|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Karenina ten Twój Andre ma spanie
![]() Gucia no to zapewne stres... |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
Ah ta praca...trzymaj sie... ![]() Czy ja wiem czy lepiej zorganizowane...jakos rzucaja mi sie w oczy te kosze co jakis czas a przy tym naprawde nia zauwazam na ulicy zadnych "psich niespodzianek" wiec jest po prostu ok ![]() Ja tak mysle, ze jak juz ma sie pieska to trzeba byc za niego odpowiedzialnym i jak koszow jest malo to albo nauczyc go robic tam, gdzie sa ( ![]() Nie wstydzilabym sie przejsc kawalek z takim woreczkiem, ale zapadlabym sie pod ziemie gdyby moj psiak zapaskudzal ulice a udalabym, ze nic nie widze... ![]() Jedna wizazanka ma w swoim podpisie krotka zawarta sama prawde - "Twoj pies - twoje gowno" ![]() Ciekawy watek ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post27110837 i post z tego watku: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...42&postcount=4 ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Juz wstal... ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-05-25 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Zakorzenienie
|
Czesc Laski
![]() Ja jestem, żyje ale w sumie nie mam co pisać zbytnio ![]() Ja już nie daje wit D3 z 2 miesiące ![]() Aniulka, Elalank jescze chwile i dzidzie będa z Wami ![]() Suonko my używamy pieluszek z babydreama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | ||
Zadomowienie
|
heloł
![]() Cytat:
dla mnie nie ma wytłumaczenia, że koszy nie ma... bardzo przepraszam, ale podam przykład: jeśli dziecko zrobi kupę to też przebieracie, bierzecie brudną pieluchę i wyrzucacie do najbliższego kosza, a nie wyrzucacie na trawnik. Z psami jest tak samo i wg mnie to są bzdurne argumenty nt braku koszy. Karenina- fakt Andre pięknie Ci śpi. jestem pod wrażeniem Suonko-dzięki za info, to się wybiorę pod wieczór. Ale chodzi o zwykłe czy te premium?? Cytat:
![]() ![]() no lada moment będą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
Ela o te nowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
no widziałam właśnie w gazetce ale pewnie nie bede miala kiedy jechac do Biedronki a mój tata chory i w łóżku zalega
![]() no trudno
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiadaj lepiej co slychac, jak sie czujesz, jak fasolka?
![]() |
#2198 |
Rozeznanie
|
Hajka
![]() Ela to pieluszki Premium te nowe. Domi kope lat ![]() Goha może w takim razie wybierz się sama? Nie mam pojęcia jakie ilości tego będą, ale może nie rozerwią wszystkiego w 1 dzień ![]() ![]() Karenina i jak nowe książeczki - podobały się? magdawikp no to faktycznie szybcy są z tymi ząbkami ![]() ![]() Się wkurzyłam wczoraj wieczorem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Deep red co tam u was? Dawno się nie odzywałaś, a widzę, że jesteś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2199 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja sie tak se czuje ![]() ![]() Termin mam na 11 grudnia. No a Polusia szaleje na dobre ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2201 | ||
Zakorzenienie
|
Piwo piłam
![]() ![]() Fajnie że stulejki nie macie. Cytat:
![]() Gucia jeśli jeszcze nie chcesz fasolki, to na pewno przez stres. Cytat:
![]() Rano ich u nas jeszczcze nie było. Obsługa coś ściemnia, nie wiedzą czy w tej ofercie, czy jeszcze nie dojechały... ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Witaj Domi ![]() Co Pola ostatnio ciekawego zmajstrowała? Twoj TŻ dalej w rozjazdach?
![]() |
#2202 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z tym Twój pies Twoje gówno
![]() Domi witaj ![]() magda ![]() sounko nam też teraz zablokowali bo minoł termin. Zawsze jest lepiej zrezygnować i założyć nową umowę choćby z polsatem, ale mnie się wydaje że Nka jest lepsza. Narazie się zastanawiamy czy brać Nke czy nadal zostać przy Polsacie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Rozeznanie
|
A ja nic nie piszę, bo znów sprzątam chałupę, bo gości mam mieć od piątku. Jutro już nie będzie czasu, bo idę do przedszkola na pokazową lekcję angielskiego o i do mamy z upominkiem. No i mam dylemat, bo szykuje mi się w weekend tygodniowy wyjazd do pracy a ja nie wiem czy chcę na tyle opuszczać dzieciaki, tym bardziej, że Millka w nocy jeszcze czasem chce cyca no i boję się co będzie. TŻ mnie wygania, mówi że dadzą sobie radę... No i grosz też by się przydał. Nie wiem...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lece jeszcze poczytac co tam naskrobane ![]()
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Suonko no na polsat narzekał mój ojciec, że jak się spóźnił z zapłatą zaraz blokowali i problemy robili.
Ja mam n-ke za 48 zł msc- kupe programów. Raz nie zapłaciłam 1,5 msc i nic zero problemu. Konspi mój Tż nieługo po nie idzie, bo robi zakupy właśnie. Ciekawe czy będą ![]() Domi oby już minęły nieprzyjemne strony ciązy ![]() Joaśka no to jedź ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2011-05-25 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
Domi
![]() ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Konspi no niezłe jaja u nas też nie ma, bo Tż dzwonił mi to zakomunikować... Ciekawa jestem czy wogóle będą, albo czy przysłali tak mało, że nie wystawiły...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i u mnie juz po pieluszkach,dostalismy az cala jedna palete i juz blizej poludnia juz było po pieluszkach tak schodzily jak swieze bułeczki,moze jutro jeszcze przysla ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
A to takie buty...no to napewno kupimy te pieluchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zaraz nadrobie, jak gremlinątko pozwoli.
Potrzebuje Waszej pomocy! ![]() Moze mi ktos napisac jak sie nazywa torebka tego typu (z otworkami): http://www.youtube.com/watch?v=Dn9Gn...eature=related
#2213 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś nie żyję ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2214 | ||||||
Zakorzenienie
|
Hej ![]() Trzymam kciuki, zeby drugi trymestr byl o wieeeele lepszy ![]() Cytat:
Oj podobaly sie podobaly....mimo ze nawet nie mialy zbyt wiele wspolnego z najwiekszym obiektem zainteresowania André - czyli z samochodami... ![]() Jedna to Pszczolka Maja, druga to historyjka o malej Sophie, ktora szka swojego misia - fajna, w kazdym pokoju sa rozne "klapki", ktore sie odchyla i szuka misia ![]() ![]() Hehehe...mysle, ze pomylila ci sie Deep red z nasza watkowa PinkyRed... ![]() Cytat:
Tez bym tak zrobila... ![]() Cytat:
Skoro malz mowi, ze sobie poradzi a ty masz ochote, to dlaczego nie?. Tylko musisz byc naprawde przekonana i musi to byc twoja decyzja...zeby po drodze nie dopadly sie watpliwosci i zebys naprawde milo spedzila ten czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ojej, srednio to brzmi...w takim przypadku prawdopodobnie wskazane sa inhalacje - zeby to, co zalega dalej i nie da sie "wyczyscic" sie rozdrzedzilo i zeszlo...wydaje mi sie, ze inhalacje by pomogly... Ale jedz lepiej z Oli do lakarza... ![]() Dzien doberek ![]() maly zaraz pewnie wstanie...caly czas ma katar a wczoraj jeszcze troche chrypke, stan podgoraczkowy tez sie utrzymuje... ![]() Wiec z okazji siedzenia w domku zaglebiam sie w nowy temat kosmetyczyny... ![]() oj, mojemu portfelowi sie to raczej nie spodoba... I oczywiscie... ![]() ![]() 6fa86112-1e70-4649-b9e4-6716f69e7461_20090429035830_Dzien-matki-3.jpg
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2011-05-26 o 08:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zadomowienie
|
Heloł
![]() byłam w biedronce i niestety nie było pieluch ![]() ![]() ale zakupiłam pieluchy na basen bo cena kusząca, a widziałam też że mleko bebiko było w fajnej cenie. Niestety nie noszę tyle gotówki przy sobie i musiałam ograniczyć zakupy ![]() ale za to byłam wczoraj kupić sandałki dla Olki i jestem zadowolona ![]() byłam też na sushi z koleżanką ![]() ![]() Suonko- no tak to bywa zawsze, nie ma się co oszukiwać ![]() Marta- oby to nie była alergia. nic przyjemnego. Bidulka mała. ładna pogoda się zapowiada, a ja od rana już siły nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak przy okazji, jak w koncu uda sie mi rozpakowac wszystkie kartony przeprowadzkowe, to cos ci wysle ![]() Dobra, koniec pauzy sniadaniowej, uciekam dalej zalatwiac sprawy, ktore jak zawsze zwalaja sie na ostatnia chwile...
![]() |
#2217 | |
Zadomowienie
|
Domi fajnie, ze sie odezwalas
![]() ![]() Kareninka nasza watkowa mamusia to byla PinkyDeer ![]() Duzo zdrowka dla Andrusia, mam nadzieje, ze niedlugo bedziecie na maksa korzystac ze slonka. U nas znowu piekna pogoda ![]() i dzieki za zyczenia ![]() Jo@sia skoro malz mowi, to trzeba sluchac! ![]() ![]() Marta wspolczuje ![]() ![]() musze leciec, mala wlasnie mi zrobila siku pod stolem;] maja chodzi od kilku dni bez ieluchy w domu i na dzialce. rozne sa efekty ![]() ![]() Cytat:
![]() w biedronie sa pieluchy na basen? ale huggies czy inne jakies? moja ostatnio z basenu z placzem wychodzila ![]()
Maja jest z nami od godziny 1.40 dnia 18.11.2009 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Majusia http://www.suwaczki.com/tickers/1usaqps60jfvd5cq.png Natka 16.06.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez asioczka Czas edycji: 2011-05-26 o 09:08 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2218 |
Zakorzenienie
|
Witam czwartkowo
![]() Coraz bliżej do weekendu ![]() ja za chwile lece sie szykowac do pracy a tak mi sie dzis nie chce ze masakra chetnie bym w domku zostala ![]()
#2219 |
Zakorzenienie
|
ja do Biedronki mam daleko a auta braki
![]() ![]()
#2220 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
O fajnie! ![]() A ja mam zamowienia juz dla ciebie ode mnie i dziewczyn... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oczywiscie chodzilo mi o nasza Pinky Deer... ![]() Dziekujemy za zyczenia zdrowka ![]() André chowa wlasnie fride pod sofe i zerka czy ja widze... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.