|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
[QUOTE=evelineau;27116342]
Dziękuję , i dziękuję za pomoc z fotkami ![]() ![]() identycznie prawie jak u mnie i zdarzalo sie, ze ktos mnie wzial za corke meza i bardzo drazni mnie wlasnie ostatnio takie mowienie na Ty i wogole bez szacunku No Coś Ty ![]() ![]() to moze jednak wezme ten z ava juz mam metlik w glowie Mi się ten ostatni z AVA podobał. sama nie wiem ale zylam w takim jakby inkubatorze zreszta teraz tez sie maz smieje, ze przydalby mi sie taki hermetyczny balon w ktorym bym siedziala pozatym zaproponowalam mu zasloniecie oka tektura(bo 2 zaslony to za malo) ale mam wytlumaczenie tego Jak on to "oko" zasłania? I na czym się te zaslony trzymają??? Ma na czole...karnisz? ![]() ![]() ![]() Przepraszam, mam chore poczucie humoru ![]() ![]() nie bardzo wiem Miałam na myśli "talerz" U mnie jak jest burza śniegowa, lub deszczowa to nie mam kontaktu. Chmury przysłaniają. /QUOTE] Acha! Co myślisz o naturalnych składnikach przyciemniania włosów? O kawie napewno już wiesz bo coś już kiedyś wpominałaś. jedna babka chwali proszek z czarnego orzecha. Dała fotki z przed i po i widać różnicę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz zmykam z pupilem do parku. Słońce świeci. życzę miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Corvette;27119872]
Cytat:
![]() no dokladnie chodzi o to ze moja glowa nie lubi slonca ![]() dalej nie wiem ![]() ![]() ja jestem za takim przyciemnianiem i wczoraj szukalam u siebie tej plukanki ale nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() a gdzie widzialas te zdj ![]() mi najbardziej pasowala henna ![]() ![]() ![]() ![]() siostra meza jak chciala miec rudy to plukala czyms tam z orzecha i wyszedl jej... co Ty myslisz o takim skladzie:Sodium Tallowate, Sodium Cocoate, Aqua Mineralis, Sodium Chloride, Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Boric Acid, Isopropyl Alcohol, Propyl Alcohol, Alcohol, Nanosilver? ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- corvette i znalazlam sklad tego kremu z ava:Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20,Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Isodecyl Neonpentanoate, Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 60, Glycerin, Glycine Soja (Soybean Oil), Sunflower Oil, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Hyaluronic Acid, Butyrospermum Parkii, Dimethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Triethanolamine, Sodium Dehydroacetate, Parfum, EDTA. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dziś pyszny sok z marchwi, gruszki i banana. Sezon na zdrowe soczki rozpoczęty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Witam, nadrobiłam Was, ale gonicie.
ja wykorzystuję pogodę i siedzę z corka na placu zabaw, trochę mnie słońce chwyciło, więc jest ok. Troche się boję opalać bo w zeszlym roku dorobiłam się poparzenie slonecznego na szyi, więc nie za ciekawie było. Poza tym miałam co dwa dni próby w kosciele bo moje dziecię miało rocznicę komunii w niedzielę, masakra, w kosciele do wieczora. A tak poza tym mam zły humor, mam taka koleżankę w pracy, siksa 23 lata, z takiej zapyziałej wsi ( ze starodawnymi zwyczajami), ma umowę na zastepstwo. Od sierpnia jest mężatką, chodziłysmy do naszej dyrektorki prosić o umowy dla niej bo bardzo pracowita a ta dziś mówi, że w ciąży jest. Noż kur..., wkurzyła mnie. Mąż nie pracuje, ona na zastępstwo, mamusia jej pierze gotuje sprzata ja się jej pytam jak sobie wyobraża to wszystko a ona mi na to, że ona o tym nie myslała. Kurde czy ja jestem jakieś inne pokolenie, że muszę wszystko przemysleć dwa razy,zastanowić się? A inni na zywioł? |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Wtajemniczenie
|
Jejku, ja to jednak za tym wątkime to nigdy nie mogę nadążyć
![]() ![]() Nie przywitałam się dziś, ale za to chociaż dobranoc powiem, a co! ![]()
#1447 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz mam wreszcie czas,by poczytać, ewentualnie popisać ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Linusiaczek, no co Ty nadążyć w tym wątku nie możesz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziecko musi byc przemyslana decyzją, ale przeciez i wpadki są szczesliwym zrządzeniem losu. Musi byc jednak spelniony jeden warunek - trzeba miec do do gara włozyc, bo inaczej nie widze opcji na rodzicielstwo. Tekst: jakos to bedzie w ogole mnie nie kreci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jeszcze nic, jest taka patologiczna parka u mnie w mieście. Dziewcze młode, on młody pierwsze dziecko zza młodu, potem patrze z drugim w ciąże zaszła, później z trzecim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Kawa Ci się marzy?? Prosze bardzo ![]() ![]() ![]() A mi coś do jedzenia. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
Niektórzy świadomie chcą mieć gromadkę dzieci, nie uznają antykoncepcji.
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Ja dopiero piję poranną herbatę. Byłam u mechanika, trochę mi się zaspało. Obiadek zjedzony. Mężuś poszedł do pracy. Ma teraz maraton (nadgodziny), wczoraj nocka zamiast wolnego, dziś na 2 zmianę wg grafiku i od razu zostaje na nocke (nadgodziny) |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | ||
Zakorzenienie
|
Dobrze, że dziś dużo jeszcze nienapisałyście
![]() ![]() ![]() A no, dlatego stwierdziłam że jak będe mieć wolny poniedziałek to się wybiore do centrum, ewentualnie w niedziele. ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() To witam w Klubie,też będe pić za chwile poranną herbate i śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam. ![]() ![]() Uuu, to teraz masz zapracowanego meża. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() mniam jak moj mikser jeszcze zyl to tez takie pilam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki koktajl mleczny też jest zdrowy i pyszny. Edytowane przez agusiowata Czas edycji: 2011-05-26 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-26 o 11:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze.
![]() ![]() W dodatku pije herbata, która jest niezbyt słodka bo albo nie posłodziłam albo nie pomieszałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]() raczej zamkniety maja lokal ![]() ![]() ![]() ![]() tez uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() to nie moja wina, ze zawsze jak gotujemy wode to na najwiekszym palniku i raczka sie przypalala az sie urwala ![]() ![]() ![]() u mojej mamy znajdzie sie zelazko na wegiel czy jakos tak ![]() ![]() ![]() Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2011-05-26 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nom bardzo pyszny taki koktail. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz herbatka z cytrynka i trzeba zapobiec chorobie ![]() ja sie nauczylam nie slodzic i jak teraz wezme herbate meza to nie moge przelknac taka slodka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No masz Ci los, ale znam ten ból bo mi sie zdarzyło urwać ucho z garnka na mleko. ![]() O to nie źle, że ma Twa mama takie "stare" żelazno. Z tym, że nasz blender nie jest stary, mama tż-ta sprzedawała pewnej firmy kosmetyki i urzędzania do kuchni. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pije właśnie herbate, ale z sokiem malinowym. ![]() Ja z kolei gorzkiej nie lubie, feee. Nie przechodzi mi to przez gardło, choć teraz jak posłodziłam to chyba przesłodziłam. ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- A i zapomniałam dodać, że oprócz tego że czuje jak mnie przeziębienie bierze, to z rana krew mi z nosa leciała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to fajnie ![]() ja zazwyczaj ubieram sie albo za grubo albo za cienko ![]() ![]() kiedys tez nie lubilam ale nauczylam sie jak pilam zielsko przez pewnien czas ![]() ![]() oj to chyba Ci zostalo tylko zrobic nowa herbatke ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, tak też mi się to zdrarza i jak napisałam wcześniej staram się ubierać ok. Aczkolwiek jest zmienna, więc też róźnie czasami bywa. ![]() Zielsko się pali, a nie pije ![]() ![]() ![]() Wypiłam tą bardzą słodką herbate do końca, dałam rade ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam do Was pytanie (może będziecie wiedziały albo miałyście podobny problem) pralka porobiła mi na ubraniach (niestety tylko od Bartusia i prawie wszystkie body tak mam) takie ciemne plamy dość duże i widoczne i próbowałam je już robić ARIELEM i ACE, ale nic nie działa. Nie wiecie czym mogłabym to odplamić. Muszę wezwać kogoś do tej pralki, bo będę miała wszystkie ciuchy pobrudzone. Zależy mi, żeby je odplamić, bo dużo rzeczy tam było nowych no i jak ich nie odplamie to masa kasy na nowe rzeczy pójdzie, bo tak jak napisałam prawie wszystkie body Bartusia są poplamione. Z góry dziękuję za pomoc.
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek88, no znam ten problem. Nasza pralka też robi jakieś plamy, jakieś kreski nieraz mam na ciuchach po wypraniu ( nie zawsze )
![]() ![]() Tylko, niewiem co jest tego przyczyną. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja sobie zrobilam swoja herbatke bez cukru z kawa zaczekam na meza ![]() ![]() wez, wez lepiej teraz niz jak naprawde cos zlapiesz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Tylko, że miałaś świeżą plamę, prawda? Moje już nie takie świeże, bo tygodniowe
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Wtajemniczenie
|
Aha no to spróbuje jeszcze tego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.