|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
jagodziu współczuję Ci ze nie masz wsparcia rodziców.
![]() ![]() ![]() a wam jeszcze powiem co fajnego widziałam w salonie. W przymierzalni wisiała sobie taka karteczka o treści mniej więcej żeby pamiętać że to nasza suknia ślubna i nie ważna jest opinia mamy czy przyjaciółki. I żeby nie przejmować się tym co się za chwilę usłyszy (po wyjściu z przymierzalni) tylko przy wyborze kierować się własnymi marzeniami ![]() ![]()
#1742 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
jagodzia jak czytam o Twoich przebojach w domu to oda razu mam przed oczyma moją przyjaciółkę. jej rodzice zachowywali sie podobnie względem jej i rodzeństwa. któregoś dnia postawiła wszystko na 1 kartę- wyniosła się do innego miasta, zaczepiła u rodziny, znalazła pracę, skończyła policealną szkołę i jest teraz zarąbiście szczęśliwa. jest strasznie dumna z siebie, bo wszystko osiągnęła ciężką pracą i wieloma wyrzeczeniami. może troszke Cię to podbuduje- mino, że teraz masz jak masz to po latach będziesz mogła śmiało powiedzieć, że na wszystko sobie sama zapracowałaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Rozeznanie
|
JAGODZIA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale duzo dzisiaj nowości ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jagodzia takie zwierzeta to od razu w pudle powinno sie zamykac! no kuźwa... i najgorsze ze nie mozna nic z tym zrobic... bo jeszcze by sie Tobie za to dostalo:/ |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Zakorzenienie
|
Uciekam! Dobrej nocki
![]() Jagodzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
lecę spać
![]() jagodziu pamiętaj jesteśmy z Tobą a za rok już nie cały weźmiesz ślub zamieszkasz z TŻ i wtedy Twoi rodzice poczują co stracili ![]()
#1747 | |
Zakorzenienie
|
doczytalam reszte
![]() jagodziu bardzo ladnie Ci w tej sukience ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie Kochane jesteście
![]() ![]() ![]() ![]() a tak wracając do tematu dziękuję za szczere opinie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- dziewczyny masakra jakaś na tym osiedlu!!! właśnie było słychać jak gdzieś kilka szyb wybito i alarm wyje pewnie chcieli jeszcze coś obrobić. O nie trzeba uciekać na wieś ja nie chce na takim osiedlu dzieci chować. Porażka Dobra idę spać o ile zasnę bo może jeszcze coś nabroją Dobranoc ![]() ![]() ![]()
#1749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Kalina chyba już wszytko jasne co nie?
#1751 |
Zakorzenienie
|
Jagodzia - jakaś masakra się dzieje na tym Twoim osiedlu. I masz racje, trzeba z tamtąd wiać gdzie pieprz rośnie. Takim nigdy nie wiadomo co do głowy strzeli..
Co do sukni, wyglądasz b. ładnie, ale jakoś na Twojej buźce nie widać zadowolenia ![]() Co do rodziców, to bardzo mi przykro, że tak Cię traktują.. Nie wiem co Ci kochana napisać. Ale jeden plus takich sytuacji, możesz właśnie być z siebie dumna, że do wszystkiego doszłaś sama a nie patrzyłaś na rodziców. I to mi sie w Tobie podoba. I dzieki temu jesteś silna i zdeterminowana!! Nie patrz na innych, tylko walcz o swoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
uciekam spac
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie widać zadowolenia bo ledwo w niej oddychałam ![]() ![]() ![]() ![]() dobra już teraz idę spać na bank ;p dobranoc ![]()
![]() |
#1755 | ||||
Podróżniczka
|
Kurcze dopiero teraz zawitałam bo mam problemy z netem. Korzystam z Play i maja jakąś mega awarię w Częstochowie, nie miałam neta cały dzień a teraz chodzi strasznie wolno.
![]() Witam nowe PMki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Buty są z http://ninashoes.com/ Podobne znalazłam w Reserved ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i moje spotkanie z fotografem. Oczywiście nie podpisaliśmy umowy ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro rano też jadę do ginekologa. Trzymajcie kciuki o pozytywne wyniki! Bo chcę z panią doktor porozmawiać o dzidziusiu ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-05-25 o 22:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() annie_rose ja foto mam jednego na sam plener w górach, musimy tam dojechać w tygodniu po weselu(środa, czwartek), a drugi fotograf, który będzie robił nam zdjęcia w dniu ślubu zrobi nam mini sesje w dniu ślubu ![]() vesna ja tez koziorożec, a mój TŻ ryby i jesteśmy od 7 lat ze sobą... to chyba te połączenia znaków zodiaku w gazetach nie mają nic do realnego życia ![]() nena to masz ciężki orzech do zgryzienia, współczuję, bo to taka sytuacja bez wyjścia, mało pozytywna, bo od razu po weselu będziesz musiała jechać do karaka :/ jagodziu dobrze, że nic wam sie nie stało. niebezpiecznie tam u was.... suknia ładna, ale tak jakby cię trochę skrócała. Byłaś w jakiś butach? Jak nie i będziesz chciała jakieś na obcasie, to chyba sukienka będzie przykrótka, bo już teraz jest na długość w sam raz. Co do rodziców, a w szczególności gadki twojego taty, to współczuję i jedyne co mogę zrobić, to przytulić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Zakorzenienie
|
jagodziu słoneczko moje
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny orientujecie się czy można zrobić wiązankę ślubną z magnolii?
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek w ten cudownie rześki poranek
![]() ![]() Kto by pomyślał... Taka ładna nazwa osiedla, a takie akcje tam odchodzą ![]() Uciekaj stamtąd! ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
Magnolie zaczynają kwitnąć już w marcu. W Polsce dość cieżko jest spotkać odmiany kwitnące późniejszą wiosną. Będziesz sie musiała zorientować, czy będziesz miała skad sprowadzić kwiaty na Twój majowy ślub ![]() Ale swoją drogą... magnolie są piękne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn oczywiście, że to nasza suknia i musi się przede wszystkim nam podobać, ale warto jednak posłuchać też rad innych, szczególnie co do fasonu, żeby sobie krzywdy nie zrobić ![]() Jagodziu ![]() A Ty rozmawiałaś z rodzicami o tym? Powiedziałaś im kiedyś, że to Cię tak dręczy? Smutno się to czyta ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
niut0 powiem Ci tak że ja osobiście uważam że takie osoby które chodzą z nami powinny oceniać to czy mam jest ładnie a nie to czy dana dziewczyna coś by na siebie takiego włożyła. Np ja jak byłam w tym salonie to jedna koleżanka na siłę chciała mnie wcisnąć w taką suknię z błyszczącego materiału (kurcze babka w salonie mówiła mi jak on się nazywa i zapomniałam) ale np ja nie lubię takich sukienek. Ale widziałam kilka PM które świetnie wyglądały w takich sukniach. Bo co z tego że ja bym dobrze w niej wyglądała ale źle się czuła. Na kupno sukni składa się świetny wygląd i super uczucie towarzyszące noszeniu jej.
#1762 | ||||
Zakorzenienie
|
oj szkoda
![]() ![]() Cytat:
Ja właśnie z tego względu zdecydowałam się na sierpień. Gdyby nie magisterka to wybrałabym czerwiec albo lipiec. Ale nie mam pewności, że obronię się w czerwcu albo lipcu, więc asekuracyjnie wzięłam połowę sierpnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki!!!!
![]() jagodzia, mam nadzieje, że dojdziesz do porozumienia z rodzicami, wiem jak to jest, ja ostatnio mialam spiecie z mamą, bo ona bardzo by chciała miec kontrole nad wszystkimi slubno-weselnymi planami, a że wiekszosc zalatiwamy z Tż-tem sami , to ostatnio dała upust swoim frustracjom.... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 | ||||
Zakorzenienie
|
Oj!!! Bardzo mi przykro
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Idę mamuni ciacho upiec, w pracy jest, więc zrobię niespodziankę. Tylko co tu upiec????
![]() ![]() Edytowane przez gosza_m Czas edycji: 2011-05-26 o 09:09 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
ooo właśnie sobie przypomniałam. Czy może któraś z was ma dobry wypróbowany przepis na sernik królewski?? bo chcę dla TŻ upiec na rocznicę bo go ubóstwia. W sumie mam kilka przepisów ale wiadomo jak jest coś wypróbowanego to zawsze lepiej
![]()
#1766 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kiciu ![]() ![]() ![]() ![]() Jagodzia ![]() ![]() ![]() Witam nowe PMki ![]() Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków. Pomogło ![]() ![]() AAAAAAAAAAAAA. Dziewczyny mam 4 z przodu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zadomowienie
|
Przepisu na sernik nie mam
Przeglądam sukienki. Ta jest fajna nawet. Ciekawe czy dostępna w polskich salonach
![]() |
#1768 |
Wtajemniczenie
|
Trochę Was nadgoniłam, ale niestety za bardzo czasu nie mam, aby na bieżąco Was śledzić i być bardziej aktywną.
Widziałam suknie i baaaardzo mi się podobały ![]() Nie mogę się doczekać jak sama zacznę "prawdziwe" poszukiwania sukni, ale najpierw trochę kg przydałoby się zrzucić... jagodzia133 - pamiętam jak byłam na weselu w Lbl i pod kościołem stała gromadka dzieci, która czekała aż Para Młoda wyjdzie i sypną im groszami. W jednej chwili dzieciaki pobiegły zbierać pieniążki i do kieszeni... a gdy odjeżdżaliśmy, to zatrzymywali samochody i chcieli kasę zamiast cukierków... byłam w niezłym szoku... pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją. Myślałam, że to takie przypadkowe zachowanie dzieciaków, ale widzę, że czym skorupka za młodu nasiąknie, to na starość trąci... Jeśli chodzi o rodziców, to niestety często się zdarza, że nie potrafią traktować własnych dzieci w ten sam sposób tzn. zawsze kogoś będą faworyzować... u mnie mają świra na punkcie mojego najstarszego brata. Czasem traktują go jakby świętym był a czasem słyszę teksty typu nie ruszaj g... bo... i nie wiem wtedy czy mówią tak bo ich wkurzył, czy boją się go urazić... Natomiast w sprawie ślubu i wesela, to mało się wtrącają - prawie w ogóle o tym nie rozmawiamy, chociaż wiem, że już kilka burz mózgów sobie urządzili. Z jednej strony, to się cieszę, ale obawiam się tego, że w końcu jak zaczniemy ustalać co i jak, to będą nieziemskie zgrzyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Wróciłam od ginekologa. Wyniki cyto będę miała w poniedziałek, ale ginekolog nie była zadowolona. ![]() ![]() Magdzia0108 - ładna suknia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.