|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
|
|
|
|
#272 | ||
|
Zakorzenienie
|
emi_lka, bardzo fajny. Na pewno robi super dekolt
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te z linków mi sie podobaja i są wszystkomajace muszę sie im blizej przyjrzeć ,dzięki
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
emi_lka, Ewa Michalak (Effuniak) jest polską projektantką bielizny, kiedyś brała udział w polskiej edycji Jak dobrze wyglądać nago. Konstrukcyjnie jej staniki wymiatają, wzornictwo ma coraz lepsze, polecam.
stokrotka_to_ja, karmniki z fiszbinami ma polska melissa http://www.melissa.com.pl/PL/kolekcj...13&idR=1&idW=7, z tym, że większość wzorów jest właśnie taka babcina (ale lepiej kształtują). Moim zdaniem, najlepiej kupić normalny miękki stanik i go przerobić na karmnik, dla mnie mistrzem konstrukcji jest Cleo George, często można go spotkać na allegro i ebay'u. Poluję na niego, oczywiście zachciało mi się go mieć jak go wycofali ze sprzedaży |
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mierzyłam nigdy tych staników, o których piszesz. Nie wiem czy można je dostać gdzieś w mojej okolicy... a bielizny przez internet nie kupuję.
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
Twin gratuluję ! Haniu a Tobie to zazdroszczę wojaży ![]() u mnie małe spiecia z rodzicami i szaleństwa rowerowe - w tym tygodniu już 80 km za mna
|
|
#278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z rowerem to się rozszalałaś
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jestem ostatnio lewa kulinarnie, nic mi nie wychodzi NIC! potrafię zepsuć nawet sprawdzone dania więc idę na łatwiznę jak tylko się da. Zwalam to na hormony ciążowe bo naprawdę jeszcze tak kiepsko ze mną nie było w tym względzie
|
|
|
#280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesamowity komplement![]() Zawsze wszystkim powtarzam że najlepiej podjąc decyzję duzo wcześniej..później nie ma odwrotu. Wszystko trzeba podporządkować zaplanowanemu wyjazdowi. Dlatego też ja zawsze rezerwuję wyjazdy z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. I namawiam do tego innych. Mój brat własnie wrocił z Turcji (oczywiście na siłę go tam wypchałam) i jest mi jak to powiedział "wdzięczny za to do końca życia" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Słyszę to ostatnio non stop![]() Gratuluję zaparcia. Ja ostatnio po pracy mam ochotę tylko na zimne piwo i leżenie ..no ewentualnie spacer.---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
|
|
#281 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w sumie od imprezowania też trzeba odpocząć ![]() Chociaż ja pewnie bym znowu wybrała hotel w Faliraki, gdzieś na uboczu. Kiedy jedziesz? Ja byłam jakoś sierpień/wrzesień i odniosłam wrażenia, że to nie jest bardzo zielona wyspa. Raczej taka podsuszona, a zjechaliśmy prawie całą bez zachodniego wybrzeża. Cytat:
grałyście w sims średniowiecze?
|
||
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wróciłam ze sklepu. Miała kupić tylko ogórki do ukiszenia. Ogórków nie kupiłam, za to wróciłam z cała torbą zakupów. Po drodze wstąpiłam do sąsiadki jeszcze...i dostałam cała torbę kiełków i 3 paczki szparagów
|
|
|
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzis w planie 30 km grunt ze towarzystwo mam tez do tego wiec się fajowo jeździ ![]() Cytat:
a mnie ostatnio nosi , mogłabym jeździć i jeździć tylko cczasu naa tyle ile chce brak ![]() Cytat:
|
|
|
#284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj masz listę sklepów stacjonarnych gdzie są staniki Ewy Michalak: http://www.ewa-michalak.pl/Sklepy-st...ut-pol-11.html Cytat:
![]() Ja raz pracowałam z dziewczyną, która była twoim przeciwieństwem. Jak przychodziła do pracy, to miała minę jakby ktoś jej przed chwilą umarł. Przez pierwszą godzinę nawet bałam się do niej zagadać, potem zaczynała się odzywać i narzekać. Eh, nie lubiłam z nią pracować. Mam ją na GG i po jej opisach widzę, że do tej pory nastawienie do świata jej się nie zmieniło. Takie moje zboczenie Kiedyś było ciężko z tym moim nałogiem, jak całą wypłatę na staniki wydawałam. Teraz już zdrowiej do tego podchodzę.Dziewczyny, kupujecie jakiś prezent dla mamy? Ja swojej chcę kupić kolczyki (bo większość pogubiła). Mąż miał teściowej kupić kwiaty, ale jak usłyszał co ja kupuję, to powiedział, żebym również jego mamie kupiła kolczyki (cwaniak). Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-05-26 o 14:35 |
||
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stanik mam na pewno dobrze dobrany... Nie powiedziałam, że mam bardzo duży biust. Powiedziałam, że przy moim biuście odczuwam dyskomfort w głęboko wykrojonym staniku. |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko telefonicznie składam życzenia.
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
ButterBear, oki, chyba sobie dopowiedziałam
![]() Moim zdaniem, dobrze dopasowane staniki do dekoltów są bardzo komfortowe. Właściwie tylko takie noszę. Miałam nawet stanik bez ramiączek (sprzedałam, bo był biały), który był bardzo nisko zabudowany (nadawał się do dużych dekoltów), miał niski mostek, a biust kształtował i podnosił tak samo jak staniki z ramiączkami. Biust przez cały dzień był na swoim miejscu. |
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, na spółkę z siostrą, kupiłam mamie kremy naturalne z glinką
sama wybrała, więc spoko.
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wyjazdów - racja. Póki co jednak muszę odpuścić żale, nic na razie nie zaplanuję, pozostaje mi wierzyć, że się uda ![]() Ja też A prezent później, na razie jeszcze nie wiem co.... |
|
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak mieszkałam w domu, to kupowałam kwiaty. Potem raczej nic. Rok temu kupiłam mamie takie fajne musujące pastylki do manicure z lawendą.
Właśnie TŻ dzwonił, że teściowa dziś nas odwiedzi. Mam gar bezmięsnej pomidorówki. Tylko coś na drugie muszę wykombinować.
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakoś w marcu jak kupowałam wino w Lidlu poprosili
![]() Ja kupuję i mamie i teściowej po książce...one z tego najbardziej sie cieszę. Poźniej wymieniają się nimi, a na koniec czytam ja ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
.. bedzie mi zielono . Mam zdjęcia z zeszłego roku z końcowki września z tego hotelu i jest tam bosko. My lecimy 5 września
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
jestem wymęczona ale szczęśliwa
![]() Pan od rusztowań uratował mi przedstawienie. Zrobił sam dla mnie rusztowania. z desek, naciągnął na to materiał, jakieś klamry. Jutro mi nóżki dorobi aby stało a brakujące rusztowanie pożyczyłam od logopedy szkolnego. tak więc dekorację już mam. ufffff , prezenty też już zrobione. a jutro o 15 występ i hospitacja dyrekcji więc proszę ładnie o kciuki ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- |
|
|
|
#294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
Cytat:
też miałam parę podobnych sytuacji, sumienie mi nie pozwala kogoś oszukać ![]() Cytat:
podejścia do życia ci zazdroszczę Cytat:
Zjadłam swój przydział truskawek, zostawiłam Tżtowi i już się koło nich kręcę uwielbiam te owoce Aaaa dziewczyny któraś z was pisała o papryce z fetą (albo pleśniowym ) na grilla? bo coś mi dzwoni, a dokładnie nie mogę sobie przypomnieć
|
|
#295 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uwielbiam gadać na ten temat, czytać, oglądać zdjęcia.Cytat:
zresztą wiecie, że moją ostatnią miłością jest wii. kupiłam samba de amigo. BOMBA! naprawdę polecam. |
||
|
|
|
#296 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wy tutaj o jakichś pysznościach piszecie, a ja od dwóch dni obiadu nie jadłam. Wczoraj jakieś byle paskudztwo w Sphinx Express, dziś wprawdzie coś dobrego, ale nie obiadowego - naleśnik z owocami i musem truskawkowym (na zimno). Dzięki za dobre słowa, napiszę co nieco w klubie. Stokrotko, ja kupiłam dwa staniki firmy Alles - są miękkie, ale z fiszbinami: http://alles.pl/sklep//produkty/mama...cubana_301.php i http://alles.pl/sklep//produkty/mama...tonosz_254.php Obydwa nadal chętnie noszę, mimo że już nie karmię i jednak cycki dość zmalały - tylko z tego powodu muszę sobie coś nowego sprawić ![]() Dziś Dzień Matki - moje dziecię z tej okazji skończyło 4 miesiące. I tylko tyle. Spała troszkę ponad 2 h przez cały dzień, przed snem nocnym był wrzask. Ja spędziłam połowę dnia na zakupach ciuchowych z TŻ, a Ewą zajęła się teściowa Mam nadzieję, że to faktycznie skok rozwojowy (pasuje idealnie) i jej przejdzie, bo chyba całkiem zwariuję.
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ktos zaprosi mnie do tego tajemnego klubu?
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaprosić może chyba tylko założycielka? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

a bielizny przez internet nie kupuję.

też miałam parę podobnych sytuacji, sumienie mi nie pozwala kogoś oszukać
) na grilla? bo coś mi dzwoni, a dokładnie nie mogę sobie przypomnieć