|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
a ja widzeu Polly w brązach, czekoladowych, na gowie i włos równy do pół szyi, taki ruszający się, lśniący, gładki tak to widzęu
|
|
#2792 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
dobra
P. mnie wykorzystał kazał se kanapkie zrobić z majonezem i kieczupem i serem bułkę złożoną se myśli, że tą Szwecją powalczy ![]() się zmachałam idu spać ![]() Gryx idziesz kopcić
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-27 o 01:20 |
|
|
|
#2794 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
. Niestety nie jest to powszechnie przyjęte. Delikatnie mówiąc. Duże ryzyko niepowodzenia niestety... Cytat:
Wstęp od 18 lat, a towarzystwo na moje oko w większości było po studiach. Cytat:
TAK!!! No przecież tylko ja jestem taką gwiazdą, nie?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#2795 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
![]() no to ino chyżo za winkiel choć, bo jeszcze kto się przyparuje
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-27 o 01:31 |
|
|
|
#2797 | |
|
BAN stały
|
Jakbyś po Oscara szła
Cytat:
![]() --- Fisash mi zamula ![]() A! Znalazłem przez przypadek piosenkę, której nie słyszałem chyba z 10 lat (wakacje 2001/02 ), a nie pamiętałem ani wykonawcy, ani tytułu Klik
|
|
|
|
|
#2798 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko moj wlas ma to do siebie ze nie chce byc prosty ![]() no senkju choc powinnam poweidziec ze doiebaues ![]() Cytat:
aaa..to moze siedzą tam weterani z moich czasów w sumie to jedna z najstarszych knajp w okolicach rynku ..wiekszości do ktorych chodziłam juz dawno nie ma
|
|
|
#2799 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piusenka horror ![]() to może i lepiej fale lśniące czikolajdowe ![]() lecem spać kolorowych
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-27 o 01:53 |
|
|
|
|
#2801 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2802 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
no bo po sześciu latach studiów to myślę, że to podobne uczucie
![]() Cytat:
Jeszcze Twoja Stara jest fajna Duży wybór niszowych piw, niszowe szoty ze spirytusem i bardzo przyjemne ceny Hm... Iść spać czy się nie wygłupiać?...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#2803 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2804 |
|
never say no to panda
|
bry
pierwsza!
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
moze w tym roku zaryzykuję spanie u Pandy w ramach terapii antysocjofobicznej
ale jak sieu okaże, że ja tak nie mogeu funkcjonowac (a ja z wstydziochów i upierdliwców, co nie mogą zasnąć jak np. radio gra, albo zegar głośno cyka ![]() Cytat:
![]() spadam do siostry, c u wieczorem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-27 o 08:31 |
|
|
|
|
#2806 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Flo - nie płacz, trafiło w dobre łapki
![]() Cytat:
|
|
#2807 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2808 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Moje hery wymagające nie są, makijażować się mogę poza łazienką, nawet wezmę własne lusterko takie na nóżce A zęby i siku to 5 minut ![]() Cytat:
![]() więc szukaj tego plecaka ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak mnie boli, że jutro nie idę pląsać Teraz i moje mroczne żądze rozbudziłyście A myślałam, że jestem zaspokojona imprezowo ![]() Kurde, zastanawiam się, którędy ja mam dzisiaj na wydział jechać ![]() O, i jak już jestem to pytanie biochemiczne - miał ktoś hydrolat z kadzidłowca?
|
|||
|
|
|
#2809 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
aaa dziś Obama w Wawie
![]() i zmarła nasza koszykarka Małgorzata Dydek, była w 3 mies. ciąży i osierociła 2 dzieci
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszna strata![*]Czesc
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2811 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za karę? ![]() U mnie było odwrotnie Cytat:
2. ja też- z powodu włosów- cudowny jasno rudy, delikatny, blyszczący Cytat:
![]() Przez Obame ciągle krążą helikoptery, ruch zamykają i wyje policja- mieszkam niedaleko Belwederu i Urzędu Rady Ministrów. Uciekam stąd zaraz
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#2813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyżej będziecie się na mnie drzeć i wykurzać, jak się przypadkiem na kiblu zdżemnę ![]() Cytat:
![]() spoko, jeszcze się zdążymy naimprezować Cytat:
![]() i budzi takie mroczne żądze, że trudno potem zaspokoić
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widzę ja jeszcze raz wkleje jak, mniej napuszoną niż an łobracku http://img.styl.fm/img94506.fryzury.207063.jpg Polly - kupiłaś moze Schwarzkopfa Natural&Easy????????? so nie? exactly ma sie to coś doprostuje się Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-27 o 09:45 |
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2816 | |||
|
Zakorzenienie
|
No żeby Wam ciepło było podczas snu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flo ale Ci dobrze ![]() Co jeszcze planujecie w tym roku? Może bym się z Wami zabrała ![]() Cytat:
Chyba, że oddasz męża za tego blondasa Cytat:
Dacie Radę Majek, loozik My na 6 bab miałyśmy jedną łazienkę przez 2 lata i ani razi się nie pokłóciłyśmy o nią - nawet rano ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
a propo dawnych piosnków i muszynków - włosy dla Polly - w ok 3 minucie teledysku ( dla tych co nie trawią ) jak wokalistka idzie w bossssssssssskim garniaku między chopami w garniakach tyż ( moze być bez grzywki - odcień i efekt mrrrrrrrrrrrrrr)
a w całym teledysku swietne połączenie szarości z rudym/pomarańczem - także wszystkie znaki Pollinistyczne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=veoemJ5yCSE |
|
|
|
#2819 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() normalnie wzięło mię na klimaty Ciastlowe i oficjalnie zaczynam przygotowania! sprawdziłam - wciskam się w moje gorsety lepiej, niż w zeszłym roku (w sensie zza sznurówek nie wystają tłuszczowe bumble i zaciskają się sama, udało mi się na ok. 1-1,5cm zbliżyć oba krańce gorsetu, czyli z pomocą będzie na głucho zawiązany! Mić - Ty pisałaś, że nie była zachwycona z restylowych gorsetów - wkleisz mię, które to były, bo nie pamiętam, a chciałabym se jakiegoś zakupić... zielonego na ten przykład - w zielonym mię jeszcze nie było ![]() i se buty zamówię, a co! moje Demoniowe Rangery czują się samotne
|
|
|
#2820 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Póki co okazało się, że akademiki w Wie. są już od kwietnia pozajmowane i muszę szukać mieszkania... ![]() Jak mi ktoś zaraz wyskoczy z kaucją 600 ojro, to będę się musiała pożegnać z ciastlem. A jak się nie pożegnam... to też trzeba się będzie rozejrzeć za jakimś gorsetem. Tzn. rozejrzana to ja jestem już od dawna. Ale będę musiała do Was uderzyć po radę, jaki rozmiar brać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

se myśli, że tą Szwecją powalczy
. Niestety nie jest to powszechnie przyjęte. Delikatnie mówiąc. 
Wstęp od 18 lat, a towarzystwo na moje oko w większości było po studiach. 

), a nie pamiętałem ani wykonawcy, ani tytułu 

straszna strata![*]
Naprawdę?
istny koszmar. Dzisiaj zrobiłem sobie dzień głodówki
Nie, nie, szczera rozmowa nie wchodzi w grę. Patrz wyżej
Chyba, że oddasz męża za tego blondasa
My na 6 bab miałyśmy jedną łazienkę przez 2 lata i ani razi się nie pokłóciłyśmy o nią - nawet rano