Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpień 2011 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Lipiec- Sierpień zbliża się dużymi kroczkami, za nie długo będziemy wspaniałymi mamusiami! 3 3,95%
Porodówki się nie boimy, bo w naszą siłę mocno wierzymy! 0 0%
Rosną brzuchy na potęgę, jeszcze chwila - mamą będę! 22 28,95%
Ostatnie nam chwile pogaduch zostały, za kilka tygodni będziemy mamami! 0 0%
Nerola i Bella przykład dały jak w lipcu i sierpniu dzieci rodzić mamy. 2 2,63%
Ale ten czas szybko leci, wykluwają się już letnie dzieci. 2 2,63%
Czerwiec za pasem, lipiec przed nami za chwilę przywitamy się z bobasami. 1 1,32%
Torby pakujemy i powoli na porodówkę się szykujemy. 0 0%
Wiosna mija, lato idzie a porody coraz bliżej. 1 1,32%
Halo halo jestem w drodze, już niebawem się urodzę. 31 40,79%
Wózki już czekają, wyprawki też mamy - wkrótce nasze dzieci szczęśliwie przywitamy. 0 0%
Torby do szpitala prawie spakowane - na przyjęcie maluchów jesteśmy przygotowane. 0 0%
Torby do szpitala będą pakowane - ostatnich tygodni wielkie odliczanie. 1 1,32%
Na Majorkę czy do Honolulu się nie wybieramy, bo my wakacyjne ciężarówki inne plany mamy. 0 0%
Odliczamy dni do końca, by przytulic swego brzdąca. 9 11,84%
W lipcu i sierpniu rodzić będziemy, ale plotkować nie przestaniemy. 4 5,26%
Szybko dni mijają,mamusie lipcowo- sierpniowe na swoje dzieciaczki czekają. 0 0%
Głosujący: 76. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 09:19   #4141
karolinee1983
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
zmrozila mnie wiesc o smierci Malgorzaty Dydek, kibicowalam im jak zdobywaly Mistrzostwo Europy
przykro
Mnie też i jeszcze w ciąży była... To mnie tak uderzyło...

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:28   #4142
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Jeszcze moment, jeszcze chwila i na porodówkę damy dyla. Mamusie lipiec-sierpie

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość
dzień dobry

wróciłam cała i zdrowa ale 550km w jedną stronę to masakra
wszystko opowiem jak się ciut drobię,w każdym bądź razie PRAGA piękna

dla wszystkich
a jak sytuacja z mężulem? doszliście do porozumienia po jego fochach?
super że udała się wycieczka

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
ja ogladam DDTVN i sie nudze
wypralam i chyba pojde wziac prysznic z peelingiem konczyn i depilacja - mam wene na osobiste porzadki

zmrozila mnie wiesc o smierci Malgorzaty Dydek, kibicowalam im jak zdobywaly Mistrzostwo Europy
przykro
Mnie też.. byłam pewna że wyjdzie z tego bo w końcu w Australii mają pewnie lepszych lekarzy i sprzęt niż u nas. Nie dość że osierociła dwójkę chłopaczków to jeszcze była w 3-cim miesiącu ciąży strasznie smutna historia..

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Jak sobie pomyślę, że mała jest za nisko położona, że wystarczy że naciśnie tylko na te wody płodowe i one sobie mogły by już odejść
to aż płakać mi się chce
Szyjkę co prawda mam zamkniętą i twardą,ale czy to ma znaczenie jeżeli nie daj Boże naciśnie na te wody ?
spokojnie, nie ma co się martwić na zapas, Twoja szyjka super trzyma wiec na pewno wytrzyma do odpowiedniego czasu na poród, a to że dziecko jest nisko nie znaczy że się urodzi zaraz a kto Ci powiedział że jak dzidiza naciśnie na te wody to zaczniesz rodzić? lekarz? więcej leż z pupcią wysoko i wszytsko będzie dobrze

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:37   #4143
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej, weszłam na wątek i patrzę jakie tytuły wymyśliłyscie i normalnie mnie zagielo-i się wzruszyłam. No nie wiem czy my przykładem świeciłysmy-ale dzieci już mamy po tej stronie brzucha. Tytuły fajne ja na wieczór padam po całym dniu na oddziale. Uczymy się powoli jeść i zaczynamy mieć ładna wagę...
za przybieranie na wadze! Trzymajcie się!

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Trzymajcie kciuki, jade zaraz na uczelnię. MUSZĘ ZDAĆ!!
po południu mają być jakieś burze hellołł

W DDTVN ma być coś o porodach naturalnych, jakby którąś przypadkiem interesowało

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
http://demotywatory.pl/3106700/Tajemnica-poczecia

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

miłego dnia kochana
No to nasza mała będzie się miała za patriotkę - na Święto Niepodległości :P
Ja znowusz z okazji majówki się urodziłam a mój małż po imprezie na plaży... no coż toż to chłop z Mazur

Pieleszka, brawo!

Cytat:
Napisane przez Stapelka Pokaż wiadomość
Fajnie było patrzeć na rodziców (sponsorzy wózka) jak oglądają te wszystkie dziecięce cuda, z takim lekkim niedowierzaniem w oczach.
Powiedziałam tacie "zapamiętaj gdzie ten sklep bo będę Cię nagle wysyłać po wkładki laktacyjne" tata "he, że co?" hehehe a potem stanęliśmy przed półką z wkładkami to zgłupieli zupełnie Pokazałam im jeszcze półki z różowymi lalkami i kazałam im je omijać szerokim łukiem!
...
aaaa i jeszcze mi się Beata śniła, że czytałam forum i ona napisała: "cześć dziewczyny, życzę Wam miłego dnia a dziecko waży 2600 i ma się dobrze" I w taki sposób nam powiedziała, że urodziła
Faktycznie śmiesznie! Oni takich dziwactw nie widzieli. Mojej mamie wczoraj pokazałam ręcznik z kapturkiem - wszoku była na to cudo

No no Beatko, może to jakiś sen proroczy?

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Normalnie dogadaliśmy się z mężem jak nic..... rozmawialiśmy o pampersach dla małej, że trzeba do szpitala kupić itd itp..... wchodzimy wczoraj wieczorem do domu ja się chwalę mężowi że kupilam paczkę pampersów new born (tych od 2kg), a ten mi pokazuje co trzyma w ręce - 2 paczki pampersów new born od 2 kg no i takim sposobem mamy trzy paki a dziecko już ma prawie 2 kg... będziemy je sobie na lalkę chyba zakładać
...
My wczoraj zaczęliśmy 30 t.c. "3" z przodu to już nie przelewki, coś mi sie wydaje że teraz poleci i to szybko...
Można też założyć dla kota czy psa, kiedy mają problemy z "tymi" sprawami

Brawa za 30! Mnie ona też jakoś poważnie już wygląda

Monia, macie już jakieś symptomy Viktora? Doszło już do Was?

Cytat:
przykro
Szkoda, szkoda, była w 4 m-cu ciąży
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:44   #4144
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:

Nasz synuś na swieto niepodleglosci
Ja na ostatki
A mężuś dobitka po sylwestrze

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:46   #4145
Natka_
Zakorzenienie

Czy któraś z Was rozpoczęla już masowanie krocza olejkiem? Albo ma w planie?
Mi położna, która będzie ze mną przy porodzie zaleciła od początku czerwca rozpocząć masowanie olejkiem do krocza firmy Weleda, alby unikąć nacięcia podczas porodu. Do tego od początku czerwca codziennie pić jedna filiżankę herbaty z liści malin.
Olejek zamówiłam na allegro, bo nistety u nas nie mogłam znaleźć, na dniach powinien przyjść.

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-05-27 o 09:48
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:49   #4146
Marina1
Zakorzenienie

Cytat:
ja moge zrobić przelew do Shiry za nas trzy i wtedy ona prześle do mnie jedną paczką a rozliczymy się na spotkaniu, ok? ostatnio Ty płaciłaś za mnie Stapelce za aspiratorek więc teraz moja kolej [COLOR="Silver"]
Beatko byłoby super, zróbmy tak, jeśli tylko możesz przesłać przelew za nas trzy.
I na spotkanku uregulujemy wszystko

Shirko kochana jestes, że nam to kupisz

I dzień dobry dziewczynki!
Nie czytałam wszystkiego, zaraz musze szykować się do szkoły, mam egz. dziś, w niedzielę też, więc zaczyna sie gorący sezon.
Rano byłam na badaniach i oddałam wymaz też.
Jeszcze troszkę Was podgonię i mykam się szykowac.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:50   #4147
Vaniliova11
Zadomowienie

Cześć brzuchatki
Karolinee za wczoraj
Bella dla dziewczynek
Zaneta mój Krystianek też pare tygodni temu był nisko główką i gin kazała mi dużo odpoczywać i było ok
Dziś są urodziny mojego Tża Agula czytałam że Twojego też więc wszystkiego najlepszego
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 09:51   #4148
moniczka2123
Zadomowienie

Powiem wam jeszcze ze wczoraj na wizycie mówie do lekarza "panie doktorze tylko niech sie pan postara żebym nie urodzila przez kolejny miesiac bo musze na męża poczekac " a lekarz z usmiechem mowi "bede sie starał z calych sil jak tylko moge zeby pani nie urodzila i wybuchł smiechem "

Stary 2011-05-27, 09:54   #4149
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
Mi położna, która będzie ze mną przy porodzie zaleciła od początku czerwca rozpocząć masowanie olejkiem do krocza firmy Weleda, alby unikąć nacięcia podczas porodu. Do tego od początku czerwca codziennie pić jedna filiżankę herbaty z liści malin.
Olejek zamówiłam na allegro, bo nistety u nas nie mogłam znaleźć, na dniach powinien przyjść.
Ja chyba nie bedę, nic o tym nie słyszałam, nikt mi nic na ten temat nie mówił
A o herbacie z liści malin to słyszałam że ona jest na przyspieszenie porodu

Wiecie co ależ powiedzieli w tym DDTVN Myślałam ze powiedzą coś faktycznie nowego a tu chyba nie mieli czym tej luki zatkać to taki temat sobie wymyślili. Bo w zasadzie poza tym żelem nic nowego nie powiedzieli. Nam na SR o nim mówili i kazali się go domagać bo poiłożna mówiła że skraca poród nawet o 30% a u Nas w szpitalu on jest
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:55   #4150
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:

spokojnie, nie ma co się martwić na zapas, Twoja szyjka super trzyma wiec na pewno wytrzyma do odpowiedniego czasu na poród, a to że dziecko jest nisko nie znaczy że się urodzi zaraz a kto Ci powiedział że jak dzidiza naciśnie na te wody to zaczniesz rodzić? lekarz? więcej leż z pupcią wysoko i wszytsko będzie dobrze
Tak lekarz coś mówiła, że jak będzie tak napierać na szyję, to nie raz wystarczy chwila i naciśnie na wody, szczerze nie wiem jak to działa ale jak leżę na wznak to czuję jakby właśnie coś się blokowało nisko pod brzuchem i jest przy tym nie przyjemny ból - myślałam że to normalne a ona powiedziała, że właśnie to główka która jest tak nisko ułożona że nawet nie będę czuła kiedy szyjka może się skracać

Natka pokaż co to za żel?!

Babonik właśnie jak relacje z mężem?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:56   #4151
Makobratek
Rozeznanie

Hej, hej, hej Sto lat mnie nie było... Nawet nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta :P
Makobratek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 09:57   #4152
zanetaa88
Zakorzenienie

Margaret właśnie mówili o jakimś żelu, ale nie dosłyszałam jakim?! Jak się nazywa i ile kosztuje?!

Ja zmieniłam internistę, będę go miała gdzie teściowa pracuje
Skierowanie jakie potrzebuje to raz dwa dostanę bez żadnych problemów i położna to dobra znajoma teściowej, więc dobrze że ona ją zna

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:00   #4153
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
http://demotywatory.pl/3106700/Tajemnica-poczecia

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

miłego dnia kochana
Krystianek - w piwnicy na haloween
Tż na zakończenie wakacji
a ja romantycznie na walentynki
Stary 2011-05-27, 10:05   #4154
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Margaret właśnie mówili o jakimś żelu, ale nie dosłyszałam jakim?! Jak się nazywa i ile kosztuje?!
Żel nazywa się Dianatal a ile kosztuje to nie wiem. Nam na SR mówili że oni go dopiero wprowadzają i Nasz szpital dostaje darmowe próbki i że połozne obserwują że faktycznie jest skuteczny. Podobno mozna gdzies kupić, ale jest dosyć drogi
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:07   #4155
sygine
Zadomowienie

