|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cześć!
Madziu, wszystkiego dobrego! Twin, gratuluję!!! Stokrotko, 9 kg na plusie!? Jak Ty to zrobiłaś? Ja miałam + 17 kg ![]() Co do dzieci i sensu życia - ja nadal go nie widzę, mam nadzieję, że specjalista mi pomoże. |
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
xzora bardzo fajny ten hotel. ma wszystko czego potrzeba. i port 800 m. porty super wychodzą na zdjęciach
i jest położony na wzgórzu. wchodzenie po powrocie z plaży boli, ale jak szybko się mięśnie robią ![]() kiedy jedziesz
|
|
|
|
#244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
przy najbliższej możliwej okazji ![]() wzgórza też są fajne, bo w nocy można sobie usiąść z winkiem na tarasie i oglądać oświetloną panoramę miasta |
||
|
|
|
#245 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak swoją drogą to spokojnie... hospitacyjni goście na pewno zrozumieją kłopoty techniczne. Cytat:
Stanik czarny z fajnie wykrojonymi miseczkami, idealny do dużych dekoltów. Fajny hotelik, choć trochę "ciasno" - takie mam przynajmniej wrażenie ze zdjęć, że to bardzo zwarta zabudowa... Cytat:
Jaki specjalista? ========================= == Dziś w jednym sklepie ekspedientka nie nabiła dwóch rzeczy, tylko jedną - wyszłam ze sklepu ze spodniami i sukienką, a zapłaciłam tylko za spodnie. Byłaby w plecy 130 zł, ale coś mi nie pasowało i po wyjściu ze sklepu sprawdziłam rachunek (jakoś się zakręciłam przy płaceniu i zarejestrowałam pomyłkę po wyjściu dopiero). Wróciłam się do sklepu, choć przez chwilę przeszło mi przez myśl, że jednak czasem można dostać coś za darmo Bardzo mi dziękowała. Pewnie gdybym się zorientowała w domu, to już bym nie wracała, ale w tej sytuacji jednak uczciwość zwyciężyła. |
|||
|
|
|
#246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Należą Ci się brawa za tak uczciwą postawę !
|
||
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Gosiu ![]() Madzia, trzymam kciuki abyś jutro załatwiła rusztowania.
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie polecam ![]() a pozniej kiepski apetyt w sumie az do teraz.. Co do dzieci i sensu zycia...Nie widzisz zmian po pojawieniu sie dziecka,czy ogolnie nie widzisz tego sensu? specjalista to niezły pomysł,jesli czujesz,że to ci potrzebne Mnie się wydaje ,ze ciężki poród i ogolnie rozłaka z młodą w tych pierwszych dniach moze jakos wpłyneły na twoje odczucia,ale to tylko takie gdybanie...
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny (nie) dziękuję
dziś będę jeszcze walczyła Emilko brawa.... nie każdy by tak zrobił. Asiuk o jakich specjalistach ty piszesz?? ;glasiu: |
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
http://www.skapiec.pl/img/1374854-25...inti-a335.html Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-05-26 o 09:00 |
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Asiuk, uważam, że specjalista to dobry pomysł. Na pewno pomoże uporać się z tym, z czym sama sobie nie radzisz ![]() Emilko, brawo za fantastyczną postawę obywatelską A mogłaś tyle oszczędzić ![]() A ja mam dziś dzień sprzątania...już się cieszę. W sobotę mamy gości, więc muszę doprowadzić mieszkanie do jakiegoś normalnego stanu. I w końcu postanowiłam wywołać kilka zdjęć ze ślubu i wstawić w dużą ramkę, którą mamy przeznaczoną do tego. Rychło w czas
|
|
|
|
#252 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej.
Znowu miły poranek. Zaharowuję się ostatnio. Pracuję po 9 godzin dziennie a i tak jestem szczęśliwa. Kocham moją pracę...i w ogóle życie ![]() Cytat:
Dzięki ![]() PS. nikt mi nie wierzy że mam 30 lat ![]() Butów może i nie kupiłaś ale zakupy z tego co piszesz i tak bardzo udane. Brawa za powrot do sklepu. Gdyby to sieciówa ponosiła koszty takiej pomyłki można by olać sprawę..ale niestety za takie pomyłki płaca pracownicy. Zarabiający często grosze. Ja tez musze zakupy zrobić..ale poczekam do czerwca. Jedziemy na dlugi weekend do tych apartamentów w Krakowie i mam nadzieję na szał zakupowy ![]() Cytat:
![]() Madziu nie stresuj sie. W końcu przedstawienie tworzą dzieciaki nie dekoracje. Będzie dobrze Asiuk ściskam mocno.
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu staram się teraz o tym nie myśleć. Za godzinę będę w pracy i od razu mam iść do tego pana od rusztowań
będę walczyła jak lwica ![]() Butter my też sobie album ślubny zrobiliśmy na... 1 rocznicę ślubu
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo żałuję, że przy moim biuście to duży dyskomfort dla mnie, noszenie takich wyciętych staników. |
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko baaardzo ładny biustonosz. Mi ostatnio cyce rosną
więc fajnie Ale wylewają mi się ze stanika.
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem wlasnie na etapie polowania na wygodne staniki,z odpinanymi ramiączkami,fiszbinami,wy glądajacymi jak fajna bielizna a nie stanik podwędzony babci
![]() Macie jakieś sprawdzone sklepy? Z w miare normalnymi cenami? ![]() Typowych staników do karmienie nie znoszę, paskudne to jak mało co :/
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta ramką (jest w niej miejsce na 7 zdjęć) stroi sobie smutna tak smętnie, pusta... i postanowiłam zrobić TŻ niespodziankę i w końcu ją wypełnić. Już dawno chciał ją powiesić...szczególnie, że jak niewiele ramek, jest bardzo ładna i tworzy jakby komplet z lustrem, które mamy w przedpokoju ![]() Dziewczyny, robiłyście kiedyś na grillu czy ognisku te pianki grillowe, jak w amerykańskich filmach, marshmallows? Kupiłam je, żeby zrobić na grilla szaszłyki z tych pianek i owoców, ale zastanawiam się, czy się nie zaczną rozlewać, jak tylko się podgrzeją...
|
|
|
|
|
#258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie to jest porażka z tym, że mam mega twarde i grube ściany. Ostatnio mi mąż chciał krzyżyk zawiesić i.... złamał 4 gwoździe a i tak nie wywiercił dziury do końca
Więc aktualnie nie mam ani jednej ramki na ścianie Ja nie robiłam tych pianek więc nie pomogę. Haniu zgadzam się. Czarna jest najlepsza. |
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rozlewaja sie,bo na wierzchu robi sie taka chrupiąca skorka a w srodku są ciagnące. Jesli się zapalą to płoną na niebiesko,ale ciągle są smaczne
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
popieram specjalistę, jeśli czujesz, że sama nie dajesz rady. Czasem rozmowa z kimś obcym pomaga, zwłaszcza jeśli to profesjonalista. Co się dzieje? Może w klubie napiszesz |
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Myślę, że powinny się tylko podgrzać.
|
|
#263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie robiłam tych pianek Apropo zdjęć - ja muszę sie zabrać za wyselekcjonowanie najlepszych zdjeć z ostatnich lat, wywołanie ich i posegregowanie w albumie. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
jadłaś palące się?
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki. Na bank mój tata ma taką, on ma wszystko z narzędzi
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
aż tak odwazna nie jestem
ale po ugaszeniu owszem ![]() Trzeba je powoli podgrzewać,a jesli robi sie to zbyt szybko to się wlasnie zapalają
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
dziś widzę ożywienie ![]() Cytat:
Madziu do ścian nośnych udarówa konieczna Asiuk
Edytowane przez zuzaneczka Czas edycji: 2011-05-26 o 09:49 |
|
|
|
|
#267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to i tak sukces... albumu ciągle nie mamy Może na drugą rocznicę się uda zrobić? ![]() Cytat:
Po listkach poznałam, bo pamiętam dyskusję o nich. Naprawdę fajnie się prezentują - lepiej niż na zdjęciu w sklepie Nie dziwię się, że nie dają Ci 30 A propos Krakowa - znajomi byli w ostatni weekend w tych apartamentach (rezerwowałam dla nich) - wrócili bardzo zadowoleni Ale mi się chce na wakacje ![]() W końcu nie wiem, czy się uda - problem z urlopem, bo w sierpniu mamy obowiązkowy wyjazd na ślub męża brata i nie składa się, żeby nam się udało zgrać jeszcze jeden wspólny tydzień ![]() Najlepiej jest rezerwować zimą/na wiosnę - bo później już nie ma wyjścia, a tak... ========================= Dzięki za opinię o staniku. Cieszę się, że trafiłam. U mnie problem z wyborem bo - potrzebuję małego obwodu, ale też wolę z push-upem, więc znalezienie bywa trudne. Cudne są miękkie, prześliczne wzory, ale mój biust w nich wygląda za skromnie ![]() Cytat:
![]() Mi też idzie w biust, pupę, ale i uda niestety. A potem przy chudnięciu opadają cycki niesprawiedliweWow, dowiedziałam się czegoś nowego, nie wiedziałam, że coś takiego jest. |
|||
|
|
|
#268 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na grillu się raczej nie zapalą. Chcę je nadziać na patyczki razem z wstępnie podpieczonym kawałkiem jabłka, bananem, może jakąś truskawką, albo mango ![]() Mi też, zdecydowanie. W ogóle nie przepadam za jasną bielizną... Cytat:
dzięki twin ![]() Cytat:
Też mamy mnóstwo zdjęć, ale zrobienie albumu - kurka, chyba bym go 10 lat robiła, na prawdę. Chociaż chciałabym mieć jakoś tematycznie poukładane te zdjęcia ![]() Najwięcej zdjęć mamy z imprez, więc stworzyliśmy z paczką na picasie własny album i każdy po imprezie dodaje zrobione przez siebie zdjęcia - niezłe są jaja ![]() My też w niektórych miejscach mamy twarde ściany - jak trafi się na spaloną cegłę. I tak właśnie było, jak wieszaliśmy karnisz w jadalni. TŻ płytko wywiercił, bo wiertarka nie chciała dalej iść, karnisz powiesił i zadowolony. A trzy dni później nasz adhdpies zakręcił się w firanę i i karnisz z firaną..pierdu na psa hihihi....Zuza, a jak te owoce wcześniej właśnie podpiekę? To jak myślisz? Robimy grilla, więc pieczenie tych pianek nad grillem..chyba nie zda egzaminu
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-05-26 o 09:55 |
|||
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co dobrego można przyrządzić z koziego sera? Oprócz kanapek
Mam póki co przepis na piersi z kurczaka z pomidorkami i kozim serem... może macie jakiś fajny pomysł?
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo tarta jakaś i tam też się nada Jeszcze robiłam pesto z buraków na kanapki/krakersy i na to ser kozi, bardzo dobre było Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2011-05-26 o 10:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

i jest położony na wzgórzu. wchodzenie po powrocie z plaży boli, ale jak szybko się mięśnie robią

a bez tego mam pusta salę, bo nie mam do czego dekoracji przypiąć, zrobić schowaka dla dzieci itp. Krótko mówiąc leżę bez tego bo to podstawa mojego przedstawienia.
!

Więc aktualnie nie mam ani jednej ramki na ścianie