|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybciutko do konca lipca :)
lilka pukam po flowerbombke..puk puk
|
|
|
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
kochana może chciałąbyś coś ode mnie za escade paradise lub victorie secret oddam bardzo dużo z tego co mam nawet wszystko
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post26239401
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
aj nic
![]() och nico mi sie nie udalo.. za bombcie to chce konkreta cmokas !!Magi slodka aj nic nie widze sciskam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, poużywać Dolce Vita do "wyrównania" pojemności to jest jakieś rozwiązanie
ale obawiam się że Twoja cierpliwość by tego nie wytrzymała.Ja w zasadzie szukam tylko perfum i jakiejś szczególnej pielęgnacji - kolorówki raczej nie - a u Ciebie w wątku kolorówkowy zawrót głowy. Może miałabyś jeszcze pod ladą jakiś flakonik na zbyciu, niewielki - ja wtedy cos od siebie bym dodała i jakoś byśmy się "ugadały" .
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2011-04-26 o 11:45 |
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Interesują mnie pryzmy Givenchy, puder Diora, róż Guerlain, czwórki Chanel i przede wszystkim odsypka meteorków Beige Chic...
Może znajdziesz coś u mnie?
|
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
PEDZELKI: the body shop- do rozu, 2xcieni, ust/korektora... nowe Interesuje mnie pędzel do różu i korektora
|
|
#819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
niestety
Cytat:
Cytat:
zrobie maly przeglad i napisze Cytat:
![]() -Shu Uemura, Olejek do demakijażu Cleansing Beauty Oil Premium A/O, bestseller na świecie, 50ml z minimalnym ubytkiem na przetestowanie, bardzo wydajny -Avene Cleanace żel do mycia twarzy 2x25ml=50ml, nowe -CHANEL zestaw miniatur po 5ml w tubkach, krem Hydramax+Active x6= 30ml, nowe i świeże (jak wszystko u mnie ) - za coś z wish-Benefit Lyin' Eyes- ale o nim musze jeszcze poczytac Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#820 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Telilku
![]() tak na szybciutko, to nic dla siebie nie wypatrzyłam - zajrzę do wątku jeszcze wieczorkiem na spokojnie
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb Extreme, 50ml ubytek do pierwszego 'załamania' na buteleczce, działa na mnie migrenowo, tester z wymianki z Memento, 38E31E https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20...xtreme-EDP.htm Victoria Secret Angel Divine edp 75ml Stella Nude 20/100 ml tester- peknieta plastikowa obudowa atomizera i jak sie zdejmuje korek to zostaje w srodku ale zupelnie to w niczym nie przeszkadza.. z wymianki z Malgosia oddaje gdyz nabylam setke stelli ![]() Stella edp.. ok. 65/100ml Podobają mi się powyższe, może coś u mnie? ![]() |
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Lili
podoba mi się u Ciebie: Givenchy poudre du soir, testjest kartonik + puszek i escada. czego sobie za to życzysz?
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego cudeńka pierwszego z lewej już nie masz: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1291718002 ? Nie miałabyś poza wątkiem niepotrzebnych pryzm Givenchy do bladej cery?
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałaś, że myślę więc czekałam aż się namyślisz
|
|
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
pukam jeszcze raz po Bombke-dolozylam kilka flaszek
![]()
|
|
|
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
ajjj chodzilo mi o to ze wole bardziej escade niz amora a na wymiane jestem chetna w takiej konfiguracji.. nie zrozumialysmy sie
![]() Cytat:
![]() Kochana patrze patrze i niestety jeszcze nic dla mnie (((( czekam na kolejne dokladki |
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=thelila;26690944]
tego puderku juz nie mam ale moze wynajdziesz sobie za wszystkie wymienione produkty?? pozdrawiam ![]() /QUOTE] Nie dałaś mi odpowiedzi, co do odsypki Beige Chic, a najbardziej mnie właśnie one interesują Z wymienionych wcześniej rzeczy, które Cię interesowały, został korektor Benefit i olejek Shu Uemura. Może chcesz coś do nich dobrać i się wymienić za kulki? Podoba mi się jeszcze pryzma Sparkling Dentelle
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2011-05-03 o 21:39 |
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
halo
moze spodoba ci sie cos u mnie ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527868
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
Escadę i Flowerbomb, |
|
|
|
|
#831 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Witam... Moze cos u mnie za:
Flowerbomb Extreme
Ghost Deep Night Gucci by Gucci https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=528754 Ps. Mam tez wiele innych nie wystawionych perfum, za ktore moge sie wymienic np za cos extra ![]() |
|
|
|
|
#832 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje ale nic
Cytat:
ach nic dla siebie nie widze ale milo Cie goscic ![]() a moze escade za ysl elle?? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#833 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Asiu.. mam ochote na gucci flore z foci, ile jej zostalo?? czekam na odp.
wstawiam fotki... pojemność wyjsciowa edt., to 75 ml (myślę ze połowa została)- balsam 100 ml (została ponad połowa)... myślę ze zużycie widoczne na zdjeciu... Co mi proponujesz od siebie na wymiankę
|
|
|
|
|
#835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mi proponujesz od siebie na wymiankę [/QUOTE]za balsamik dziekuje ale edt moge przygarnac Cytat:
![]() co slychowac Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-05-08 o 23:36 |
||
|
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
a masz może zdjęcie escadki ?
ja bym wstępnie była chętna tylko chciałabym, zobaczyć foteczkę
Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2011-05-13 o 19:46 |
|
|
|
|
#839 |
|
Raczkowanie
|
Za Zestaw Daisy:
Guerlain beige chic, odsypka tyle ile na fotce (15-16gram) + Diorskin poudre libre 611 rose irise, kilka testow 6l02 Czekam na odp na moim wątku, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za odsypkę kulek
?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.

Znajdziesz coś u mnie?
sciskam