Witam dziewczyny

Nieśmiało dziś i ja poproszę o kciuki, bo o 18.30 mamy wizytę u gin

Oczywiście sama też trzymam a wszystkie dzisiejsze wizyty
Stary 2011-05-27, 10:10   #4156
Vaniliova11
Zadomowienie

Moniczka masz wesołego lekarza
Natka nam położna powiedziała że ten masaż nic nie daje co położna to opinia ja uważam że napewno nie zaszkodzi
Własnie czytałam o Małgorzacie Dydek smutna historia podobnie było z naszym wujkiem

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

zaciskam
Stary 2011-05-27, 10:18   #4157
moniczka2123
Zadomowienie

Trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty
A za wszystkie zaczęte tygodnie

A propo tych kropli na kolke to napisalam mezusiowi jak sie naywaja i ze cena w internecie 45 zl i ma mi sprawdzic jak gdzies bedzie po ile sa i czy z przeliczenia na euro wyjdzie taniej

Stary 2011-05-27, 10:25   #4158
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Witam dziewczyny

Proszę bardzo

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:28   #4159
sygine
Zadomowienie

Ale się zdenerwowałam W związku z wizytą dzisiejszą trzeba się było wziąć za siebie i wykarczować ten bór oczywiście metodą lusterkową, bo mój P. nie jest zbyt chętny do pomocy ze strachu że mnie pozacina czy coś No więc na czuja wszystko ładnie zrobiłam i stwierdziłam dumna z siebie, że chyba nawet za bardzo się nie pozacinałam, po czym po jakimś czasie idę do wc, a wkładka od krwi Normalnie już miałam strach że ze środka leci, ale chyba na szczęście nie. Na razie jak sprawdzam to po krwi ani śladu więc mam nadzieję że to tylko zacięcia...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 10:29   #4160
Natka_
Zakorzenienie

Zaneta ten żel o którym mówili w DDTVN to Dianatal, ale mi położna mówiła o olejku, którym się masuje od 34tc i można uniknąć nacięcia lub pęknięcia. Nie wiem czy działa czy nie, ale warto spróbować, może akurat. Podobno te dostępne w Polsce są słabe, ale ten niemieci firmy Weleda ponoć pomaga. Poleciła mi go położna która przygotowuje mnie do porodu. Ja kupiłam i będę masowała.
A ten żel Dianatal ciekawe ile kosztuje

Cytat:
Witam dziewczyny

Mi mama kupiła ten sab simplex za 90 koron, wychodzi napewno taniej niż sprzedają tutaj w Polsce, 2 x drożej.
Stary 2011-05-27, 10:32   #4161
moniczka2123
Zadomowienie

nie wytrzymam zaraz mi glowa eksploduje tak mnie boli

Stary 2011-05-27, 10:35   #4162
marzena_S
Zadomowienie

Bardzo kibicowałam Małgorzacie Dydek w powrocie do zdrowia- myślałam, że w Australii lekarze na pewno sobie poradzą z jej przypadkiem.
A teraz czytam na onecie, że się nie udało i aż ryczeć mi się chce...
Taka podwójna śmierć musi być ogromnym ciosem dla jej rodziny.
To przecież młoda kobieta jeszcze była...eh.

Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.

Bella, masz dzielne córeczki, super że już ładnie jedzą i przybierają na wadze.
Stary 2011-05-27, 10:35   #4163
moniczka2123
Zadomowienie

ten Dianatal to znalazłam w internecie za 209 zł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 10:39   #4164
marzena_S
Zadomowienie

Cytat:
A ten żel Dianatal ciekawe ile kosztuje
Właśnie z ciekawości sprawdziłam i w internetowej aptece widzę, że jest za 371.90 zł.
Szkoda, że wszystkie szpitale nim nie dysponują...

Moniczka, a gdzie znalazłaś za 209 zł?

Edytowane przez marzena_S
Czas edycji: 2011-05-27 o 10:40
marzena_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:39   #4165
Natka_
Zakorzenienie

Znalazłam cenę w internecie tego żelu 371,90 zł. Tylko ciekawe czy jak się go samemu kupi, to czy w szpitalu nie będą robili problemu z aplikowaniem Bo tu jest napisane, że może go aplikować tylko wykwalifikowany personel...
Stary 2011-05-27, 10:43   #4166
Chelsea91
Rozeznanie

GG do Chelsea91

Witam Panie
Ja wczoraj byłam na usg no i niestety... Jestem w 34 tygodniu a Julek waży tylko 1360g Mam podejrzenie iugr (wewnątrzmaciczne zahamowanie wzrostu płodu). Od 27 tygodnia przytył ok. 360 g. Co 2 tygodnie do końca ciąży mam mieć kontrolne usg w tym najbliższe z przepływami. W środę pójdę do lekarza i pewnie przepisze mi kroplówki z glukozą. Że też zawsze coś...

Kornelia 04.02.2016

Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu.
Chelsea91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:43   #4167
Shira_83
Zadomowienie

Dobry Tirówki( tylko mi się nie obrażać hihi)

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej, weszłam na wątek i patrzę jakie tytuły wymyśliłyscie i normalnie mnie zagielo-i się wzruszyłam. No nie wiem czy my przykładem świeciłysmy-ale dzieci już mamy po tej stronie brzucha. Tytuły fajne ja na wieczór padam po całym dniu na oddziale. Uczymy się powoli jeść i zaczynamy mieć ładna wagę...
Bella super wieści trzymam za dziewczynki już idzie ku lepszemu

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
.

Trzymajcie kciuki, jade zaraz na uczelnię. MUSZĘ ZDAĆ!!
po południu mają być jakieś burze hellołł
trzymam mocno zdasz na vpewno!!

[QUOTE=Sloneczko555xxx;271 46179]Shira Kochana jesteś że mnie uwzględniłaś

Słoneczko jesteś jedną z pierwszych wizażanek z jakimi rozmawiałm jak miałabym cie nie uwzględnić

[QUOTE=margaret82;27147001]

Shira uwazaj bo Cię straż graniczna złapie i w Faktach usłyszymy o kobiecie w ciązy która przemycała lek na kolkę

hehe dobrze że już nie stają na granicach bo mógłby być problem jak mnie zamkną to napiszcie petycje o moje uwolnienie proszę

Cytat:
tak nam tez na SR mówili o tym masażu jak nie pomoże to przynajmniej moje krocze będzie miało chwilkę dla siebie

Cytat:
Napisane przez Makobratek Pokaż wiadomość
Hej, hej, hej Sto lat mnie nie było... Nawet nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta :P
ja pamiętam bo taki kwiecisty nick co słychać co tak mało piszesz??

i kochane przestańcie mnie tak chwalić nic takiego nie robię przecież mam okazję zajechać na małe zakupki i tak po drodze mi to jest
a to przecież dla naszych maluszków przecież ciotka wizażanka ma jakieś obowiązki a jeśli chociaż jednemu bobaskowi ulży po leku to już gra warta świeczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 10:47   #4168
sygine
Zadomowienie

Bella dla dziewczynek I oby jak najprędzej się w domu znalazły

Patrzyłam na ten dianatal i widziałam gdzieś za prawie 400 zł Trochę drogo mi się wydaje...

Nie pamiętam która pytała o liczenie ruchów dziecka - ja się pytałam mojego gina czy powinnam coś liczyć, a on stwierdził, że jak nie będę czuła to wtedy na IP, ale skoro czuję je wyraźnie to nie ma sensu się stresować
Stary 2011-05-27, 10:47   #4169
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Witam Panie
Ja wczoraj byłam na usg no i niestety... Jestem w 34 tygodniu a Julek waży tylko 1360g Mam podejrzenie iugr (wewnątrzmaciczne zahamowanie wzrostu płodu). Od 27 tygodnia przytył ok. 360 g. Co 2 tygodnie do końca ciąży mam mieć kontrolne usg w tym najbliższe z przepływami. W środę pójdę do lekarza i pewnie przepisze mi kroplówki z glukozą. Że też zawsze coś...
ojej nie martw się na zapas na pewno glukoza pomoże
Stary 2011-05-27, 10:47   #4170
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
Witam Panie
Ojj, napewno bedzie wszystko wporządku Trzymam mocno kciuki za Julka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości