Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 09:11   #2191
zebra666
Zakorzenienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Karenina ten Twój Andre ma spanie

Gucia no to zapewne stres...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:18   #2192
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
a mi sie @ spoznia juz 4 dni , testowanie wyszlo negatywnie... i jesli sie nie pojawi do niedzieli, to trzeba mi bedzie isc do gin sprawe wyjasnic. Chociaz podejrzewam, ze jest to zwiazane ze stresem, ktory ostatnio mam w pracy

Zreszta wy sobie nie myslcie, ze w De stoja kosze jak grzyby po deszczu. Tutaj tez trzeba szukac, przynajmniej w Bremen, moze Braunschweig jest lepiej zorganizowane . Ale jak juz tez wspomniala Konspi, wszystko zalezy od kultury i checi.

Ah ta praca...trzymaj sie...

Czy ja wiem czy lepiej zorganizowane...jakos rzucaja mi sie w oczy te kosze co jakis czas a przy tym naprawde nia zauwazam na ulicy zadnych "psich niespodzianek" wiec jest po prostu ok
Ja tak mysle, ze jak juz ma sie pieska to trzeba byc za niego odpowiedzialnym i jak koszow jest malo to albo nauczyc go robic tam, gdzie sa ( ) albo nosic wiadome odpadki dopoki kosz sie nie znajdzie.
Nie wstydzilabym sie przejsc kawalek z takim woreczkiem, ale zapadlabym sie pod ziemie gdyby moj psiak zapaskudzal ulice a udalabym, ze nic nie widze...
Jedna wizazanka ma w swoim podpisie krotka zawarta sama prawde - "Twoj pies - twoje gowno"

Ciekawy watek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post27110837

i post z tego watku:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...42&postcount=4

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Karenina ten Twój Andre ma spanie

Juz wstal...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2011-05-25 o 09:20
karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 09:23   #2193
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc Laski

Ja jestem, żyje ale w sumie nie mam co pisać zbytnio

Ja już nie daje wit D3 z 2 miesiące

Aniulka, Elalank jescze chwile i dzidzie będa z Wami
Suonko my używamy pieluszek z babydreama

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:11   #2194
elalank
Zadomowienie

heloł

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

Jedna wizazanka ma w swoim podpisie krotka zawarta sama prawde - "Twoj pies - twoje gowno"
Sama prawda!!!!! Zgardzam się w 100%

dla mnie nie ma wytłumaczenia, że koszy nie ma... bardzo przepraszam, ale podam przykład: jeśli dziecko zrobi kupę to też przebieracie, bierzecie brudną pieluchę i wyrzucacie do najbliższego kosza, a nie wyrzucacie na trawnik. Z psami jest tak samo i wg mnie to są bzdurne argumenty nt braku koszy.

Karenina- fakt Andre pięknie Ci śpi. jestem pod wrażeniem

Suonko-dzięki za info, to się wybiorę pod wieczór. Ale chodzi o zwykłe czy te premium??

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Czesc Laski

witaj a coś tam jednak napisz jak Pola i jak się czujesz???
no lada moment będą

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:12   #2195
zebra666
Zakorzenienie

Ela o te nowe.

Stary 2011-05-25, 10:19   #2196
gochaa_p
Zakorzenienie

no widziałam właśnie w gazetce ale pewnie nie bede miala kiedy jechac do Biedronki a mój tata chory i w łóżku zalega
no trudno
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 10:50   #2197
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Laski

Ja już nie daje wit D3 z 2 miesiące

Suonko my używamy pieluszek z babydreama
hej Domi
opowiadaj lepiej co slychac, jak sie czujesz, jak fasolka?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 11:15   #2198
suonko2
Rozeznanie

Hajka
Ela to pieluszki Premium te nowe.
Domi kope lat Co tam u Poli? Jak mała dzidzia? Na kiedy masz tp?
Goha może w takim razie wybierz się sama? Nie mam pojęcia jakie ilości tego będą, ale może nie rozerwią wszystkiego w 1 dzieńGucia to zaplanuj malucha i problem z głowy, a na macierzyńskim/wychowawczym poszukasz coś lepszego jak poprzednio
Karenina i jak nowe książeczki - podobały się?
magdawikp no to faktycznie szybcy są z tymi ząbkami A z tym pepti to nie strasz, moja też przez jakiś czas je jadła

