|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
on ze mna zerwal pierwszy ale ja sobie kogos znalazlam
nie zdradzila go |
|
|
|
#2942 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() W pracy jestem i zapitalam ze zgłoszeniami! ![]() Teraz każda dziewczynka to Wiki, Julka, Majka lub Natalka... Cytat:
Cytat:
bo umówiłam się ze Słodziakiem do kina i nie miałam już czego szukać na tym portalu
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I jak się czujesz, tak w ogóle?
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ee to już mi się te imiona nie podobają jak takei oklepane. dla chłopca podobało mi się kiedys Tyberiusz i Tymoteusz wiem dziwne ale jestem nimi zauroczona... imionami rzecz jasna ![]() magdalenabellacoza świetny avatar !
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dzisiaj nie mozna wejsc do pokoju, wszedzie ciuchy, stosy kartek notatki ksiązki masakra szklanki talerze, przewracam sie o wszystko az wstyd tak mnie nauka pochłoneła, dzisiaj to ogarne zeby przypadkiem za duzo nie myslec o samcach
|
|
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
oj mnie też serducho szybciej zabiło - tak się zastresowałam jego przyjazdem, ale jak go zobaczyłam i stwierdzilam, że nie odezwały się we mnie wielkie uczucia to wyluzowałm i potem było już tylko niezręcznie, zwłaszcza z jego strony
widzę, że tutaj dziwczyny nam się pozakochiwały niektóre, ja też tak chce !!!! losie postaw na mojej drodze jakiegoś fajnego faceta i trzymaj z daleka odemnie wszystkich dupków!!!
|
|
|
|
#2949 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Czas na zakupy! Wyprawkę studencką szykuj.
|
|
|
#2950 | ||
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Jakie ma to zdrobnienie?Dziękuję ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a no mam.... myslicie ze do środy byłabym w stanie nastukać z 15stron pracy ?
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj czuję się zadziwiająco silna, choć wiem, że to chwilowe i prędzej czy później przyjdzie kryzys. Przypuszczam, że nastąpi to, gdy wrócę do naszego ... tfu tfu mojego domu i położe się do naszego... tfu tfu mojego łóżka. Tak myślę czy nie wyprowadzić się stamtąd... tylko dokąd? Płacę po znajomości marne pieniądze za to mieszkanie w porównaniu z innymi ofertami, a do rodzinnego domu nie wrócę, bo tam to dopiero się wykończę... eh.
Edytowane przez Dearlie Czas edycji: 2011-05-26 o 15:54 |
|
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Po maturze,po wszystkim.Nie mam już sił,nadal płaczę
![]()
|
#2954 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mieszkam w tym samym miejscu, co z Eksem 8-letnim, bo mieszkanie należy do kolegi, płacę nieco mniej niż cena rynkowa (choć i tak duuuużo), lokalizacja jest świetna i nie mam lokatorów na głowie. Dość szybko przywykłam do tego, że jego już tam nie ma. Proponuję przemeblowanie, zmianę wystroju.
|
|
#2955 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że przetrwasz chwile kryzysu... Wierzymy tu w Ciebie!!! Jeżeli wiesz, że nie będziesz mogła wytrzymać w tym domu, to jeżeli jesteś w dobrym stanie finansowym to może lepiej je zmień?
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Niestety nie mam się ostatnio najlepiej. Czasem jestem wesoła, pełna życia, ale szybko to mija. Chyba typowe huśtawki mnie dopadły. Nie odzywam się do niego, wiem, że nie mogę, bo znowu się cofnę. Najbardziej męczą mnie myśli, że gdybym nie histeryzowała 3 miesiące, pokazała że jestem silna to bardzo prawdopodobne, że byłabym z nim teraz. Zniechęciłam go...przecież nikt nie chce takiego mazgaja...
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem co dam na sam koniec donej półki w biurku - pudełko eksowe! Do póki właściciel sie po to nie zgłosi, zamieszka sobie dam "daleko"... Nie będzie tak na widoku, jak wcześniej... Mało tam zaglądam, więc w sam raz...
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:22 |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiem Wam moją historię z Sympatią,bo od wczoraj zaczęłam się tam udzielać. Nawiązałam kontakt z kolesiem, który wydawał się być mną zainteresowany. Na zdjęciu miał faceta średnioprzystojnego, zupełnie nie w moim typie, ale stwierdziłam czemu nie spróbować. Dziś się okazało, że koleś utworzył fikcyjne konto, żeby przekonać się czy dziewczyny lecą na wygląd. I tak oto jeden z nielicznych mną tam zainteresowanych sprawia, że nabiorę jeszcze większego dystansu do tego portalu,bo skąd mam wiedzieć kto się mną bawi tylko, a kto nie
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz mu pokaż że jesteś silna i się nie mazgaisz
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Malli się udało, może też trafisz na kogoś interesującego. Ja to nie jestem przekonana do takiego typu szukania dla siebie faceta |
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Perfect, idealnie pasuje wielkością i kolorem!
Nie widać go nawet jak się na podłodze siedzi. Feng szui, normalnie!
|
|
|
|
#2966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To już pół roku...a ja nadal nie mogę się pozbierać. Ale od miesiąca nie dopuszczam do sytuacji, gdzie widzi lub słyszy jak mi źle. Mam nadzieję, że na wakacje dostane pracę, ma się wszystko wyjaśnić w czerwcu. Muszę coś robić, będę wtedy marzyła tylko o spaniu i jedzeniu.
|
|
#2967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
po prostu mi się podobają.. Elena zdaje się być hiszpańskim imieniem (włoskim, portugalskim) natomiast Irina to moja fascynacja kulturą bałkańską ![]() no a Mia, to po filmie "Pulp Fiction" wiem wiem, nienormalna jestem.. * * * * * * a tak z innej beczki.. wpadł mi pomysł pewien - wyjazd, jako au-pair do Włoch lub Hiszpanii.. normalnie takie pełne szaleństwo, którego mi brakowało, jak byłam w związkach.. hmmmm.. muszę to przemyśleć..
|
|
#2968 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Habit
![]() Cytat:
Słodziak mi opowiadał, że dziewczyny, z którymi się spotykał, natykały się na: - zboczeńców, - sponsorów, - desperatów szukających żony do gotowania i sprzątania, - brzydali o fikcyjnych ładnych zdjęciach. W parodniowej karierze nie zetknęłam się z żadnym z tych typów, ale też spotkałam się tylko z nim. Ten koleś jest jakiś dziwny, przecież to normalne, że gdy szukamy kogoś w necie i jest pokazane zdjęcie, to będziemy się tym zdjęciem sugerować. To nie znaczy od razu, że leci się tylko na wygląd.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-05-26 o 16:45 |
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Rozeznanie
|
boże Dearlie... jakbym czytała siebie...tylko, ze mój związek trwał z tymi przerwami 3,5 roku, w sumie jak teraz to podsumuję to pewnie więcej w rozstaniu niż razem...
i też siebie nienawidziłam(nienawidzę) za te powroty, zwłaszcza ostatni, po majówce, kiedy to on sie niby zmienił, życ beze mnie nie chciał, wszystko przemyslał, bla bla, a dochodze do wniosku, że chodziło mu tylko o jedno...ale sama jestem sobie winna,niby mówiłam że rezerwa,na spokojnie, a już na pierwszym spotkaniu skonczyło sie jak zwykle, w łóżku...ni dziwnego że tak bardzo tęskni,akurat jak sie sprawa rypnie,albo nie dobierze się do nowej koleżanki to nagle "tęskni" i domyślam się w jakim jesteś stanie. gdybyś mnie widziała rok i dwa lata temu...nędza i rozpacz. i też bez leków przeciwdepresyjnych się nie obyło,nienawidziłam siebie,zaniedbałam się,koszmar...zero życia tylko, że mój teraz tym razem po 2 standardowych kłótniach, się nagle odkochał, po imprezowym weekendzie...ciekawe kto mu tak dopomógł w tym zrozumieniu...przerabiała m to już nie raz z nim,więc wiem ze intuicja mnie nie myli. potem był łaskawy napisać smsa (po moim że wysyłam jego rzeczy pocztą,bo sam by się pewnie znowu kilka tyg nie odzywał...), że juz dawno chciał mi to NAPISAĆ, że to nie ma sensu, byłoby fajnie,potem znowu to samo i że ciężko mu było to NAPISAĆ. a z rzeczami żebym sie wstrzymała, odbierze. sama go przycisnęłam ostro kiedy przyjdzie i polecilam odesłać swoje rzeczy. chciałam mieć to jak najszybciej z głowy, żeby nie było potem pretekstów do spotkań "o rzeczy" i powrotu (jego stały numer). Wpadł po rzeczy we wtorek, wczoraj miałam koszmarnego doła (bo oczywiscie zachowywał się jak obrażony królewicz), ale dzisiaj jest już lepiej i wiecie co? czuje ulgę...chciałabym kogoś poznać ![]() Aguś nie bój żaby, 15 stron do środy nasmarujesz jak nic! ja swoja prace inżynierska napisałam w 2 tyg., a wczoraj wieczorem jak sie pozbierałam to napisałam cały jeden rozdział, więc Ty też dasz dasz radę! pełna mobilizacja, cała naprzód i jedziesz, wierzę w Ciebie
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

A póki co moje marzenia są takie odległe... zanim odważę się poznać kogoś nowego, zaufać, budować wzajemne relacje... na to trzeba czasu, a on tak szybko ucieka 

wiktoria mi się podoba julka maja, 

szklanki talerze, przewracam sie o wszystko az wstyd

Mam nadzieję, że przetrwasz chwile kryzysu... Wierzymy tu w Ciebie!!!
Mało tam zaglądam, więc w sam raz...