|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
puk puk
![]()
|
|
|
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
Hello! Jak tam urlopik???? Opalona?
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() ![]() ![]() ooo Rilla ![]() jak wywczas? odpoczelas?
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, oj tak, było aż nieprzyzwoicie. Dla zainteresowanych wyjazdami do Turcji, to mój entuzjastyczny opis na forum tureckim: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3911 Przepraszam ze te superlatywy, ale ciągle jeszcze w szoku jestem z rozpieszczenia... Jak się ogarnę, to wrzucę jakieś fotki
Bardzo Wam serdecznie dziękuję za życzenia. Postaram się Was powolutku nadrobić. Mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku |
|
|
|
#4625 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Rilla ![]() Fajnie, że już jesteśmy z powrotem w komplecie
|
|
|
|
#4626 |
|
Wtajemniczenie
|
Rilla
wrzuć foty koniecznie
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, musialo byc super
![]() wrzuc fotki koniecznie!... te wszystkie hotelowe atrakcje byly wliczone w pobyt? u nas wlasciwie po straremu, w dobrych nowosci: miejscowka (mam nadzieje) fajna zaklepana ![]() I wannaaaa dance, the night away, you see...lalala klik milego popoludnia
|
#4628 |
|
Konto usunięte
|
Witam
oczekuje pilnie 22.00 bo po niej mam 4dni urlopu 4dni bez parszywych i obleśnych dzieciaków hurraa![]() Rilla rozmarzyłam się jak przeczytałam Twój opis jakbyście następnym razem chcieli pasażera na gape to zgłaszam swą skromną kandydaturę
|
|
|
|
#4629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4630 |
|
Konto usunięte
|
właśnie wyobraziłam sobie siebie przed zgrają zaślinionych przedszkolaków których trzeba nauczyć czytać czy co tam się robi z przedszkolakami ![]() pracuje w lokalu usługowo gastronomicznym docelowo skierowanym do dzieci, ale mam nadzieje że niedługo będzie to tylko "specyficzny" epizod, takie bliskie poznanie wroga
|
|
|
|
#4631 |
|
BAN stały
|
pinkswan nie narzekaj, ja jestem przez przypadek po pedagogice i od 5 lat pracuje z dziecmi, glownie jako niania-opieunka i mam juz tego powyzej uszu czasami. rzadko sie,,fajne''dziecko trafi.
|
|
|
|
#4632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uff bo już myślałam... ale nudy... nawet w necie mi się nie chce buszować
|
|
|
#4633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kociak co robi, śpi?
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Wtajemniczenie
|
a TŻ wrócił z pracy i z nim wariuje..
|
|
#4635 |
|
Konto usunięte
|
Gabisolis na dzieci zawsze będę narzekać
Ja z nudów gram na kurniku w scrabble i nawet czasami wygrywam
|
|
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
Powariuj z nimi i zaraz będzie po nudzie
![]() A ja bym sobie w pokera zagrała... Ale na żywo
|
|
|
|
#4637 | ||
|
Matka buldoga
|
Witam po poludniu
![]() Cytat:
I kurcze, ja sie na prawde ciesze, ze sie szykujesz 2 h bo to jest moje tempo i wiem, ze na zlocie nikt mnie nie bedzie popedzal ![]() Lou, a muza wymiata Cytat:
![]() Byle nie ze mna, ja nie umiem, wiec nie chce siedziec nago ![]() No i witam nasza Turczynke (a propos, turczynka to takze bulka z cynamomen, marchewka, rodzynkami i jak piekarz ma dobry humor to i z ziarnem slonecznika, pycha) Rillo witaj Zjadlam wszystkie lody jakie mialam, co ja biedna teraz zrobie no nic, poczekam do jutra - kupie nowa partie
|
|
#4638 |
|
Wtajemniczenie
|
Rilla
Ja pierwsze co zrobilam rano zadzwonilam do weta.Pol nocy przez tego kleszcza nie przespalam ![]() A zeby malo tego bylo pochwalilam sie ostatnio mojej bogobojnej kolezance z dwojka dzieci o naszym zlocie. I mam dola giganta.Takiego maila umoralniajacego jakiego dzisiaj dostalam to nie macie pojecia.Wyrzutek sie chyba czuje lepiej niz ja teraz Ide to przetrawic....
|
|
#4639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my wiemy swoje i kitu nikt Ci nie wciśnie mam nadzieję że nie wspominała że nikt Ci szklanki wody na starość nie poda
|
|
|
#4640 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
i wiesz, nie wiem jak ty, ale ja to bym miala niezla ochote odszczeknac jej, co o niej mysle. Jak mnie wkur...ia jak ktos wtraca sie w zycie innych, umoralnial go itp Czlowieku, masz swoje zycie, masz swoje dzieci to odpier...ol sie od mojego zycia. Nie no, chyba ta kolezanka mnie wkurzyla ![]() A co z psiakiem? Umowilas sie na wizyte, zeby reszte usunal? ja to mam juz wprawe w usuwaniu, usuwalam mojej suczce jak i mamie ![]() Co do przyslowiowej szklanki na starosc...zatrudnie sobie jakiegos przystojniaka
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysiaku, rozmawiałam dziś z kobitką z naszego małego kosmetycznego, mówiła że nie ma w hurtowniach we Wrocławiu, ona sprowadza z Wałbrzycha - ma mieć w przyszły wtorek
helloł! czekam z niecierpliwością na jakieś foty ![]() spoko spoko, nadarzy się okazja ![]() Cytat:
![]() Gipsiaku, olej to ciepłym moczem. Nie ma sensu się tym zamartwiać. I nie daj sobie wmawiać jedynie słusznego światopoglądu |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj i przedwczoraj przegoniłam wiele pań w douglasie i sephorze żeby mi znalazły to cudo ale nie ma. Za to w Rosmanie nabyłam tez Sublime Bronze ale do twarzy, taki jakby krem brązujący. Świetnie sie sprawdza zamiast podkładu, a w dodatku nawilża jak krem, no boski jest, nawet dla takiego bladziucha jak ja, nie wyglądam jakbym usmarowała się czekoladą bo dośc subtelnie nadaje kolor, więc też Ci polecam jak coś ![]() dziewczyny jutro mam jakiś beznadziejny egzamin... najśmieszniejsze jest to że generalnie to czego się uczę, wiem. Ale w praktyce. Jak przychodzi do teorii to mylą mi się pojecia, nazwy, skróty, procesy i inne takie, no ni cholery, wiedzy biznesowej jakoś nie przyswajam ale jej stosowanie idzie mi nieźle. Szkoda że nie mogę od tej strony się zaprezentować, tylko musze test pisać
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich,
jako, że jestem nowicjuszką, proszę o łagodne traktowanie ![]() Krótkie cv: rocznik 77, mąż "na stanie", dzieci - niet, i niechciane w przyszłości. Na szczęście - małżonek ma identyczne poglądy. Pracuję w domu, więc czas wolny - elastyczny ![]() Nie robię kariery, nie podróżuję; po prostu nie lubię dzieci. Nigdy nie lubiłam, nie rozczulają mnie bobaski, drażnią kilkulatki traktowane jak święte krowy, obrzydza cała fizjologia z ciążą, porodem i karmieniem związana. Może ma to związek z bardzo trudnym życiem mojej mamy... Brak mi damskich pogaduszek - większość znajomych dzieciata, i nawet jeśli udało się spotkać, to "pociecha" skutecznie uniemożliwiała zwykłą rozmowę...A z racji przeprowadzki ze stolicy na Śląsk (absolutnie nie żałuję, łatwiej się tu żyje, a i łatwiej nam oddawać się hobby straciłam możliwość spotkania z nielicznymi koleżankami, z którymi można było się bezpiecznie spotkać (bez narażania na przyklejenie do czekolady albo obślinione wyciągnięte łapki - trudno mi opanować grymas obrzydzenia...)Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#4644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tutaj na fotce widać, za piekarnią http://www.piekarnia-biskupin.pl/zdj.../sklepy/15.jpgten do twarzy też fajny, a jaka cena w Rossie? a co do egzaminu, dasz radę, w razie czego pisz własnymi słowami, przynajmniej będą wiedzieć że wiesz gdzie dzwoni ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to? co ona Ci tam napisala, maupolud jeden ![]() Cytat:
![]() w kazde wakacje odkurzam i slucham namietnie, powyzej 25*C nic innego nie trawie Cytat:
przyszlam do domu, rozebralam sie, siadlam, wlaczylam wizaz i nasz wywatek, patrze i widze Twoj post o lodach, zeszlam(z gory), ubralam sie, wyszlam, pojechalam do Mc na rozpuste czekoladowo-karmelowa Lepiej nic przy mnie o lodach nie mowcie VI4 witaj
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-25 o 20:21 |
|||
|
|
|
#4646 |
|
Rozeznanie
|
dzięki Alvesta, mogę zahaczyć wracając z pracy
ten do twarzy chyba 39 zł o ile dobrze pamiętam. Ja kupiłam w rosmanie na Krakowskiej przy Piotrku i Pawle, ale np w Dominikanskiej nie było. btw kiedyś mieszkałam na ul F. Nullo czy tam Nulla... niedaleko ![]() witam również nową koleżankę. Edytowane przez Tygrysiak Czas edycji: 2011-05-25 o 20:20 |
|
|
|
#4647 |
|
Wtajemniczenie
|
Dabrowa Gornicza to nie Sląsk tylko Zagłebie
Witaj VI4 A czym sie w domku zajmujesz?Dzieki dziewczynki za slowa otuchy-juz sie otrzaslam po tym mailu.Ale przezylam niezly szok! Zania wet powiedzial,ze pies sam powinien wyrzucic resztke tego kleszcza i tylko modlic sie ,zeby sie ropien badz inne zakazenie nie wdalo. Rilla,a Ty co tak nic nie piszesz? Jakies wrazenia po podrozy,fotki-czekamy!!!
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za dobre słowa
![]() A lody kuszą...delikatesy czynne do 22, więc mam jeszcze czas - tylko aż mi wstyd namawiać mężyka, bo od długiego czasu codziennie mówię "od jutra się nie obżeram". Łatwo obiecać, dokonać trudniej...Postanowiłam, że zamiast "pakietu wieczornego" (milka lilla stars maxis + lays pikantna papryka) będę wrzucać piątaka do skarbonki - żeby odbudować zapasy pachnideł, które przez nieopatrzne zostawienie na dwa dni na parapecie (full słońca do południa) poszły w ...(diabły - żeby nie było niegrzecznie). Trzy flaszki po 50 ml, zużyte pi razy oko w 1/4 - i mam teraz tylko nieładnie pachnący spirytus w luksusowym opakowaniu ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ech, chyba za wolno piszę Wiem wiem, są nawet tacy, którzy bardzo emocjonalnie przyjmują takie niedopatrzenia...Zagłębie , wiem... Robimy strony www - i wszelką grafikę, głównie internetowo. Nie chcę robić kryptoreklamy Praca super - przedtem sporo rzeczy robiłam, ale bardzo sobie chwalę brak szefa (nie mylić z brakiem bata nad głową - ten jest w postaci bardzo realnej - im bardziej się obijamy, tym późniejsza zapłata), elastyczny czas pracy - dzięki temu możemy spokojnie trenować przed południem, w tygodniu robić wypady w plener - za to wieczory i weekendy w pracy. A że - odpukać - jakoś się całość kręci - nie widzę lepszej pracy
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pracke masz fajna Ja to gdybym szefa nad soba nie miala pewnie nic bym nie zrobila-len jestem okropny
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

Ale na żywo

jak to? co ona Ci tam napisala, maupolud jeden 
Ja to gdybym szefa nad soba nie miala pewnie nic bym nie zrobila-len jestem okropny