|
|
#2761 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ONI REAGUJĄ NA BRAK KONTAKTU A NIE NA KONTAKT ! ! !
|
|
|
#2763 |
|
Wtajemniczenie
|
juz nie moge.
mam nauke a nie moge sie skupic. czas nic nie zmieni, on chyba mnie nienawidzi ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- nie odpisuje na dwa smsy to mi pisze czy zyje. piszemy ze soba ale ja mam juz dosyc tej sytuacji, bawi sie mna jak chce. A ja juz nie moge. Podobno milosc wybacza wszystko a tu kicha |
|
|
|
#2764 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Miłość swoją drogą a szacunek do siebie swoją. Zostawiłaś go, poważne plany z nim związane i pstryk poleciałaś do innego. Nie wyszło Ci z innym to przyszłaś do eksa i liczyłaś na co? Że on Ci się tak po prostu w ramiona rzuci? Szanuje się chłopak. I bardzo dobrze.
|
|
#2765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak na to liczylam |
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tu się z Tobą zgadzam w 100% !
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
racja, zgadzam sie a co do drugiej wypowiedzi to napisane jak atak na mnie, ale ja dopiero teraz sobie uswiadomilam jak mi na nim zalezy. |
|
|
|
|
#2768 |
|
Przyczajenie
|
To ja 2 dzień się nie odzywam i jak na razie zero odzewu z jego strony
Ale strasznie mnie zabolało, gdy zadzwoniłam do niego kilka dni temu, on niemrawo mi odpowiadał, w końcu się zapytałam, czy chce ze mną gadać, a on odpowiedział, że jakby chciał ze mną gadać to sam by zadzwonił. |
|
|
|
#2769 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Gdyby z tamtym Ci wyszło, to byś nawet przez chwilę o eksie nie myślała. Postąpiłaś potwornie egoistycznie i nie oczekuj za to nagrody, po prostu. I nie miej do gościa pretensji, że Ci nie ufa, że Cię olewa. Ma do tego pełne prawo, sama mu je dałaś odchodząc do innego.
|
|
|
#2770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli wg ciebie to koniec tak? mam dac sobie spokoj? o tamtym nie mysle w ogole, to nie tak ze bylo nam pieknie i polecialam do innego, sa sprawy o ktorych nie napisze na forum ale kolorowo nam nie bylo dopiero teraz przejrzalam na oczy, wiem ze gdybysmy nadal byli razem to i tak wczesniej czy pozniej ktores by skonczylo ale teraz wiem, ze chce byc z nim, wiem, ze nikt innym mnie nie interesuje ale sama nic nie zrobie |
|
|
|
|
#2771 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tego nie powiedziałam, za mało tutaj napisałaś o tym, jak wyglądają teraz wasze kontakty. Chcesz to walcz. Ale nie wściekaj się, że nie leci do Ciebie z zachwytem, bo po prostu na to nie zasługujesz
Nie masz gwarancji, że on do Ciebie wróci. Ale też niestety nie masz póki co prawa go naciskać... Wiem że nie było - napisałaś kiedyś, że nie było miłości z Twojej strony.
|
|
#2772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też chciałam wrócić i co? Znalazł sobie inną, wyzywa mnie, jestem w ciąży... Powiem Ci z mojego pkt... Może daj sobie spokój wcześniej aby nie cierpieć później bardziej tak jak ja... Będzie bardziej boleć... Uwierz, wiem co mówię... |
|
|
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wierz boje sie, ze tak moze byc boje sie ze moze sie cos stac i on mnie zostawi spaliscie ze soba juz po rozstaniu? boje sie ze musze odpuscic tutaj tez jestem oceniana a to nie bylo tak ze mowilam ze go kocham ponad wszystko i zostawilam, nie ukladalo nam sie, on zerwal ze mna pierwszy i chcial wrocic ale wiedzialam ze bedzie olewal jak wczesniej, pojawil sie ktos inny, kto milam czas, byl kiedy potrzebowalam to uleglam, ale i tak bym z nim nie byla bo widze ze bylego mi brakuje, ze mi na nim zalezy, spotyka sie ze mna, a pozniej mowi ze sobie znjdzie inna, ze przespi sie z inna. sama nie wiem co mam robic ;( |
|
|
|
|
#2774 |
|
Rozeznanie
|
Jak już jesteśmy przy tym 'niezręcznym'
temacie to muszę sie wygadac bo zwariuje... Wiem, że zle zrobiłam... Otóż spotkałam się ostatnio z eksem (nastawiona byłam bojowo, ale wyszło inaczej) bo ten zaczał się do mnie dobierać ?) żeby wszystko było po koleżeńsku. No i skoczyło się jak zwykle... wylądowaliśmy w łóżku... po koleżeńsku . Zrobiłam to wlasciwie żeby się przekonać czy az tak bardzo mu na swojej nowej zalezy. I chyba gówno... bo jak widać nie mógł się powstrzymać przy mnie. Baaa nawet z takim założeniem się ze mną spotkał, a że było nam kiedyś wspaniale i nadal mogłoby być... Tylko po co jest z inną? Ciekawe co by było jakby się dowiedziała? Po co mu te zabawy ze mną? [Mnie to osobiście nie przeszkadza, bo co tu dużo ukrywać, mam za✂✂✂istą słabość do niego i nie umiem z tym walczyć, nie wiem nawet jak. Zawsze nas coś do siebie ciągnęło, nawet jeśli to zwykła chemia]. Uczucia już raczej się we mnie do niego wypaliły, ale nie mogę przestać o tym myśleć. Wiem, że to nic nie znaczyło, ale z drugiej strony gdyby nie znaczyło nic, to by nie miało miejsca. Wkurza mnie to, że on oszukuje mnie i nawet ją. Nie wiem jak to rozwiązać.
|
|
|
|
#2775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie moja wina,że przyciągam takich do siebie
|
|
#2776 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Naprawdę Ci nie przeszkadza, że koleś zdradza swoją kobietę bez mrugnięcia okiem? Że jesteś jego kochanką?
|
|
#2777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze?? Rozstałam się kiedyś z exem...Z mojej winy...Byłam z kimś innym...Po dłuższym czasie stw.że to jednak nie to,że kocham exa... Chciałam wrócić...Po roku bawienia się mną, obietnicach i sypianiu ze mną finalnie stw.że wróci do mnie za 3 lata [!!] Odpuść sobie...Rozumiem,że go kochasz (a może tylko tak Ci się wydaje jak mnie jeszcze całkiem niedawno) ale nie ma sensu...On albo Ci wybaczy albo nie ale wcześniej w ramach odwetu za zranienie zrobi Ci taką szkołę,że będziesz się czuła strasznie...I co?? Nawet jeśli wróci Ty stw. po jakimś czasie,że jednak nie bo to i tamto... Zastanów się czy brakuje Ci go bo na prawdę go kochasz czy przyzwyczajenia związkowe są silniejsze??
|
|
#2778 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Kochana...ale Twoja wina, że dajesz się szybciutko wmanewrować w bliskość fizyczną. I nie pitol, że takaś niewinna jak ta lilijka biała
![]() No nic, pozostaje mieć nadzieję, że ten okaz jest wyjątkowy Zresztą już na dzień dobry jest - wyższy od Ciebie
|
|
#2779 |
|
Raczkowanie
|
elve- ej super masz ten awatarek
nie wiem czemu ale podobaja mi sie elfy (nawet mialam o nich prace lic pisac) kobiety o takiej urodzie tez sa ciekawe.Miałam dzis straszny dzien i wniosek, ktory z niego wyciagnelam- nie oplaca sie byc uczciwym bo ci ise za to dostanie nawet na glupich studiach :/ |
|
|
|
#2780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz dziwne podejscie wg mnie moj byly nalezy bardziej do mnie niz do jakies nowo poznanej laski, ja go znam a ona nie, ze mna cos przezyl a nie z nia jezeli ze soba sypiaja to co to za zwiazek, skoro na poczatku ja zdradza, wspolczuje laska ktore spotykaja kolesi takich swiezo po zwiazku badz zakochanych jeszcze, nigdy nie mozna byc szczesliwym w zastepstwie za kogos |
|
|
|
|
#2781 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Niestety, 3/4 wizażanek tęskni za okiem i chyba wrócę do swojego starego avka, bo już mam dość narzekania na pw ![]() Do urody elfa niestety mi baaaaaardzo daleko, a szkoda niestety... ![]() Cytat:
|
|
|
#2782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje Ci za te slowa, ale ja go naprawde kocham. Nie wiem co mam robic ale chce z nim byc, chce dla niego jak najlepiej |
|
|
|
|
#2783 |
|
Przyczajenie
|
właśnie sobie uświadomiłam ze czytam ten wątek od 3ciej części kiedy to szanowny ex zostawił mnie na lodzie
. aktualnie mam partnera ale naprawdę lubie tu do Was wracac i podczytywac
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Coś wam powiem, niestety wszystko zaczyna się i kończy an dup**e.
![]() sex sex sex i już, zbalamuci swoją byłą psychcznie to przecież dostanie to czego chce. od kazdego exa mialam takie porpozycje a bo było nam dobrze a bo to i tamto. NIGDYYYYYY się nie zgodzilam. ja bym tego po prsotu nie ogarneła psychicznie, bym wpadła w jeszcze większe G****![]() Nowy tez widze za mną łazi się łasi, wręcz prosi oczami. nie wiem co robić z jedne str ja juz nie wytrzymuje czasami pół roku 3mania się za rączke, ale z drugie str wiem jaki on jest i nie wiem co robić. jakiś pomysł
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-05-25 o 20:43 |
|
|
|
#2785 | |||
|
po drugiej stronie szafy
|
Brak tolerancji dla zdrady to dziwne podejście?
Cytat:
Cytat:
To co się dzieje w układzie jasmine23 i jej eksa jest jak dla mnie świństwem z obu stron - jego i jej. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#2786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znamy, prawda ale obiecuje sobie, ze jak bede nauczycielka to bede mam nadzieje w miare normalna :P Czlowiek pisze uczciwie zal a baba ci bedize udowadniac ze sciagnelas cale zadania( nie wiem niby skad?) jakby to bylo dizwne ze student anglis. zna mowe zależna wow Jestem cała wsciekkla
Edytowane przez Duszek2 Czas edycji: 2011-05-25 o 20:47 |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem dlatego właśnie wydaje mi się, że zainicjował coś takiego... nie wiem jak układa mu sie tam z nią, może nie jest szczęśliwy... nie dowiem się tego, bo musiałby mi to sam powiedziec, a tego nie robi i na razie chyba nie ma zamiaru. Dowiedziałam sie przez przpadek wiec mialam nadzieje, ze to nie prawda i obserwowałam jego zachowanie. Mi jest cholernie głupio z tym, szkoda tylko, że nie jemu.
|
|
|
|
|
#2788 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem ale wiem jedno, gdyby teraz moj eks znalazl sobie laske tzn ze jemu na mnie nie zalezy, pozwolilabym mu odejsc, nie pisalabym, nie trulabym tej nowej, chociaz wiem, ze mialaby z nim ciezko, niektorych rzeczy sie nie zapomina i niektore osoby sa z nami do konca, nie da sie ich wymazac |
|
|
|
|
#2789 |
|
Przyczajenie
|
dzięki Wam nie popełniam wcześniejszych błędów i doceniam to co mam
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie zalenie sie tutaj wam, pomaga bardzo |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

bo ten zaczał się do mnie dobierać
?) żeby wszystko było po koleżeńsku. No i skoczyło się jak zwykle... wylądowaliśmy w łóżku... po koleżeńsku
. Zrobiłam to wlasciwie żeby się przekonać czy az tak bardzo mu na swojej nowej zalezy. I chyba gówno... bo jak widać nie mógł się powstrzymać przy mnie. Baaa nawet z takim założeniem się ze mną spotkał, a że było nam kiedyś wspaniale i nadal mogłoby być... Tylko po co jest z inną? Ciekawe co by było jakby się dowiedziała? Po co mu te zabawy ze mną? [Mnie to osobiście nie przeszkadza, bo co tu dużo ukrywać, mam za✂✂✂istą słabość do niego

dlatego właśnie wydaje mi się, że zainicjował coś takiego... nie wiem jak układa mu sie tam z nią, może nie jest szczęśliwy... nie dowiem się tego, bo musiałby mi to sam powiedziec, a tego nie robi i na razie chyba nie ma zamiaru. Dowiedziałam sie przez przpadek wiec mialam nadzieje, ze to nie prawda i obserwowałam jego zachowanie. Mi jest cholernie głupio z tym, szkoda tylko, że nie jemu.