|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
|
|
|
|
#3512 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teraz też farbuję palette tylko C10 ![]() a z aparatem to faktycznie przypomniało mi się
|
|
#3515 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
masz jaśniutkie włosy więc możesz spróbować teraz Londą
chyba, że jesteś zadowolona z efektu jaki daje palette to wtedy nie ma sensu testować innej farby
|
|
|
|
#3516 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Piekne
![]() Snow - ta spodniczka na Twoim blogu jest fantastyczna, tez chce taka Shadii - niestety nie pomoge, w ogole nie kojarze tych kosmetykow ![]() Samara - sliczna dziewczyna z Ciebie ![]() Angelinmyheart - dziekuje, bardzo bardzo mi sie milo zrobilo Loluska - widzisz jaka jestes dzielna, dalas rade i na koncowce tez dasz Bede trzymac kciuki
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tak na szybko, nadrobiłam i lece się kąpać bo padam na twarz, jeszcze zapomniałam gazety z pracy.... Cytat:
współczu ję Dostałaś coś? Facetom nieraz trzeba wszytsko łopatologicznie mówić i dosłownie ![]() Dziś podstawa i dobrej nocy
|
|
|
#3518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyznam, że bardzo mnie ucieszyłaś swoją opinią ja jeszcze się do koloru nie przyzwyczaiłam i raz mi się wydaję fajny a raz dziwny ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
muszę zobaczyć, jak ten kolor się będzie zachowywał ale tą londę na pewno kiedyś wypróbuję, bo widziałam efekt u kilku dziewczyn i po prostu super ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- |
||
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Aha! Dziś przyszedł mój puder do twarzy z Oriflame
![]() Papatki
|
|
#3520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo mi miło, że mnie podglądasz ![]() Cytat:
trzeba się przyzwyczaić no i kolor po kilku myciach się dopłucze, nie będzie aż tak popielaty naprawdę dobra robota ![]() ale i tak najważniejsze, żebyś sama sobie się podobała
|
|
#3521 |
|
Wtajemniczenie
|
Snow - no baaa, podgladam, jestes moja glowna kusicielka
Inna sprawa ze troche tez jestem splukana bo wydalam prawie 500 zl na ksiazki Ale w tym miesiacu mam zamiar kupic granatowe rurki i jakies krotkie spodenki
|
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak popiel mi drastycznie zejdzie, to podratuję się fioletowym szamponem. mam nadzieję, że zadziała ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- uciekam już spać, dobranoc
|
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczyny.
|
|
#3524 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te spódniczki jak coś to jest ich pełno na all ja akurat swoją kupiłam w takiej hali ale na all są w takich samych cenach praktycznie, zaraz Ci podrzucę jakiś link ![]() Cytat:
a jak coś to szamponik i będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Talullah w tej chwili tylko tu udało mi się znaleźć http://moda.allegro.pl/spodnica-spod...617832710.html z tym, że tu jest trochę drożej bo ja za swoją płaciłam 35zł i moja ma inny pasek, taki cieniutki, z ceratki![]() no i krótsza jest na pewno Ale myślę, że na all jeszcze gdzieś są ![]() Dobranoc
|
|
#3525 | |
|
CABIN CREW
|
hej piekne
może w końcu odpocznę i będe mogła z wami popisać![]() Cytat:
miłego piątku życzę
|
|
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
samaraNW śliczny kolor Ci wyszedł. Też kiedyś taki chciałam, ale mi przeszło, obecnie jestem na etapie zapuszczania swoich naturalnych. Tylko mi rosnąć nie chcą niestety _blondyneczka_ Przykro mi że zapomnieli. Mniej więcej wiem co czujesz, bo mi było bardzo przykro jak kiedyś wszyscy, łącznie z TŻ, rodzicami, bliższa i dalsza rodzina, bliżsi i dalsi znajomi, dosłownie wszyscy zapomnieli o moich urodzinach. Czekałam cały dzień na chodź jeden telefon, smsa z życzeniami, a nikt się nie odezwał. Po północy tak mi się przykro zrobiło, że się popłakałam... A ja muszę wziąć się za siebie porządnie, bo od tygodnia tylko podstawa (makijaż, demakijaż, prysznic, balsam, szampon, odżywka) nawet depilację zaniedbałam, maseczki na buźkę też. Jedyne co zrobiłam poza podstawą, to paznokcie u rąk i nóg pomalowałam... Edytowane przez Lenka_1987 Czas edycji: 2011-05-27 o 10:48 |
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Informatyka.... samara śliczny ci kolor wyszedł buahhot gratuluję |
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Samara śliczny kolorek Po prostu ślicznie Ci w nim ![]() I teraz przez Ciebie znowu mi się blondu chce ![]() Blondyneczka i co, wieczorem też nic nie było z okazji dnia mamy? Talullah ja też jak wchodzę na blog Snow, to mam ochotę na zakupy I ta jej spódniczka na prawdę ładna..... Bardzo mi się podoba....Kurcze, widziałam fajną bluzkę w moim miasteczku- jedna biała, druga czarna. Obie rozmiar M (zostały ostatnie, jeszcze różowa- śliczna S). Szukałam takich, bo na guziczki, z krótkim rękawkiem, w sam raz na jakieś wyjście z troszkę elegantszym akcentem. Niby ten sam rozmiar i ta sama firma, a biała była dłuższa (to dobrze, bo mi moja opona nie wyłaziła), ale strasznie prześwitująca.... A czarna krótsza- za krótka, bo przy delikatnym podniesieniu ręki wychodził mi cały brzuchol.... No i jak ja mam sobie z tą oponą kupić bluzkę ![]() Myślę nad tą wodą brzozową i chyba dopiero w sierpniu zacznę ją regularnie stosować, bo nie chcę mieć na wesele aureolki z małych włosków.....
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja tak na chwilę bo Tż jest u mnie, zaraz po pracy przyjechał jak spałam ![]() Wczoraj było: - kąpiel z płynem do kąpieli - demakijaż - krem na twarz - oliwka do ciała - krem do stóp - krem do rąk Dziś: - umycie włosów szamponem i nałożenie odżywki - krem na twarz - krem pod oczy - makijaż - od czasu do czasu krem do rąk Tyle rano Aha! jeszcze będzie od czasu do czasu pomadka nawilżająca na usta ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Miłego dnia
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym kupić jakąś fajną szminkę, ale nie wiem jakie kolory mi pasują... Kiedyś Caate mówiła, że wg niej dobrze by mi było w malinowym.... Chyba zrobię zdjęcia w różnych kolorach i zapytam Was o opinię
|
|
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
w związku z tym, że pogoda u mnie nieciekawa poSPAmowałam się trochę ![]() paznokcie: piłowanie odsuniecie skórek serum witaminowe odżywka twarz: peeling maseczka nawilżająca ciało: depilacja pach golenie nóg masaż syrenka balsam nawilżający balsam wyszczuplający ścieranie naskórka z pięt krem do stóp z mocznikiem peeling dłoni i krem na nie krem na bliznę muszę jeszcze pomalować paznokcie i nałożyć BP
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-05-27 o 11:20 |
||
|
|
|
#3532 |
|
Konto usunięte
|
Jeny jak mi się dzisiaj nic nie chce.
A miałam coś z włosami zrobić |
|
|
|
#3533 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Hm, przeczytałam Was w całości, miałam odpisac, ale chyba wszystkiego nie zapamiętam ![]() Kupiłam podklad z Eveline polecany przez Snow , była promocja w Ross. Teraz będzie z Naturze, jednak jest drożej o kilka złotych ![]() Kalpana obejrzałam Twoje zdjęcia, i się zaskoczylam, nie wiem dlaczego (chyba po avatarze) myslalam, że masz bardziej dziewczęcą urodę, a Ty jesteś fajna kobietka I wylecz się z kompleksów, nie warto, tym bardziej, ze naprawdę jestes ładniutka Tez miałam takie problemy w dzieciństwie, ale wyparłam to z mojej pamięci![]() blondyneczka ojj musialo Ci być przykro, no ale trudno, faceci niestety takich rzeczy nie rozumieją... Ide dziś trochę na słoneczko, tylko wezmę sobie parę książek, ehhh |
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
ja muszę sobie jakieś fajne wyraziste i pastelowe lakiery do paznokci kupić
tak popatrzyłam jakie mam i jakieś smętne mi się wszystkie wydają
|
|
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty mi mówisz, że jestem kobieta, a 2 dni temu jakiś gości pytał się babci TŻta "co to za dziecko"![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mam juz naprawde duzy odrost taki ciemny jakieś 4 cm ma ale mam troszke zniszczone jeszcze te włoski i nie wiem czy moge ta palette zrobic sobie? Oczywiscie tylko odrosty, nie na całość? Bo nei chce uzywac rozjaśniacza
|
|
|
#3538 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale cóż, dziekuje za odpowiedzCytat:
Cytat:
Cytat:
E.J jak mu powiedziałam to powiedział ze mam sie Zuzi spytac bo to ona jest moja corka a nie on
|
|
|
#3539 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Cytat:
![]() :brzyda l: a bluzkę kupić, będzie motywacją a na włoski kup sobie Jantara, naprawdę super - nie ma aureolki, a wyglądają zdrowiej. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.htmlCytat:
chociaż ja, tak szczerze, mam różne kolory i nie przejmuję się, czy mi pasują... poza tym maluję mocno oczy, więc czasem czerwona jest przesadą. Zazwyczaj maluję się tą nude z essence ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Idę się uczyć Mam okropnie ciężką sesję w tym semestrze, chyba nie dam rady, a poprawki po wakacjach 4 egzaminy w następnym tygodniu, 3 to historia... trzymajcie kciuki, Dziewczyny, bo czuję, że źle będzie
|
|||
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Blondyneczka to się TŻ nieładnie zachował
Przykro mi Ciekawe czy mój będzie coś na dzień mamy kombinował jak będziemy mieć dziecko... Ale szczerze mówiąc wątpię.... ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Aczkolwiek mierzyłam się wczoraj i mi ubyło 2 cm w talii i biodrach Ciekawe jak mnie TŻ po schodach wyniesie na weselu Też mnie kusi ta nude z essence.... Raz się pomalowałam taką brązowawą koleżanki i wydawało mi się, że mi jest dobrze, a dziewczyny mówiły, że mi kompletnie nie pasuje. Później- jak się odrobię cyknę parę fotek. Co do jantara, to dzięki Gość miał ok. 40 lat. Trochę się wkurzyłam, bo sory, ale niedługo sama będę miała dzieci i nie życzę sobie takich tekstów... Równie dobrze ja mogę powiedzieć "co to za stary dziad" ![]() A za sesję trzymam kciuki ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

czym robiłaś
mamy chyba takie same aparaty 

.. nie wiem może przesadzam ale nie dostałam nawet zyczeń na dzien mamy... wiem że Zuzia za mała ale jak był dzień Ojca to ja zawsze składałam życzenia Tztowi żeby czuł sie wyjatkowy w tym dniu i malowałam z Zuzia laurke albo jakiś skromny upominek a on zachowuje sie tak jakby tego dnia nie było dla mnie wogóle. Może ja nie zasługuje na to żeby go świetować
współczu ję 

i bardzo mi miło, że mnie podglądasz