Się wkurzyłam wczoraj wieczorem Oglądam sobie tv wieczorem, a tu mi wyskakuje brak sygnału. Najpierw pomyślałam, że przez pogodę, bo na burze się zbierało, ale niestety nie. Zapomniałam zapłacić za polsat i wiecie co? Cztery (4!!!!) dni po terminie nam zablokowali Wkurzyłam się bo już prawie 3 lata mamy polsat i zawsze płacimy jak trzeba, a tu takie coś Dziś dzwoni mi baba z polsatu, myślałam, że w sprawie płatności więc jej mówię, że wczoraj przelałam wieczorem pieniądze. Ona mówi, że nie w tej sprawie, że chce rozmawiać z tż (na niego umowa) i nową ofertę przedstawić. A że ostatnio zastanawialiśmy się czy przedłużać umowę (skończyła się we wrześniu ur) czy podpisać z innym operatorem, więc jej mówię, żeby mi przedstawiła ofertę. A ta do mnie, że ona nie może ze mną rozmawiać na ten temat, bo nie ma upoważnienia od tż To niech s...la. Tak mnie wkurzyli tym wszystkim, że na pewno już z nimi nie przedłużę umowy. A w związku z tym - co polecacie? W ogóle to czy ktoś się orientuję jak zakończyć współprace? 1 m-c wypowiedzenia starczy skoro umowa wygasła?

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Deep red co tam u was? Dawno się nie odzywałaś, a widzę, że jesteś
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 11:40   #2199
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość

witaj a coś tam jednak napisz jak Pola i jak się czujesz???
no lada moment będą
Cytat:
hej Domi
opowiadaj lepiej co slychac, jak sie czujesz, jak fasolka?
Cytat:
Napisane przez suonko2 Pokaż wiadomość
Hajka
Ela to pieluszki Premium te nowe.
Domi kope lat Co tam u Poli? Jak mała dzidzia? Na kiedy masz tp?
Goha może w takim razie wybierz się sama? Nie mam pojęcia jakie ilości tego będą, ale może nie rozerwią wszystkiego w 1 dzieńGucia to zaplanuj malucha i problem z głowy, a na macierzyńskim/wychowawczym poszukasz coś lepszego jak poprzednio

dzięki
ja sie tak se czuje od rana do wieczora mnie mdliło, teraz głownie rano. I z energią moją nie za fajnie jest. Dopiero zaczyna wracać. Mam nadzieje, że mi to złe samopouczie opusci na dobre, bo niedlugo drugi trymestr
Termin mam na 11 grudnia.
No a Polusia szaleje na dobre Odwiedzamy place zabaw w miescie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 11:45   #2200
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia to zaplanuj malucha i problem z głowy, a na macierzyńskim/wychowawczym poszukasz coś lepszego jak poprzednio
wiec gdyby sytuacja w pracy byla lepsza, to w sumie bym planowala maluszka, bo na szukanie czegos znow na wychowawczym sie nie pisze. Wole miec jakies fajne miejsce pracy, do ktorego bedzie mozna ze spokojem wrocic po macierzynskim
Stary 2011-05-25, 13:10   #2201
konspiracja
Zakorzenienie

Cytat:
Konspi ale co Ty też masz kiepski nastroj, piwo czy @
Piwo piłam

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
fakt - szybko
ale dzieci "pedzone" na bebilonie pepti

Fajnie że stulejki nie macie.

Cytat:
Zreszta wy sobie nie myslcie, ze w De stoja kosze jak grzyby po deszczu.

Gucia jeśli jeszcze nie chcesz fasolki, to na pewno przez stres.

Cytat:
Mam ochotę wydrukować sobie to na koszulce

Cytat:
Ela o te nowe.
Rano ich u nas jeszczcze nie było.
Obsługa coś ściemnia, nie wiedzą czy w tej ofercie, czy jeszcze nie dojechały...

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Witaj Domi

Co Pola ostatnio ciekawego zmajstrowała?
Twoj TŻ dalej w rozjazdach?

na Groszka orbicie

Syzyf była kobietą
konspiracja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 13:24   #2202
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

Zgadzam się z tym Twój pies Twoje gówno

Domi witaj

magda

sounko nam też teraz zablokowali bo minoł termin. Zawsze jest lepiej zrezygnować i założyć nową umowę choćby z polsatem, ale mnie się wydaje że Nka jest lepsza. Narazie się zastanawiamy czy brać Nke czy nadal zostać przy Polsacie.
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:26   #2203
jo@śka
Rozeznanie

A ja nic nie piszę, bo znów sprzątam chałupę, bo gości mam mieć od piątku. Jutro już nie będzie czasu, bo idę do przedszkola na pokazową lekcję angielskiego o i do mamy z upominkiem. No i mam dylemat, bo szykuje mi się w weekend tygodniowy wyjazd do pracy a ja nie wiem czy chcę na tyle opuszczać dzieciaki, tym bardziej, że Millka w nocy jeszcze czasem chce cyca no i boję się co będzie. TŻ mnie wygania, mówi że dadzą sobie radę... No i grosz też by się przydał. Nie wiem...
jo@śka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 14:57   #2204
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:

No to dzien juz sie zaczal...oby dzieciaki cie oszczedzily choc troche...

DZieki Przeszlo milo i spokojnie, dzieci w autobusie grzecznie siedzialy przeszlo bez zadnych wpreczkowych przyjemnosci wiec jest ok Ale padnieta jestem niesłychanie

Lece jeszcze poczytac co tam naskrobane

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 15:56   #2205
zebra666
Zakorzenienie

Suonko no na polsat narzekał mój ojciec, że jak się spóźnił z zapłatą zaraz blokowali i problemy robili.
Ja mam n-ke za 48 zł msc- kupe programów. Raz nie zapłaciłam 1,5 msc i nic zero problemu.

Konspi mój Tż nieługo po nie idzie, bo robi zakupy właśnie. Ciekawe czy będą Obsługa czasem jak mało promocyjnych przyszło może dla znajomych poodkładała. Babcia doświadczyła tego w lidlu z ciśnienimierzami. Ale powiedziała, że chce z kierownikiem rozmawiać i się znalazły na zapleczu.

Domi oby już minęły nieprzyjemne strony ciązy

Joaśka no to jedź

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2011-05-25 o 15:58
Stary 2011-05-25, 16:18   #2206
kachula27
Zakorzenienie

Domi witajjjjjj

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 17:03   #2207
zebra666
Zakorzenienie

Konspi no niezłe jaja u nas też nie ma, bo Tż dzwonił mi to zakomunikować... Ciekawa jestem czy wogóle będą, albo czy przysłali tak mało, że nie wystawiły...

Stary 2011-05-25, 17:34   #2208
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Zajrzę więc i do Lidla

A jeszcze mam dla was info - a raczej dla tych, którym pasują pieluszki Dada z Biedronki. Mam sąsiadkę, która tam pracuje i mówiła mi dziś, że jutro mają byc podwójne opakowania za 39,99.

To tyle - dobrej nocki

No i u mnie juz po pieluszkach,dostalismy az cala jedna palete i juz blizej poludnia juz było po pieluszkach tak schodzily jak swieze bułeczki,moze jutro jeszcze przysla

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 17:49   #2209
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
No i u mnie juz po pieluszkach,dostalismy az cala jedna palete i juz blizej poludnia juz było po pieluszkach tak schodzily jak swieze bułeczki,moze jutro jeszcze przysla
Wcale sie nie dziwie ze tak szybko zeszly w koncu atrakcyja cena szkoda ze moja ma uczulenie po nich

Aniołek[*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-25, 18:31   #2210
zebra666
Zakorzenienie

A to takie buty...no to napewno kupimy te pieluchy no trudno... czasme nie wiem po co reklamować coś w ekstra promocji a potem brakuje...

Stary 2011-05-25, 19:58   #2211
suonko2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maria2008 Pokaż wiadomość

sounko nam też teraz zablokowali bo minoł termin. Zawsze jest lepiej zrezygnować i założyć nową umowę choćby z polsatem, ale mnie się wydaje że Nka jest lepsza. Narazie się zastanawiamy czy brać Nke czy nadal zostać przy Polsacie.
No to nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez jo@śka Pokaż wiadomość
A ja nic nie piszę, bo znów sprzątam chałupę, bo gości mam mieć od piątku. Jutro już nie będzie czasu, bo idę do przedszkola na pokazową lekcję angielskiego o i do mamy z upominkiem. No i mam dylemat, bo szykuje mi się w weekend tygodniowy wyjazd do pracy a ja nie wiem czy chcę na tyle opuszczać dzieciaki, tym bardziej, że Millka w nocy jeszcze czasem chce cyca no i boję się co będzie. TŻ mnie wygania, mówi że dadzą sobie radę... No i grosz też by się przydał. Nie wiem...
Jak już tż Cię "wygania" to nie masz się nad czym zastanawiac, wiadomo tęsknic będziesz, szczególnie na początku, ale Tobie też się coś z życia należy a tydzień zleci szybko

Cytat:
Suonko no na polsat narzekał mój ojciec, że jak się spóźnił z zapłatą zaraz blokowali i problemy robili.
Ja mam n-ke za 48 zł msc- kupe programów. Raz nie zapłaciłam 1,5 msc i nic zero problemu.

Konspi mój Tż nieługo po nie idzie, bo robi zakupy właśnie. Ciekawe czy będą Obsługa czasem jak mało promocyjnych przyszło może dla znajomych poodkładała. Babcia doświadczyła tego w lidlu z ciśnienimierzami. Ale powiedziała, że chce z kierownikiem rozmawiać i się znalazły na zapleczu.

Domi oby już minęły nieprzyjemne strony ciązy

Joaśka no to jedź
No się nad Nką zastanawiam

Cytat:
Konspi no niezłe jaja u nas też nie ma, bo Tż dzwonił mi to zakomunikować... Ciekawa jestem czy wogóle będą, albo czy przysłali tak mało, że nie wystawiły...
A mi sąsiadka właśnie wzięła pakę, a mówiła, że towar mieli dzień wcześniej i odłożyła dla siebie i dla mnie Tak więc wiecie jak to się odbywa - pracownik też klient a i sąsiada wspomoże
suonko2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 07:29   #2212
asioczka
Zadomowienie

Dziewczyny, zaraz nadrobie, jak gremlinątko pozwoli.
Potrzebuje Waszej pomocy!

Moze mi ktos napisac jak sie nazywa torebka tego typu (z otworkami):

http://www.youtube.com/watch?v=Dn9Gn...eature=related

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:18   #2213
martaN23
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta: roza:

Ja dziś nie żyjęOli od kiedy załapała ten kaszel dziewnie sie zachowywała,kaszel przeszedł,ale niestety młoda nie może oddychać i ta tak na powagęnosek jest oki nie ma kataru a jakby zapchany ,psikanie i czyszczenie nic nie dało.Ona od 3 dni o 5 rano na nogach a dziś o 3.20 wstała krzyczała do po 6 nie wiem co się dzieje idziemy do lekarza nich ją osłucha.Spać nie mogę przez to jej chrapanie.........straszn e to jest męczy się biedna mi się wydaje że to może jakaś alergia?tylko na co?
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 08:46   #2214
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Laski

Hej

Trzymam kciuki, zeby drugi trymestr byl o wieeeele lepszy

Cytat:
Karenina i jak nowe książeczki - podobały się?

Deep red co tam u was? Dawno się nie odzywałaś, a widzę, że jesteś

Oj podobaly sie podobaly....mimo ze nawet nie mialy zbyt wiele wspolnego z najwiekszym obiektem zainteresowania André - czyli z samochodami...
Jedna to Pszczolka Maja, druga to historyjka o malej Sophie, ktora szka swojego misia - fajna, w kazdym pokoju sa rozne "klapki", ktore sie odchyla i szuka misia , i trzecia o Caillou (polski Kajtus) zawiera w sobie puzzle...oczywistym jest, ze moj syn do puzzli jeszcze nie dorosl, ale Caillou baaardzo lubi...

Hehehe...mysle, ze pomylila ci sie Deep red z nasza watkowa PinkyRed...

