|
|
#2911 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
|
|
|
|
#2912 |
|
Rozeznanie
|
U mnie doła ciąg dalszy... i chyba cały weekend się tak zapowiada. Przeraża mnie wizja wakacji... oczywiście myślę o tym co on będzie robił, jak długo z nią będzie..
Gdzie można poznać kogoś nowego, fajnego? Bo kolegów to już nie mam chyba żadnych, poza tymi zajętymi. Mobilizuje się każdego dnia by już nie myśleć o eksie i bardzo bym chciała poznać kogokolwiek. Zobaczyć jakie uczucia się we mnie pojawią. Przynajmniej miałabym powód żeby się z tym dupkiem kompletnie nie spotykać. Chyba zapomniałam jak się poznaje nowych ludzi a zwłaszcza płci męskiej jejku....
|
|
|
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
Lily się celowo torturuje, znam to
![]() wczoraj natknęłam się na swój stary wątek wymiankowy, na wszystkich zdjęciach miałam eksowy łańcuszek. Zgadnijcie co zrobiłam. Zapisałam jedno. Ale dzisiaj pomyślałam, że jestem stuknięta i czym prędzej skasowałam
|
|
|
|
#2914 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Bo to przyjemne. Bo jesteś gotowa pod ręką.
|
|
|
#2915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on widuje sie z ze mna, a ze mieszkam razem z siostra to ja tez widuje, z jego naszyymi wpsolnymi znajomymi sie nie spotykamy, mam wrazenie ze sie mnie wstydzi, smiejemy sie, klocimy, piszemy, spimy. Daltego taka niewiadoma u mnie bo zachowujemy sie jak para a nia nie jestesmy Edytowane przez sylllvia89 Czas edycji: 2011-05-26 o 14:30 |
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zadomowienie
|
jak się dowiesz, to daj znać
ale ja tam nie wiem czy u mnie to zadziała, bo za każdym razem jak kogoś spotykam to mówię że zaczynam od nowa, a i tak spieprzam od niego do eksa.mam nadzieję, że nie masz zamiaru powtórzyć tego co zrobiłaś i wplątać się w bagno? ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
łaaa, fakt. To było naiwne |
|
|
|
|
#2917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Z drugiej strony wiem, że jakby mi na kimś zależało, to bym tak sobie nie wskoczyła mu do łóżka.
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Elve pewnie nam zaraz brutalnie powie... dawałyście to brał! ![]()
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Bo sprawdzona i wie, że syfa nie złapie. ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- O, widzisz jak mnie już dobrze znasz ![]() Laski, po co wy się doszukujecie w seksie nie wiadomo jakiej metafizyki? Po co wymyślacie nie wiadomo jak skomplikowane wyjaśnienia, a tych najprostszych, oczywistych, nie chcecie zauważyć? "Bo on jest inny", "bo ja jestem inna", "bo nasze uczucie było wyjątkowe" - tja.
|
|
|
#2920 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2921 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A już wiara w to, że seksem się wzbudzi uczucia...że jak mu będzie dobrze, to wróci...hy,hy,hy. Po co ma wracać, skoro robi co chce, z kim chce, jak chce, jest radosnym singlem, a chętna i rozpalona eks mu grzeje wyro?
Same stawiamy ich w komfortowej sytuacji. Same do tego doprowadzamy. To co się im dziwić?
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja nie chce tego robić... Wzięłam wszystkie te smiecie i zniszczyłam w niszczarce.
|
|
|
|
#2923 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#2924 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Sprzątaj zamiast przeglądać stare notatki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wyjdźcie do ludzi. Zaproponuj mu imprezę ze znajomymi. Zobacz, jak Cię traktuje przy innych, czy też się wstydzi."Bo po co mam jej stawiać drinki, przecież sama postawi mi loda"
|
|
|
#2925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeeezu... jaka ja głupia byłam. Dopiero niedawno zrozumiałam, że to właśnie tak jest, że on z naszego związku zabrał sobie to co najlepsze, czyli miło spędzony wspólnie czas, seks, kontakt codzienny itp., a jednocześnie mógł cieszyć się wolnością i chodzić na imprezy, nie musiał się tłumaczyć co, z kim, gdzie, i dlaczego itp. Weszłam na wątek i przeczytałam słynne już słowa Malli "związek bez związku" i wtedy już zupełnie otworzyło mi to oczy, bo zdałam sobie sprawę, że ja naprawdę tkwię w takim g*wnie
|
||
|
|
|
#2926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakies nieurodzaj wkoło mnie, albo ja jestem taka okropna ze nawet nikt nie chce zwrócić na mnie uwagi nie chce tego powtarzać, bo mi namieszało to bardzo, ale boję się i tak, bo żebym to ja umiała jemu nie ulegać! ja przy nim wariuję! to co nas łączyło było zbyt silne... po tym zdarzeniu przemknęła mi okropna myśl - że już zawsze będę w jakimś stopniu w nim zakochana, zawsze on będzie tym pierwszym, najlepszym i choćby nie wiem co to i tak będę dążyć do kontaktu z nim i w sumie on też! to jest po✂✂✂✂✂✂✂one, wiem... ale my chyba nie potrafimy z siebie zrezygnować Aż mi się przypomniało jak kiedyś kiedyś byliśmy po rozstaniu i się z nim całowałam (też się potem okazało, że miał inną...) i myslalam że to tylko tak z sentymentu, ale potem się zeszliśmy. I to jest chore. Cos nas ciagle do siebie ciagnie. Popsuło się prawie rok temu i tak się rozstawaliśmy prawie rok, bo najpierw chciałam walczyć, potem było przywiązanie z którym jakoś trzeba było sobie poradzić, teraz on ma inną, niby nowe zycie a wydzwania do mnie i jest zazdrosny o mnie i oczywiście dobiera się do mnie. Gdzie tutaj jest jakaś logika? Wiem,że robię źle. Wiem, ze popełniam błędy, o których cały czas piszecie, ale to jest silniejsze ode mnie. Musze się znów wziąć w garść. Dlatego przydałby sie na prawde ktos nowy, bo ja bardzo chce zmienić swoje życie, być z kimś i już się nie oglądać za siebie. Chociaz sprobowac, ale nawet nie ma z kim! |
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę musiało mi paść dzisiaj na mózg, żeby zapomnieć o tych wszystkich powodach. I znowu muszę się na siebie powściekać: skoro ja mam chcicę i mu się pcham do łóżka to czemu on ma powstrzymywać skoro to czysta przyjemność dla niego bez żadnych konsekwencji w postaci złego humoru przez resztę tygodnia. Jestem zła ![]() Conff, ja z nikim nie spałam od czasów eksa, ale gdyby nadarzyła się okazja to pewnie postąpiłabym tak samo jak Ty. Nadarzały się bowiem okazje na inne rzeczy i jakoś z nich nie rezygnowałam ![]() co to życie ze mną zrobiło? |
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2930 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Dziewczyny, ja wiem, że jak się ma chcicę, to się myśli inaczej, ale seks powinien być dodatkiem, a nie podstawą. Zwłaszcza że mówimy tutaj o układach z eks, które mają prowadzić do ewentualnego powrotu. Nie sprowadzajmy siebie do roli chętnej pochwy, bo ostatnie co tym zyskamy, to miłość i szacunek.
Serio. Raczej co Ty zrobiłaś ze swoim życiem...
|
|
#2931 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przy okazji zebrane w jedno miejsce ![]() Cytat:
To jest cholernie egoistyczne podejście, ale mam takie samo. Tylko zaczęłam sobie zadawać pytanie - czy przez takie coś się wyleczymy do końca czy też tylko będzie to zapomnienie o problemie, który się odrodzi później i pod inną postacią :| |
||
|
|
|
#2932 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie ma to jak się uzależnić od czyjegoś fiutka ![]() Laski, może im obetnijcie i będzie z głowy?
|
|
|
#2933 |
|
Raczkowanie
|
lily widujesz eksa?
|
|
|
|
#2934 |
|
Rozeznanie
|
ja to jestem wredna i chętnie bym to zrobiła, a trofeum powiesiła na ścianie
Malla, tak fajnie na tej sympatii? Może sobie konto założę? Szaleństwo jakieś
Edytowane przez jasmine23 Czas edycji: 2011-05-26 o 15:12 |
|
|
|
#2935 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale i też tak może się zdarzyć ![]() raczej to, że jeśli nie potrafimy sobie poradzić z tym to po co pchać się w takim stanie w nowe związki, by celowo pozapominać. Ja ze związku z moim eks-eks nie wyniosłam nic dobrego (to ja z nim zerwałam, tam to się też patologie działy ), bo od razu wpakowałam się w kolejny, taki sam, tyle że gościu zmieniony i pech chciał, że tym razem on mnie rzucił.---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to przeraża fakt, że ja co raz silniej odczuwam instynkt macierzyński... marzy mi się stabilizacja życiowa. Dom, mąż, dziecko... chciałabym stabilizacji i poczucie bezpieczeństwa, bo tego od najmłodszych lat w moim życiu zabrakło
A póki co moje marzenia są takie odległe... zanim odważę się poznać kogoś nowego, zaufać, budować wzajemne relacje... na to trzeba czasu, a on tak szybko ucieka
|
|
|
|
#2938 | ||||
|
Raczkowanie
|
Ale czasem są jeszcze happy endy
![]() Trzeba zapisać w wizażowym notesiku ![]() Cytat:
Spal, popiół zakop, trza zamknąć ten rozdział ![]() Cytat:
Może chce się skubany przypomnieć Cytat:
![]() Elena, Irina - Śliczne Nie oglądasz 'pamiętników wampirów' może? ![]() Cytat:
Do tej pory to czasem robię, powinnam sobie wpisać na facebooku do tego co lubię ![]() Same plusy ![]() Kurde, w niedzielę minie 3 msc jak go nie widziałam i chyba mi popsuje statystyki, bo akurat w ndz szykuje się duża majówka w okolicy i nie wierzę, żeby go tam nie było ![]() Wam też nawet po dłuższym czasie mocniej biło serce na widok eksów czy tylko mnie się rypie? Ostatnio myślałam, że to on i prawie zawału dostałam
|
|
#2939 | |||
|
Zakorzenienie
|
TAKA POGODA A WY NA WIZAŻU
![]() Nowy pisze i przyjezdza się sra lata ŁAŁŁŁŁŁ co dzien etraz u mnie jest jak powiedzialam ze ma spadać hahah ![]() Cytat:
pisz pisz ja jeszcze TYLKO 20 STRON Cytat:
wiktoria mi się podoba julka maja, ![]() Cytat:
piękna pogoda idz na słoneczko gdzieś do parku a nie ex ![]() to już nie sprzątaj
Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2011-05-26 o 15:25 |
|||
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jak spotykam takiego przelotnego eksa, z którym byłam krótko i którego nie kochałam, to serce zawsze podskakuje do gardła mimo, że po naszym rozstaniu kilka razy się widzieliśmy i nawet miałam zarówno z nim, jak i jego wówczas obecną dziewczyną dobry kontakt. Nawet nie chodzi o uczucie tylko o taki szok z zobaczenia kogoś, z kim było się blisko Z 10-letnim eksem to nawet jak widzę samochód podobny do jego to serce wali mi jak głupie... mimo, że wiem, że przecież on jest 70km ode mnie i niemożliwe, żeby nagle stał na moim parkingu Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-05-26 o 15:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.

jejku....
[/CENTER]

wiktoria mi się podoba julka maja,