Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 23:03   #931
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Agnyska z tym nie ubieraniem to był żart, przeciez ni ebede dziecka trzymać cały dzień bez niczego
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:05   #932
agnyska81
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cotka, foch Pisałaś, że co niektóre nie nadrabiają wątku, a ja pytam grzecznie o sprawę rurową, a Ty nic na to

Asiu, to też nie było na serio A tak na serio, nie wiem co będę robić, żeby mieć w łazience 29 stopni, żeby dziecko wykąpać I jak potem będziemy tam wchodzić. Mi w takich temperaturach ciśnienie spada i słabo się robi, hehe.

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-05-25 o 23:07
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:12   #933
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Cotka, foch Pisałaś, że co niektóre nie nadrabiają wątku, a ja pytam grzecznie o sprawę rurową, a Ty nic na to

Asiu, to też nie było na serio A tak na serio, nie wiem co będę robić, żeby mieć w łazience 29 stopni, żeby dziecko wykąpać I jak potem będziemy tam wchodzić. Mi w takich temperaturach ciśnienie spada i słabo się robi, hehe.
ja uwielbiam goraco wiec to mi sie akurat podoba he he
plecy mnie bolą od siedzenia na kompie -kurde ja chce mojego lapka z powrotem
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:21   #934
anuska_s
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
O. pewnie, że mam za złe. Zwracaj je szybko !
Fajnie , że się podobały i cieszę się że nasze maluszki będą miały takie same
no to super, czapeczki są boskie

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

a wiecie, że ja jutro mam wizytę ale się ciesze, i idę razem z TŻwspaniały dzień matki się zapowiada
Stary 2011-05-25, 23:34   #935
Patiisia
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam takie pytanie.. czy jeśli konferencja w szkole jest 13 czerwca (gdzie są wystawione oceny już, zachowania itp.) a ja pójdę na zwolnienie lekarskie po tej konferencji, aż do zakończenia roku szkolnego, to czy dyrektor ma prawo mnie wywalić ze szkoły ze względu na nieobecności? Oczywiście nie jestem zagrożona z żadnego przedmiotu, zachowania nagannego mieć nie będę. Bo tak sobie myślę, że nie ma sensu chodzić po konferencji, lepiej nie robić afery w szkole, nie słuchać głupiego gadania za plecami, nie stresować się niczym itp. Co o tym myślicie?

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
a wiecie, że ja jutro mam wizytę ale się ciesze, i idę razem z TŻwspaniały dzień matki się zapowiada
Zazdroszczę Mój tż sobie coś zrobił z nogą i chodzi o kulach, relację dostanę na weekend jak pójdę do niego, a miał być ze mną podczas usg (tym bardziej że to połówkowe ).. tak się źle z tym czuję, że go nie będzie ech No ale w każdym razie udanej wizyty!

Edytowane przez Patiisia
Czas edycji: 2011-05-25 o 23:40
Patiisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:38   #936
agnyska81
Zakorzenienie

Za bardzo mi się nie chce spać, ale chyba powinnam spróbować, bo jutro rano wstaję na badania w labie
Dobranoc

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:43   #937
Patiisia
Wtajemniczenie

Dobranoc wszystkim
Stary 2011-05-26, 00:12   #938
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Ja też, ale nawet nie skojarzyłam tego z dniem matki. Cudnie

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 00:27   #939
Patiisia
Wtajemniczenie

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy, wszystkim mamusiom, jak i przyszłym mamusiom
Stary 2011-05-26, 06:42   #940
MAGiALENA
Zakorzenienie

serdeczne życzenia dla wszystkich MAM (obecnych i przyszłych)!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 06:48   #941
anuska_s
Rozeznanie

Dzień doberek mamuśki!!!!

Wszystkiego naj naj z okazji dnia mamuśkiObyśmy wszystkie były szczęśliwe z naszymi szkrabami

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

Chciałam powiadomić, że dzis znowu pojawie sie wieczorem dopiero, więc błagam nie piszcie za dużonajpierw lece do pracy, a później dodatkowo do drugiej pracki pohandlować biżuteriąpotem wizyta wiec prosze o kciukasy a na końcu trzeba mauśke odwiedzić...no i wieczór będzie hehe intensywny dzien dzisiaj

lece sie szykować. Buziaczki mamuśki

Miłego dzionka
Stary 2011-05-26, 07:26   #942
KarlaNobody
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego mamusie

Ja lece zaraz na to cudowne badanie cukrzycy.... pozniej egzamin więc też pojawię się nieco później

KarlaNobody jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 07:36   #943
Aiszka22
Raczkowanie

Hej mamusie, wszystkiego dobrego

Czy któraś z Was ma może problem z twardnieniem brzuszka? Od kilku dni podczas leżenia, a właściwie jak zmieniam pozycję leżenia z boku na plecy, twardnieje mi brzuch. Przez kilkanaście sekund jest jak kamień, a potem odpuszcza. Myślicie, że warto się tym przejmować, czy to normalne? Nic mnie wtedy nie boli, tylko nieprzyjemnie się napina
Aiszka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 07:39   #944
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość

dziewczyny czy któraś się zastanawia nad wózkiem tako jumper GT? Mamy okazję odkupić od koleżanki za połowę ceny, używany od września (więc niewiele) może mi go polecicie albo odradzicie
tako to dobre wózki jumper też jest okej, więc jak macie okazje i wózek się Wam podoba to bierzcie

Cytat:
Napisane przez KarlaM Pokaż wiadomość
Dostałam kopa w sumienie... jutro i w piątek home office, od poniedziałku L4, a co piątek pani sprzątająca... damy radę... aaa zapomniałam jeszcze o diecie truskawkowej na poprawę humoru

Tak piszecie w co bedziecie ubierać dzieci... ja to się zastanawiam jak ja w ogóle ubiorę malucha nie łamiąc mu rączek i nóżek!!!?? W rodzinie do tej pory nie było małych dzieci. Jak mi dali 3M bratanka do ubrania (bluza na suwak) to spanikowałam

P.S. Przyznaje sie - nie potrafie robic wielocytowania. Widzialam w poprzednim temacie instrukcje ale zaginela... ktory przycisk wcisnac na samym koncu, jak juz mam zaznaczone wiadomosci? Jakas tepa jestem
i bardzo dobrze że sobie odpusciłaś. Nie potrafię tylko pojąc dlatego ten ład w domu jest dla Ciebie tak ważny, ale wiem też że po prostu tak masz i nie mozesz ot tak tego zmienić, chyba taka mała fobia fajnie by było gdybyś mogła sobie odpuscić bo przy dzecku też na pewno nie dasz rady tak dokładnie sprzatać, zamęczysz się

Musisz klikać tą srodkową ikonke pomiędzy "cytuj" a "odpisz" i tak zaznaczasz wszystkie posty do cytowania, potem pod postami po lewej stronie klikasz "odpowiedz" i już

Cytat:

suuuper
Cytat:
Napisane przez Patiisia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam takie pytanie.. czy jeśli konferencja w szkole jest 13 czerwca (gdzie są wystawione oceny już, zachowania itp.) a ja pójdę na zwolnienie lekarskie po tej konferencji, aż do zakończenia roku szkolnego, to czy dyrektor ma prawo mnie wywalić ze szkoły ze względu na nieobecności? Oczywiście nie jestem zagrożona z żadnego przedmiotu, zachowania nagannego mieć nie będę. Bo tak sobie myślę, że nie ma sensu chodzić po konferencji, lepiej nie robić afery w szkole, nie słuchać głupiego gadania za plecami, nie stresować się niczym itp. Co o tym myślicie?
Przesadzasz, on w ogóle nie ma podstaw do wywalenia Cię ze szkoły, musiałabyś mieć więcej niż 50% nieobecności i to nieusprawiedliwionej.
Ja bym poszła na zwolnienie jak tylko będziesz miała jasną sytuacje ze wszystkich przedmiotów, nawet przed konferencją.

Karla, za egzamin i za badanie też, łącze sie w bólu

MAMUŚKI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

ciekawe czy tż wpadnie na to, żeby chociaz coś mi powiedzieć z tej okazji albo buziaka dać

muszę się poogarniać i iśc na to badanie a już mam głoda niesamowitego

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-05-26 o 08:16
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 07:52   #945
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Chciałam powiadomić, że dzis znowu pojawie sie wieczorem dopiero, więc błagam nie piszcie za dużonajpierw lece do pracy, a później dodatkowo do drugiej pracki pohandlować biżuteriąpotem wizyta wiec prosze o kciukasy a na końcu trzeba mauśke odwiedzić...no i wieczór będzie hehe intensywny dzien dzisiaj
Cytat:
Napisane przez KarlaNobody Pokaż wiadomość
Ja lece zaraz na to cudowne badanie cukrzycy.... pozniej egzamin więc też pojawię się nieco później
Stary 2011-05-26, 07:55   #946
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Hej MamuśkiRównież wszystkiego naj
Cytat:
Dzień doberek mamuśki!!!!

lece sie szykować. Buziaczki mamuśki

Miłego dzionka
Anuska to bojowy dzień dzisiaj, w takim razie trzymam kciukasy za wizytę i daj znać wieczorem jak po

Miłego dzionka życzę
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:03   #947
Patiisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
Przesadzasz, on w ogóle nie ma podstaw do wywalenia Cię ze szkoły, musiałabyś mieć więcej niż 50% nieobecności i to nieusprawiedliwionej.
Ja bym poszła na zwolnienie jak tylko będziesz miała jasną sytuacje ze wszystkich przedmiotów, nawet przed konferencją.
Ok, dziękuję za odp, uspokoiłaś mnie Dyrektor w mojej szkole ma taki dziwny charakter, ostatnio mi zarzucał że wykorzystuję ciążę i że olewam naukę i lekcje, dlatego tak pytam dla pewności, bo nie chcę żeby moje ocenowe starania poszły na marne. A chodzić do szkoły będę chyba do 10, do tego czasu na pewno pozaliczam wszystko to co mam.

Ginka ostatnio mi powiedziała że mam nie przejmować się na razie szkołą, tylko leżeć w domu 2tyg, bo dobro dziecka jest tu teraz najważniejsze. Zgadzam się z nią w 100% Dlatego jak coś się dzieję wolę iść do niej i uspokoić sumienie, niż potem płakać i zastanawiać się co się dzieje Ona też mi zawsze powtarza że jak coś się dzieje, to żebym do niej przyszła.

A ja idę się ogarnąć i muszę wyrobić się tak, żeby o 8:45 wyjść z domu. Ciekawa jestem co ja będę robić godzinę w poczekalni Czekanie będzie najgorsze w tym wszystkim A potem wiekopomna chwila ! Relację zdam jak wrócę

Buziaki mamuśki
Stary 2011-05-26, 08:03   #948
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez Aiszka22 Pokaż wiadomość
Hej mamusie, wszystkiego dobrego

Czy któraś z Was ma może problem z twardnieniem brzuszka? Od kilku dni podczas leżenia, a właściwie jak zmieniam pozycję leżenia z boku na plecy, twardnieje mi brzuch. Przez kilkanaście sekund jest jak kamień, a potem odpuszcza. Myślicie, że warto się tym przejmować, czy to normalne? Nic mnie wtedy nie boli, tylko nieprzyjemnie się napina
U mnie jest dokładnie to samo, staram się spać na boku, a jak rano robię przewrót na plecy to skóra na brzuchu robi się napięta jak na piłce do footbalu.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:06   #949
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
dlaczego tak krótko karmiłaś?
Chciałam karmić dłużej, ale Grześ w ogóle nie przybierał na wadze przy moim mleku i zaczęłam mu dawać również sztuczne, potem sam się z czasem odstawił
Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
czy tak bardzo chciałas byc szczupla że odstawiłas maleństwo? jak sie chowło? Nie chorowało ci w pierwszym roku?
Sory jakbym chciała być szczupła to bym w ciążę nie zachodziła Albo dłużej karmiła, bo tylko dłuższe, regularne karmienie pozwala ładnie zrzucać nadmiar kilogramów
Przez pierwszy rok Grześ w sumie raz chorował - przewiało go na spacerze i miał ostre zapalenie układu moczowego, aż wylądowaliśmy w szpitalu - miał wtedy 7 m-cy Nie jest to związane w ogóle z krótkim karmieniem

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:09   #950
Aiszka22
Raczkowanie

Spray ale to tylko skóra się napina u Ciebie czy czujesz również twardą macicę? Trochę się martwię, bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało.
Stary 2011-05-26, 08:20   #951
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Chciałam karmić dłużej, ale Grześ w ogóle nie przybierał na wadze przy moim mleku i zaczęłam mu dawać również sztuczne, potem sam się z czasem odstawił

Sory jakbym chciała być szczupła to bym w ciążę nie zachodziła Albo dłużej karmiła, bo tylko dłuższe, regularne karmienie pozwala ładnie zrzucać nadmiar kilogramów
Przez pierwszy rok Grześ w sumie raz chorował - przewiało go na spacerze i miał ostre zapalenie układu moczowego, aż wylądowaliśmy w szpitalu - miał wtedy 7 m-cy Nie jest to związane w ogóle z krótkim karmieniem
Święta racja
Teraz te mieszanki robią takie wypasione że prawie nie ma różnicy pomiędzy swoim pokarmem a sztucznym

Pamiętam jak koleżanka na studiach się wkurzała, bo miała mleko ale Dominik nim się nie najadał, w ogole nie było odżywcze a lekarka na siłe kazała jej karmić piersią, w końcu wprowadziła mieszanke, mały zaczął przybierać a lekarce nic nie powiedziała Cyca mu dawała jeszcze przez jaki czas dla bliskości, ale też szybko przestała karmić

Ogarnęłam sie i chyba przypominam człowieka, więc moge iść na badania
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:28   #952
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
mnie dzisiaj moje dzieciaki rozwalały: Zuźka 6-latka tak się patrzy na mnie i pyta co mi się stało, ze tak mi się brzuch napompował hihiih
a inna stwierdziła, że ostatnio tak jakoś codziennie ładnie wyglądam
czyż one nie są słodkie, bachorki moje hihiaż żali mi, że zaraz koniec roku szkolnego i wakacje
Pamiętaj że dzieci to szczerze mówią

Cytat:
Napisane przez thelilah Pokaż wiadomość
gratuluję kopniaczków... pamiętam jak ja ich wyczekiwałam i jaką radochę miałam z tych pierwszych "wyraźnych"... a teraz już na porządku dziennym są kopniaki, nawet teraz jem jogurcik a mały kopie że aż się brzuś trzęsie a ostatnio w nocy jak mnie poboksował, normalnie mały kickboxer mi rosnie
haha mam tak samo, ja to mówię że mały Ronaldinio rośnie

Cytat:
trzymam kciukasy i powodzenia mamusiu

Cytat:
Lekarz mi powiedział że brzuch może twardnieć kilka razy na dzień i że to normalne

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
U mnie jest dokładnie to samo, staram się spać na boku, a jak rano robię przewrót na plecy to skóra na brzuchu robi się napięta jak na piłce do footbalu.
I mnie to przekecanie zaczyna już boleć, nie mówie o tych strzelających kościach jakby w miednicy.
Spróbował dziś przekecić sie raz brzuchem do dołu, o niebo lepiej, więcej siły trzeba ale nie boli, nie naciąga się skóra, nic nie strzeliło mi w kościach

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:29   #953
AgnesD
Rozeznanie

Wszytkiego naj mamuśki

Piszecie o tym badaniu na glukoze a mój gin mi nie dał ani żadnego skierowania ani nic nie mówił o tym. I co teraz ???? Następną wizytę mam 7 czerwca więc pewnie poczekam i zapytam. Ostatnio jak zapytałam o toksoplamozę czy powtórzyć bo 1 trym wyszła negatywna - to mi powiedział, że niema sensu a po co się stresować
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama.
Igor ur. 16.09.2011
Mia ur. 13.08.2014

AgnesD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:34   #954
kasiuleczkakuleczka
Rozeznanie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKZAJI DNIA MATKI

miłego dnia

KOPNIACZKI AMELECZKI
kasiuleczkakuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 08:48   #955
Sharifa
Rozeznanie

Dzien dobry mamuskom, ja rowniez dolaczam sie do zyczen dla nas

Ale dzisiaj u mnie pochmurno i chlodno. Wczoraj wyciagnelam letnie ciuchy po domu a dzisiaj chyba znowu ubiore dresowe spodnie bo mi zimno.

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Na 56 planowałam nie kupować, ale jak mi kuzynka powiedziała, że na dziecka które miało przy urodzeniu 56 cm właśnie, ubierała jeszcze przez jakiś czas ciuszki tego rozmiaru, to jednak coś tam kupiłam
Na 56 mam 3 bodziaki kopertowe i 3 polspiochy, cala reszte mam na 62 i na 68. Dokupie chyba jeszcze bodziakow kopertowych ale juz na 62.

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A co w tym dziwnego?
Nie rozumiem trochę. Jak dla mnie to bardzo rozsądne wziąć wolne w pierwszych tygodniach ciąży czy kolejnych i uważam, że lekarze fajnie robią dając taką możliwość kobiecie. Przecież to nie jest jakieś dziwactwo z ich strony tylko życzliwość dla mam które z oczywistych powodów męczą się szybciej i muszą odpoczywać.
Pewnie nie spotkam sie ze zrozumieniem, ale uwazam, ze w Polsce pojscie na L4 jest zbyt wykorzystywane. Rozumiem gdy cos sie dzieje, gdy nie da sie normalnie funkcjonowac itp, ale bardzo czesto na L4 idzie sie ot tak sobie, zeby sobie poodpoczywac albo bo meczy sie szybciej. Wcale sie nie dziwie, ze pozniej w Polsce pracodawcy niechetnie patrza na ciezarne, bo praktycznie przez wiecej niz rok ma sie takiego pracownika z glowy.
Stary 2011-05-26, 08:55   #956
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Lekarz mi powiedział że brzuch może twardnieć kilka razy na dzień i że to normalne
Uspokoiłaś mnie troszkę Ale mimo wszystko 19 tydzień to chyba za wcześnie na takie twardnienia... No nic, wizytę mam w poniedziałek to się dowiem wszystkiego, a w razie czego mam Nospę
Stary 2011-05-26, 09:05   #957
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Spray ale to tylko skóra się napina u Ciebie czy czujesz również twardą macicę? Trochę się martwię, bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało.
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
mam to samo tez mi twardnieje brzuch i macica ale tak jak pisze Małgosia to niby normalne bo pytałam gina wczoraj

ja jeszcze zauwazyłam ze jak mam taka twarda macice i sie schylam albo siadam to mnie jakos tak boli (tak jakby przed okresem taki skurcz nie wiem jak to opisac)
też tak macie

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:25   #958
Aiszka22
Raczkowanie

Tusia no właśnie też mam takie bóle delikatne jak przed okresem, ale prawie cały czas, nie tylko jak się schylam. Ale jak mówicie, żeby się nie martwić, to nie będę siać paniki
Stary 2011-05-26, 09:27   #959
spray
KWC

Cytat:
Umh, nie wiem czy macica robi się twarda w każdym razie brzuch jest jak deska, ale to mija jak wstanę i trochę się pokręcę.

Też jeszcze nie wzięłam L4, bo fizycznie czuję się nienajgorzej, a pracę mam lekką (za biurkiem) i czuję, że to by było trochę nie fair. Pod koniec czerwca zaczyna się jednak remont budynku i wtedy sobie pójdę, bo i tak do niczego się nie przydam. Dźwigać niczego nie mam zamiaru i wdychać jakiś pyłów też nie.
spray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 09:31   #960
Aiszka22
Raczkowanie

Cytat:
Umh, nie wiem czy macica robi się twarda w każdym razie brzuch jest jak deska, ale to mija jak wstanę i trochę się pokręcę.

Też jeszcze nie wzięłam L4, bo fizycznie czuję się nienajgorzej, a pracę mam lekką (za biurkiem) i czuję, że to by było trochę nie fair. Pod koniec czerwca zaczyna się jednak remont budynku i wtedy sobie pójdę, bo i tak do niczego się nie przydam. Dźwigać niczego nie mam zamiaru i wdychać jakiś pyłów też nie.
No to wydaje mi się, że mówimy o tym samym. Ja też jak pochodzę to mija i dużo mi lepiej jak się ruszam. A z tym L4 myślę, że dobrze robisz jeśli dobrze się czujesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości