|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() wydaje mi się że Twoja koleżanka nie zapłaciła drogo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() jagodzia, kicia-jutro big day!!! ![]() a ja w piątek umówiłam się na pierwsze spotkanie w salonie lisy ferrery ![]() ![]() dalej jestem za cosmobellą 7375, ale może mi się jeszcze odwidzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mógł nawet z tego ich złota nie robić tylko od ceny obrączek odjął ich 9gx80zł i tak wyszło. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
Wiec tak by wychodziło. Tak jakby on ich 9gram przyjął poprostu w rozliczeniu i odjął od ogólnej ceny. Aha i dziwne że nie pytał ich o grubość jaką chcą, sam zrobił takie, spytał tylko o szerokosć. Edytowane przez Seagirl Czas edycji: 2011-05-24 o 21:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Na poczatku chcialam na 16 ale juz ta godzina była zajęta. Cytat:
Kicia - tylko na kasuje zdjęcie przez 22 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
nie ma problemu skasuje w czwartek dopiero
#1536 |
Zakorzenienie
|
zerknijcie na tą suknie http://www.youtube.com/watch?v=edxnQ...eature=related
panna młoda trochę zaszalała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | ||||||||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Suknia miodzio ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jutro mamy spotkanie z fotografem! trzymajcie kciuki, żeby udało się nam podpisać umowę na korzystnych warunkach ![]() Lecę doglądać Wojewódzkiego ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
lecę spać bo padam
![]() dobranoc
#1539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=8eVNv...eature=related
to sie nazywa dobra zabawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
ooo wszystkie juz chrapią
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1542 |
Podróżniczka
|
Straszna wichura się zerwała na dworze, okna by mi powyrywało nawet z mikro wentylacją A deszczu jak nie było tak nie ma. Za to co chwilę słychać straż pożarną
![]() To ja też uciekam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |||
Zakorzenienie
|
Normalnie brakuje mi dzisiaj paru godzin. cały czas na chodzie byłam, aż do teraz...
Cytat:
Cytat:
A i wstępnie mam chyba najwcześniejszą godzinę z nas tutaj obecnych, bo 11. Nie chciałam jej, ale tak mnie ksiądz zapisał ( bo tak się u nas w parafii robi), w październiku będziemy pertraktować zamianę na 12, tak żeby najpóźniej obiad podano o 14. I to jest właśnie kwestia przyzwyczajeń. U nas tak po prostu jest i tak sie robi. Rodzina w większości tylko na takie wesela chodziła. Wiadomo, dziewczynom, które mają ślub na 17 ciężko jest sobie wyobrazić ślub o tak wczesnej porze, z kolei mnie ciężko jest sobie wyobrazić ślub późnym popołudniem. Co kraj to obyczaj. Najważniejsze, żeby wszyscy dobrze się bawili. Obojętnie gdzie, wesela średnio trwają tyle samo. Jak u nas goście standardowo skończą ok. 3-4 to mają jeszcze czas, żeby się wyspać do poprawin 13- 14. My znikamy z sali koło godz. 1. Więc mamy mnóstwo czasu dla siebie. Fakt- pewnie wstanę o 6 rano, ale jak znam siebie, to nawet gdybym miała ślub na 20, to i tak o 6 byłabym na nogach... Podsumowując- czy ślub będzie o godz. 10 rano, czy o 19 wieczorem będzie to i tak nasza najpiękniejsza chwila w życiu!!!!! Ps. pewnie powtórzyłam się za niektórymi z Was, przepraszam, ale najwidoczniej mamy podobne poglądy, aaaaaa i nie zacytowało mi tego co chciałam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1545 |
Wtajemniczenie
|
Evoonia, wszystkie uciekły, to może w końcu uda mi się Was dogonić!
![]() Chatka, co do sukni 2w1 to właśnie zastanawiam się jeszcze. Bo z jednej strony w lipcu będzie pewnie gorąco i fajnie by było móc się trochę "rozebrać", a z drugiej mamy jeszcze poprawiny, więc może dopiero drugiego dnia wystąpię w czymś nieco bardziej odkrytym, a pierwszego będzie tradycyjnie. Kwestia do przemyślenia, ale znając mnie pewnie zaszaleję już w pierwszym dniu ![]() ![]() nena, u tej stylistki każda opcja szycia jest możliwa, to znaczy i według mojej wizji i całkowicie według jej projektu. Ona doradzi jaka suknia będzie mi pasować do figury, ale jeśli ja mam już jakąś wizję, to jak najbardziej mogę przynieść jej zdjęcia i możemy nawet z elementów kilku sukni stworzyć tę jedną jedyną, oczywiście w jakiś gustowny sposób - już jej w tym głowa ![]() Makijaż ślubny: Gorska_Kozica, ja mam piwno-brązowe oczka i najlepiej się czuję w szarościach, srebrach i czarnym, ale nie raz gościł na moich powiekach także fiolet i róż, a ostatnio i zieleń - w zależności od humoru. W brązowych i złotych cieniach akurat się sobie nie podobam. jagodzia, ja też będę miała mocny makijaż, to więcej jak pewne, bo na co dzień mocno podkreślam oczy i dobrze się z tym czuję ![]() Godzina ślubu. My też mamy ślub o 17.00, raz ze względu na dojazd gości z dalszych okolic, a dwa, żeby ewentualny lipcowy upał trochę przeminął. Wesele będzie do 4.00, potem od 14.00 poprawiny. Nedda, witaj! ![]() ![]() ![]() ![]() Co do służby zdrowia, widzę, że wiele z Was ma podobne doświadczenia i podejście: unikać lekarzy jeśli tylko się da, a jak już coś trzeba załatwić, to najlepiej prywatnie. Niestety, tego komfortu jak przy prywatnym leczeniu nie da się z niczym porównać, a wydawałoby się, że uprzejme podejście do pacjenta powinno być na porządku dziennym także w państwówce, ale nie ma na co liczyć... Ja też nie chodzę już nawet po skierowania na zwykłą morfologię do rodzinnego, po tym jak kiedyś dostałam z łaską i najpierw musiał sprawdzić kiedy to ostatnio byłam w przychodni i czy przypadkiem nie wykorzystałam już swojego limitu na badania w tym roku ![]() A propos, wiecie co... Byłam dzisiaj u swojego gina na cytologii i powiem Wam, że jak nigdy nic mi po tym badaniu nie dolegało, tak dzisiaj boli mnie całe podbrzusze i do tego mam plamienie, co nigdy się nie zdarzało! Coś mu chyba nie poszło i musiał dwa razy pobierać cytologię... Jakoś mnie to przybiło ![]() ![]()
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-05-24 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | ||||
Zakorzenienie
|
Od razu widać, że się nie znam...
![]() A oczęta masz bombowe, szczególnie to jedno! Ciekawi mnie jaki kolor masz w dowodzie wpisany??? Mojemu Lubemu np. zmienia się kolor oczu- SERIO, dlatego sama nie wiem jaki ma. Jednego dnia jego oczy są szare, innego zielone, jeszcze innego niebieskie, a w dowodzie ma wpisany brąz... A mimo tego, że z natury jest ciemny, to takich oczek nigdy nie miał. Przynajmniem mam powód dla którego codziennie mu w oczy zerkam- żeby wiedzieć jaki kolor ma akurat dzisiaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Jagodzia Twojej relacji także jestem baaaardzo spragniona!!!!!!! Cytat:
![]() MagdziaS nie zacytowało mi, ale podejrzewam, że chciałam pochwalić buty które wkleiłaś. Kurcze, gdybym tylko umiała 12 godz. przetańczyć na takim obcasie chciałabym je na swój ślub ![]() Evoonia życzę Wszystkim Pmkom tutejszym i mnie oczywiście też, żyby tak się bawili goście na naszych weselach!!!! Aż się japa cieszy ![]() Kurka psiapsióła u mnie siedziała prawie do północy i nie widziałam Czesława u Kuby. Dziewczyny które oglądały (Magdzia, nie tak przypadkiem ty???) jak było?? Czesława uwielbiam, dlatego pytam. No i nie chce mi się spać ![]() ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- A jeszcze w temacie obrączek- dla dziewczyn z Rybnika, Wodzisławia/ okolic. Zawsze to jakaś zniżka ![]() http://www.groupon.pl/deals/rybnik?n...ampaign=Varies
![]() |
#1547 | ||||
Rozeznanie
|
Ajjjj ciekawa jestem tych Waszych sukieneczek, kicia i jagodzia
![]() Już się doczekać nie umiem! ![]() ![]() Dotk4 My też, jak niektóre dziewczyny tutaj, Mamy swoje złoto i będziemy przetapiać, więc nie ma co gadać o cenie... Nie wiem też czy nie zrobimy tego u "rodzinnego złotnika" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A możesz mi wytłumaczyć, Kochana, jak to jest niby z tym częstochowskim geograficzno-technicznym niedopasowaniem???? ![]() Bo ja wiem TYLKO tyle, że Czę100chowa jest na Śląsku ![]() Za jutrzejsze (dzisiejsze!) spotkanie z fotografem jak najbardziej ![]() No i zdaj Nam ładnie sprawozdanie z tego spotkania ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A o podkładzie z sorayi zapamiętam sobie. Cytat:
![]() Po drugie: Dzwoń do tego gina i opisz Mu co się dzieje...niech Ci chociaż coś podpowie telefonicznie, będzie znał przyczynę i będzie wiedział jak zaradzić niepokojącym objawom. Ja byłam 2tyg temu na cytologii i nic mnie nie bolało, ani nie miałam żadnych plamień...nie zwlekaj więc. Po trzecie: gdzie wyczarowałaś sobie tą stylistkę? I ile taka impreza kosztuje? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A wy będziecie mieć jakieś zabawy oczepinowe na swoich przyjęciach? Mam na myśli takie normalne, żadne pompowanie balonów ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, nie ma problemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() ja wpadam na krótko, bo lece do pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() Milego dnia!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() co do gina- ja też radzę się z nim skontaktować. tym bardziej, że wcześniej nigdy nic takiego Ci się nie przytrafiło. u mnie po badaniach zawsze było wszystko ok, i gdyby nagle coś takiego mi się przytrafiło to od razu bym do lekarki dzwoniła. Cytat:
![]() miałam iść jutro na trwałą, ale muszę pojawic się w nowej pracy, więc lecę dziś na 12 zrobić sobie na nowo loczki ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie przejmuj się Kochana plamieniem, ja też tak mialam po cyto.Ale może wybierz się do lekarza będziesz spokojniejsza... Kochane mam ogromny problem...Opiszę w nastepnej wiadomosci blagam o pomoc bo ja juz cala noc nie spalam ![]()
![]() |
#1555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas nie bedzie takich pseudo-zabaw. Poki co nasz DJ podsunął nam pomysł ze zgadywaniem piosenek. Dwie drużyny. Każda osoba z drużyny po kolei zakłada słuchawki i musi nucić/mruczeć dany utwór a reszta drużyny zgaduje. Widziałam to u DJ na płyce z wesela, które prowadził i zabawa naprawdę fajna, ludzie mieli masę śmiechu. ![]() Cytat:
![]() Poki co szukam czegos fajnego, żeby były jakieś zabawowe przerywniki w tańcu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje niuto dzięki za linka, niestety, ale jak przesłuchałam te piosenki, to nie za bardzo pasują... ciąg dalszy szukania.... ehhhh Co do obrączek, to chyba tak do 2 tys. ale w sumie nie wiem, nie orientowałam sie jeszcze w cenach. fablous byłam na twoim wątku wymiankowym, powiedz mi, dlaczego wymieniasz tą sukienke z H&M? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1305217923 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1305217923 Kurcze, taka superowa, marzy mi się, ale nie mam chyba na co się z tobą wymienić.... a masz jakieś fotki na żywo? evonia okropna ta suknia... magdziaS buty super, gdzie takie znalazłaś i za ile? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak po oczepinach są 2 godziny zabaw, to 90% gości się po prostu nudzi. Jak zabawy będą wplecione, to się więcej ludzi będzie bawić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz kupiłam sobie inną sukienkę z Asos i ta już nie jest mi potrzebna, raczej nie założę jej w tym roku więc po co ma wisieć w szafie. Znając mnie to za rok już mi się nie będzie podobać ![]() Tu jest moja fotka w niej (ależ mam bledziutkie nogi.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Zadomowienie
|
Postaram się jak najdokladniej opisac swoj problem i liczę na Was...
Chodzi wlasnie o salę.Jak wiecie moje wesele miało odbywać się w Arkadii http://www.dworekarkadia.pl/ w sali balowej (600mkw.) Wczoraj bylsimy u znajmych i oni dali nam namiary na nową salę ktora sie buduje w sumie niedaleko Arkadii. http://www.trzyroze.pl/galeria.html Chodzi mi o ta najwieksza sale 400mkw. I tu rodzi się problem.Nie wiem co zrobic ![]() Ta sala jest w budowie(dzisiaj tam dzwonilam) i nie mozna jej zobaczyc w srodku tylko wizualizacje.Jedziemy dzisiaj zobaczyc ja chociaz z zewnatrz. Zarezerwowalam sobie termin telefonicznie ale teraz nie wiem co zrobić. Chodzi dwie kwestie- 1) Finansowa Ta nowa sala oferuje doskonale warunki cenowe ( 170zl za osobe plus przy naszej liczbie gosci stol wiejski gratis , pokoje dla gosci 60zl za dobe itd) Warunki na prawde rewelacyjne a standardem nie ujmuje Arkadii, W Arkadii 200 zl za osobę plus 1500 za stol wiejski plus pokoje z pewnoscia drozsze reasumujac na nasz licze osob wyszlo nam: (ok.180) Arkadia- 37500 Nowy- 30600 czyli ponad 7 tys oszczednosci na samej sali ! 2)Sala - W Arkadii sala jest cudowna ale ogggromna i boje sie ze goscie mi sie pogubia na tych 600mkw. Co innego jak ma się 300 osob. W nowej sala ma 400 mkw. Minusy nowej- Ryzyko bo dopiero sie buduje i nie wiem co tam ostatecznie bedzie. Minusy arkadii- cena, zbyt duza sala Proszę Was o pomoc i rady Dziewczynki.Bo dzisiaj o 15 jadę do Arkadii podpisywać umowę i juz sama nie wiem co zrobic...
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym brała tą nową ![]() Raz, że różnica w cenie jest naprawdę spora a drugie, to, że jak się buduje coś nowego to wiadomo, że zawsze będzie to bardziej nowoczesne, ładne i zadbane. Ja bym zaryzykowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.