|
|
#2281 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Ville- fajnie że łączysz to co nie przyjemne i konieczne z tym co jest przyjemne
![]() E milka- no to nic się nie chwalisz ![]() po te ks to już chyba podjadę po weekendzie bo dzisiaj mam tyleeee na głowie ![]() Cytat:
zawsze człowiek trochę się może zmobilizuje---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
w takim razie 3mam kciuki, powodzenia
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#2282 |
|
Zadomowienie
|
Też jestem za opcją Cholerki...
|
|
|
|
#2283 |
|
Rozeznanie
|
GG22 - napisałam Ci w klubie odnoście odbioru herbat, bardzo mi się nie spieszy, ale tam podjechać byłoby mi wygodniej
Co ja poradzę, że mieszkasz kompletnie w innych rejonach niż ja![]() Chyba, że jakieś spotkanie będzie po drodze (takie kiedy nie będe pracować )Lalaith - jak/gdzie/kiedy będzie możliwy odbiór maseczki?
|
#2284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybysmy sie ostatnio spotkaly na rondzie to mialabys okazje zobaczycKsiazki beda lezec i na Ciebie czekac, chill ![]() A ja bym kupila buty...nawet 2 pary butow...o i sukienke
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Wszystkich planów nie zrealizuję, bo po pierwsze nie zdążę tego zmieścić po pracy, a po drugie po basenie muszę się w domu wyszorować, odgrzybić (wysmarować maściami wszelakimi - uraz psychiczny po gronkowcu) i umyć włosy, żeby nie straszyć całuśnego - może na 22 bym się wyrobiła, a wtedy musiałabym zostać na noc i znowu spać w soczewkach...
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ dobrze dzień mi się zaczął...
I widziałam kominiarza
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
bajeczna - będę Ci przesyłać naukowe fluidy znad wody!
![]() Ja dziś stłukłam w lustro - będę mieć 7 lat szczęścia! |
|
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się zaczął fajnie, ale już jest do dupy
. Chyba się zwolnię z pracy, bo nie wytrzymuję tu nerwowo .ville, a nie nieszczęścia?
|
|
|
|
#2289 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, szczęścia! Nie wierzę w przesądy, a te, które mi się podobają, odwracam i wierzę w nie na opak
Co mam sobie wmawiać jakieś przykrości i zmartwienia; i tak już ich dużo się dzieje w życiu bez niczyjej zgody - jeżeli mam sobie coś wmawiać i wierzyć, to wolę już w dobre rzeczy, a nie złe Dlatego np. czarny kot mi przynosi szczęście, tak, jak i lustro itp.
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, ale przesąd jest o nieszczęściu
. A tak czysto teoretycznie: jeśli będę wierzyć, że Twoje lustro to nieszczęście, to co się stanie? ![]() Malla, ja tam nie wiem, gdzie Ty się u mnie doczytałaś optymizmu .
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
mój TŻ potrzebuje takich nici do robienia owijek do strzal
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jestem wkurzona! zadzwoniliśmy do tego mieszkania że je chcemy a tu nieaktualne a babka mówiła że do nas zadzwoni nawet jak nie będzie nas chciała;/
|
|
|
|
|
#2293 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tu:
![]() i tu: ![]() Mówiłam, żebyście szybko reagowali... Takie oferty dezaktualizują się nawet w 1 dzień, a babka miała pewnie do obdzwonienia 20 osób i jej się nie chciało. Nie tylko faceci mają w d... obietnicę "zadzwonię".
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
tylko że to ogłoszenie wisiało ponad 3 tygodnie i pojawiało się na gumtree codziennie.... i akurat musiało zniknąć dzien po tym jak je obejrzeliśmy....
|
|
|
|
#2295 |
|
Nie depcze krokusów
|
Przez te 3 tygodnie pewnie wiele osób je obejrzało. Osób, które mogły zapłacić pełną stawkę za czerwiec.
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, podejdź no do klubu
![]() Wczoraj wieczorem okropnie bolała mnie głowa, więc napiłam się kawy, bo myślałam że z niewyspania Siedziałam tu do 2 w nocy
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobię przerzut w Twoje okolice o ile wcześniej nie uda nam się spotkać na pewno po weekendzieCytat:
tym bardziej żałuję że wtedy mnie nie było, ale gdybyś napisała to nawet bym poczekała![]() Cytat:
![]() a ja dwóch ![]() ![]() na Kazimierzu ich jest wiecznie pełno Cytat:
Cytat:
jak baba nie będzie robić problemów to dzisiaj będzie karta
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#2298 |
|
Nie depcze krokusów
|
Beznadziejny z Ciebie strażnik cnoty
|
|
#2299 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ineso masz tam busa z Ronda Czyżyńskiego. A w ogóle to czemu ja skoro SdC tu mieszka ?Cytat:
![]() Ale jak, wstajesz czy nie możesz? Cytat:
![]() Stęskniłyśmy się i chcemy zobaczyć Twoją nową fryz !!!A ad odpowiedzi b: mam 5 ale kupowanych na wygląd, w związku z czym żadne mi do niczego nie pasują A Ty masz pewnie 1 uniwersalne do wszystkiego Więc jestem za c Cytat:
Dziewczyny czy Wy myślicie że to organizatorka ma się głowić gdzie i komu podrzucić zamówienie, przecież to jest interes uczestniczki żeby to sobie odebrała i podjechała po to tam gdzie pasuje organizatorce! Co do odbioru maseczek tak jak pisałam pracuję w Niepołomicach i na mieście jestem rzadko, ale na spotkaniach staram się być. A piątek wieczór spotykam się z kumpelami ze studiów i idziemy do jakiejś knajpy, więc jak mi dasz nr kom to Cię mogę poinformować gdzie będziemy, albo podejdź o 18 pod Empik stamtąd ruszamy. W sobotę idę z dziewczynami na imprezę o której info w klubie.
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2011-05-26 o 13:22 |
||||
|
|
|
#2300 |
|
Matka Smoka
|
lalaith - ale ja już wiem gdzie to, i raczej busem nie planuje jechać, bo ciężko do niego rower załadować
|
|
|
|
#2301 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się wybieram! Niestety tak :/ Cytat:
![]() bo tylko o to chodzi...! nanana ![]() Hula - ale kupa z tym mieszkaniem :/
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
a to miałam nim być?
co ja Ci będę żałować, hulaj dusza![]() Cytat:
![]() 2. nie denerwuj się choć oczywiście masz rację ![]() właśnie poznałam Granatową-i już wiem skąd taki nick- koszulka granatowa, spodnie granatowe nie popatrzyłam tylko na kolor torebki,ale chyba czarna
|
|
|
|
#2303 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
powiem nawet że ogromna kupa
teraz siedze i szukam i szukam i szukam... i już rzygam tym szukaniem ;/ |
|
|
|
#2306 |
|
moderatorka też wizażanka
|
A ja mam dzisiaj imprezę prebieraną i nic w domu, co nadawało by się na przebranie :< Jakieś pomysły?
Shiruvii, Dzisiaj czwartek i znowu Ech, zaraz idziemy w kosza zagrać A potem "do następnej środy"
|
|
|
|
#2307 |
|
Zadomowienie
|
Możemy się spotkać... Jestem jak najbardziej za. Ale do 19:00 dzisiaj muszę czekać na kuriera z telefonikiem moim nowym... Wreszcie będę Was mogła cały czas czytać.
|
|
|
|
#2308 |
|
Zadomowienie
|
gg22, to był czysty przypadek
![]() ostatnio dziewczyny mnie poznawały w biało-malinowych barwach ![]() Malla, idź się całować. Też się możesz spocić, bo nie wierzę, że aż taka grzeczna jesteś ![]() ![]() Hula, z doświadczenia wiem, że na ostatnią chwilę też da się coś znaleźć. Ale my jak tylko zobaczyliśmy na gumtree ogłoszenie ze zdjęciami to przed obejrzeniem wstąpiliśmy do banku, żeby w razie czego OD RAZU zaklepać. I mieliśmy rację, bo mieszkanie jest cudowne i za psie pieniądze. Więc następnego dnia na pewno byłoby już nieaktualne.
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-26 o 15:10 |
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że w 1 tygdniu czerwca będzie duzo ogłoszeń jak ludzie miesiąc przed końcem wypowiedzą umowę my potrzebujemy od lipca ale w razie czego przeprowadzę się z kolegą do TŻta i jego siostry od lipca i dalej będziemy szukać ja bym to chciała mieć już za sobą;/ |
|
|
|
|
#2310 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tak myslalam
![]() Bede mogla Cie jakos po weekendzie pomaltretowac o kawalek takiej niteczki? ![]() Szkoda tego mieszkania, naprawde..ale trzymam kciuki abys znalazla cos jeszcze lepszego! Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

Dołączyłam się parę dni temu i nawet działa 

A Ty masz pewnie 1 uniwersalne do wszystkiego 
Ech, zaraz idziemy w kosza zagrać