|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2282 | |||||
|
Zakorzenienie
|
piorę na bieżąco
![]() Cytat:
do leczenia jeszcze Ci daleko Cytat:
![]() pokaCytat:
mówiłam chudzielcu, że kłamiesz z tymi oudami znaczy, ślij dalej Cytat:
Cytat:
jestem, wróciłam kupiłam 2 pary oksów (a jak szukałam to nie było ) i spodnie, a torby dla mnie dalej nie ma
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - a znalazłaś te swoje stare okulary?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
dla pogromczyni wampirów
![]() http://3.bp.blogspot.com/_Pj0Zq3YrUq...hic+Shoes2.jpg
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
tak
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mam nic mądrego do powiedzenia
|
||
|
|
|
#2287 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, nic to mam największą najwyżej dalej będę naszać podwinięte tak więc mierz i jakby co to szukamy nowego właściciela Cytat:
dziś mierzyłam cuś podobnego ale wyglądałam jak namiot cyrkowy ![]() Cytat:
i na zbyciu u mnie jest też to http://www.biochemiaurody.com/sklep/mask-pearl.html ja też
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-24 o 20:19 |
||||
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Staram się jak mogę, ale mi nie wychodzi
|
|
|
#2289 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad. 2 serio? nigdy nie byłam w Twoich okolicach.... Cytat:
Niestety nie Dobry chłop, kiedy trzeba to udaje że nie widzi i się nie odzywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już nie wiem czy Wam się dziwić czy podziwiać![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
jak wreszcie udało mi się dotrzeć na pocztę gdy była otwarta, to dla odmiany nie mieli kopert bąbelkowych. Znaczy mieli, ale tylko takie monstrualnie duże ![]() Jutro mają mieć mniejsze. Dziewczyny antyzmarchowe proszę o adresy na pw
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fiem, bo mi się robi jak za dużo brzydali kce fsatwić ![]() Ale nie mósisz od razu tak wypominać ![]() Cytat:
![]() I fogle Red dobrze że wyszłaś z tego wszystkiego żywa |
||
|
|
|
#2292 | ||
|
Zakorzenienie
|
Poka? ![]() Cytat:
Myślałam, że dasz swoją i zademonstrujesz cyca ![]() A na Tobie są łopięte w oudach? Madzik tu impreza była z tego powodu , że się znalazły, każdy się tak schlał, że bar otwarty stał całą noc ![]() Cytat:
![]() To powiedz coś gópiego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ponieważ wyszedł z domu na próbę teatralną, to.... Tylko wyrównuję kolor Odbarwiaczem!!!! Kupiłam też Joannę w sprayu- to znaczy, że mogę niezauważalnie rozjaśniać nawet, kiedy jest w domu
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale była dziś akcja w piaskownicy Moja córcia bawiła się z inną dziewczynką (raz się pokłóciły o wiaderko, ale szybko im przeszło ). Jednak gdy chciałyśmy już iść do domu i zbierałam z dzieckiem zabawki, rozpętało się piekło Mówię do córki - "A jeszcze nie masz tej małej łopatki, gdzie ona jest? " I wtedy dostrzegam, że bawi się nią ta dziewczynka, no i się zaczęło. Dziewczynka nie chciała oddać łopatki A jej mama nie mogła sobie z nią poradzić ( z dziewczynką, nie łopatką ) ![]() że nie odda łopatki (choć to nie była jej zabawka, ale pomijam, bo to tylko-aż dziecko ). A matka spokojnym, cichutkim głosikiem - "No oddaj Amelko zabaweczkę... W końcu panna Amelia zaczęła płakać, a za jakiś czas zaczęło płakać me dziecko, że chce swoją łopatkę No to mówię do mojej, że pożyczymy tej łopatki i przyjdziemy po nią jutro albo niech sobie pożyczy jakiejś zabawki tej dziewczynki.. (płakała jednak całą drogę do domu ). Jak odchodziłyśmy tamta mamuśka nadal walczyła ze swoim upartym i rozpieszczonym dzieciakiem ;] Jak wróciłyśmy, moje dziecię wyjęło wszystkie zabawki z wiaderka i powiedziało płaczącym głosem - "Nie ma mojej łopatki...". Cała historia z jednej strony śmieszna ale z drugiej... chyba dobrze postąpiłam? Głupia łopatka, ale co ja będę się "rządzić' czyimś dzieckiem, skoro ktoś nie może se dać rady? U mnie też czasem dziecko coś odwalało (tylko nie aż tak ), ale nie popuszczałam i nie ustępowałam i myślę, że dzięki temu teraz się zachowuje o wiele lepiej No to tyle o łopatce
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ko kufa - nie wyrabiam z tymi imprezami :cojest :
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugiej trzeba robić spacje i się tak nie zrobi ![]() Dostałam przedwczoraj Reddsa malinowego ... 0.33 ml Chyba wyglądam na osobę, która dużo nie pije A i właśnie go już wypiłam .... na kolację
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-24 o 21:03 |
|
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad. 2 eeeee...... brak mi komenta Jesteś szalona, w tak pozytywny sposób że jak tylko widzę Ciebie i wzmiankę o włosach to mi się gęba sama śmieje na samą myśl " co tym razem" ![]() Waleczna Mała Fogle to sie tak wypowiadam jak bym się znała. lepiej zamilknę. Edytowane przez naiat Czas edycji: 2011-05-24 o 21:10 |
|
|
|
|
#2298 |
|
Nindżopesz
|
Naiwna ![]() To jutro przeleję bo dziś mi TŻ na ręce patrzy a adres zaraz podaję na PW ![]() Kufa, warszawianki, znacie jakąś ekipę remontową, która MA CZAS? Potrzebuję ułożyć gres na balkonie, zdemontować brodzik, zainstalować wannę, przedłużyć rury, położyć częściowo glazurę w łazience i naprawić framugę. Już mieliśmy ekipę ale jeden się rozchorował i dupa. I jeszcze potrzebujemy machnąć szafy wnękowe bo tamci co już niby lecieli kupować materiały milczą. Przynajmniej okna mamy osiatkowane i balkon jest w trakcie siatkowania ale im jakiejś części zabrakło i cdn dopiero we wtorek ![]() A mi z tego wszystkiego lawenda zwiędła bo ją trzymałam w pokoju. I kobea nie chce rosnąć A z trzech chmieli tylko jeden wylazł z ziemi
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Każdy powód do iprezy jest dobry, brak powodu też
![]() Ja wczoraj nie piłam z okazji odnalezienia się okularów, ale dziś to chyba wysuszę czteropak ![]() Cytat:
ad.2 Redds malinowy dobry jest? Czaję się na niego za każdym razem jak w sklepie jestem po jakieś procenty, ale jakoś tak wygrywa desperados. |
|
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
Naiat - wczoraj otworzyłam moje ulubione wino - Kvanchkarę. Miało być na specjalne okazje - ale stwierdziłam, że nie będę sobie żałować
|
|
|
#2301 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Spo, przeuroczo wygląda Twoja historia na biało upstrzona ikonkami
Cytat:
szkoda że nie mam drugiego sensownego pojemniczka, zrobiłabym Ci odsypkę i byś przynajmniej wiedziała czy Ci w ogóle pasuje.. mam tylko takie mini-mini pojemniczki na próbki cieni sypkich.. no i perfumowe sample, ale to bezzenz.. woreczki strunowe miałam tylko zaginęły w akcji przeprowadzkaPin, przypomnisz adres? też zaginął w boju.. zresztą adresy i strunowce to nic, zaginęła mi też parasolka, nie wiem gdzie ją mogłam wpakować że jej nigdzie nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2302 |
|
grozi wypollizowaniem
|
flo ja chetnie bambusa przyjmę ,ale nie wiem za co
|
|
#2303 |
|
Zakorzenienie
|
chcę oddać, bo nie używam
(znaczy raz użyłam) czasu mi brakuje na siedzenie ze szrekiem na twarzy smrodu nie pamiętam chyba nie ma, nie wiem czy działa, ale opinie ma dobre
|
|
#2304 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie taka jak opisałam
![]() Flo postanowiła posprzątać dom ![]() ) i się znalazły na krześle ![]() Cytat:
![]() I nie twierdzę, że moje jest grzeczniutkie, bo nie jest A ja się znam? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak lubisz słodkie piwa próbuj
|||||
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
za nic,
wysyłam właśnie Ju chciała specyfik do włosów, to też poślę czy KTOŚ chce COŚ jeszcze, bo na pocztę jadę
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-24 o 21:32 |
|
|
|
#2306 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Przecież to specjalny szyfr, taka ustawka ikonek ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2308 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
edit-a co jesczze masz ? ![]() ja w ramach testów moge przyjas wszystkie filtry 50 w próbkach jakby ktos mial na zbyciu
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-24 o 21:37 |
|
|
|
|
#2309 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
acha, to idę się powgłębiać może coś odczytam ![]() edit: widzę kształt ryby Cytat:
![]() --- fogle kcem to super jest plus idealnie mi pasuje kolorystycznie do spaniowego tylko skąd wziąć duże takie? największe jakie znalazłam wydrukuje się w formacie pocztówkowym.. ElvgrenWitch1958.jpg
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-05-24 o 21:40 |
||
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

agnes kcesz, tak? 
mówiłam chudzielcu, że kłamiesz z tymi oudami 

, jak nic z tego nie wyjdzie odeślę je do Flo, tak?

Ja już nie wiem czy Wam się dziwić czy podziwiać

, że się znalazły, każdy się tak schlał, że bar otwarty stał całą noc
Głupia łopatka, ale co ja będę się "rządzić' czyimś dzieckiem, skoro ktoś nie może se dać rady? 

Przecież to specjalny szyfr, taka ustawka ikonek