Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r. - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-24, 19:41   #2431
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.

my naroznik to woda z mydlem czyscimy taka gabka dobrze nasaczona, kremu sie troche boje...ale chusteczki dla dzieci w ostatecznosci daja rade

mi tez nogi w tylek wchodza od 13 do 18 spacerowalismy normalnie sily nie mam... a wg tesciowej na dworze od 10 powinnam byc i tak codziennie...zobaczymy jak ona cale dnie bedzie na doworze jak zostanie z mlodym jak my do francji pojedziemy..... wtedy sobie przypomni ze zrobic cokolwiek w domu mozna wtedy jak dziecko spi... bo wg niej mlody moze spac przeciez na dworze w wozku...ehhh i ze o dziwnych porach spi tzn ze od 10-13 to dziwna pora grrr
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:42   #2432
evitka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Pop ja zmienie tam wszystko kolor to podstawa

a co myslicie o tym projekcie ?
http://www.insidelab.pl/blog/wp-cont..._insidelab.jpg

jest jeszcze jeden fajny zeilony ale chyba nie pasuje nie moge go wkleic

mojemu dziecku cos sie stalo i jak ja rozbieram to skarpetki getry koszulke trzyma w rece i idzie z tym spac wczoraj zasypiala z chochelką w jednej rece i ziemniakiem w drugiej a jej owca i kocyk musiły być obok czy to normalne ?? teraz zasypia ze skarpetkami w rece ale bynajmniej mojej reki już nie cce mieć kladzionej na buzie to mały sukces
:rot fl:
mi się łazienka nie podoba, znaczy te maki jak plamy krwi wyglądają

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:44   #2433
mloda1989
Zakorzenienie

drcron a po kim ona to ma.... po tacie czy mamie:P

fajna lazienka....mi strasznie podobaja sie takie odwazne projekty ale sama nie mam na takie odwagi;/
Stary 2011-05-24, 19:47   #2434
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

mnie tez te maki odstraszaja, jakos tak mi nie podchodzi taki klimat, lubie egipskie rozne wzory i piaskowe kolorki
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 19:55   #2435
mloda1989
Zakorzenienie

drcron ja maki uwielbiam mialam sciane w pokoju na czarno a na niej czerwone maki ale to za malolata

tu sa fragm tej lazienki z serialu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 05bb6bc52af2d98f366815e47d8fbc20,12,1.jpg (24,8 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pr7_2282.jpg (32,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2011-05-24, 19:58   #2436
drcron
Zakorzenienie

Młoda wspołczuje ale wiesz co moja mama z Julką jest na dworze od 9 do 15 i ona ma posprzatane obiad ugotowany i zakupy zrobione masakra jednym słowem ja jak mam wolne i jestem z dzieckiem to albo jesteśmy na dworze albo w domu sprzątam a Tż z nią na dworze nie ma szans bym wszystkoz robiła i jeszcze byla na dworze Jula jak wraca do domu to tez jest na dworze do 20 potem o 20.30 pada jak mloda kawka dzisiaj ganiała kury one maja z nia przechlapane ona je goni jak dopadnie to za piora ciągnie nauczyla się dawać im ciastko i jak podejda to je albo lapie albo kopie dzięki bogu nie dziobia jej bo by był wielki ryk a wczoraj kaczki ganiała i do świn mnie ciagnęła a tam jedzie strasznie a jej sie podoba i tez krzyczy sioooooo i macha noga

Evitka mi tez maki sie nie podobają ale jakaś inna fototapeta możę może z innymi makami albo jakis widok albo most czy miasto a ta zielona albo inna ??
w zalączniku ?/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lazienkagroszel.jpg (40,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16sx47k80kckw40000ws8g8csog.600.jpg (34,3 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11939_DSCN8037.jpg (25,5 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 143439.jpg (51,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_foto-1.jpg (17,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg u9d5qfk8oos0sok8kw08o8ksos8.600.jpg (35,6 KB, 13 załadowań)

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 20:01   #2437
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
a jeszcze miałam zapytać a propos mycia włosków, codziennie myjecie waszej młodzieży?
ja do niedawna codziennie,a od jakiegoś czasu mniej więcej co drugi dzień (a jak upał, to codziennie)

a z tym spaniowym outfitem pytałam, bo stary już ją chciał na krótki rękaw kłaść, a mi się wydaje, ,że jak ona się tak rozkrywa to chyba jeszcze lepiej na długi (spi w body spodenkach i skarpetkach).

.
ja nigdy nie myłam Zosi włosków codziennie, zimą kąpaliśmy ją co 2-3 dni i tak też myłam jej główke. Teraz jak cieplej to kąpie codziennie, a czasami umyje ją dwa razy dziennie, ale włoski co drugi dzień. Chyba że sobie piasku nasypie to wtedy umyje częsciej.

My teraz obiad i kolacje na tarasie jemy, teraz wieczorkiem chłodniej troszke to można posiedzieć 23 stopnie na termometrze

drcron- mi się podobają te maki

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Młoda wspołczuje ale wiesz co moja mama z Julką jest na dworze od 9 do 15 i ona ma posprzatane obiad ugotowany i zakupy zrobione masakra jednym słowem ja jak mam wolne i jestem z dzieckiem to albo jesteśmy na dworze albo w domu sprzątam a Tż z nią na dworze nie ma szans bym wszystkoz robiła i jeszcze byla na dworze Jula jak wraca do domu to tez jest na dworze do 20 potem o 20.30 pada jak mloda kawka dzisiaj ganiała kury one maja z nia przechlapane ona je goni jak dopadnie to za piora ciągnie nauczyla się dawać im ciastko i jak podejda to je albo lapie albo kopie dzięki bogu nie dziobia jej bo by był wielki ryk a wczoraj kaczki ganiała i do świn mnie ciagnęła a tam jedzie strasznie a jej sie podoba i tez krzyczy sioooooo i macha noga

Evitka mi tez maki sie nie podobają ale jakaś inna fototapeta możę może z innymi makami albo jakis widok albo most czy miasto a ta zielona albo inna ??
w zalączniku ?/
mi się podoba ta na pierwszym zdjęciu i na dwóch ostatnich

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-24, 20:07   #2438
drcron
Zakorzenienie

to chyba po babci :d ale żeby nie było to ziemniak jest plastikowy wrzuca mi go czasem jak ziemniaki obieram do garnka albo na siłe wciska w reke bym go obrała a chochla tez zabawkowa ona ma durzo takich rzeczy z ikea tych zestawów

mi tez takie odważne projekty się podobaja Tżtwi mniej ale to ja mam zdecydowac co chce

Edytowane przez drcron
Czas edycji: 2011-05-24 o 20:14
Stary 2011-05-24, 20:11   #2439
mloda1989
Zakorzenienie

pewnie twoja mama to ranny ptaszek ja sie nie podniose wczesniej niz o 8.... tak jak babel do 10 co robimy potem idzie lulu a ja mam czas na jedzenie/lazienke/posprzatnie/zrobienie prania/posiedzenie przy zdj slubnych - a teraz mamy mase roboty.... i jak mlody wstanie 12-13 zje to wychodzimy.... i dla neij najwieszy problem to to ze jej kolezanak wychodzi z wnukami o 10 (opiekuje sie za kase swoimi wnukami wiec to jako tako jej praca) a ja go o tej godzinie spac klade.... ona tego pojac nie moze ehh;/
Stary 2011-05-24, 20:22   #2440
drcron
Zakorzenienie

a taka?
http://www.urzadzamy.pl/forum/thread/1212/1/
zdjecie na samym dole strony

albo taka
http://www.domowladni.pl/zdjecie/587...nka-nowoczesna

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

to ja bym zaproponowała babci aby przyszła do mnie o 9.30 wziela małego i poszła z nim na spacer aby mógł sie wyspać na dworku

Stary 2011-05-24, 20:27   #2441
P0P70
Zakorzenienie

AniaP - oczywiście że wiem jak to jest autopsji. Wzrok już nie ten, słuch jeszcze bardziej wybiórczy niż był. O sprawności fizycznej to już nie będę pisałam bo to masakra. I tylko po lekarzach ganiam.

Drcron - jak na razie to mi się jeszcze ani jedna nie spodobała z tych co pokazałaś.
A z Julki to mała fetyszystka Ci rośnie

Co do kąpieli to Oliwkę tatuś kąpie codziennie i tak było od początku. Głowę myjemy w tym samym co resztę o włosach nie napiszę bo ich nie ma . Szamponu nie stosujemy

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-24, 20:31   #2442
mloda1989
Zakorzenienie

fajne te dmuchawce.... i ciemna lazienka tez fajnie wyglada....

ona jest dosc specyficzna dla niej nie wazne czy posprzatne, czy obiad zrobiony..... dla niej najwazniejsze sa jej przyjemnosci a jedna z nich jest powietrze - tzn przebywanie na dworze i wg niej sprzatac sie powinno jak jest brzydka pogoda....
Stary 2011-05-24, 20:36   #2443
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Minka co do gina ja jestem strasznie z niej zadowolona i nie zmienilabym jej na innego lekarza za nic, nie interesuje sie opiniami , ja mam ja sprawdzoną i jestem bardzo zadowolona, na kazda wizyte ide z usmiechem na twarzy , wszystko moge jej powiedziec , pomogla ostatnio mojej kuzynce zupelnie bezinteresownie mimo ze ta chodzila do innej lekarki -Pani Zwolińskiej ( ktora zapomniala ze sie umowila ze mna na wizyte i poejchala nad morze) , zawsze odbiera moj telefon a jak z mala lezalam w wyrku bo mialam angine to co 2 dzien dzwonila zeby zapytac co u mnie, jak sie czuje i czy nieodplatnie nie przyjechac, za badania nie place ona mi nosi ksiazeczke podbija badania , nawet teraz za toxo nic nie zaplacilam, mysle ze to tez zalezy od tego kto w czym widzi straszny problem u lekarza i jaki kontakt sie zalapie. Czy przyjechalaby do porodu nie wiem, bo do niej nie zadwonilam jak jechalam. Ja mam o niej zdanie super i juz 4 kolezanki ktore byly ogladac ze mna Oliwke w brzuchu sie do niej przeniosly i mysle ze kolejki tez mowia same za siebie.

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

my u moich rodzicow caly dzien na ogrodzie, tz wcina kolacje, mnie sie zachcialo ziemniakow w lupinkach i sobie gotuje :P
no właśnie niby tak, ale kurde zraziłam się, właśnie tymi komentarzami, mojej mamie zabieg robiła w szpitalu i zrypała, no i ta płeć też tak jak u ciebie, miał być Kacper
najważniejsze, że ty jesteś zadowolona
a co do kolejek to może dlatego, że bierze podobno prywatnie 50zł a to na nasze warunki dość tanio, no i jak piszesz da rade u niej na NFZ wszystko robić.
Ja kiedyś chodziłam do .... zapomniałam jak on się nazywa, razem z ojcem mają gabinet przy więzieniu nie pamiętam, ale jakoś też się zraziłam, miły był i ładnie tłumaczył, ale raz coś mu nie przypasiło i buczał o coś tam do mnie, że niby się w kolejkę wcisnęłam i du.pa więcej do niego nie pójdę.
W Dublinie miałam za✂✂✂istego lekarza! On był chyba z Indii, ale doskonale mówił po polsku, w Tomaszowie Mazowieckim kiedyś ordynatorem był, superaśny, podczas badania kobiety przykrywał ręcznikami papierowymi, żeby nic nie widzieć i nigdy nie badał "palcami", bo mówił, że to ani dla niego ani dla mnie nie przyjemne, a jak by coś znalazł to i tak na USG musi zobaczyć, więc od razu USG robił. Kurde no i w ogóle był super.... szkoda, że tu go nie ma

Cytat:
w zalączniku ?/
drcron jeśli zielona to mi ta przed ostatnia się podoba, ale ja wybrałabym chyba klasycznie, tą trzecią albo tą inną "niezieloną".
te maki też mi się podobały, w tych zielonych jakoś za zielono mi

ja wróciłam z fitenssu, jak ja uwielbiam to uczucie
Stary 2011-05-24, 20:43   #2444
Darusiaaaa
Zakorzenienie

drcronik mnie sie podobaja ciemne lazienki ale widze po lazience cioci ze tam wszystko znac! doslownie wszystko! musialaby ze scierką zapierdzielac co chwila non stop takze sie zastanow ale ladnie ta z dmuchawcami wyglada
A.Camus
Stary 2011-05-24, 20:47   #2445
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
ania, dziś była "twoja" pogoda, ja wymiękłam szybko, u nas była upałowa masakra

a jeszcze miałam zapytać a propos mycia włosków, codziennie myjecie waszej młodzieży?
ja do niedawna codziennie,a od jakiegoś czasu mniej więcej co drugi dzień (a jak upał, to codziennie)

a z tym spaniowym outfitem pytałam, bo stary już ją chciał na krótki rękaw kłaść, a mi się wydaje, ,że jak ona się tak rozkrywa to chyba jeszcze lepiej na długi (spi w body spodenkach i skarpetkach).

A w ogóle fajna różnica temp-w dzień 30 stopni,a w nocy zapowiadają 4-6 stopni.

Koleżanka mnie dziś obdarowała reklamówką obiadków i deserków hippa po swojej córeczce, która z nich "wyrosła", ciekawa jestem czy młodej posmakują, takie ciekawe smaki same, bo jej słojów raczej nie dawałam.
Ona generalnie na swoje zupki wybrzydza (oprócz barszczyku i rosołku naszego), ale jak dziś dodałam jej kawałek jabłuszka to już smakowało.
jak jest upał to codziennie , jak młodej akiś słoik nie pasi to dodaję troszkę do zup normalnych i wcina
ł
Cytat:
Pop ja zmienie tam wszystko kolor to podstawa

a co myslicie o tym projekcie ?
http://www.insidelab.pl/blog/wp-cont..._insidelab.jpg

jest jeszcze jeden fajny zeilony ale chyba nie pasuje nie moge go wkleic
tam jeszcze w tym mieszkanku jest jeden pokoj i przedpokój na czerwono pomalowane

mojemu dziecku cos sie stalo i jak ja rozbieram to skarpetki getry koszulke trzyma w rece i idzie z tym spac wczoraj zasypiala z chochelką w jednej rece i ziemniakiem w drugiej a jej owca i kocyk musiły być obok czy to normalne ?? teraz zasypia ze skarpetkami w rece ale bynajmniej mojej reki już nie cce mieć kladzionej na buzie to mały sukces

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

my kładziemy spać w bodziaku na krótki rekaw juz od marca tak spimy z gołymi nóżkami ale u nas duszno w domu strasznie nawet nawilżacz nie pomaga a myjemy się w mydełku naturalnym dziewczyny kiedys linka dawały
MI się nie podoba ale te zielone fajne , ogólnie podoba mi się tez w beżu .

Po tym dzisiejszym basenie to mi się oczy zamykają spadam zaraz spac

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
drcronik mnie sie podobaja ciemne lazienki ale widze po lazience cioci ze tam wszystko znac! doslownie wszystko! musialaby ze scierką zapierdzielac co chwila non stop takze sie zastanow ale ladnie ta z dmuchawcami wyglada
ja mam bordową łazienkę i jedna kąpiel dzieciaków i wyglada jakby było nie sprzątane .

Ktoś pytał o narozniki nie wiem czy o skórę wam chodzi .
Ja mam srodki do tapicerek w autach skórkowych piankę do czyszczenia i mleczko do nawilżania ale kremem też nie raz smarowałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-24, 20:49   #2446
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja jestem zadowolona bardzo, mysle ze zeby sie przekonac trzeba pojsc, mnie w szpitalu 3 badalo i zaden mi o ciazy nie powiedzial... zreszta co czlowiek to opinia.

Kozanecki? wiem ze on z tata przyjmowal kiedys ale nie wiem czy o tego ci chodzi, on podobno jest fatalny, ale nie wiem bo nie bylam nigdy takze sie nie wypowiem.
Zwolinska sie umowila na wizyte i nie przyszla:P. Jedykowa odstraszala mnie z gory jakos o Domagale nie wspomne! brrrrr:P

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

ja tez mlodej codziennie wlosy myje, sobie myje codziennie wiec jej tez a ze ona ma tyyyyyyyyyyyyyylena glowie to nie problem;p
A.Camus
Stary 2011-05-24, 20:57   #2447
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jestem zadowolona bardzo, mysle ze zeby sie przekonac trzeba pojsc, mnie w szpitalu 3 badalo i zaden mi o ciazy nie powiedzial... zreszta co czlowiek to opinia.

Kozanecki? wiem ze on z tata przyjmowal kiedys ale nie wiem czy o tego ci chodzi, on podobno jest fatalny, ale nie wiem bo nie bylam nigdy takze sie nie wypowiem.
Zwolinska sie umowila na wizyte i nie przyszla:P. Jedykowa odstraszala mnie z gory jakos o Domagale nie wspomne! brrrrr:P

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

ja tez mlodej codziennie wlosy myje, sobie myje codziennie wiec jej tez a ze ona ma tyyyyyyyyyyyyyylena glowie to nie problem;p
no właśnie Kozanecki!! do młodego chodziłam.
Do Jedykowej do szpitala chodziłam jak na studiach byłam, ale głównie po tablety, kiedyś na cytologii mi wyszło: "obraz cytologiczny nie adekwatny do wieku" to powiedziała, że pewnie próbki pomylili w laboratorium jak drugim razem znów to wyszło, to powiedziała, że nie będę mogła mieć dzieci, heh i po badaniu to mnie brzuch bolał cały dzień, taka delikatna była
kiedyś chodziłam do Kozaka, bo jak miała 15 lat to miała dość poważny problem i jako nastolatka mu zaufała i chodziła do niego, no ale niestety zmarł
ostatnio była u babki co w medicusie w centrum przyjmuje, niby nie zła, ale jakoś nie nabrała do niej zaufania.
aha i po tym co Jedykowa mi nagadała, moja mama gadała z sąsiadką z ginekologii i powiedziała, żeby iść do Koprkowej, ta była spoko, ale cena wizyty zaporowa
to chyba tyle co znam i nadal szukam.
a kto jest u nas ordynatorem na ginekologii, nie Zwolińska??

ja małej włosy myję co 4-5 dni, chyba że się zapaprze, ja pamiętam że jak byłam mała, mama też nam tak myła
Stary 2011-05-24, 21:13   #2448
Darusiaaaa
Zakorzenienie

wydłuba jest ordynatorem;/

Kozaka to chyba wszyscy żałują;/
Ja pamietam jak sie umowilam ze zwolinska i stoje pod gabinetem i dzwonie i dzwonie i ciszaaaa, dzwonie na tel odbiera ja mowie ze stoje pod gabinetem i czekam dzwonie ale nikt nie otwiera a ta "ale ja jestem nad morzem" -extra;/

mnie tez jedykowa badala jak na ten wyrostek pojechalam, oj to badanie tez czulam dluuugo a kozanecki chyba jako jedyny ma u nas 3d .

Błasiak ma bardzo dobre opinie, mozesz sie przejsc zobaczyc.
A.Camus
Stary 2011-05-24, 21:19   #2449
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Jak to JEDNE złośliwe!!!! A ja??!!!
Wiem że w tym wieku to wzrok już nie bardzo, niedługo i reszta zmysłów poleci .

A Ty z kijkami to też już powinnaś zacząć chodzić i jakby co to się przydadzą na przyjacółkę - lochę. Może nadaj jej jakieś imię i sie naprawdę zaprzyjaźnicie
Ja i tak mam astygmatyzm więc mi nie zalezy .
Nie liczę Twoich złośliwości bo nie znamy się od szkoły.

Chyba muszę pomysleć nad imieniem dla zwierzaka.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
I to mówi ta co coś o tym wieale podobno jedne zmysły jak odchodzą to inne się wyostrzają, zawsze można liczyć na fajniejsze orgaz.y

Dzisiaj robiłam gofry i mąka mi się skończyła, ciasto takie naleśnikowe, nie mam czego dosypać, to dosypałam płatków owsianych, i zarodków przennych, ale pyszne, i świadomość tego że zdrowetylko gorzej od gofrownicy odchodzą

Mój maleńki synek to ostanio taki się dzikus zrobił, bo jak zobaczy większe skupisko ludzi niż takie rodzinne, np w szkole to mi się do nóg przykleja i ryczy z łzami włącznie. Jak dzisiaj mój tata był na tych gofrach to ten malec siedział przyklejony do nogi i mrudził w kuchni, pomagało tylko przerzucenie go z podłogi na moje bioderko

młoda czym czyścisz narożnikja jak podniosę poduszki to widać że już czas wyczyścićwczoraj wyczytałąm że chusteczki dla dzieci do pupy ładnie czyszcza, i niby nivea, ale kremem nie smarowałam, a w sumie czymś by trzeba
Niezły pomysł i jaki zdrowy .
Zosia robi podobnie. Nie ma to jak rączki mamusi . Nie lubi jak ktoś ją chce wziąć na ręce a moja mama mówi z ja robiłam dokładnie tak samo

Cytat:
ania, dziś była "twoja" pogoda, ja wymiękłam szybko, u nas była upałowa masakra

A w ogóle fajna różnica temp-w dzień 30 stopni,a w nocy zapowiadają 4-6 stopni.

Koleżanka mnie dziś obdarowała reklamówką obiadków i deserków hippa po swojej córeczce, która z nich "wyrosła", ciekawa jestem czy młodej posmakują, takie ciekawe smaki same, bo jej słojów raczej nie dawałam.
Ona generalnie na swoje zupki wybrzydza (oprócz barszczyku i rosołku naszego), ale jak dziś dodałam jej kawałek jabłuszka to już smakowało.
Myję codziennie zwłaszcza przy takich temperaturach. Przez krótki czas myłam co 2 dni.

Oby smakowały. Zosia zjada bardzo niechętnie słoiczki. Daję tylko jak gdzieś jedziemy i nie ma czasu ani miejsca na gotowanie.

Trzytmajcie kciuki. Jutro ide z Zosią do okulisty - udało mi się znaleźć bez rocznej kolejki. Obym przezyła wizytę, juz dziś sobie mówię że muszę zachować spokój bo tylko tak ona będzie spokojna.

Megi - wracając do szczepionek to dzisiaj Tż przyniósł gazetę z artykułem o rzadkim powikłaniu po odrze. Nazywa się to SSPE. Właściwie to artykuł o dziewczynce (ma teraz 39 lat), która nie była szczepiona
Stary 2011-05-24, 21:41   #2450
agnieszka09
Wtajemniczenie

MADZIWNIA Madziu ale zgrabna jestes,rewelacyjnie wygladasz.a Michasia sliczna dziewczynka...co sie dzieje,ze Cie nie ma....pewnie duzo obowiazkow i do tego szkola...

MLODA gdzie Ty masz boki...ja nie widze. sliczna,zgrabna mamusia...i Dawidek uroczy.widze fajny wypad mielsicie

ASIULEK Werica jak zawsze sliczna zchrupac tylko

SARA slicznotka i jak pieknie pozuje...mala modelka nam rosnie

BAOBABEK za pewne w domu czujesz sie jak ksiezniczka wsrod swoich przystojniakach maly dzentelmen przeslodki

ANIAP juz Ci odpisalam na fb...nie ma problemu pokaz linka z tymi bluzami i Ci wysle...jesli chodzi o zakupy to ja z checia

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

DARUSIA dzidzius sliczny ciekawa jestem co u nas siedzi w brzusiu

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 21:47   #2451
ania p
Zakorzenienie

Agnieszka już Ci wysłałam Podlicz tylko wsio , powiedz po jakim kursie mam liczyć i na jakie konto Ci kaskę przelac wyślij mi na FB
Dzięki dobra kobieto
Stary 2011-05-24, 21:50   #2452
libra777
Zakorzenienie

Hej!
Izazula to trzymam kciuki
Evitka ja myję od samego poczatku codziennie tak samo jak kąpiel , nie wyobrażam sobie inaczej sama tez myję włosy codziennie
Drcron mi się podoba łazienka w kolorach czekolady i beżu jasnego ,czekolada na podłodze płytki podłużne o strukturze drewna i na ścianach tez czekolada ale idzie naokoło taki szeroki pas z jasnych płytek i sanitariaty kwadratowe i do tego jakieś żywe dodatki np. kolor czerwony ręczniki , mydelniczka dozownik widziałam taka na żywo i rewelacja i halogeny w podłodze i suficie,ale co kto lubi

A ja oduczam mojego Mika spania ze mną , koniec przedwczoraj tak mi z bańki w nocy pociągnął że wargę mi rozwalił i krew się lała
Wczorajszą noc przespał całą w łóżeczku ale wstawałam chyba ze 2 razy bo się przekręcił w poprzek i zaklinował, cholera małe te łóżeczka powinny być szersze , na dole mam turystyczne i nie ma tego problemu żałuję że nie wzięłam dwóch takich turystycznych

U nas rano do południa upał a później pod wieczór taka się wichura zerwała że masakra i popadało kilkanaście minut czyli tyle co nic, a przydałby się deszcz oj przydał bo już sucho strasznie trawa miejscami mi juz schnąć zaczyna.
Na warzywnik woda idzie non stop co 2-3 dni a na trawę trochę mi szkoda lać bo w zeszłym roku to 800zł niedopłaty miałam przez moje podlewanie

Młoda przecież każde dziecko śpi inaczej , co za babsko na prawdę tak cięzko to pojąć
Asiulek Ty już lepiej tam nic nie wyszukuj , bo kto szuka....
Jest dobrze i już
Ania co to za termy jakies ciepłe baseny czy co coś nie kojarzę
P0P nie przejmuj się mój Miko tez tate chce zamykać w komputerze
Baobabku no faktycznie perspektywa nie za ciekawa , chociaz ja i tak wolę dom
ale masz przystojniaków
Darusia na pewno sobie poradzisz, i co idziecie na to 4D ja byłam i płytę nawet mam ale się ni chciał za bardzo ruszać leniuch mały ,teraz nadrabia
Ma tyle siniaków że jak mu myję kolana to nei jestem pewna czy to jeszcze brudne czy siniak
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-24, 21:53   #2453
ania p
Zakorzenienie

LIbra ano ciepłe w tym najciplejszym 34 stopnie

http://www.termy-mszczonow.eu/index.php?p=gal&g=1&l=pl

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-24, 21:53   #2454
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANIU zaraz ide zobaczyc...a pieniadze wplacisz mi na konto pl...bo jakbys miala mi wplacac na ang to by Ci sie nie kalkulowalo bo prowizje biora ponad 100zl

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-05-24, 21:54   #2455
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ANIU zaraz ide zobaczyc...a pieniadze wplacisz mi na konto pl...bo jakbys miala mi wplacac na ang to by Ci sie nie kalkulowalo bo prowizje biora ponad 100zl
jest taka strona z którekj robi się przelwy za darmo
jak chcesz to Ci kiedyś podam moze się wam przyda bo niedawno przelewałam kolezance ale na PL mi łatwiej jak Ci nie robi różnicy
Stary 2011-05-24, 21:55   #2456
agnieszka09
Wtajemniczenie

a tutaj wstawie Wam jeszcze ciocie foteczke mojego malenstwa sprzed ok 4 tyg...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg usg 001.bmp.jpg (38,0 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg usg 002.bmp.jpg (32,9 KB, 31 załadowań)

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-05-24, 21:56   #2457
ania p
Zakorzenienie

Agnieszka super maluch
Stary 2011-05-24, 21:57   #2458
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
a tutaj wstawie Wam jeszcze ciocie foteczke mojego malenstwa sprzed ok 4 tyg...
Śliczny bąbelek
Stary 2011-05-24, 22:07   #2459
agnieszka09
Wtajemniczenie

dziekujemy ciociom

ANIAP pewnie,ze na pl...mi to bez roznicy a juz zapisalam sobie wszytko i na dniach pojade do nexta na zakupy uwielbiam kupwyac

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2011-05-24, 22:09   #2460
Darusiaaaa
Zakorzenienie

libra jesli gdzies pojdziemy to raczej do sądu do rozwodówek, tak sie pożarlismy ze poszedl spac do mamy ( chyba?) albo nie wiem gdzie, cos sie porabalo ale to dlatego ze zaczal krecic cos pod nosem od pewnego czasu a ja mialam dosc i wybuchlam w koncu i sie zaczelo, slowa padly straszne ale mi to chyba wszystko jedno na chwile obecną, ja na sznurku go nie trzymam , przywiazany nie jest.
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości