|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary- część VI (wieczny zakupholizm i pustki na kontach!)
Dziewczyny, które pisały do mnie z prośbą o zakup. Mam dla Was ciuszki, dzisiaj odebrałam. Tylko bluzki z zipem białe i różowe ( Ski) będą najprawdopodobniej w piątek
Wzięłam kilka rzeczy więcej, gdyby ktoś coś chciał czekam ostatecznie na wiadomość do wieczora, gdyż jak nie to jutro muszę je zwrócić ![]()
|
|
|
|
|
#1232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w wieku 22 wyszłam za mąż, po 11 latach rozwiodłam się, od 2 jestem "wolna" i nie wiem czy zdecydowałabym się znów na ślub.....może za dużo złych doświadczeń mam i często wk**** mnie jak wchodzę na wizaż, a tam same szczęśliwe świergotają że mój Ż to to, a mój to juz takie cudo że ho ho. Tak, zazdroszczę wam tego
|
|
|
|
#1233 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie jestem z Warszawy, a szkoda bo na kawę bardzo chętnie bym poszła Cytat:
Myślę podobnie jak Ty ! Jestem jeszcze taka młoda ![]() z TŻ jestem 6 lat i mamy się wspaniale Żeby było śmieszniej nawet nie mieszkamy razem, mimo że i ja i on mamy na to warunki, nawet puste mieszkanie stoi. Ale nam jest tak dobrze póki co, na wszystko przyjdzie czas ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja kolezanka jest ze swoim facetem 5 lat. Ostatnio powiedziala ze ona wcale nie zamierza z nim byc cale zycie bo musi sie jeszcze wyszalec. Wiec widac ze tkwi w dlugim zwiazku- nie wiem dlaczego. nawet nie mysli o wiazaniu sie z tym facetem. Moj kolega byl z dziewczyna kilka lat ale twierdzil ze on i tak jej sie nigdy nie oswiadczy. A co jesli druga strona tkwi w takim zwiazku majac nadzieje na przyszlosc? Juz nie chce wymyslac wiecej glupich scenariuszy ale nie chcialabym byc z kims kto nie ma wobec mnie planow po tylu latach. Zaznaczam ze to tylko moje przekonania. Mam pewnien wzorzec rodziny i nie wyobrazam sobie siebie w zwiazku bez przyszlosci. Nie wiem jak jest w waszych zwiazkach wiec nie bierzcie moich wypowiedzi do siebie.
|
|
|
#1235 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja znam także parę, która była ze sobą ok. 4-5 lat przed ślubem, mieszkali ze sobą ok. 2 lat i wszystko było ok, za to rok po ślubie rozwód bo stwierdzili, że to jednak nie to. Co do długości związków, my z mężem spotykamy się od 9 lat , ale to też inna sytuacja bo zaczęliśmy mając 17 lat, a więc jako dzieci.Potem zaręczyliśmy się na sam koniec studiów (mieszkamy ze sobą od początku studiów czyli 7 lat, z czego 3 lata sami), powoli planowaliśmy ślub (ale zawsze były inne wydatki) i przeciągnęło się to do 2,5 roku od zaręczyn. U nas to nic nie zmieniło,(oprócz kwestii formalnych) mamy wspólne mieszkanie od ponad 2 lat,(spłacaliśmy kredyt jeszcze jako narzeczeństwo) wspólną firmę, wspólną działkę,samochód, a teraz to i będzie wspólny kredyt na dom. Małżeństwo było dla nas tylko kolejnym krokiem,pewnym uwiecznieniem miłości i wzmocnieniem.
|
|
|
#1236 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gabi nie mogę się zalogować na Twój blog, nie wiedzieć czemu ma ktoś tak jeszcze ? czy tylko ja ;P
Edytowane przez pralinkax Czas edycji: 2011-05-25 o 17:20 |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1238 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, duzo czasu spedzam poza domem, wiec zawsze ciesze sie każdą chwilą spedzoną w nim i z nim - męzem. i wlasnie to uczucie zasypiania kolo kogos i wracac do domu, gdzie ktos na Ciebie czeka.... piekne uczucie!! ja zareczylam sie po 8 miesiącach znajomości a 4 miesiące pozniej bylam juz zoną. przed narzeczenstwem znalismy sie tylko z widzenia ok. roku, ale obydwoje bylismy w zwiazku (ja w baaaaaaardzo luźnym, mąż w stałym związku, ale czuł sie ignorowany dlatego wiedzial, że nie będzie z tą dziewczyną - tak mi tlumaczyl moje wyrzuty sumienia, ze rozwalilam związek ) i wzdychalismy do siebie Cytat:
, ale psychicznie to potrafi mnie tak zdolowac, ze tylko sznur i sie powiesic).zresztą przyganiał kocioł garnkowi, ja też jestem furiatka i umiem sie wybronic i odpyskować. ale tak nam lepiej.... rozladujemy zlosc i emocje i zyjemy dalej, bez cichych dni itp.noooo dokladnie!!! też mialam to dopisać!!!!
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jesli chodzi o moje przekonania to pewnie ze wzgledu na moja osobowosc. Daleko mi do niezaleznej, silnej kobiety. Jestem bardzo emocjonalna i po prostu potrzebuje kogos. Wiadomo ze nie od zaraz bo zanim kogos znajde i troche z nim pobede to i tak mi 30 dobije. Ale to jest moj glowny cel zyciowy- zalozyc rodzine, ustabilizowac sie. I bron boze nie chodzi mi o to zeby znalezc meza ktory mnie bedzie utrzymywal o to sama zadbam Zreszta byloby trudno znalezc takiego ktory zasponsoruje wszystkie zarowe zakupy
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1242 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- dzięki
|
|
|
|
#1244 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, strasznie zazdroszczę Wam, że macie swoich TŻ-tów, wracania do domu z myślą, że ktoś czeka, zasypiania i budzenia koło tej drugiej osoby, po prostu tego, że macie na kogo liczyć. Ja jak patrzę na wszystkie zakochane pary to chce mi się ryczeć bo z jednej strony bardzo chciałabym mieć bliską mi osobę, a z drugiej boje się, że nie potrafię już ufać ludziom.. ![]() Cytat:
, czasem nawet zakupy w Z nie pomagają
|
||
|
|
|
|
#1245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
wszędzie węszę podstęp, a jak mi jakiś powie że jestem cudna i w ogóle to już wiadomo, że kłamca nad kłamcami![]()
|
|
|
|
#1246 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak tu się rodzinnie zrobiło
Ja też mam 28 za miesiąc, a TŻeta brak! I tak sobie sama jestem już chyba 5 czy 6 lat i mam powoli dość.. Pierwsze lata w samotności zleciały całkiem fajnie, ale teraz już mi tęskno do związku. Nudno tak samej... i ciężko też. Ale uparcie wierzę, że gdzieś tam jest i się w końcu napatoczy Rarrka głowa do góry!! Powiedz nam o co chodzi to może jakoś doradzimy, pocieszymy... czy cokolwiek... Samo wygadanie się już pomoże. Maggi ja obstawiam Dzień Dziecka ![]() Gabi nie martw się bo taka z Ciebie dżaga, że trafi się jeszcze taki co Cię do końca życia na rękach będzie nosił A tym, co planują ślub... gratulacje no i szczęścia... i pięknej sukni ![]() Co do swetra srebrnego... mierzyłam go, jest cudny, ale mnie gryzł... I powstrzymałam się jeszcze ale kupię go na 100% jeśli dotrwa do wyprzedaży. I zdążyłam kliknąć fioletową bluzkę, tą co budgetka za 119 zł |
|
|
|
|
#1247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1248 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1249 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co ciekawe, zawsze bylam mocno niezalezna, mezczyzni sie mnie bali ... I teraz tez glownie polegam na sobie Tak juz mam.Moja kolezanka kiedyś orzekła, że ona ze swoim TŻ nie będzie wiecznie, ale teraz znim jest, bo nie lubi być sama. Nie potrafiłabym tak - być z jednym, a już się rozglądać za następnym (no bo skoro ten tylko chwilowy...). ---- Piekne te zakupy z a la zarowego sklepu, ach ---- DOPISEK: Czy kupno kremu za 180 zl to przesada? (moj najdrozszy krem to jakieś 60 zł). Jestem zdesperowana, mam dosc rumiencow, mysle o Clinique Redness Solutions. Zblizaja sie moje urodziny, wiec moze sobie zrobie prezent i bede wygladac jak czlowiek?
fun in the sun Edytowane przez viera Czas edycji: 2011-05-25 o 18:43 |
||
|
|
|
|
#1250 |
|
Raczkowanie
|
ale pędzicie!!!! jeszcze mnie tu nie było...stwierdzam,że ostatnio przesadziłam z zakupami w Zarze ale nie żałuję, mam dużo pięknych ciuszków dzięki temu i o wiele mniej pieniędzy w portfelu
a na dzień dziecka chłopak postanowił mi zrobić prezent i zażyczyłam sobie torebkę z Mango bo w Zarze póki co nic mnie specjalnie nie urzeka. Już ![]()
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( zaoszczedzilam niemala sumke
|
|
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
mam w koralowych
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zadomowienie
|
oj faktycznie, bardzo rodzinnie się zrobiło
ale przecież wszystkie zaromaniaczki to jedna rodzina, starsza czy młodsza itd ![]() Gabi, ja nie wiem czemu ale byłam święcie przekonana,że masz męża i z nim żyjesz... znajdziesz na pewno jeszcze kogoś kto zasłuży na Ciebie i Twoje zaufanie reszta dziewczyn samotnych teeeeż Ja poznałam mojego tż jak miałam 19 lat, po roku zamieszkaliśmy razem, po póltora mi się oświadczył a po niecałych dwóch już byłam w ciąży i wzieliśmy ślub rok wcześniej niż planowaliśmy budgetko, z nas też takie dwa nerwusy, że czasem jak sie kłocimy to mam nadzieję, że nikt nie słyszy ale nie mamy żadnych cichych dni, nawet godzin... wykrzyczymy co trzeba i jest ok ![]() Anies, wysłałam o 11 i jak to Ci się nie spieszy, mi się zawsze spieszy ![]() jutro nowości na stronie Z.?? oł noł ![]() a w ogóle to trzymajcie kciuki, za dwa tyg mam najważniejszy egz na całych studiach a moja nauka wygląda dość mizernie
|
|
|
|
|
#1254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a faceci przychodzą i odchodzą (niektórzy dopiero pod koniec życia) a Twój mały aniołek jest ważniejszy masz teraz dla kogo żyć.. a nawet dla 2 osób bo dla siebie też ja nie mam w ogóle tżta .. ani szczęścia do facetów ... więc też mnie szlag trafia ... ale co poradzić ... takie życie ![]() Cytat:
|
|
|
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny tylko nie bijcie bo mam pytanie nie Zarowe,wiecie może jak długo idzie zwykła paczka ekonomiczna?
|
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Łooooo Matko, napisałam Wam poemat, który przepadł
Cytat:
Można wiedzieć jakiej firmy i jaki model? Suknia ma tren, nieco się go obawiam, ale wygląda pięknie, a po ceremonii zostanie podpięty. Nad welonem wciąż się zastanawiam. Jeśli podejmę decyzję, to na pewno zdecyduję się na długi, tylko w takim wyglądam dobrze. Papiery planujemy podpisywać przed ceremonią, ale wezmę pod uwagę ewentualne możliwości upadku . Justysiu, doskonale Cię rozumiem! Moim największym stresem jest wesele, nie lubię takich imprez, w dodatku mistrzem parkietu nie jestem! Nie piję alkoholu, a wiem, że będę zmuszana, ludzie nie rozumieją, że nie każdy lubuje się w %. Moja rodzina oczywiście wie, ale gorzej z drugą stroną. Pewnie jak zawsze skończy się obrazą majestatu . Podobnie jak Ty, nie czuje się dobrze będąc w centrum zainteresowania. Planowałam kupić buty w Menbur, ale niestety 36 było na mnie za duże. Szczerze przyznam, że bardzo przypadło mi do gustu ich wzornictwo. Swoje znalazłam w Nine West. Olu, dziękuję za przesyłkę . Należę do osób cierpliwych .
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2011-05-25 o 19:28 |
|
|
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poproś o próbkę w drogerii lub kup sobie może na all mają Cytat:
anies5- kolekcja San Patrick, model podam ci jutro (bo miałam nr ale nie wiem gdzie umowa), zwykła prosta z koronki, miałam średni tren podpięty po ceremoni, welon miałam długi dłuższy od trenu, też podpięty po ceremoni. Sukienka się spisała, bardzo wygodna, a wszyscy mnie straszyli, że ślubne to masakra ![]() Z tym, że ja nie miałam szerokiej halki, koła ani nic w tym stylu, więc i ciężar mniejszy. U nas nie było wyboru jeżeli chodzi o podpisanie dokumentów, bo tak chciał ksiądz (ale mnie to nie przeszkadza). Co do wesela - miałam identycznie, nie pije i nie piłam, nikt się nie obraził ![]() MIstrzynią parkietu nie jestem, nie mogłam zjeść obiadu bo się bałam pierwszego tańca (a Wy co tańczycie??![]() Naprawdę chciałabym przeżyć to jeszcze raz, wszystko było tak jak sobie zaplanowaliśmy
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2011-05-25 o 19:33 |
||
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam teraz tylko na zasileniekonta albo wyplatą albo przelewami z allegro a podchodzilam i przymierzalam się do niej z 10 razy hehe podoba mi sie jeszcze ta z ćwiekami za 600 parę.......
|
|
|
|
|
|
#1259 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Chce kremu ktory bedzie na naczynka i bedzie nawilzal Bu
|
|
|
#1260 |
|
Zadomowienie
|
aaa dziewczyny, ja też miałam z Madonny sukienkę ślubną, San Patrick ale model... Pravia
zdjęcie średnio udane ale najlepiej pokazuje sukienkę.. no i zamaskowała w miarę 6 miesięczny ciążowy brzuszek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

Wzięłam kilka rzeczy więcej, gdyby ktoś coś chciał czekam ostatecznie na wiadomość do wieczora, gdyż jak nie to jutro muszę je zwrócić 

i często wk**** mnie jak wchodzę na wizaż, a tam same szczęśliwe świergotają że mój Ż to to, a mój to juz takie cudo że ho ho. Tak, zazdroszczę wam tego 

Mam 23, chce się wyszaleć, o ślubie pomyslę jak będę przed 30

a 4 miesiące pozniej bylam juz zoną. przed narzeczenstwem znalismy sie tylko z widzenia ok. roku, ale obydwoje bylismy w zwiazku (ja w baaaaaaardzo luźnym, mąż w stałym związku, ale czuł sie ignorowany dlatego wiedzial, że nie będzie z tą dziewczyną - tak mi tlumaczyl moje wyrzuty sumienia, ze rozwalilam związek 

wszędzie węszę podstęp, a jak mi jakiś powie że jestem cudna i w ogóle to już wiadomo, że kłamca nad kłamcami

znajdziesz na pewno jeszcze kogoś kto zasłuży na Ciebie i Twoje zaufanie