wymarzony pierścionek część XXI - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-26, 10:21   #271
emi_lka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ja dodaję do botwinki
albo tarta jakaś i tam też się nada
wiesz, nie pamiętam kiedy jadłam botwinkę
Świetna myśl, by nadrobić to zaniedbanie!
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 10:24   #272
xzora
Zakorzenienie

emi_lka, bardzo fajny. Na pewno robi super dekolt

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Bardzo ładny
Bardzo żałuję, że przy moim biuście to duży dyskomfort dla mnie, noszenie takich wyciętych staników.
Jaki nosisz rozmiar? Mierzyłaś plunge Ewy Michalak (poniżej przykłady). One są produkowane do miski KK (w brytyjskiej rozmiarówce, co odpowiada polskiemu S).

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
a ja jestem wlasnie na etapie polowania na wygodne staniki,z odpinanymi ramiączkami,fiszbinami,wy glądajacymi jak fajna bielizna a nie stanik podwędzony babci
Macie jakieś sprawdzone sklepy? Z w miare normalnymi cenami?
Typowych staników do karmienie nie znoszę, paskudne to jak mało co :/
Z karmników bardzo ładne są hot milki, no, ale kształtowanie mają takie sobie (miękkie bezfiszbinowce). Ze staników z odpinanymi ramiączkami bardzo fajny jest ten model: http://www.ewa-michalak.pl/product-p...-CH-Onyks.html i jego jasna wersja: http://www.ewa-michalak.pl/product-p...-CH-Lilia.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg retro.jpg (22,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fuksja.jpg (23,1 KB, 2 załadowań)
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 10:26   #273
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość

Jaki nosisz rozmiar? Mierzyłaś plunge Ewy Michalak (poniżej przykłady). One są produkowane do miski KK (w brytyjskiej rozmiarówce, co odpowiada polskiemu S).

Z karmników bardzo ładne są hot milki, no, ale kształtowanie mają takie sobie (miękkie bezfiszbinowce). Ze staników z odpinanymi ramiączkami bardzo fajny jest ten model: http://www.ewa-michalak.pl/product-p...-CH-Onyks.html i jego jasna wersja: http://www.ewa-michalak.pl/product-p...-CH-Lilia.html
Fajna strona, nie znałam jej
Stary 2011-05-26, 10:30   #274
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:

z Hotmilków mam jeden komplet i faktycznie ,są ładne,gorzej z kształtem biustu w nich
Te z linków mi sie podobaja i są wszystkomajace muszę sie im blizej przyjrzeć ,dzięki

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 10:44   #275
xzora
Zakorzenienie

emi_lka, Ewa Michalak (Effuniak) jest polską projektantką bielizny, kiedyś brała udział w polskiej edycji Jak dobrze wyglądać nago. Konstrukcyjnie jej staniki wymiatają, wzornictwo ma coraz lepsze, polecam.

stokrotka_to_ja, karmniki z fiszbinami ma polska melissa http://www.melissa.com.pl/PL/kolekcj...13&idR=1&idW=7, z tym, że większość wzorów jest właśnie taka babcina (ale lepiej kształtują). Moim zdaniem, najlepiej kupić normalny miękki stanik i go przerobić na karmnik, dla mnie mistrzem konstrukcji jest Cleo George, często można go spotkać na allegro i ebay'u. Poluję na niego, oczywiście zachciało mi się go mieć jak go wycofali ze sprzedaży
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg george.jpg (34,8 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-05-26, 11:22   #276
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Noszę rozmiar 75E.
Nie mierzyłam nigdy tych staników, o których piszesz. Nie wiem czy można je dostać gdzieś w mojej okolicy... a bielizny przez internet nie kupuję.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 12:29   #277
jodie
Zakorzenienie

cześć.

Twin gratuluję !

Haniu a Tobie to zazdroszczę wojaży

u mnie małe spiecia z rodzicami i szaleństwa rowerowe - w tym tygodniu już 80 km za mna
Stary 2011-05-26, 12:33   #278
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Twin gratuluję !

u mnie małe spiecia z rodzicami i szaleństwa rowerowe - w tym tygodniu już 80 km za mna
Dzięki Jodie z rowerem to się rozszalałaś
Stary 2011-05-26, 12:53   #279
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

Zuza, a jak te owoce wcześniej właśnie podpiekę? To jak myślisz? Robimy grilla, więc pieczenie tych pianek nad grillem..chyba nie zda egzaminu
właśnie doczytałam później, że zamierzasz podpiec wcześniej owoce - to może się sprawdzić, w każdym razie nie zaszkodzi spróbować

a ja jestem ostatnio lewa kulinarnie, nic mi nie wychodzi NIC! potrafię zepsuć nawet sprawdzone dania więc idę na łatwiznę jak tylko się da. Zwalam to na hormony ciążowe bo naprawdę jeszcze tak kiepsko ze mną nie było w tym względzie

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 12:59   #280
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość

Bosko! Ja chwilowo tak nie mam...

Po listkach poznałam, bo pamiętam dyskusję o nich. Naprawdę fajnie się prezentują - lepiej niż na zdjęciu w sklepie

Nie dziwię się, że nie dają Ci 30

A propos Krakowa - znajomi byli w ostatni weekend w tych apartamentach (rezerwowałam dla nich) - wrócili bardzo zadowoleni

Ale mi się chce na wakacje
W końcu nie wiem, czy się uda - problem z urlopem, bo w sierpniu mamy obowiązkowy wyjazd na ślub męża brata i nie składa się, żeby nam się udało zgrać jeszcze jeden wspólny tydzień
Najlepiej jest rezerwować zimą/na wiosnę - bo później już nie ma wyjścia, a tak...
.
Jak to stwierdzili moi nowi znajomi ze study mam taką niesamowitą cechę ze wszystko widzę w różowych barwach-i jeszcze tym zarażam wszystkich dokoła. Do tego zawsze energia mnie rozpiera .... dlatego wszyscy się do mnie garną Niesamowity komplement

Zawsze wszystkim powtarzam że najlepiej podjąc decyzję duzo wcześniej..później nie ma odwrotu. Wszystko trzeba podporządkować zaplanowanemu wyjazdowi. Dlatego też ja zawsze rezerwuję wyjazdy z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. I namawiam do tego innych. Mój brat własnie wrocił z Turcji (oczywiście na siłę go tam wypchałam) i jest mi jak to powiedział "wdzięczny za to do końca życia"

Cytat:
emi_lka, Ewa Michalak (Effuniak) jest polską projektantką bielizny, kiedyś brała udział w polskiej edycji Jak dobrze wyglądać nago. Konstrukcyjnie jej staniki wymiatają, wzornictwo ma coraz lepsze, polecam.

stokrotka_to_ja, karmniki z fiszbinami ma polska melissa http://www.melissa.com.pl/PL/kolekcj...13&idR=1&idW=7, z tym, że większość wzorów jest właśnie taka babcina (ale lepiej kształtują). Moim zdaniem, najlepiej kupić normalny miękki stanik i go przerobić na karmnik, dla mnie mistrzem konstrukcji jest Cleo George, często można go spotkać na allegro i ebay'u. Poluję na niego, oczywiście zachciało mi się go mieć jak go wycofali ze sprzedaży
ooo..ale jesteś specem od bielizny

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
cześć.

Twin gratuluję !

Haniu a Tobie to zazdroszczę wojaży

nie ty jedyna Słyszę to ostatnio non stop

Gratuluję zaparcia. Ja ostatnio po pracy mam ochotę tylko na zimne piwo i leżenie..no ewentualnie spacer.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
właśnie doczytałam później, że zamierzasz podpiec wcześniej owoce - to może się sprawdzić, w każdym razie nie zaszkodzi spróbować

a ja jestem ostatnio lewa kulinarnie, nic mi nie wychodzi NIC! potrafię zepsuć nawet sprawdzone dania więc idę na łatwiznę jak tylko się da. Zwalam to na hormony ciążowe bo naprawdę jeszcze tak kiepsko ze mną nie było w tym względzie
To na pewno hormony. Przecież tak nagle bez powodu nie straciłaś umiejętności kulinarnych.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 13:40   #281
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Tak to ja....to listki z asosa- moje ukochane- nie rozstaje sie z nimi Dzięki to miłe co co piszesz. Fajnie że na taką wyglądam na jaka się czuję
PS. nikt mi nie wierzy że mam 30 lat

Ja miałam na wstępie zarezerwowany hotel w Faliraki..ale po szczegółowym opisie tej miejscowości przez koleżankę ..zmieniłam opcje. Ja na wakacjach potrzebuje zieleni, ciszy i spokoju. Cały rok imprezuję na urlopie jest mi to zupełnie zbędne

Madziu nie stresuj sie. W końcu przedstawienie tworzą dzieciaki nie dekoracje. Będzie dobrze

Asiuk ściskam mocno.
bo nie wyglądasz na 30. ale o dowód już Cię chyba nie proszą?

w sumie od imprezowania też trzeba odpocząć
Chociaż ja pewnie bym znowu wybrała hotel w Faliraki, gdzieś na uboczu.
Kiedy jedziesz?
Ja byłam jakoś sierpień/wrzesień i odniosłam wrażenia, że to nie jest bardzo zielona wyspa. Raczej taka podsuszona, a zjechaliśmy prawie całą bez zachodniego wybrzeża.

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć

Nie robiłam tych pianek. W Simsach piekli je na kijkach nad ogniskiem Myślę, że powinny się tylko podgrzać.
grałyście w sims średniowiecze?

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 14:06   #282
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

E tam, to na pewno ciąża!!!Nic się nie przejmuj! Minie

Ja właśnie wróciłam ze sklepu. Miała kupić tylko ogórki do ukiszenia. Ogórków nie kupiłam, za to wróciłam z cała torbą zakupów. Po drodze wstąpiłam do sąsiadki jeszcze...i dostałam cała torbę kiełków i 3 paczki szparagów

Hania

Stary 2011-05-26, 14:19   #283
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Jodie z rowerem to się rozszalałaś
dzis w planie 30 km grunt ze towarzystwo mam tez do tego wiec się fajowo jeździ

Cytat:
Jak to stwierdzili moi nowi znajomi ze study mam taką niesamowitą cechę ze wszystko widzę w różowych barwach-i jeszcze tym zarażam wszystkich dokoła. Do tego zawsze energia mnie rozpiera .... dlatego wszyscy się do mnie garną Niesamowity komplement

Zawsze wszystkim powtarzam że najlepiej podjąc decyzję duzo wcześniej..później nie ma odwrotu. Wszystko trzeba podporządkować zaplanowanemu wyjazdowi. Dlatego też ja zawsze rezerwuję wyjazdy z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem. I namawiam do tego innych. Mój brat własnie wrocił z Turcji (oczywiście na siłę go tam wypchałam) i jest mi jak to powiedział "wdzięczny za to do końca życia"

nie ty jedyna Słyszę to ostatnio non stop

Gratuluję zaparcia. Ja ostatnio po pracy mam ochotę tylko na zimne piwo i leżenie..no ewentualnie spacer.
komplement ajć miło takie rzeczy słuchac na swój temat
a mnie ostatnio nosi , mogłabym jeździć i jeździć tylko cczasu naa tyle ile chce brak

Cytat:

Zuza - hormony , nie przejmuj sie , ja ostatnio tez antytalent kucharski - ale juz do porażajacego stopnia że wpadam do kuchni biore kromke chleba plaster wedliny i tyle mnie tam widzieli a jutro impreza i brak jakichkolwiek pomysłów co zrobić chyba kupię ogórki z chili i wódkę i będzie
Stary 2011-05-26, 14:30   #284
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Noszę rozmiar 75E.
Nie mierzyłam nigdy tych staników, o których piszesz. Nie wiem czy można je dostać gdzieś w mojej okolicy... a bielizny przez internet nie kupuję.
Jak słyszę, że ktoś mówi, że ma duży biust, a potem że nosi rozmiar 75E, to moim zdaniem ma źle dobrany stanik.
Tutaj masz listę sklepów stacjonarnych gdzie są staniki Ewy Michalak: http://www.ewa-michalak.pl/Sklepy-st...ut-pol-11.html

Cytat:
Nie tyle niesamowity komplement, co niesamowita cecha. Pozytywne nastawienie udziela się innym i od razu wszyscy są szczęśliwi

Ja raz pracowałam z dziewczyną, która była twoim przeciwieństwem. Jak przychodziła do pracy, to miała minę jakby ktoś jej przed chwilą umarł. Przez pierwszą godzinę nawet bałam się do niej zagadać, potem zaczynała się odzywać i narzekać. Eh, nie lubiłam z nią pracować. Mam ją na GG i po jej opisach widzę, że do tej pory nastawienie do świata jej się nie zmieniło.

Cytat:
Takie moje zboczenie Kiedyś było ciężko z tym moim nałogiem, jak całą wypłatę na staniki wydawałam. Teraz już zdrowiej do tego podchodzę.

Dziewczyny, kupujecie jakiś prezent dla mamy?
Ja swojej chcę kupić kolczyki (bo większość pogubiła). Mąż miał teściowej kupić kwiaty, ale jak usłyszał co ja kupuję, to powiedział, żebym również jego mamie kupiła kolczyki (cwaniak).

Edytowane przez xzora
Czas edycji: 2011-05-26 o 14:35
Stary 2011-05-26, 14:39   #285
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Jak słyszę, że ktoś mówi, że ma duży biust, a potem że nosi rozmiar 75E, to moim zdaniem ma źle dobrany stanik.
Tutaj masz listę sklepów stacjonarnych gdzie są staniki Ewy Michalak: http://www.ewa-michalak.pl/Sklepy-st...ut-pol-11.html
Dzięki...

Stanik mam na pewno dobrze dobrany... Nie powiedziałam, że mam bardzo duży biust. Powiedziałam, że przy moim biuście odczuwam dyskomfort w głęboko wykrojonym staniku.

Hania

Stary 2011-05-26, 14:41   #286
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość

Cytat:
Dziewczyny, kupujecie jakiś prezent dla mamy?
Ja swojej chcę kupić kolczyki (bo większość pogubiła). Mąż miał teściowej kupić kwiaty, ale jak usłyszał co ja kupuję, to powiedział, żebym również jego mamie kupiła kolczyki (cwaniak).
Ja tylko telefonicznie składam życzenia.
Stary 2011-05-26, 14:48   #287
xzora
Zakorzenienie

ButterBear, oki, chyba sobie dopowiedziałam

Moim zdaniem, dobrze dopasowane staniki do dekoltów są bardzo komfortowe. Właściwie tylko takie noszę. Miałam nawet stanik bez ramiączek (sprzedałam, bo był biały), który był bardzo nisko zabudowany (nadawał się do dużych dekoltów), miał niski mostek, a biust kształtował i podnosił tak samo jak staniki z ramiączkami. Biust przez cały dzień był na swoim miejscu.
Stary 2011-05-26, 14:49   #288
ButterBear
Zakorzenienie

Ja, na spółkę z siostrą, kupiłam mamie kremy naturalne z glinką sama wybrała, więc spoko.

Hania

Stary 2011-05-26, 15:37   #289
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie, usłyszeć taką opinię

Co do wyjazdów - racja. Póki co jednak muszę odpuścić żale, nic na razie nie zaplanuję, pozostaje mi wierzyć, że się uda

Cytat:

Ja tylko telefonicznie składam życzenia.
Ja też
A prezent później, na razie jeszcze nie wiem co....
Stary 2011-05-26, 15:41   #290
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też
A prezent później, na razie jeszcze nie wiem co....
Ja jak mieszkałam w domu, to kupowałam kwiaty. Potem raczej nic. Rok temu kupiłam mamie takie fajne musujące pastylki do manicure z lawendą.

Właśnie TŻ dzwonił, że teściowa dziś nas odwiedzi. Mam gar bezmięsnej pomidorówki. Tylko coś na drugie muszę wykombinować.
Stary 2011-05-26, 16:12   #291
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak mieszkałam w domu, to kupowałam kwiaty. Potem raczej nic. Rok temu kupiłam mamie takie fajne musujące pastylki do manicure z lawendą.

Właśnie TŻ dzwonił, że teściowa dziś nas odwiedzi. Mam gar bezmięsnej pomidorówki. Tylko coś na drugie muszę wykombinować.
Ja za to od lat kupuję jakieś kosmetyki, zawsze coś ciekawego/nowego, jakiś dobry krem dostosowanych do jej potrzeb, albo perfumy - moja mam lubi prezenty "osobiste"
Stary 2011-05-26, 16:36   #292
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś w marcu jak kupowałam wino w Lidlu poprosili

Ja kupuję i mamie i teściowej po książce...one z tego najbardziej sie cieszę. Poźniej wymieniają się nimi, a na koniec czytam ja

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Kiedy jedziesz?
Ja byłam jakoś sierpień/wrzesień i odniosłam wrażenia, że to nie jest bardzo zielona wyspa. Raczej taka podsuszona, a zjechaliśmy prawie całą bez zachodniego wybrzeża.
Nie jest zielona...dlatego wybrałam hotel w gaju oliwnym z piękny ogrodem na terenie hotelu.. bedzie mi zielono. Mam zdjęcia z zeszłego roku z końcowki września z tego hotelu i jest tam bosko. My lecimy 5 września
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 16:45   #293
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jestem wymęczona ale szczęśliwa

Pan od rusztowań uratował mi przedstawienie. Zrobił sam dla mnie rusztowania. z desek, naciągnął na to materiał, jakieś klamry. Jutro mi nóżki dorobi aby stało a brakujące rusztowanie pożyczyłam od logopedy szkolnego. tak więc dekorację już mam. ufffff , prezenty też już zrobione. a jutro o 15 występ i hospitacja dyrekcji więc proszę ładnie o kciuki

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:

a ty??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 19:39   #294
goosia207
Zakorzenienie

Cześć,

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Madziu, wszystkiego dobrego!

Twin, gratuluję!!!

Stokrotko, 9 kg na plusie!? Jak Ty to zrobiłaś? Ja miałam + 17 kg

Co do dzieci i sensu życia - ja nadal go nie widzę, mam nadzieję, że specjalista mi pomoże.
Jeżeli czujesz taką potrzebę to idź nie ma na co czekać

Cytat:
No to walcz jutro dzielnie!!!
A tak swoją drogą to spokojnie... hospitacyjni goście na pewno zrozumieją kłopoty techniczne.

Nie, nie byłam w Peachfield, robiłam zakupy w galerii w sklepie z bielizną, w którym były obwody od 65 cm i fajna brafitterka.
Stanik czarny z fajnie wykrojonymi miseczkami, idealny do dużych dekoltów.

Fajny hotelik, choć trochę "ciasno" - takie mam przynajmniej wrażenie ze zdjęć, że to bardzo zwarta zabudowa...

W sensie - nie widzisz sensu życia, czy dziecko nie zmieniło sensu życia?
Jaki specjalista?

========================= ==

Dziś w jednym sklepie ekspedientka nie nabiła dwóch rzeczy, tylko jedną - wyszłam ze sklepu ze spodniami i sukienką, a zapłaciłam tylko za spodnie. Byłaby w plecy 130 zł, ale coś mi nie pasowało i po wyjściu ze sklepu sprawdziłam rachunek (jakoś się zakręciłam przy płaceniu i zarejestrowałam pomyłkę po wyjściu dopiero). Wróciłam się do sklepu, choć przez chwilę przeszło mi przez myśl, że jednak czasem można dostać coś za darmo
Bardzo mi dziękowała. Pewnie gdybym się zorientowała w domu, to już bym nie wracała, ale w tej sytuacji jednak uczciwość zwyciężyła.
Uczciwie się zachowałaś też miałam parę podobnych sytuacji, sumienie mi nie pozwala kogoś oszukać

Cytat:

.
takie osoby bardzo przyciągają podejścia do życia ci zazdroszczę

Cytat:

Kiedy jedziesz?

Zjadłam swój przydział truskawek, zostawiłam Tżtowi i już się koło nich kręcę uwielbiam te owoce (ale świeże i w sezonie )

Aaaa dziewczyny któraś z was pisała o papryce z fetą (albo pleśniowym ) na grilla? bo coś mi dzwoni, a dokładnie nie mogę sobie przypomnieć
Stary 2011-05-26, 20:20   #295
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakoś w marcu jak kupowałam wino w Lidlu poprosili

Ja kupuję i mamie i teściowej po książce...one z tego najbardziej sie cieszę. Poźniej wymieniają się nimi, a na koniec czytam ja

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Nie jest zielona...dlatego wybrałam hotel w gaju oliwnym z piękny ogrodem na terenie hotelu.. bedzie mi zielono. Mam zdjęcia z zeszłego roku z końcowki września z tego hotelu i jest tam bosko. My lecimy 5 września
pamiętaj o pokazaniu zdjęć. uwielbiam zdjęcia wakacyjne. też chcę pracować w biurze podróży uwielbiam gadać na ten temat, czytać, oglądać zdjęcia.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
jestem wymęczona ale szczęśliwa

Pan od rusztowań uratował mi przedstawienie. Zrobił sam dla mnie rusztowania. z desek, naciągnął na to materiał, jakieś klamry. Jutro mi nóżki dorobi aby stało a brakujące rusztowanie pożyczyłam od logopedy szkolnego. tak więc dekorację już mam. ufffff , prezenty też już zrobione. a jutro o 15 występ i hospitacja dyrekcji więc proszę ładnie o kciuki

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

a ty??
to dobrze,że Ci się udało. Ja zagrałam w te simsy. mieliśmy krótki epizod. kilka godzin i jakoś tak mnie nie wciągnęły. fajne są, ale nie aż tak jak poprzednie. takie skrzyżowanie simsów z cywilizacją. oczywiście super wykonanie, ale gra prosta i nie ma tego czegoś co powodowało że chce się w nią grać, tak jak w tradycyjne simsy.

zresztą wiecie, że moją ostatnią miłością jest wii. kupiłam samba de amigo. BOMBA! naprawdę polecam.

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 21:11   #296
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak w ogóle to się Wam pochwalę, że zaczęłam 20tc ciąży
Gratulacje Twin!!
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 22:39   #297
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Gratulacje Twin!!
Dzięki
Stary 2011-05-26, 22:40   #298
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Wy tutaj o jakichś pysznościach piszecie, a ja od dwóch dni obiadu nie jadłam. Wczoraj jakieś byle paskudztwo w Sphinx Express, dziś wprawdzie coś dobrego, ale nie obiadowego - naleśnik z owocami i musem truskawkowym (na zimno).

Dzięki za dobre słowa, napiszę co nieco w klubie.

Stokrotko, ja kupiłam dwa staniki firmy Alles - są miękkie, ale z fiszbinami: http://alles.pl/sklep//produkty/mama...cubana_301.php i http://alles.pl/sklep//produkty/mama...tonosz_254.php Obydwa nadal chętnie noszę, mimo że już nie karmię i jednak cycki dość zmalały - tylko z tego powodu muszę sobie coś nowego sprawić

Dziś Dzień Matki - moje dziecię z tej okazji skończyło 4 miesiące. I tylko tyle. Spała troszkę ponad 2 h przez cały dzień, przed snem nocnym był wrzask. Ja spędziłam połowę dnia na zakupach ciuchowych z TŻ, a Ewą zajęła się teściowa Mam nadzieję, że to faktycznie skok rozwojowy (pasuje idealnie) i jej przejdzie, bo chyba całkiem zwariuję.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 22:44   #299
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Wy tutaj o jakichś pysznościach piszecie, a ja od dwóch dni obiadu nie jadłam. Wczoraj jakieś byle paskudztwo w Sphinx Express, dziś wprawdzie coś dobrego, ale nie obiadowego - naleśnik z owocami i musem truskawkowym (na zimno).

Dzięki za dobre słowa, napiszę co nieco w klubie.

Stokrotko, ja kupiłam dwa staniki firmy Alles - są miękkie, ale z fiszbinami: http://alles.pl/sklep//produkty/mama...cubana_301.php i http://alles.pl/sklep//produkty/mama...tonosz_254.php Obydwa nadal chętnie noszę, mimo że już nie karmię i jednak cycki dość zmalały - tylko z tego powodu muszę sobie coś nowego sprawić

Dziś Dzień Matki - moje dziecię z tej okazji skończyło 4 miesiące. I tylko tyle. Spała troszkę ponad 2 h przez cały dzień, przed snem nocnym był wrzask. Ja spędziłam połowę dnia na zakupach ciuchowych z TŻ, a Ewą zajęła się teściowa Mam nadzieję, że to faktycznie skok rozwojowy (pasuje idealnie) i jej przejdzie, bo chyba całkiem zwariuję.
a czy w tych stanikach nie ma efektu piersi -stozka? bo mam jeden z alles (w taka łączkę) i faktycznie jest bardzo wygody,tylko piersi w nim wygladaja ..nieciekawie :/

czy ktos zaprosi mnie do tego tajemnego klubu?

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-26, 23:23   #300
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
a czy w tych stanikach nie ma efektu piersi -stozka? bo mam jeden z alles (w taka łączkę) i faktycznie jest bardzo wygody,tylko piersi w nim wygladaja ..nieciekawie :/

czy ktos zaprosi mnie do tego tajemnego klubu?
Ja dobrałam fajnie rozmiar i wg mnie nie ma takiego efektu, chyba że nie zwróciłam na to uwagi. Podobno staniki usztywniane nie są polecane do karmienia, szczególnie na początku, bo mogą zaburzyć laktację. Zresztą fiszbiny również. Zresztą sama zauważyłam, że miałam więcej pokarmu w dniach, kiedy chodziłam w staniku bez fiszbin

Zaprosić może chyba tylko założycielka?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości