![]() |
#3601 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
Cytat:
Polecam ![]()
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
A mogłabyś coś więcej napisać jak się kontaktowałaś, ile musiałaś czekać na operację i ogólnie przebieg. (Chyba, że wcześniej już o tym napisałaś w tym wątku ) Muszę przyznać, że cena zachęcająca w porównaniu do cen w Polsce.
#3604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3605 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Umawiałam sie z lekarzem w stycczniu, były wolen terminy nawet za 3 tyg, ale ja czekałam do marca, bo mi akurat tak pasowało. Przyjechałam do Czech zaraz 20 km od granicy z Polaka(od Cieszyna) i miałąm w jednym dniu konsultację badania a potem zabieg, wyszłam do domu nastepnego dnia. Wcześniej konsultowałam się z nim mailowo, wysłałąm mu swoje zdjecia i poprosiłam o wycene i co trzeba zrobic z noskiem. Bałam się ale jestem zadowolona. I w ogóle to nic nie boli, tylko wyglada sie okropnie, przezz 2 tyg sińcei opuchlizna i trzeba nosić gips na nosie. Pozdrawiam. Naprawdę polecam.
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
Do Polka_Polka gratulue noska, chodź go nie widzialam napewno jest piekny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: Operacja plastyczna nosa ???
no ja mam nos jak ziemniak okropny będę miała 14 czerwca oeracje u doktor żukowskiej może ktos zna o niej opinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! dziś idę ściągać szwy i mam pytanie do tych , które są już po
![]() ![]() Do miracle85. Ja miałam zabieg w znieczuleniu ogólnym i jak się wybudziłam czułam się dobrze, a potem jeszcze kilka godzin spałam. Zadnych problemow nie było, wprawdzie dwa razy wymiotowałam, ale to było raczej plucie krwią, niż takie prawdziwe . . . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() |
#3610 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a na zewnatrz nosa, na slupku nie mialalm nic robione takze tez nic mi nie wyciagali jedynie setony ![]() jak boisz sie bolu to chyba ketonal mozesz zazyc- jeden nie zaszkodzi
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedzi, mi właśnie mija 2 tydzień od zabiegu i pewnie też mi szwy powrastały więc na wszelki wypadek wezmę coś na ból godzinkę wcześniej. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a w jakim miesiacu warto wybierac sie na operacje noska bo ja zdecydowalam sie na luty ale nie wiem czy dobrze zrobilam....poradzcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Raczkowanie
|
Bardzo dobrze, bo nie ma wtedy upałów, jak beda mrozy to i tak na poczatku beziesz siedzieć w domu żeby nos sie zagoił, a potem na wiosne wyjdziesz jak nowo narodzona, a w lecie bedziesz mogła korzystać ze słonca do bólu.
#3614 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
od dawna marzę o operacji, mój nos nie jest najgorszy z możliwych, ale jak widzę siebie na zdjęciach.. koszmar. Wstępnie umówiłam się na zabieg u dr Krajewskiego (Gryfice), ale w zasadzie nie ma dla mnie znaczenia gdzie pojadę i ile zapłacę gdyż liczy się dla mnie efekt końcowy który będę nosiła przez resztę życia. i powiem szczerze ze jak czytam o kości wyrastającej do góry z nosa i tak dalej to mnie ogarnia wielki strach. Słyszałam tez opinie że w rejonie zachodniopomorskim lekarze nie robią dobrze nosów, że najlepsi są w poznaniu. inne źródło mówi że dr Krajewski jest bardzo dobrym lekarzem i sama już się gubię. |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() po swiętach, ciemno zimno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3616 |
Raczkowanie
|
Polka_Polka ja poszlam na pierwsza wizyte do dr Brzuchanskiego bo mialam blizej bo chyba dr Libor Polak w Ostravie przyjmuje prawda?Bardzo pozytywne wrazenie na mnie wywarl, strasznie sympatyczny. Pierwsze co mi powiedzial to ze nie musze robic calkowitej korekty tylko część chrzestna,to mnie pocieszyl. Stwierdzil ze jak nosek zrobi troszske zadarty to moj maly garbek nie bedzie widoczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Raczkowanie
|
judka33 - teraz widzę że byłaś u dr Krajewskiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja jestem juz po sciagnieciu gipsu i jest ok. Rewelki nie ma , bo jestem opuchnieta i jeszcze mam siniaki i dodatkowo mam to oko jak pirat z karaibów, ale też garbka nie ma ![]() ![]() Edytowane przez Raua Czas edycji: 2011-05-24 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dr Libor Polak przyjmuje tez we frydek Mistek 25 km od granicy z Polską. Ja wysąłłąm swoje zdjecia do trzech lekarzy Łątkowskiego wójcickiego i Polaka zeby przekonać sie czy wszyscy proponują mi to samo i faktycznie wszyscy zaproponowali mi to samo, więc byłąm pewna co mam zrobić ze swoim noskiem. Tobie radzę to samo, bo skoro podejmujemy sie juz zabieug to tak żeby efekt był zdowalajacy. Jedna dziewczyna taka Ania skarżyła sie tu na forum że miała robianoą tylko czesć chrzestna i nie było widać żednego efektu.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
Polka_Polka masz racje chyba jeszcze pojde do Polaka na konsultacje a czy mailem cos sie placi za wyslanie zdjecia? Wiem ze z reguly lekarze chca zeby przyjsc na konsultacje zaplacic i dopiero odpowiedza na nasze watpliwosci....A Wójcicki i Łatkowski gdzie przyjmują?
PS. Z takim nowym noskiem to tylko chodzic do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3622 |
Raczkowanie
|
Polka_Polka, a jak sobie radzisz z dojazdami na wizyty ? ja mieszkam w zachodniopomorskim u mnie przyjmuje Krajewski ale Judka nie jest zadowolona z jego pracy.. myślę nad łątkowskim. tylko że mam kawał drogi, o ile na operacje mogę dojechac o tyle ciężkie byłyby później konsultacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! mam pytanko do Polka Polka i ammm i tych, które już są po operacji, czy nosicie już okulary przeciw sloneczne? mi lekarz nie określil terminu, tylko powiedział, żeby nie nosić, jak to jest u Was? i czy ćwiczyłyście cos a'la fitnes, bieganie? u mnie lekarz zalecił miesiąc bez wysiłku fizycznego, nie chodzi mi oczywiście o wyciskanie na siłowni ale mam wątpliwości co i kiedy mogę robić. Poo jakim okresie Waszym zdaniem można spokojnie zacząć coś robić w tym kierunku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi lekarz kazal uwazac na wczesnym etapie bo jednej kobiecie sie nos od okularow zapadl, tym bardziej iz nosila nie odpowiednie- z jakimis gumowymi "noskami" no ja juz jestem ponad 4 miesiace po operacji wiec juz sie nosic tak strasznie nie obawiam, ale przy takim sloncu to ja zyc bez okularow nie moge ![]() co do wysilku fizycznego to narazie sobie odpusc...to tak jak z tym basenem lekarz mi mowil, że nie chodzi o fakt ze nie wolno plywac- tylko o to ze by nas ktos na tym basenie podczas plywania nie uderzyl ![]()
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale mam jeszcze inny problem, otóż wczoraj dostałam wezwanie do zus na kontrolę ![]() Zastanawiam się czy mogą mi zabrać L4. Dostałam 32 dni, do 10.06, czyli jeszcze 16 dni. Boję się, że mi zabiorą zwolnienie. Z jednej strony nie powinni bo nos jest lekko zrośnięty, a ja jestem posiniaczona i opuchnięta, ale o "życzliwości" lekarzy z zusu dużo się słyszy. Ehh nigdy nie może być spokojnie, u mnie zawsze coś wyjdzie, żeby nie było nudno, a ja znowu mam ciarki w brzuchu ![]() Miała może któraś z was podobną sytuację? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurcze nie maja co robic tylko jezdzic po ludziach wrrrr no to coz jak przyjedzie i Cie zobaczy ten lekarz to sie zdziwi hehe nie sadze ze Ci zabierze L4 ja kiedys bylam na takiej kontroli osobiscie i Pani doktor ani nie cofnela mi L4 tylko wrecz wyslala mnie do specjalisty ![]()
![]() |
#3628 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
jestem kolejną ,która chce zmienić,zoperować swój nos.Generalnie z przodu jest świetny ale z boku-jak Baba Jaga.Garbaty.Nie lubię go i załamuję się zawsze jak widzę jakieś zdjęcia z profilu. Jestem już po konsultacji u Dr.Sirka w Bielsku-Białej i umówiona na zabieg we wrześniu.W sumie mogłam wcześniej ale stwierdziłam że szkoda mi lata. Wciąż mam obawy i opory.Nie wiem czy nie zdezerteruję i nie ucieknę.Boję się narkozy i ew komplikacji.No i tego co potem.Mam 2 małych dzieci i czy poradzę sobie z nimi?Przecież mąż nie może wziąć miesiąca urlopu.Zresztą wciąż mnie straszy że to co chce zrobić jest bez sensu i żebym się ubezpieczyła ![]() Zazdroszczę wam że już macie to za sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem tydzien musi zaopiekowac sie dziecmi bo tobie nie bedzie mozna dzwigac...i bedziesz musiala strasznie uwazac zeby dzieciaczki Cie w nos nie uderzyly przez przypadek ja juz to przerabialam, jest to daleko za mna ![]() strach ma wielkie oczy ![]()
![]() |
#3630 |
Przyczajenie
|
Siemka Dziewczyny i chlopy
![]() Ja mam 18 lat, operacje PRZEGRODY i spilowanie GARBKA nosa mialem ponad miesiac temu ( dokladnie 33 dni ) .. operacja byla calkowicie darmowa... ale to pewnie dlatego ze mieszkam w Anglii... : D Juz wszystko zdjete, nos troche dziwnie mi wyglada bo to szok, ogolnie to super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.