|
|
#3001 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem, cz. XVIII
.
Edytowane przez 201801191006 Czas edycji: 2011-06-02 o 14:23 |
|
|
|
#3002 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a z tą pogodą to fakt. Nie chciałam wyjść, ale dziewczyny mi nie pozwoliły na zostanie w domu i NIE ŻAŁUJĘ. Poleżałam z piwkiem na kocu, najadłam się w macu , pośmiałam się i od razu weselej. Żałuję, że zrobiłam z siebie dzisiaj taką desperacką kretynkę, która nie ma swoich zajęć tylko musi się pytać eksa czy nie ma ochoty coś zrobić
|
|
|
|
|
#3004 | ||||
|
Zadomowienie
|
Brawo
Ja też mam kolejny za sobą ![]() Cytat:
Cytat:
Ale ciągle się wszędzie rozglądam za tym jednym jedynym facetem w miejscach gdzie mógłby być, ale go nie ma... ![]() Cytat:
Takich rzeczy nawet się nie czyta tylko wziuu i zapalniczką traktuje. Tak zrobiłam z wszystkimi papierami od ex W sumie część przeczytałam i się pośmiałam, szczególnie z 'kredytu' na jego zaufanie którego mi udzielił pisemnie Cytat:
Buty, sukienki i... buty?
|
||||
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Matko widze powrot spamu..
Ale nie bardzo mam kiedy Was nadrabiac aczkolwiek widzialam dyskusje o seksie z eks.. sympatii ![]() Ja poszerzam grono kontaktow w nowej pracy..
|
|
#3006 |
|
Wtajemniczenie
|
Pożycz mi trochę ;]
|
#3007 |
|
Raczkowanie
|
Co do piosenek....
Brutalne jest to, że prawie większość jest o miłości. A jeszcze bardziej brutalne jest to, że człowiek się katuje tekstem i utożsamia go ze swoim ex i nieudanym związkiem... ;] Też tak macie?? ...
|
#3008 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyli jakiś zakompleksiony facet, który potrzebuje dowodu, że dziewczyny są bleee. Nie warto się przejmować. ![]() Cytat:
![]() Ale to nie zmienia, że imiona piękne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba wyciągnąć odpowiednie wnioski i zacząć życie od nowa. Rozmyślanie 'co by było, gdyby...' nic tu nie daje. Dziewczyny, muszę Wam się pochwalić jaki mnie zaszczyt kopnął. Ba, pier*olnął wręcz ![]() Dostaje sms od obcego nr, przyglądam się, serce zaczyna walić jak szalone - eks ![]() A w sms - życzenia imieninowe ![]() Odpisałam, że troszkę się pospieszył, ale dziękuję Głupio mu się zrobiło, że msc temu wysłałam mu życzenia urodzinowe i też chciał być fajny, ale coś nie wyszło
|
|
#3009 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
serio, od razu mi się lżej robi jak kieruję moje arie daleko, daleko [wiadomo do kogo ]
|
||
|
|
|
#3010 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A do tej pory nie znoszę piosenki Roxette "It must have been love", chociaż muszę przyznać, że jest świetna
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- jak dla mnie killerem jest cała płyta "Ania music", Dąbrowska nagrała covery i wyszło jej to świetnie. w niedzielę słuchałam z eksem |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślałam, że tylko ja wyję razem z wokalistami ![]() Nie no, przed życzeniami wspomniał, że może się mylić
|
|
#3013 |
|
Raczkowanie
|
Dąbrowska ma parę dobrych piosenek, które odzwierciedlały mój stan zaraz po rozstaniu...no i ogólnie znajdzie masa dołujących piosenek, ale ja nie słuchałam ich, teraz też staram się, zresztą i tak mnie już w większości nie ruszają...
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
ale czy to takie fajne? zoabcz zadnych przyjemnosci
tak jak etraz pół rok uza rączkę chodzę a mnie nosi na maxa, bo mialam przedtem 'normalny' skonsumowany związek i wczesniej tez. a tu nic no ale stwierdzam ze nie zasłuzył jeszcze
|
|
#3015 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I co?? lepiej szaleć i czuć się jak szmata czy wstrzymywać do odpowiedniego momentu? Dla mnie odpowiedź jest prosta
|
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie łudź się, połowa tego wątku lubi sobie pewnie powyć ![]() ooo, 'pan przezorny' ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- a co z panem od kolacyjek? |
|
|
|
|
#3018 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Był dzisiaj u mnie, zgotował obiad. A konto założyłam bo ogólnie nudzi mi się... Zawsze z kimś można porozmawiać niezobowiązująco... |
|
|
|
|
#3019 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3020 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dokładnie, kurdeee... Niby mam ubaw z tego, że mi napisał te życzenia, ale po co on to w ogóle zrobił... Albo chce wracać albo niech się dalej nie odzywa, po co mi życzenia Chyba, że to ukryta wiadomość, że żywi do mnie ciepłe uczucia, jak do matki, z racji, że dziś 26 ![]()
|
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
SOLIDEJA nie martw się, ja też nikogo nie mam na oku i prawdę mówiąc nie wiem czy jestem z tego powodu wkurzona czy zadowolona. czasami brakuje mi kogoś u boku, ale czasami jest mi dobrze samej ze sobą! kolega o którym tu już wcześniej pisałam nadal robi podchody, ale teraz zdecydował się na zagrywkę taktyczną czyli zaprzestanie kontaktu niestety nie wychodzi mu to na dobre bo w pewnym sensie cieszę się, że on się nie odzywa...
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jakby twoja rodzicielka postąpiła tak jakbyś ty tego chciała i dostała te 3 stowki, a razem z nimi w bonusie- upierdliwego faceta, który ma prawo decydować o twoim losie i robi wszsytko żeby matce (a więc i tobie) uprzykrzyć życie...i ciekawe jakbyś się czuła gdyby np. mama chciała z tobą wyjechac za granice na wakacje a ojciec by nie wyraził zgody na wywiezienie ciebie z kraju?! niby 3 stówki piechotą nie chodzą, wiem...ale tu trzeba patrzeć przyszłościowo, szczególnie że ten cały pseudo tatuś nie dorósł do roli ojca i naprawdę moze krzywe numery odwalać
|
|
|
#3024 |
|
Raczkowanie
|
Hej. mam pytanie.
czy w tym watku mozna zalic sie o przczuwanym rozstaniu czy trzeba miec ten fakt juz za sobą? |
|
|
|
#3025 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co mnie jeszcze troche ruszało poszło do pudła! Ja takowej szukam! :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3026 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki.
czuje sie beznadziejnie...co myslicie o prerwach w zwiazkach? Ja wlsnie w takiej trwam bo moja polowka stwierdzila po nie dwanej sprzeczce ze chce odpoaczac zeby sobie wszystko rpzemyslec i "zatesknic". Dla mie to bez sensu bo albo sie wiem czy sie kogos kocha i chce sie z tym kims byc albo nie... Z drugiej ejdnak strony kazy ma prawo miec watpliwosci... Tyle rzeczy am mteraz na glowie ze nie wiem jak to wszystko ogarne...nie potrafie sie nie przejmowac.... <tak mi zle> |
|
|
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
Bezwartosciowa
Usłyszałam to samo co Ty. Potrzebuje przerwy żeby zatęsknić...jedyne co spowodowała ta przerwa to mój ból bo potem i tak zerwał. Mam nadzieję, że w twoim przypadku będzie inaczej... |
|
|
|
#3028 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie dopuszczam do siebie tej mysli...chociaz chwytam sie kazdego slowa zeby przewidziec co bedzie...i jednak gdzies w srodku chyba czuje ze nie dobrze albo to po prostu strach....mam nadzieje ze prawie 6 lat cos jednak znaczy...
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przerwa ?! Też byłam w takowym czymś. Zerwał. Do niczego to nie doprowadzi. Postaw mu sprawę jasno albo jesteście razem albo nie. |
|
|
|
|
#3030 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorsze jest to ze do wczoraj myslalam ze jakos to...wspominal ze chce przerwy ale ja odmowilam...to zaczal uniakac spotkan...wczoraj niestety na rozmowie przez gg (wiem ze to glupie ale trudno rozmiawac z kims na zywo kto nie chce sie z toba spotkac albo przez telefon jak sie placze i nie mozna powiedziec slowa) po tym jak powiedzial ze dluzej tak nie moze, z chce przerwy to odczytalam ze chche zerwac...wiec napisalam ze go zegnam i rzeczy jego i te ktore od niego dostalam wysle mu poczta...a on co? Powiedzial ze chyba niemam mu co oddawac i ze on przyjdie oddac mi moje rzeczy to wtedy oddam mu co tam chce... caly czas o tym mysle...wydaje mi sie ze przez to powiedzial ze chce zerwac...dopiero pozniej w rozmowie wyszlo ze jdnak ta **** przerwa... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

jade na koncert coldplay na openera
, pośmiałam się i od razu weselej.
Ja też mam kolejny za sobą 

Takich rzeczy nawet się nie czyta tylko wziuu i zapalniczką traktuje. Tak zrobiłam z wszystkimi papierami od ex
jak powiedzialam ze ma spadać hahah 
niestety nie nabieram się na to 

I znowu nie mam perspektyw na weekend... będę siedziała i ryczała. Wieczory są takie trudne. Siedzę teraz u mamy, ale zaraz będę musiała wrócic "do nas" i to dopiero będzie dla mnie koszmar.

no ale stwierdzam ze nie zasłuzył jeszcze
:/