Cytat:
wiec gdyby sytuacja w pracy byla lepsza, to w sumie bym planowala maluszka, bo na szukanie czegos znow na wychowawczym sie nie pisze. Wole miec jakies fajne miejsce pracy, do ktorego bedzie mozna ze spokojem wrocic po macierzynskim

Tez bym tak zrobila...

Cytat:
Napisane przez jo@śka Pokaż wiadomość

Skoro malz mowi, ze sobie poradzi a ty masz ochote, to dlaczego nie?.
Tylko musisz byc naprawde przekonana i musi to byc twoja decyzja...zeby po drodze nie dopadly sie watpliwosci i zebys naprawde milo spedzila ten czas

Cytat:
Napisane przez pietrusia Pokaż wiadomość
DZieki Przeszlo milo i spokojnie, dzieci w autobusie grzecznie siedzialy przeszlo bez zadnych wpreczkowych przyjemnosci wiec jest ok Ale padnieta jestem niesłychanie

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zaraz nadrobie, jak gremlinątko pozwoli.
Potrzebuje Waszej pomocy!

Moze mi ktos napisac jak sie nazywa torebka tego typu (z otworkami):

http://www.youtube.com/watch?v=Dn9Gn...eature=related

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta: roza:

Ja dziś nie żyjęOli od kiedy załapała ten kaszel dziewnie sie zachowywała,kaszel przeszedł,ale niestety młoda nie może oddychać i ta tak na powagęnosek jest oki nie ma kataru a jakby zapchany ,psikanie i czyszczenie nic nie dało.Ona od 3 dni o 5 rano na nogach a dziś o 3.20 wstała krzyczała do po 6 nie wiem co się dzieje idziemy do lekarza nich ją osłucha.Spać nie mogę przez to jej chrapanie.........straszn e to jest męczy się biedna mi się wydaje że to może jakaś alergia?tylko na co?

Ojej, srednio to brzmi...w takim przypadku prawdopodobnie wskazane sa inhalacje - zeby to, co zalega dalej i nie da sie "wyczyscic" sie rozdrzedzilo i zeszlo...wydaje mi sie, ze inhalacje by pomogly...
Ale jedz lepiej z Oli do lakarza...

Dzien doberek

maly zaraz pewnie wstanie...caly czas ma katar a wczoraj jeszcze troche chrypke, stan podgoraczkowy tez sie utrzymuje... wiec pogoda ladna a my w domu...

Wiec z okazji siedzenia w domku zaglebiam sie w nowy temat kosmetyczyny...:brzyda l:
oj, mojemu portfelowi sie to raczej nie spodoba...

I oczywiscie...

Edytowane przez karenina19
Czas edycji: 2011-05-26 o 08:50
Stary 2011-05-26, 08:50   #2215
elalank
Zadomowienie

Heloł

byłam w biedronce i niestety nie było pieluch pytałam pani, to powiedziała, że do nich nie dojechały. hm....
ale zakupiłam pieluchy na basen bo cena kusząca, a widziałam też że mleko bebiko było w fajnej cenie. Niestety nie noszę tyle gotówki przy sobie i musiałam ograniczyć zakupy jak ja tego nie lubię, no!

ale za to byłam wczoraj kupić sandałki dla Olki i jestem zadowolona w końcu!

byłam też na sushi z koleżanką tylko potem zgaga mnie męczyła.

Suonko- no tak to bywa zawsze, nie ma się co oszukiwać fajnie, że Tobie się udało.

Marta- oby to nie była alergia. nic przyjemnego. Bidulka mała.

ładna pogoda się zapowiada, a ja od rana już siły nie mam

elalank jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:59   #2216
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe...mysle, ze pomylila ci sie Deep red z nasza watkowa PinkyRed...
zaraz zaraz, ja tam pamietam Deep red, nie wiem tylko, czy ona tylko podczytywala zawsze, czy tez sie odzywala, ale PinkyRed? Jesli juz to byla Pinky deer, czy cos takiego

Cytat:

Wiec z okazji siedzenia w domku zaglebiam sie w nowy temat kosmetyczyny...:brzyda l:
oj, mojemu portfelowi sie to raczej nie spodoba...

a ja znalazlam juz szkolke kosmetyczna w Bremen, bede musiala tylko nawiazac z nimi kontakt i sie wszystkiego dowiedziec
A tak przy okazji, jak w koncu uda sie mi rozpakowac wszystkie kartony przeprowadzkowe, to cos ci wysle

Dobra, koniec pauzy sniadaniowej, uciekam dalej zalatwiac sprawy, ktore jak zawsze zwalaja sie na ostatnia chwile...
Stary 2011-05-26, 08:59   #2217
asioczka
Zadomowienie

Domi fajnie, ze sie odezwalas mow co u Fasolki!

Kareninka nasza watkowa mamusia to byla PinkyDeer
Duzo zdrowka dla Andrusia, mam nadzieje, ze niedlugo bedziecie na maksa korzystac ze slonka. U nas znowu piekna pogoda
i dzieki za zyczenia
Jo@sia skoro malz mowi, to trzeba sluchac! )) dadza rade, nie martw sie. zreszta pisalas, ze babcie skore do pomocy

Marta wspolczuje koniecznie jedz do lekarza, bedziesz spokojniejsza, a moze cos poradzi i Małej sie ulży.

musze leciec, mala wlasnie mi zrobila siku pod stolem;] maja chodzi od kilku dni bez ieluchy w domu i na dzialce. rozne sa efekty jak na razie 3:2. dwa razy siku na nocnik, kupa do kibelka na nakladce, 2 razy siku w portki

[/QUOTE]

Cytat:
Heloł

byłam w biedronce i niestety nie było pieluch pytałam pani, to powiedziała, że do nich nie dojechały. hm....
ale zakupiłam pieluchy na basen bo cena kusząca, a widziałam też że mleko bebiko było w fajnej cenie. Niestety nie noszę tyle gotówki przy sobie i musiałam ograniczyć zakupy jak ja tego nie lubię, no!

ale za to byłam wczoraj kupić sandałki dla Olki i jestem zadowolona w końcu!

byłam też na sushi z koleżanką tylko potem zgaga mnie męczyła.

Suonko- no tak to bywa zawsze, nie ma się co oszukiwać fajnie, że Tobie się udało.

Marta- oby to nie była alergia. nic przyjemnego. Bidulka mała.

jakie sandalki?

w biedronie sa pieluchy na basen? ale huggies czy inne jakies? moja ostatnio z basenu z placzem wychodzila

http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012

Edytowane przez asioczka
Czas edycji: 2011-05-26 o 09:08
asioczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 09:07   #2218
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Witam czwartkowo

Coraz bliżej do weekendu

ja za chwile lece sie szykowac do pracy a tak mi sie dzis nie chce ze masakra chetnie bym w domku zostala

Aniołek[*]
Stary 2011-05-26, 09:19   #2219
gochaa_p
Zakorzenienie

ja do Biedronki mam daleko a auta braki ale tata sie wygrzebal z łóżka bo juz mu lepiej i u nas pieluch tez brak. do tego mialy dzis byc zabezpieczenia do domu (http://gazetka.biedronka.pl/g12,nasze_dzieci.html str 29), chciałam te do kontaktu i co? tez nie ma
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:24   #2220
karenina19
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
a ja znalazlam juz szkolke kosmetyczna w Bremen, bede musiala tylko nawiazac z nimi kontakt i sie wszystkiego dowiedziec
A tak przy okazji, jak w koncu uda sie mi rozpakowac wszystkie kartony przeprowadzkowe, to cos ci wysle

O fajnie! A co za szkola? Ile trwa??

A ja mam zamowienia juz dla ciebie ode mnie i dziewczyn...

Cytat:
zaraz zaraz, ja tam pamietam Deep red, nie wiem tylko, czy ona tylko podczytywala zawsze, czy tez sie odzywala, ale PinkyRed? Jesli juz to byla Pinky deer, czy cos takiego
Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
Kareninka nasza watkowa mamusia to byla PinkyDeer
Duzo zdrowka dla Andrusia, mam nadzieje, ze niedlugo bedziecie na maksa korzystac ze slonka. U nas znowu piekna pogoda
i dzieki za zyczenia
No, jak blysnelam moja pamiecia to az iskry poszly...
Oczywiscie chodzilo mi o nasza Pinky Deer...

Dziekujemy za zyczenia zdrowka

André chowa wlasnie fride pod sofe i zerka czy ja widze...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości