Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-25, 16:22   #1441
Corvette
Zadomowienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

[QUOTE=evelineau;27116342]
Dziękuję , i dziękuję za pomoc z fotkami

identycznie prawie jak u mnie i zdarzalo sie, ze ktos mnie wzial za corke meza i bardzo drazni mnie wlasnie ostatnio takie mowienie na Ty i wogole bez szacunku
No Coś Ty

to moze jednak wezme ten z ava juz mam metlik w glowie
Mi się ten ostatni z AVA podobał.
sama nie wiem ale zylam w takim jakby inkubatorze zreszta teraz tez sie maz smieje, ze przydalby mi sie taki hermetyczny balon w ktorym bym siedziala pozatym zaproponowalam mu zasloniecie oka tektura(bo 2 zaslony to za malo) ale mam wytlumaczenie tego
Jak on to "oko" zasłania? I na czym się te zaslony trzymają??? Ma na czole...karnisz?

Przepraszam, mam chore poczucie humoru Domyślam się że chodziło o okno. Wiem że przy migrenach człowiek chce spokoju i..ciemności
nie bardzo wiem
Miałam na myśli "talerz" U mnie jak jest burza śniegowa, lub deszczowa to nie mam kontaktu. Chmury przysłaniają.
/QUOTE]
Acha! Co myślisz o naturalnych składnikach przyciemniania włosów? O kawie napewno już wiesz bo coś już kiedyś wpominałaś.
jedna babka chwali proszek z czarnego orzecha. Dała fotki z przed i po i widać różnicę.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Na pewno nikt nie pomyśli, że się chwalisz. Ja znalazłam taką fajną stronkę na zdjęcia dziedzięce i postanowiłam założyć Bartusiowi taki album. No, a zdjęcia ze ślubu na necie przynajmniej nie zginą, bo raz już nam się płytka zawieruszyła.
Dziękuję za miłe komentarze
Fajne zdjęcia. Ładnie wyglądacie. Podoba mi się Twoja sukienka ślubna, a szczególnie ten zielony klapek uśmiechałam się, bo chyba ją wtedy dopiero przymierzałaś
Bartuś też fajny (w kapturku ma "poważną" minę)

Może i nie zginą ale...powiedzmy że się sparzyłam. Ktoś zrobił bardzo "dobry" fotomontaż z mojej fotki.
wkleiłam w klubie.
Co do tych 16 lat to mama miała do mnie zaufanie i zawsze mi pozwalała na wszystko, ale oczywiście z umiarem (żeby mnie nie rozwydrzyć) no i w tym wieku zaczęłam się spotykać z moim mężem.
U mnie podobnie, minus mąż. Swojego poznałam tutaj
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Pojechałam dziś do Katowic do praktiker po żarówki energooszczędne. Miałam małego stracha, dawno nie jechałam do Katowic. (Mam słabą orientacje w terenie) Nie sprawdziłam w sklepie tych żarówek i dwie są spalone. Prawie dwie kupiłam w zapasie. Zobaczymy jaką będziemy mieć oszczędność.
To takie kręcone w wyglądzie? Ja tych nie lubię bo nie mieszczą się we wszystkich lampach, albo wystają poza abażur.
Oglądałam kiedyś namiętnie super nianie.(Wymądrzam się, a sama nie mam)
Mnie by dawno zamknęli w areszcie. Nie zdzierżyła bym

Ja mam troszkę więcej od Ciebie a podobno dalej wyglądam na 16. Jedna koleżanka powiedziała mi kiedyś, że czas zatrzymał się dla mnie w miejscu. (Tak mówiła w tamtym roku)
Nic, ino się cieszyć

A teraz zmykam z pupilem do parku. Słońce świeci. życzę miłego dnia
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 16:57   #1442
evelineau
Zakorzenienie

[QUOTE=Corvette;27119872]
Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
Dziękuję , i dziękuję za pomoc z fotkami

identycznie prawie jak u mnie i zdarzalo sie, ze ktos mnie wzial za corke meza i bardzo drazni mnie wlasnie ostatnio takie mowienie na Ty i wogole bez szacunku
No Coś Ty

to moze jednak wezme ten z ava juz mam metlik w glowie
Mi się ten ostatni z AVA podobał.
sama nie wiem ale zylam w takim jakby inkubatorze zreszta teraz tez sie maz smieje, ze przydalby mi sie taki hermetyczny balon w ktorym bym siedziala pozatym zaproponowalam mu zasloniecie oka tektura(bo 2 zaslony to za malo) ale mam wytlumaczenie tego
Jak on to "oko" zasłania? I na czym się te zaslony trzymają??? Ma na czole...karnisz?

Przepraszam, mam chore poczucie humoru Domyślam się że chodziło o okno. Wiem że przy migrenach człowiek chce spokoju i..ciemności
nie bardzo wiem
Miałam na myśli "talerz" U mnie jak jest burza śniegowa, lub deszczowa to nie mam kontaktu. Chmury przysłaniają.
/QUOTE]
Acha! Co myślisz o naturalnych składnikach przyciemniania włosów? O kawie napewno już wiesz bo coś już kiedyś wpominałaś.
jedna babka chwali proszek z czarnego orzecha. Dała fotki z przed i po i widać różnicę.

U mnie podobnie, minus mąż. Swojego poznałam tutaj

Nic, ino się cieszyć

A teraz zmykam z pupilem do parku. Słońce świeci. życzę miłego dnia
nie ma za co
no dokladnie chodzi o to ze moja glowa nie lubi slonca
dalej nie wiem jesli Ci to pomoze to mamy jakies kanaly(okolo50) z jakiejś tam firmy a teraz sama ocen czy potrzebny jest do tego talerz
ja jestem za takim przyciemnianiem i wczoraj szukalam u siebie tej plukanki ale nie ma no ale u mnie nic nie ma jak zamowie to dam znac jak sie sprawuje a kawa plukam dla kofeinki
a gdzie widzialas te zdj?
mi najbardziej pasowala henna fajny miala sklad:http://allegro.pl/naturalna-farba-kh...633735643.html ale moge polozyc na wlosy wszystko co tylko je moze przyciemnic nie mam zahamowan tylko meczy mnie zamawianie tego wszystkiego, wolalabym miec na miejscu
siostra meza jak chciala miec rudy to plukala czyms tam z orzecha i wyszedl jej...
co Ty myslisz o takim skladzie:Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua Mineralis, Sodium Chloride, Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Boric Acid, Isopropyl Alcohol, Propyl Alcohol, Alcohol, Nanosilver?

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

corvette i znalazlam sklad tego kremu z ava:Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20,Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isodecyl Neonpentanoate, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, Glycerin, Glycine Soja (Soybean Oil), Sunflower Oil, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hyaluronic Acid, Butyrospermum Parkii, Dimethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Triethanolamine, Sodium Dehydroacetate, Parfum, EDTA.
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 19:00   #1443
agusiowata
Zakorzenienie

Zrobiłam dziś pyszny sok z marchwi, gruszki i banana. Sezon na zdrowe soczki rozpoczęty
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 19:12   #1444
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Witam, nadrobiłam Was, ale gonicie.

ja wykorzystuję pogodę i siedzę z corka na placu zabaw, trochę mnie słońce chwyciło, więc jest ok. Troche się boję opalać bo w zeszlym roku dorobiłam się poparzenie slonecznego na szyi, więc nie za ciekawie było.

Poza tym miałam co dwa dni próby w kosciele bo moje dziecię miało rocznicę komunii w niedzielę, masakra, w kosciele do wieczora.

A tak poza tym mam zły humor, mam taka koleżankę w pracy, siksa 23 lata, z takiej zapyziałej wsi ( ze starodawnymi zwyczajami), ma umowę na zastepstwo. Od sierpnia jest mężatką, chodziłysmy do naszej dyrektorki prosić o umowy dla niej bo bardzo pracowita a ta dziś mówi, że w ciąży jest. Noż kur..., wkurzyła mnie. Mąż nie pracuje, ona na zastępstwo, mamusia jej pierze gotuje sprzata ja się jej pytam jak sobie wyobraża to wszystko a ona mi na to, że ona o tym nie myslała.

Kurde czy ja jestem jakieś inne pokolenie, że muszę wszystko przemysleć dwa razy,zastanowić się? A inni na zywioł?
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 19:47   #1445
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
A tak poza tym mam zły humor, mam taka koleżankę w pracy, siksa 23 lata, z takiej zapyziałej wsi ( ze starodawnymi zwyczajami), ma umowę na zastepstwo. Od sierpnia jest mężatką, chodziłysmy do naszej dyrektorki prosić o umowy dla niej bo bardzo pracowita a ta dziś mówi, że w ciąży jest. Noż kur..., wkurzyła mnie. Mąż nie pracuje, ona na zastępstwo, mamusia jej pierze gotuje sprzata ja się jej pytam jak sobie wyobraża to wszystko a ona mi na to, że ona o tym nie myslała.

Kurde czy ja jestem jakieś inne pokolenie, że muszę wszystko przemysleć dwa razy,zastanowić się? A inni na zywioł?
W każdym pokoleniu znajdą się takie wyjątki jak ta dziewczyna. Ja na przykład też mam 23 lata, ale świadomie z mężem zdecydowaliśmy się na dziecko. Też muszę najpier 3 razy wszysto przemyśleć.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 22:18   #1446
Linusiaczek
Wtajemniczenie

Jejku, ja to jednak za tym wątkime to nigdy nie mogę nadążyć Człowiek jak się wkręci w chociaż 2 wątki takie plotkowe, to potem już nic nie wie i wszędzie wypada z rytmu. Normalnie strach się bać

Nie przywitałam się dziś, ale za to chociaż dobranoc powiem, a co!
Linusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-25, 23:19   #1447
Karinio
Zakorzenienie

Wróciłam Byłam wcześniej, ale się zmyłam bo poszłam sobie na spacer. Do męża ( pracy ) Wróciliśmy, a potem jeszcze spowrotem bo do sklepu. Kupiłam mamuście, ale stwierdziłam że i tacie english tea, różne rodzaje, jutro musze paczke wysłać, bo przed Dniem Mamy się nie wyrobiłam.
Teraz mam wreszcie czas,by poczytać, ewentualnie popisać

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Linusiaczek, no co Ty nadążyć w tym wątku nie możesz. No, jak się udziela w paru np: dwóch to się nie dziwie że nienadążasz A tak na poważnie, nie ma czego się bać Dobranoc Linka.
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 08:15   #1448
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Cytat:
Witam, nadrobiłam Was, ale gonicie.

ja wykorzystuję pogodę i siedzę z corka na placu zabaw, trochę mnie słońce chwyciło, więc jest ok. Troche się boję opalać bo w zeszlym roku dorobiłam się poparzenie slonecznego na szyi, więc nie za ciekawie było.

Poza tym miałam co dwa dni próby w kosciele bo moje dziecię miało rocznicę komunii w niedzielę, masakra, w kosciele do wieczora.

To jeszcz nic U mnie jest 22letnia gwiazda, ktora ma juz 3 dzieci, niestety jedno zmarło.. Teraz znowu w ciazy z kolejnym. Pełna patologia, metalność dzikiej świni - tylko dzieciaczków szkoda.
Dziecko musi byc przemyslana decyzją, ale przeciez i wpadki są szczesliwym zrządzeniem losu. Musi byc jednak spelniony jeden warunek - trzeba miec do do gara włozyc, bo inaczej nie widze opcji na rodzicielstwo. Tekst: jakos to bedzie w ogole mnie nie kreci.
Stary 2011-05-26, 10:54   #1449
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
To jeszcz nic U mnie jest 22letnia gwiazda, ktora ma juz 3 dzieci, niestety jedno zmarło.. Teraz znowu w ciazy z kolejnym. Pełna patologia, metalność dzikiej świni - tylko dzieciaczków szkoda.
Dziecko musi byc przemyslana decyzją, ale przeciez i wpadki są szczesliwym zrządzeniem losu. Musi byc jednak spelniony jeden warunek - trzeba miec do do gara włozyc, bo inaczej nie widze opcji na rodzicielstwo. Tekst: jakos to bedzie w ogole mnie nie kreci.
Też "znam" takie patologie. Jedne dziewcze w wieku 19 lat złapało chłopaczka na dziecko, bo ponoć konkurencje miała. Później wzieli ślub i po jaiś 2 latach kolejne dziecko.
To jeszcze nic, jest taka patologiczna parka u mnie w mieście. Dziewcze młode, on młody pierwsze dziecko zza młodu, potem patrze z drugim w ciąże zaszła, później z trzecim. A jakis rok temu jak byliśmy na urlopie, co widze kolejny raz była w ciąży Ta dziewczyna teraz ma 23-24 lata. PATOLOGIA.
Stary 2011-05-26, 10:59   #1450
evelineau
Zakorzenienie

witam ale mi sie kawka marzy
Stary 2011-05-26, 11:06   #1451
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
witam ale mi sie kawka marzy
Witam również, bo się nie przywitałam.
Kawa Ci się marzy?? Prosze bardzo Kawa podana do stołu
A mi coś do jedzenia. Ide zaraz po rogala 7 days z czekoladą.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg df8b90e4001043854dcd6ad9.jpg (14,4 KB, 1 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 11:10   #1452
agusiowata
Zakorzenienie

Niektórzy świadomie chcą mieć gromadkę dzieci, nie uznają antykoncepcji.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Ja dopiero piję poranną herbatę. Byłam u mechanika, trochę mi się zaspało. Obiadek zjedzony. Mężuś poszedł do pracy. Ma teraz maraton (nadgodziny), wczoraj nocka zamiast wolnego, dziś na 2 zmianę wg grafiku i od razu zostaje na nocke (nadgodziny)
Stary 2011-05-26, 11:20   #1453
Karinio
Zakorzenienie

Dobrze, że dziś dużo jeszcze nienapisałyście Moge nadrobić posty z wczoraj Póki mam czas.

Cytat:
czasem lepiej poczekac
A no, dlatego stwierdziłam że jak będe mieć wolny poniedziałek to się wybiore do centrum, ewentualnie w niedziele.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:

Ja dopiero piję poranną herbatę. Byłam u mechanika, trochę mi się zaspało. Obiadek zjedzony. Mężuś poszedł do pracy. Ma teraz maraton (nadgodziny), wczoraj nocka zamiast wolnego, dziś na 2 zmianę wg grafiku i od razu zostaje na nocke (nadgodziny)
Dla mnie to głupota.

To witam w Klubie,też będe pić za chwile poranną herbate i śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam. A Ty już obiad zjadłaś.
Uuu, to teraz masz zapracowanego meża.

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Zrobiłam dziś pyszny sok z marchwi, gruszki i banana. Sezon na zdrowe soczki rozpoczęty
Zdrowy sok i napewno pyszny Nam jak np: banany zostają, to miksujemy i z mlekiem sobie robimy tzw koktail mleczny.
Stary 2011-05-26, 11:24   #1454
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Witam również, bo się nie przywitałam.
Kawa Ci się marzy?? Prosze bardzo Kawa podana do stołu
A mi coś do jedzenia. Ide zaraz po rogala 7 days z czekoladą.
pijam z mleczkiem a ja mam jakiegos roll cos tam w lodowce zamowilam go wczoraj z kebabami ktorymi nawet dziecko by sie nie najadlo bo moja pizzeria nadal nie odbiera tel ale znalazlam jej drugi punkt u mnie nastepnym razem zamowie u nich
Cytat:

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

ja nie mam nic do tego, sa osoby wierzace i ok jesli kogos stac na te dzieci i potrafi je wychowac to nic mi do tego

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:

To witam w Klubie,też będe pić za chwile poranną herbate i śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam. A Ty już obiad zjadłaś.

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Zdrowy sok i napewno pyszny Nam jak np: banany zostają, to miksujemy i z mlekiem sobie robimy tzw koktail mleczny.
ja zjadlam serniczka wczoraj tez najadlam sie takim dziwnym ciastem, ze chcialo mi sie wymiotowac
mniam jak moj mikser jeszcze zyl to tez takie pilam teraz musimy kupic nowy, tak samo czajnik nam sie spalil wiecej nie kupie takiego z drewniana raczka
Stary 2011-05-26, 11:27   #1455
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje, wykorzystuj ładną pogode ile się da. U, mnie dziś paksudnie, bo wietrznie i chyba zbiera się na opady deszczu.

Cytat:
Omg cały dzień w Kościele. A sypać kwiatki będzie na Boże Ciało?

Cytat:
Zapewne tak :eehem: , pociesze ja też z tych innych pokoleń.
Stary 2011-05-26, 11:32   #1456
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dla mnie to głupota.

Dla mnie to też jest głupota. Obiad szybko dziś zjadłam, bo chciałam razem z mężem, poza tym nie jadłam śniadania, tylko szybko jechałam do mechanika. Wczoraj wydałam 300 zł: paliwo za 50 zł, zakupy m.in. mięso za 50zł, żarówki prawie 100 zł, część do samochodu 120zł (dobrze, że znalazłam ten Zakład, bo gdzie indziej chcieli za to 200zł)
Taki koktajl mleczny też jest zdrowy i pyszny.

Edytowane przez agusiowata
Czas edycji: 2011-05-26 o 11:34
Stary 2011-05-26, 11:39   #1457
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
pijam z mleczkiem a ja mam jakiegos roll cos tam w lodowce zamowilam go wczoraj z kebabami ktorymi nawet dziecko by sie nie najadlo bo moja pizzeria nadal nie odbiera tel ale znalazlam jej drugi punkt u mnie nastepnym razem zamowie u nich
No właśnie niewiedziałam jaką pijasz kawe. Kawa z mlekiem, prosze bardzo Roll coś tam masz, domyślam się co To. Pewnie bardzo zajęci w tej pizzerni, że telefonu od Ciebie nie odbierają.

Cytat:
ja zjadlam serniczka wczoraj tez najadlam sie takim dziwnym ciastem, ze chcialo mi sie wymiotowac
mniam jak moj mikser jeszcze żyl to tez takie pilam teraz musimy kupic nowy, tak samo czajnik nam sie spalil wiecej nie kupie takiego z drewniana raczka
Sernik Uwielbiam A jakie to było, te dziwne ciasto, że źle się po nim czułaś?? Psuja normalnie z Ciebie My mamy blender, jeszcze za kawalera mój mąż dostał go od swej mamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (10,9 KB, 1 załadowań)

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-26 o 11:42
Stary 2011-05-26, 11:48   #1458
Karinio
Zakorzenienie

Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze. Wczoraj dałam sobie w kość, cały dzień na nogach, bo też zachciało mi się iść do męża. Ubrałam się, że mialam koszulke z krótkim rękawem i przewiewny sweterek a troche wiało ( nie tak jak dzisiaj, ale jednak ) noi nawet chciałam się cofnąc by się przebrać, ale stwierdziłam ee tam i teraz kicham.
W dodatku pije herbata, która jest niezbyt słodka bo albo nie posłodziłam albo nie pomieszałam.
Stary 2011-05-26, 11:50   #1459
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie niewiedziałam jaką pijasz kawe. Kawa z mlekiem, prosze bardzo Roll coś tam masz, domyślam się co To. Pewnie bardzo zajęci w tej pizzerni, że telefonu od Ciebie nie odbierają.

Sernik Uwielbiam A jakie to było, te dziwne ciasto, że źle się po nim czułaś?? Psuja normalnie z Ciebie My mamy blender, jeszcze za kawalera mój mąż dostał go od swej mamy
pijam bezkofeinowa kawe bez cukru normalnej tez sie napije
dziekuje
raczej zamkniety maja lokal nie wiem dlaczego moja restauracje do ktorej zawsze chodzilam jak mialam zalatwienia na miescie tez zamkneli
tez uwielbiam ponarzekalam wczoraj, ze mam ochote na ciasto i maz kupil mi duza babeczke z owocami, sernik i taki dziwny sernik po ktorym bylo mi niedobrze mial galaretke i owoce u gory, wygladal super ale smakowal dziwnym alkoholem nie zjadlam go
to nie moja wina, ze zawsze jak gotujemy wode to na najwiekszym palniku i raczka sie przypalala az sie urwala jak mielismy inny to nic mu nie bylo tylko maz kupil ten bo mu sie wyglad podobal
u mojej mamy znajdzie sie zelazko na wegiel czy jakos tak przedwieczne widzialam takie w malym miescie obok w muzeum starych rzeczy

Edytowane przez evelineau
Czas edycji: 2011-05-26 o 11:51
Stary 2011-05-26, 11:51   #1460
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to też jest głupota. Obiad szybko dziś zjadłam, bo chciałam razem z mężem, poza tym nie jadłam śniadania, tylko szybko jechałam do mechanika. Wczoraj wydałam 300 zł: paliwo za 50 zł, zakupy m.in. mięso za 50zł, żarówki prawie 100 zł, część do samochodu 120zł (dobrze, że znalazłam ten Zakład, bo gdzie indziej chcieli za to 200zł)
Taki koktajl mleczny też jest zdrowy i pyszny.
Aa rozumiem O matko, no to troche wydatków wczoraj miałaś. Apropo żarówek w Pl są strasznie drogie , tu np bardzo tanie bo państwo do nich dokłada. Noi swego czasu nakupowaliśmy żarowek i zawieśmy żarówki do pl na sprzedaż, braliśmy 5 zł za sztuke, a nie prawie 20 zł.
Nom bardzo pyszny taki koktail.
Stary 2011-05-26, 11:53   #1461
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze. Wczoraj dałam sobie w kość, cały dzień na nogach, bo też zachciało mi się iść do męża. Ubrałam się, że mialam koszulke z krótkim rękawem i przewiewny sweterek a troche wiało ( nie tak jak dzisiaj, ale jednak ) noi nawet chciałam się cofnąc by się przebrać, ale stwierdziłam ee tam i teraz kicham.
W dodatku pije herbata, która jest niezbyt słodka bo albo nie posłodziłam albo nie pomieszałam.
ja tak doprowadzilam sie juz dawno do zapalenia pluc
teraz herbatka z cytrynka i trzeba zapobiec chorobie
ja sie nauczylam nie slodzic i jak teraz wezme herbate meza to nie moge przelknac taka slodka
Stary 2011-05-26, 12:10   #1462
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
pijam bezkofeinowa kawe bez cukru normalnej tez sie napije
dziekuje
raczej zamkniety maja lokal nie wiem dlaczego moja restauracje do ktorej zawsze chodzilam jak mialam zalatwienia na miescie tez zamkneli
tez uwielbiam ponarzekalam wczoraj, ze mam ochote na ciasto i maz kupil mi duza babeczke z owocami, sernik i taki dziwny sernik po ktorym bylo mi niedobrze mial galaretke i owoce u gory, wygladal super ale smakowal dziwnym alkoholem nie zjadlam go
to nie moja wina, ze zawsze jak gotujemy wode to na najwiekszym palniku i raczka sie przypalala az sie urwala jak mielismy inny to nic mu nie bylo tylko maz kupil ten bo mu sie wyglad podobal
u mojej mamy znajdzie sie zelazko na wegiel czy jakos tak przedwieczne widzialam takie w malym miescie obok w muzeum starych rzeczy
Dziękuje, dobrze wiedzieć ad kawy O prosze, ale chyba niewiesz czemu te knajpy zamkneli?? No widzisz, dobrze że nie zjadłaś więcej tego felernego sernika.
No masz Ci los, ale znam ten ból bo mi sie zdarzyło urwać ucho z garnka na mleko.
O to nie źle, że ma Twa mama takie "stare" żelazno. Z tym, że nasz blender nie jest stary, mama tż-ta sprzedawała pewnej firmy kosmetyki i urzędzania do kuchni.

Cytat:
ja tak doprowadzilam sie juz dawno do zapalenia pluc
teraz herbatka z cytrynka i trzeba zapobiec chorobie
ja sie nauczylam nie slodzic i jak teraz wezme herbate meza to nie moge przelknac taka slodka
O ja, no to nieźle Teraz mnie przestraszyłaś z lekka Zazwyczaj stosownie do pogody się ubieram, wczoraj jakoś tak nie chciało mi się kawałek drogi cofnąc, choć miałam jeszcze blisko do domu.
Pije właśnie herbate, ale z sokiem malinowym.
Ja z kolei gorzkiej nie lubie, feee. Nie przechodzi mi to przez gardło, choć teraz jak posłodziłam to chyba przesłodziłam.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

A i zapomniałam dodać, że oprócz tego że czuje jak mnie przeziębienie bierze, to z rana krew mi z nosa leciała
Stary 2011-05-26, 12:16   #1463
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje, dobrze wiedzieć ad kawy O prosze, ale chyba niewiesz czemu te knajpy zamkneli?? No widzisz, dobrze że nie zjadłaś więcej tego felernego sernika.
No masz Ci los, ale znam ten ból bo mi sie zdarzyło urwać ucho z garnka na mleko.
O to nie źle, że ma Twa mama takie "stare" żelazno. Z tym, że nasz blender nie jest stary, mama tż-ta sprzedawała pewnej firmy kosmetyki i urzędzania do kuchni.

O ja, no to nieźle Teraz mnie przestraszyłaś z lekka Zazwyczaj stosownie do pogody się ubieram, wczoraj jakoś tak nie chciało mi się kawałek drogi cofnąc, choć miałam jeszcze blisko do domu.
Pije właśnie herbate, ale z sokiem malinowym.
Ja z kolei gorzkiej nie lubie, feee. Nie przechodzi mi to przez gardło, choć teraz jak posłodziłam to chyba przesłodziłam.
nie wiem , kiedys do tej od kebabow szukali pracownikow
no to fajnie
ja zazwyczaj ubieram sie albo za grubo albo za cienko (czesciej za grubo)bo przez okno pogoda wydaje sie byc inna
kiedys tez nie lubilam ale nauczylam sie jak pilam zielsko przez pewnien czas potem slodzilam tylko lyzeczke a teraz wogole
oj to chyba Ci zostalo tylko zrobic nowa herbatke

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

A i zapomniałam dodać, że oprócz tego że czuje jak mnie przeziębienie bierze, to z rana krew mi z nosa leciała
moze oslabiona jestes albo Cie choroba atakuje, wez witaminke lub cos na zwiekszenie odpornosci
Stary 2011-05-26, 13:07   #1464
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem , kiedys do tej od kebabow szukali pracownikow
no to fajnie
ja zazwyczaj ubieram sie albo za grubo albo za cienko (czesciej za grubo)bo przez okno pogoda wydaje sie byc inna
kiedys tez nie lubilam ale nauczylam sie jak pilam zielsko przez pewnien czas potem slodzilam tylko lyzeczke a teraz wogole
oj to chyba Ci zostalo tylko zrobic nowa herbatke
To najwidoczniej spajtowali, bo nie mieli pracowników.
No, tak też mi się to zdrarza i jak napisałam wcześniej staram się ubierać ok. Aczkolwiek jest zmienna, więc też róźnie czasami bywa.
Zielsko się pali, a nie pije Żartuje
Wypiłam tą bardzą słodką herbate do końca, dałam rade

Cytat:
moze oslabiona jestes albo Cie choroba atakuje, wez witaminke lub cos na zwiekszenie odpornosci
No najwidoczniej osłabiona jestem :/ Będe musiała wziać coś, bo kijowo się czuje.
Stary 2011-05-26, 14:26   #1465
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dziewczyny mam do Was pytanie (może będziecie wiedziały albo miałyście podobny problem) pralka porobiła mi na ubraniach (niestety tylko od Bartusia i prawie wszystkie body tak mam) takie ciemne plamy dość duże i widoczne i próbowałam je już robić ARIELEM i ACE, ale nic nie działa. Nie wiecie czym mogłabym to odplamić. Muszę wezwać kogoś do tej pralki, bo będę miała wszystkie ciuchy pobrudzone. Zależy mi, żeby je odplamić, bo dużo rzeczy tam było nowych no i jak ich nie odplamie to masa kasy na nowe rzeczy pójdzie, bo tak jak napisałam prawie wszystkie body Bartusia są poplamione. Z góry dziękuję za pomoc.
Stary 2011-05-26, 14:37   #1466
Karinio
Zakorzenienie

kwiatuszek88, no znam ten problem. Nasza pralka też robi jakieś plamy, jakieś kreski nieraz mam na ciuchach po wypraniu ( nie zawsze ) Noi nie pobiera nam płynu
Tylko, niewiem co jest tego przyczyną. Aczkolwiek, my zamierzamy kupić nową pralke.
Stary 2011-05-26, 14:55   #1467
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
To najwidoczniej spajtowali, bo nie mieli pracowników.
No, tak też mi się to zdrarza i jak napisałam wcześniej staram się ubierać ok. Aczkolwiek jest zmienna, więc też róźnie czasami bywa.
Zielsko się pali, a nie pije Żartuje
Wypiłam tą bardzą słodką herbate do końca, dałam rade

No najwidoczniej osłabiona jestem :/ Będe musiała wziać coś, bo kijowo się czuje.
jak zwykle masz niegrzeczne mysli szalwie pilam miesiac a potem pilam zielona herbatke i nauczylam sie nie slodzic
ja sobie zrobilam swoja herbatke bez cukru z kawa zaczekam na meza tylko wloski dostaly kawki
wez, wez lepiej teraz niz jak naprawde cos zlapiesz
Cytat:
Dziewczyny mam do Was pytanie (może będziecie wiedziały albo miałyście podobny problem) pralka porobiła mi na ubraniach (niestety tylko od Bartusia i prawie wszystkie body tak mam) takie ciemne plamy dość duże i widoczne i próbowałam je już robić ARIELEM i ACE, ale nic nie działa. Nie wiecie czym mogłabym to odplamić. Muszę wezwać kogoś do tej pralki, bo będę miała wszystkie ciuchy pobrudzone. Zależy mi, żeby je odplamić, bo dużo rzeczy tam było nowych no i jak ich nie odplamie to masa kasy na nowe rzeczy pójdzie, bo tak jak napisałam prawie wszystkie body Bartusia są poplamione. Z góry dziękuję za pomoc.
raz mialam taka plame na bialej spodniczce(mojej ulubionej) i zagotowalam wode, wlozylam ja do wody i dodalam soku z cytryny i odplamiacza, puscilo a jej nic a nic sie nie stalo
Stary 2011-05-26, 15:01   #1468
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
kwiatuszek88, no znam ten problem. Nasza pralka też robi jakieś plamy, jakieś kreski nieraz mam na ciuchach po wypraniu ( nie zawsze ) Noi nie pobiera nam płynu
Tylko, niewiem co jest tego przyczyną. Aczkolwiek, my zamierzamy kupić nową pralke.
Nasza ma niecałe 2 lata i jest jeszcze na gwarancji więc narazie nie zamierzamy zmieniać. Muszę wezwać serwis, bo nie wiem od czego to jest.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
raz mialam taka plame na bialej spodniczce(mojej ulubionej) i zagotowalam wode, wlozylam ja do wody i dodalam soku z cytryny i odplamiacza, puscilo a jej nic a nic sie nie stalo
Tylko, że miałaś świeżą plamę, prawda? Moje już nie takie świeże, bo tygodniowe
Stary 2011-05-26, 15:07   #1469
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza ma niecałe 2 lata i jest jeszcze na gwarancji więc narazie nie zamierzamy zmieniać. Muszę wezwać serwis, bo nie wiem od czego to jest.

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Tylko, że miałaś świeżą plamę, prawda? Moje już nie takie świeże, bo tygodniowe
zauwazylam jak wyschla zawsze mozesz sprobowac na jednym ciuszku bo nie wiem co jeszcze mozna wymyslec i mi sam odplamiacz tez nie pomogl dopiero gotowanie z cytryna i odplamiaczem
Stary 2011-05-26, 15:11   #1470
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
zauwazylam jak wyschla zawsze mozesz sprobowac na jednym ciuszku bo nie wiem co jeszcze mozna wymyslec i mi sam odplamiacz tez nie pomogl dopiero gotowanie z cytryna i odplamiaczem
Aha no to spróbuje jeszcze tego.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości