka nie wchodzi do glowy.

Umowilismy sie prawie cala grupa na pizze w piatek. Razem z naszymi TZ-ami.
A ze wiekszosc to zwiazki mieszane wlosko - inne to i oni znajda wspolny jezyk do gadania.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-05-24, 22:03   #4617
certina4
Wtajemniczenie

sjoanna wszystkiego najlepszego nie zdążyłam chyba z kciukami, ale mam nadzieję, że dobrze Ci poszło?

acelinko
no to kochane i zdolne te Twoje dzieciaczki, gratuluję oby wyniki były świetne

bezaczku
trzymam kciuki, żeby się udało wylecieć, trochę się stresuję bo moja mama ma za 2 tyg. przylecieć z Glasgow i mam nadzieję, że do tego czasu cała ta chmura opadnie

agawoo Ty pierożki a ja właśnie wchłonęłam 3 kawałki pizzy na noc

magolina
Ty to dobra kobieta jesteś, na zwolnieniu i jeszcze bierzesz pracę do domu ale masz się nie przepracowywać:pros i:

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-05-25, 00:30   #4618
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam
dziękuję, proszę o jeszcze, wylatujemy dopiero pojutrze
Cytat:

nie wiem właśnie, ogląam co chwile stronke i koleżanka która była w jury powiedziałą zę jak cos to wyśle mi eska, ale póki co cisza
dziękuję, proszę o jeszcze. wszystkie ciocie czekają na wyniki
Cytat:
jak ja dawno nie byłam w lumpku, aż mi się smutno zrobiło
Cytat:
O tym wszyscy w pokoju wiedzą. Nie oddam tytułu pracownika miesiąca Nikt mnie nie dogoni! :P Już się śmiejemy, że jak dorobimy się tablicy korkowej, to powiesimy moje zdjęcia z podpisem "pracownik miesiąca" i będzie wisieć i wisieć i wisieć, bo nikt mnie nie dogoni. Mimo, że ja się w ogóle nie spieszę i pracuję swoim tempem. Nic nie poradzę na to, że jest szybkie
zrobisz zdjęcie tablicy, jak już będzie?
Cytat:
Dzieki za kciuki - zadzialaly az za dobrze bo pisemny napisalismy a potem byl ustny i na mnie, 2 Chinki i jedna Wegierke zabraklo juz czasu.
Moze to i lepiej - troche jeszcze przepatrze caly material. Jak jest cieplo to cos mi nauka nie wchodzi do glowy.

A ze wiekszosc to zwiazki mieszane wlosko - inne to i oni znajda wspolny jezyk do gadania.
ja bym chyba wolała mieć to już z głowy, ale z drugiej strony można coś jeszcze powtórzyć.
takie spotkanie może być ciekawe opowiedz potem coś trochę.
Cytat:

bezaczku
trzymam kciuki, żeby się udało wylecieć, trochę się stresuję bo moja mama ma za 2 tyg. przylecieć z Glasgow i mam nadzieję, że do tego czasu cała ta chmura opadnie
dziękujemy, prosimy o jeszcze
wiecie co, no, taka sobie górka, a jak się zezłości, to potrafi nieźle namieszać na kontynencie
to ja też za twoją mamę
dobranocek wszystkim, jutro napiszę ostatni raz, będzie odwyk od wizażu na tydzień
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-05-25, 06:47   #4619
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
hehhe
takich pracowników to ze świecą szukać jesteś niezastąpiona

Cytat:

to ja nadal trzymam kciuki

bezaczku i jak sytuacja z lotem? Bo słyszałam rano w radio że już dwa lotniska zamknęli w niemczech i trzecie mają zamknąć

Kochane dziekuję bardzo za wszystkie kciuki te moje dzieciaczki żadnego miejsca nie zdobyły, nie ma się co dziwić bo konkurencja była ogromna, bo były nie tylko zespoły z przedszkoli ale też np. młodsze zespoły ze szkół tańca. Jak dla mnie najważniejsze było żeby się pokazały, ale wiem że dyrektorki będa niepocieszone
Stary 2011-05-25, 07:22   #4620
ultraradiola
Wtajemniczenie

hej

Bezaczku to trzymamy kciuki za wylot

Acelinko ważne ze dzieciaczki milo spędziły czas i świetnie się przy tym bawiły. Za rok na pewno zdobędą pierwsze miejsce

a ja przeprowadzki ciąg dalszy zostały tylko meble z dużego pokoju do przewiezienia , pralka i 5 średnich kartonów Jak strasznie bym juz chciała mieć to za sobą. Gdyby nie pomoc mojej mamy to do dzisiaj bym spędzała czas nad pakowaniem.

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości