wymarzony pierścionek część XXI - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 20:51   #241
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cześć!

Madziu, wszystkiego dobrego!

Twin, gratuluję!!!

Stokrotko, 9 kg na plusie!? Jak Ty to zrobiłaś? Ja miałam + 17 kg

Co do dzieci i sensu życia - ja nadal go nie widzę, mam nadzieję, że specjalista mi pomoże.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 20:58   #242
biia
Wtajemniczenie

xzora bardzo fajny ten hotel. ma wszystko czego potrzeba. i port 800 m. porty super wychodzą na zdjęciach i jest położony na wzgórzu. wchodzenie po powrocie z plaży boli, ale jak szybko się mięśnie robią
kiedy jedziesz

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 21:27   #243
goosia207
Zakorzenienie

Cześć,

Twin gratulacje
Stary 2011-05-25, 21:28   #244
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Xzora ale widzisz plastyczka nic tu nie zrobi, bo ja już dekorację sama zrobiłam. Wielki filary, tiule, literki do napisów, listki itp. ale bez rusztowań nie będę miała gdzie tego przyczepić I naprawdę gdyby nie to, ze będzie to hospitacja i cała dyrekcja to bym sobie to olała i coś na szybko wymys;liła dla rodziców, ale tu musi być na perfekt... więc jutro decydujący dzień.
a jakichś lin, sznurków nie da się przymocować zamiast tych rusztowań? potrzeba matką wynalazków

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Co do dzieci i sensu życia - ja nadal go nie widzę, mam nadzieję, że specjalista mi pomoże.
co się dzieje? z twoich wcześniejszych postów może nie przejawiała się zaślepiona dzieckiem mamusia, ale racjonalnie myśląca mama dostrzegająca nie tylko wady, ale też i uroki macieżyństwa. Skąd to poczucie bezsensu?

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
kiedy jedziesz
przy najbliższej możliwej okazji
wzgórza też są fajne, bo w nocy można sobie usiąść z winkiem na tarasie i oglądać oświetloną panoramę miasta
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 22:19   #245
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
bo się nagle okazało, że rusztowania do dekorcji, które zarezerwowałam sobie tydzień temu nagle.... są zajęte a bez tego mam pusta salę, bo nie mam do czego dekoracji przypiąć, zrobić schowaka dla dzieci itp. Krótko mówiąc leżę bez tego bo to podstawa mojego przedstawienia.
No to walcz jutro dzielnie!!!
A tak swoją drogą to spokojnie... hospitacyjni goście na pewno zrozumieją kłopoty techniczne.

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
jaki stanik kupiłaś? Byłaś w Peachfield?

biia, mam podobne spostrzeżenia odnośnie wypoczynku.
Spokojne miejsce ma bez wątpienia swoje uroki, jednak bliskość kurortu turystycznego daje nam więcej możliwości na fajne spędzenie wolnego czasu.
A bycie w kameralnym hotelu z możliwością pieszego dotarcia do atrakcji, to idealne połączenie. Zauroczył mnie ten hotel: http://www.holidaycheck.pl/hotel-Inf...hid_29696.html
Jest właśnie taki klimatyczny, no i znajduje się tylko 500 metrów od centrum Bodrum z portem, zatoką, mnóstwem restauracji, klubów.
Nie, nie byłam w Peachfield, robiłam zakupy w galerii w sklepie z bielizną, w którym były obwody od 65 cm i fajna brafitterka.
Stanik czarny z fajnie wykrojonymi miseczkami, idealny do dużych dekoltów.

Fajny hotelik, choć trochę "ciasno" - takie mam przynajmniej wrażenie ze zdjęć, że to bardzo zwarta zabudowa...

Cytat:
Cześć!

Twin, gratuluję!!!

W sensie - nie widzisz sensu życia, czy dziecko nie zmieniło sensu życia?
Jaki specjalista?

========================= ==

Dziś w jednym sklepie ekspedientka nie nabiła dwóch rzeczy, tylko jedną - wyszłam ze sklepu ze spodniami i sukienką, a zapłaciłam tylko za spodnie. Byłaby w plecy 130 zł, ale coś mi nie pasowało i po wyjściu ze sklepu sprawdziłam rachunek (jakoś się zakręciłam przy płaceniu i zarejestrowałam pomyłkę po wyjściu dopiero). Wróciłam się do sklepu, choć przez chwilę przeszło mi przez myśl, że jednak czasem można dostać coś za darmo
Bardzo mi dziękowała. Pewnie gdybym się zorientowała w domu, to już bym nie wracała, ale w tej sytuacji jednak uczciwość zwyciężyła.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 22:40   #246
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Stanik czarny z fajnie wykrojonymi miseczkami, idealny do dużych dekoltów.
to pewnie jakiś plunge, znasz firmę i model?

Cytat:
Fajny hotelik, choć trochę "ciasno" - takie mam przynajmniej wrażenie ze zdjęć, że to bardzo zwarta zabudowa...
To jest miejski hotel, takie zazwyczaj nie są zbyt rozległe. W sumie to hotel bardziej na nocleg i posiłki, ale fajny ma klimat

Należą Ci się brawa za tak uczciwą postawę !
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:32   #247
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

Twin, gratuluję!!!

Dzięki Asiuk. Myślisz o psychologu?

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć,

Twin gratulacje
Dzięki Gosiu

Madzia, trzymam kciuki abyś jutro załatwiła rusztowania.
Stary 2011-05-25, 23:37   #248
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Cześć!

Twin, gratuluję!!!

4 miesiace wymiotów kilkanascie razy na dobę nie polecam
a pozniej kiepski apetyt w sumie az do teraz..

Co do dzieci i sensu zycia...Nie widzisz zmian po pojawieniu sie dziecka,czy ogolnie nie widzisz tego sensu?
specjalista to niezły pomysł,jesli czujesz,że to ci potrzebne

Mnie się wydaje ,ze ciężki poród i ogolnie rozłaka z młodą w tych pierwszych dniach moze jakos wpłyneły na twoje odczucia,ale to tylko takie gdybanie...

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:02   #249
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dziewczyny (nie) dziękuję dziś będę jeszcze walczyła

Emilko brawa.... nie każdy by tak zrobił.

Asiuk o jakich specjalistach ty piszesz?? ;glasiu:

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:55   #250
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
to pewnie jakiś plunge, znasz firmę i model?

To jest miejski hotel, takie zazwyczaj nie są zbyt rozległe. W sumie to hotel bardziej na nocleg i posiłki, ale fajny ma klimat

Należą Ci się brawa za tak uczciwą postawę !
Taki:
http://www.skapiec.pl/img/1374854-25...inti-a335.html

Edytowane przez emi_lka
Czas edycji: 2011-05-26 o 09:00
Stary 2011-05-26, 09:10   #251
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć...

Asiuk, uważam, że specjalista to dobry pomysł. Na pewno pomoże uporać się z tym, z czym sama sobie nie radzisz

Emilko, brawo za fantastyczną postawę obywatelską A mogłaś tyle oszczędzić

A ja mam dziś dzień sprzątania...już się cieszę. W sobotę mamy gości, więc muszę doprowadzić mieszkanie do jakiegoś normalnego stanu. I w końcu postanowiłam wywołać kilka zdjęć ze ślubu i wstawić w dużą ramkę, którą mamy przeznaczoną do tego. Rychło w czas

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:11   #252
hania811
Zakorzenienie

hej.

Znowu miły poranek. Zaharowuję się ostatnio. Pracuję po 9 godzin dziennie a i tak jestem szczęśliwa. Kocham moją pracę...i w ogóle życie

Cytat:
Haniu, dzięki za fotki, oddają ten klimat, który pamiętam i za którym tęsknię
Czy Ty to dziewczyna z listkami w uszach? Jeśli tak, to wyglądasz na bardzo pozytywną osobę i cudownie młodo!

Ja też byłam w Grecji w małej miejscowości i było cudnie, kameralnie, spokojnie Popieram taki wybór.

Wróciłam z zakupów zadowolona, choć butów nie kupiłam... albo są całkiem płaskie, albo na obcasie, a ja chciałabym, żeby miały trochę podniesioną piętę.

Za to mam sukienkę, kilka bluzek, spodnie, stanik i jakieś kosmetyki
Tak to ja....to listki z asosa- moje ukochane- nie rozstaje sie z nimi Dzięki to miłe co co piszesz. Fajnie że na taką wyglądam na jaka się czuję
PS. nikt mi nie wierzy że mam 30 lat

Butów może i nie kupiłaś ale zakupy z tego co piszesz i tak bardzo udane.
Brawa za powrot do sklepu. Gdyby to sieciówa ponosiła koszty takiej pomyłki można by olać sprawę..ale niestety za takie pomyłki płaca pracownicy. Zarabiający często grosze.

Ja tez musze zakupy zrobić..ale poczekam do czerwca. Jedziemy na dlugi weekend do tych apartamentów w Krakowie i mam nadzieję na szał zakupowy

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
z racji tego, że kocham Rodos, byłam tam dwa razy. raz w małej miejscowości, a raz w tworze turystycznym Faliraki. i oba razy były super, ale bardziej super to w faliraki. miejscowość imprezowa jednak niezbyt duża, z piaszczystą plażą i parkiem wodnym
jakbym miała wracać na rodos, to zdecydowanie faliraki mieszkaliśmy w malutkim hoteliku (17 pokoi chyba) trochę na uboczu, więc nic nam nie zakłócało ciszy nocnej, a jednocześnie było blisko do plaży i sklepów ok 1 km do samego centrum. ulicy klubowej i barowej (koło nich to raczej nie chciałabym mieszkać). ja chcę na rodos
Ja miałam na wstępie zarezerwowany hotel w Faliraki..ale po szczegółowym opisie tej miejscowości przez koleżankę ..zmieniłam opcje. Ja na wakacjach potrzebuje zieleni, ciszy i spokoju. Cały rok imprezuję na urlopie jest mi to zupełnie zbędne

Madziu nie stresuj sie. W końcu przedstawienie tworzą dzieciaki nie dekoracje. Będzie dobrze

Asiuk ściskam mocno.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:15   #253
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu staram się teraz o tym nie myśleć. Za godzinę będę w pracy i od razu mam iść do tego pana od rusztowań będę walczyła jak lwica

Butter my też sobie album ślubny zrobiliśmy na... 1 rocznicę ślubu a zdjęć do ramek do tej pory nie wywołałam

Stary 2011-05-26, 09:16   #254
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładny
Bardzo żałuję, że przy moim biuście to duży dyskomfort dla mnie, noszenie takich wyciętych staników.

Hania

Stary 2011-05-26, 09:18   #255
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Emilko baaardzo ładny biustonosz. Mi ostatnio cyce rosną Co prawda przytyłam 3 kg (choć ważyłam się 3 tyg temu i czuję, ze od tego czasu schudłam) . Wszystko mi poszło w cycki i tyłek więc fajnie Ale wylewają mi się ze stanika.

Stary 2011-05-26, 09:21   #256
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

a ja jestem wlasnie na etapie polowania na wygodne staniki,z odpinanymi ramiączkami,fiszbinami,wy glądajacymi jak fajna bielizna a nie stanik podwędzony babci
Macie jakieś sprawdzone sklepy? Z w miare normalnymi cenami?
Typowych staników do karmienie nie znoszę, paskudne to jak mało co :/

Stary 2011-05-26, 09:24   #257
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu staram się teraz o tym nie myśleć. Za godzinę będę w pracy i od razu mam iść do tego pana od rusztowań będę walczyła jak lwica

Butter my też sobie album ślubny zrobiliśmy na... 1 rocznicę ślubu a zdjęć do ramek do tej pory nie wywołałam
Przy naszym 'rozbiegu', to myślę, że album jest kwestią ok. 10 rocznicy ślubu

Ale ta ramką (jest w niej miejsce na 7 zdjęć) stroi sobie smutna tak smętnie, pusta... i postanowiłam zrobić TŻ niespodziankę i w końcu ją wypełnić. Już dawno chciał ją powiesić...szczególnie, że jak niewiele ramek, jest bardzo ładna i tworzy jakby komplet z lustrem, które mamy w przedpokoju

Dziewczyny, robiłyście kiedyś na grillu czy ognisku te pianki grillowe, jak w amerykańskich filmach, marshmallows? Kupiłam je, żeby zrobić na grilla szaszłyki z tych pianek i owoców, ale zastanawiam się, czy się nie zaczną rozlewać, jak tylko się podgrzeją...

Hania

Stary 2011-05-26, 09:24   #258
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Walcz

Cytat:
Super...jednak najbardziej podoba mi się czarna bielizna
Stary 2011-05-26, 09:26   #259
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

U mnie to jest porażka z tym, że mam mega twarde i grube ściany. Ostatnio mi mąż chciał krzyżyk zawiesić i.... złamał 4 gwoździe a i tak nie wywiercił dziury do końca Więc aktualnie nie mam ani jednej ramki na ścianie

Ja nie robiłam tych pianek więc nie pomogę.

Haniu zgadzam się. Czarna jest najlepsza.

Stary 2011-05-26, 09:30   #260
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Ale ta ramką (jest w niej miejsce na 7 zdjęć) stroi sobie smutna tak smętnie, pusta... i postanowiłam zrobić TŻ niespodziankę i w końcu ją wypełnić. Już dawno chciał ją powiesić...szczególnie, że jak niewiele ramek, jest bardzo ładna i tworzy jakby komplet z lustrem, które mamy w przedpokoju

Dziewczyny, robiłyście kiedyś na grillu czy ognisku te pianki grillowe, jak w amerykańskich filmach, marshmallows? Kupiłam je, żeby zrobić na grilla szaszłyki z tych pianek i owoców, ale zastanawiam się, czy się nie zaczną rozlewać, jak tylko się podgrzeją...
ja robiłam ,nad ogniskiem

nie rozlewaja sie,bo na wierzchu robi sie taka chrupiąca skorka a w srodku są ciagnące.
Jesli się zapalą to płoną na niebiesko,ale ciągle są smaczne

Stary 2011-05-26, 09:31   #261
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Cześć!

Twin, gratuluję!!!

popieram specjalistę, jeśli czujesz, że sama nie dajesz rady. Czasem rozmowa z kimś obcym pomaga, zwłaszcza jeśli to profesjonalista. Co się dzieje? Może w klubie napiszesz
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:33   #262
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Nie robiłam tych pianek. W Simsach piekli je na kijkach nad ogniskiem Myślę, że powinny się tylko podgrzać.
Stary 2011-05-26, 09:39   #263
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Koniecznie wywołaj te zdjęcia...ramka ładna, zdjęcia ładne...szkoda tego nie wyeksponować

Nigdy nie robiłam tych pianek

Apropo zdjęć - ja muszę sie zabrać za wyselekcjonowanie najlepszych zdjeć z ostatnich lat, wywołanie ich i posegregowanie w albumie.
Cytat:
U mnie to jest porażka z tym, że mam mega twarde i grube ściany. Ostatnio mi mąż chciał krzyżyk zawiesić i.... złamał 4 gwoździe a i tak nie wywiercił dziury do końca Więc aktualnie nie mam ani jednej ramki na ścianie

Ja nie robiłam tych pianek więc nie pomogę.

Haniu zgadzam się. Czarna jest najlepsza.
Ja też mam takie ściany....trzeba wiercić dziurska wiertarką udarową

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość

nie rozlewaja sie,bo na wierzchu robi sie taka chrupiąca skorka a w srodku są ciagnące.

jadłaś palące się?
Stary 2011-05-26, 09:41   #264
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Nie robiłam tych pianek. W Simsach piekli je na kijkach nad ogniskiem Myślę, że powinny się tylko podgrzać.
pamiętam

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
dzięki. Na bank mój tata ma taką, on ma wszystko z narzędzi

Stary 2011-05-26, 09:43   #265
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:

jadłaś palące się?
aż tak odwazna nie jestem ale po ugaszeniu owszem

Trzeba je powoli podgrzewać,a jesli robi sie to zbyt szybko to się wlasnie zapalają

Stary 2011-05-26, 09:48   #266
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć
dziś widzę ożywienie

Cytat:

ja robiłam pyszne są! ale chyba nie łączyłabym ich z owocami, bo jak za długo przytrzymasz to mogą się rozlać. Tzn. środek robi się strasznie lejący. Frajdą jest jak każdy sobie na patyczek nabije i upiecze wedle upodobań - atrakcja sama w sobie hihihi

Madziu do ścian nośnych udarówa konieczna

Asiuk

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.

Edytowane przez zuzaneczka
Czas edycji: 2011-05-26 o 09:49
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:50   #267
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam dziś dzień sprzątania...już się cieszę. W sobotę mamy gości, więc muszę doprowadzić mieszkanie do jakiegoś normalnego stanu. I w końcu postanowiłam wywołać kilka zdjęć ze ślubu i wstawić w dużą ramkę, którą mamy przeznaczoną do tego. Rychło w czas
U nas ramki ze zdjęciami pojawiły się półtora roku po ślubie...
a to i tak sukces... albumu ciągle nie mamy Może na drugą rocznicę się uda zrobić?

Cytat:
hej.

Znowu miły poranek. Zaharowuję się ostatnio. Pracuję po 9 godzin dziennie a i tak jestem szczęśliwa. Kocham moją pracę...i w ogóle życie

Tak to ja....to listki z asosa- moje ukochane- nie rozstaje sie z nimi Dzięki to miłe co co piszesz. Fajnie że na taką wyglądam na jaka się czuję
PS. nikt mi nie wierzy że mam 30 lat

Butów może i nie kupiłaś ale zakupy z tego co piszesz i tak bardzo udane.
Brawa za powrot do sklepu. Gdyby to sieciówa ponosiła koszty takiej pomyłki można by olać sprawę..ale niestety za takie pomyłki płaca pracownicy. Zarabiający często grosze.

Ja tez musze zakupy zrobić..ale poczekam do czerwca. Jedziemy na dlugi weekend do tych apartamentów w Krakowie i mam nadzieję na szał zakupowy

Ja miałam na wstępie zarezerwowany hotel w Faliraki..ale po szczegółowym opisie tej miejscowości przez koleżankę ..zmieniłam opcje. Ja na wakacjach potrzebuje zieleni, ciszy i spokoju. Cały rok imprezuję na urlopie jest mi to zupełnie zbędne
Bosko! Ja chwilowo tak nie mam...

Po listkach poznałam, bo pamiętam dyskusję o nich. Naprawdę fajnie się prezentują - lepiej niż na zdjęciu w sklepie

Nie dziwię się, że nie dają Ci 30

A propos Krakowa - znajomi byli w ostatni weekend w tych apartamentach (rezerwowałam dla nich) - wrócili bardzo zadowoleni

Ale mi się chce na wakacje
W końcu nie wiem, czy się uda - problem z urlopem, bo w sierpniu mamy obowiązkowy wyjazd na ślub męża brata i nie składa się, żeby nam się udało zgrać jeszcze jeden wspólny tydzień
Najlepiej jest rezerwować zimą/na wiosnę - bo później już nie ma wyjścia, a tak...

=========================

Dzięki za opinię o staniku.
Cieszę się, że trafiłam.
U mnie problem z wyborem bo - potrzebuję małego obwodu, ale też wolę z push-upem, więc znalezienie bywa trudne. Cudne są miękkie, prześliczne wzory, ale mój biust w nich wygląda za skromnie

Cytat:
Emilko baaardzo ładny biustonosz. Mi ostatnio cyce rosną Co prawda przytyłam 3 kg (choć ważyłam się 3 tyg temu i czuję, ze od tego czasu schudłam) . Wszystko mi poszło w cycki i tyłek więc fajnie Ale wylewają mi się ze stanika.
Fajnie
Mi też idzie w biust, pupę, ale i uda niestety. A potem przy chudnięciu opadają cycki niesprawiedliwe

Cytat:

Wow, dowiedziałam się czegoś nowego, nie wiedziałam, że coś takiego jest.
Stary 2011-05-26, 09:52   #268
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo..fajnie.
Na grillu się raczej nie zapalą. Chcę je nadziać na patyczki razem z wstępnie podpieczonym kawałkiem jabłka, bananem, może jakąś truskawką, albo mango

Cytat:
Walcz

Super...jednak najbardziej podoba mi się czarna bielizna
Mi też, zdecydowanie. W ogóle nie przepadam za jasną bielizną...

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć

Hihi... dzięki twin

Cytat:
Koniecznie wywołaj te zdjęcia...ramka ładna, zdjęcia ładne...szkoda tego nie wyeksponować

Nigdy nie robiłam tych pianek

Apropo zdjęć - ja muszę sie zabrać za wyselekcjonowanie najlepszych zdjeć z ostatnich lat, wywołanie ich i posegregowanie w albumie.

No właśnie już wyselekcjonowałam i dziś idę. Takie mam postanowienie.

Też mamy mnóstwo zdjęć, ale zrobienie albumu - kurka, chyba bym go 10 lat robiła, na prawdę. Chociaż chciałabym mieć jakoś tematycznie poukładane te zdjęcia

Najwięcej zdjęć mamy z imprez, więc stworzyliśmy z paczką na picasie własny album i każdy po imprezie dodaje zrobione przez siebie zdjęcia - niezłe są jaja

My też w niektórych miejscach mamy twarde ściany - jak trafi się na spaloną cegłę. I tak właśnie było, jak wieszaliśmy karnisz w jadalni. TŻ płytko wywiercił, bo wiertarka nie chciała dalej iść, karnisz powiesił i zadowolony. A trzy dni później nasz adhdpies zakręcił się w firanę i i karnisz z firaną..pierdu na psa hihihi....

Zuza, a jak te owoce wcześniej właśnie podpiekę? To jak myślisz? Robimy grilla, więc pieczenie tych pianek nad grillem..chyba nie zda egzaminu

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2011-05-26 o 09:55
Stary 2011-05-26, 10:12   #269
emi_lka
Zakorzenienie

Dziewczyny, a co dobrego można przyrządzić z koziego sera? Oprócz kanapek Mam póki co przepis na piersi z kurczaka z pomidorkami i kozim serem... może macie jakiś fajny pomysł?
Stary 2011-05-26, 10:18   #270
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, a co dobrego można przyrządzić z koziego sera? Oprócz kanapek Mam póki co przepis na piersi z kurczaka z pomidorkami i kozim serem... może macie jakiś fajny pomysł?
ja dodaję do botwinki
albo tarta jakaś i tam też się nada

Jeszcze robiłam pesto z buraków na kanapki/krakersy i na to ser kozi, bardzo dobre było

Edytowane przez miskowa
Czas edycji: 2011-05-26 o 10:34
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości